Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-25, 16:12   #2461
tasiulek
BAN stały

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
misiadelko a nie chodzi Ci o coś takiego?

Tylko nie pamiętam czy Ty masz okrągłe stoliki czy podłużne

edit. chyba wizaż coś świruje :pala:
Nooo od kilku godzin coś się dzieje niedobrego
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:13   #2462
misiadelko
BAN stały

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Sorry Nati, nie ogarniam No takie coś w takim stylu (nie ma sprecyzowanych ale muszą mieć piętę, otwarty przód i koniecznie paseczki bo mam mega wąką stopę i wszystko mi spada z kopyta)

Agu ja o nauki się pytać chciałam, wiesz gdzie i kiedy robisz?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Violet-Wedding-Shoes-Joy-Marie-Smallwood.jpg (103,7 KB, 28 załadowań)
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:30   #2463
agunineczka
Zakorzenienie

misiadelko my ze względu na to, że mieszkamy daleko od siebie, musimy wybrac weekendowe. Na razie ogarnęłam, że teraz w lutym są jakieś na Ujeścisku, ale nie wiem, czy damy rade sie zgrać z Tżem na ten konkretny weekend... A jak nie to potem chyba są w Letnicy jakieś weekendowe, chyba w czerwcu. Na poczatku myslałam też o Matemblewie, bo podobno są fajnie prowadzone, ale nie mogę znaleźć żadnego info... Ja wychodzę z takiego założenia, że jeśli juz te nauki trzeba zrobić, to wolę jakieś porządne, które będą ciekawie poprowadzone, a nie takie typu moralizatorski wykład jakiejś pani, film i tyle...

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

http://www.poradnictwo.gda.pl/index....=115&Itemid=21

http://wczs.gda.pl/index.php?option=...&id=5&Itemid=4,

takie coś znalazłam

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

ooo wlaśnie znalazłam kiedy są w matemblewie! 15-17 marca.. i chyba to wybierzemy
Stary 2013-01-25, 16:33   #2464
tasiulek
BAN stały

Gdańskie dziewczęta a te nie są aktualne?

http://www.diecezja.gda.pl/modules.p...owpage&pid=377

http://www.nauki-przedmalzenskie.pl/nauki/gdansk
Stary 2013-01-25, 16:37   #2465
agunineczka
Zakorzenienie

tasiulek na pewno są, może misiadelko skorzysta... u mnie tylko weekendowe wchodzą w grę, a w tym spisie chyba są tylko te, które odbywają się cyklicznie, i np. zaczynają sie we wrześniu i trwają jakis czas..
Stary 2013-01-25, 16:38   #2466
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Sorry Nati, nie ogarniam No takie coś w takim stylu (nie ma sprecyzowanych ale muszą mieć piętę, otwarty przód i koniecznie paseczki bo mam mega wąką stopę i wszystko mi spada z kopyta)

Agu ja o nauki się pytać chciałam, wiesz gdzie i kiedy robisz?
Nie wyświetla mi się zdjęcie a patrzyłaś na stronie Akces2?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:44   #2467
Kate Noir
Zakorzenienie

Byłam u orto i nie jest tak tragicznie jak myślałam. Na górę muszę mieć stały, a na dół mogę sobie wybrać. Babka co chwilę pytała czy już będę grzeczna albo stwierdzała, że jestem Mam nadzieję, że jej zaburzenia nie przekładają się na prace.
Jednak koszty tego wszystkiego lekko mnie przeraziły, ale mogłam się spodziewać

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
kurde, głowa mnie boli , a dziś idę na imprezkę domową... pije kawke...może co pomoże...
Ja nie wiem w jakim kościele brać ślub... do prawie żadnego jakoś szczególnie nie jestem przywiązana emocjonalnie..
Wybierz najładniejszy i ten który ma w miarę jasne wnętrze, najlepiej białe bo tam zdjęcia lepiej wychodzą (czytałam na str jakiegoś foto).

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie już jakieś pomysły na ślubne fryzurki? Pokażcie może swoje wymarzone, bo szukam inspiracji
Chciałabym coś romantycznego... ale moje kudły są dziwne. Na pewno nie chcę mieć ulizanych i takich loczków wystających z tyłu. Najchętniej to bym śmignęła jedwabiem i wyprostowała

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Na początku zdjęcia lupinki też mi się nie wyświetlały ale już wszystkie są Więc nasze może za chwilę też się dodadzą
wizaż coś szwankuje

Cytat:
Więc tak:

Tycikata brałabym pierwszą

Kate pierwsza jest taka dostaojna ale na drugiej macie ogromne pole do popisu z dekoracjami

ale zabiegany piątek!
Właśnie przeczytałam na jakimś forum, że skoro PM robią w remizie to nic się nie starają i można dać im 50zł
Rozmawiałam z mamą i dowiedziałam się, że w tym pałacyku na weselu kuzynki (na 30 os) jedzenie było w bardzo małych porcjach, a części nie dało się zjeść. Ogółem kto podszedł do mamy to narzekał. Szczególnie od strony pana młodego.
Dobra, koniec marudzenia. Będzie w remizie i tyle - u tż'a w rodzinie to normalne.

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-01-25 o 16:47
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 16:44   #2468
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Kishlaczkowa jesteś pewna, że te "licencje" to z obu parafii, a nie tylko z jednej? I niepokoją mnie te świadectwa? To indywidualna sprawa każdej parafii, czy trzeba je dostarczyć we wszystkich?
Zależy gdzie bierzesz ślub. Jak u siebie w parafii to zgoda tylko od TŻ'a z parafii. Co do ocen z religii też się z tym nie spotkałam, ale według wymogów ksiądz powinien o to poprosić, dlatego też uwzględniłam to. Jak powiadają "strzeżonego Pan Bóg strzeże" .

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
No na stronie nic nie ma, więc wychodzę z założenia że nie. Tak samo nie trzeba świadectw, a tzw. indeks gdzie są oceny z religii z wszystkich lat

U nas dostarcza się indeksy, gdzie jest i wpis o bierzmowaniu i o ocenach z religii z poszczególnych lat
No właśnie jest teraz i takie rozwiązanie wypisałam wszystko w punktach aby być przygotowanym na taką możliwość

Cytat:
Ksiądz z parafii TŻta powiedział, że tylko jedna zgoda jest potrzebna, co też potwierdził ksiądz z parafii gdzie chcę wziąć ślub. Ale oczywiście pewnie w każdym kościele jest inaczej...
Bo Twoja parafia jest dla niego "obca", czyli nie jego, dlatego tylko jedna zgoda U mnie podobnie tylko TŻ będzie potrzebował

Kochane, ja dziś wyjeżdżam i nie będę przy necie, więc jak coś to pytajcie, a ja odpowiem po powrocie Buziaki dla Was i do usłyszenia
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:46   #2469
Kishlaczkowa
Zadomowienie

A co do fryzur - mój faworyt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura.jpg (46,5 KB, 26 załadowań)
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:47   #2470
tasiulek
BAN stały

Kate, nie czytałam Was ostatnio pewnie pisałaś. Zakładasz blszaka na zęby?
Stary 2013-01-25, 16:54   #2471
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość

jeszcze oczywiście nie jestem pewna na 100 % ale jeśli spięte to takie jak w załącznikach
Kilka ukradłam do swojego folderu
Ja się martwię już fryzurą, bo mam cienkie włosy, mało i jeszcze wypadają

Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
Fryzurki

Piękne

Kate dobrze, że stawiacie na swoim. Pamiętaj, że zawsze komuś coś nie będzie pasowało

Dziś oglądałam sporo fuksjowych inspiracji i coraz bardziej kusi mnie jako kolor przewodni
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 16:55   #2472
Kate Noir
Zakorzenienie

Tasiulek byłam dzisiaj na pierwszej wizycie i jest duża szansa, że zdążę je wyprostować w 1,5 roku Tobie kiedy zdejmują?
Stary 2013-01-25, 17:06   #2473
tasiulek
BAN stały

Eee to jakąś małą wadę masz wtedy? Turbo szybko
U mnie jeszcze czasu a czasu wstępnie drugi kwartał 2014
Stary 2013-01-25, 17:25   #2474
misiadelko
BAN stały

Agu ja też muszę na weekendowe, bo TŻ pracuje zmianowo w przychodni i czasami ma indywidualne, że do pacjentów do domu jeździ... Ale jeszcze nigdzie nie mogę się zapisać, bo nie mam planu na 2 semestr
Ja to bym chciała jakieś konkretne, coś żeby wyciągnąć z nich, a nie na odpierdziel a boję się, że te weekendowe przyciągną masę znudzonych osób...

A Ty Tasiulek nie odpuszczasz proboszczowi i bierzesz cywil?

Nati, ja nie ogarniam tej strony, ale byłam na stronie białebuty.pl i tam jest to co bym chciała, ale właśnie w satynie Ale moze być, nie robi, będę dzieciom je pokazywała

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Ja ich chcę na swoim ślubie http://www.youtube.com/watch?v=uahBDXDjAsY
Stary 2013-01-25, 17:29   #2475
tasiulek
BAN stały

Szczerze? Nie wiem. Temat ustał, mamy teraz mnóstwo roboty, ja jestem udupiona w domu przez tę stopę Przyszły rok jest pewny, w jakiej formie nie wiadomo.

Nie czuję jakiejś więzi z kościołem, mam co do tego wiele wątpliwości. A męczyć się z probem, dokumentami i naukami nie mam ochoty, bo moje przejście przez kościół i cały sakrament byłyby hipokryzją. A że otoczki nie będzie... trudno

Póki co walczę z Zusem, zaraz zacznę rozliczać Pity całej rodzinie i tak "codzienność" mnie przywala

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 17:33   #2476
Kate Noir
Zakorzenienie

tasiulek orto mówiła coś o tym, że to drugiego stopnia czy coś i że ogółem mam ładne zęby (ale nie wiem czy to było serio bo później znowu się spytała czy będę grzeczna - może pracuje w podstawówce ). Muszę usunąć jakieś dwa górne trzonowe by jedynki wyprowadzić przed dwójki. Na dole będzie mi tylko poszerzać - bo asymetrii aż tak nie widać i szkoda wyrywać zdrowe zęby. Muszę rozpisać kosztorys bo nie jestem jeszcze pewna czy się wypłacę
Stary 2013-01-25, 17:40   #2477
tasiulek
BAN stały

A czytałaś o niej opinie? Bo te jej wtrącenia jakieś dziwne są
Dół czym będziesz miała poszerzany? Usuwać Ci pewnie będą czwórki albo piątki to jest najgorsze chyba z tego wszystkiego.
A ceny jakie? Ile aparat kosztuje u Ciebie? Jeśli możesz rób, nawet płacąc w ratach, nie ma nic lepszego niż patrzenie na efekty
Stary 2013-01-25, 17:44   #2478
mala_czarna_21
Zakorzenienie

misiadelko teraz się wyświetla więc zerknij na tamten post na wcześniejszej stronie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:47   #2479
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
Kurde okrągłe stoły, piękna sprawa
Ale jak dla mnie kompletnie nie praktyczna niestety
Czemu niepraktyczne?;> Mi też się strasznie podobają

Cytat:
Dziewczyny macie już jakieś pomysły na ślubne fryzurki? Pokażcie może swoje wymarzone, bo szukam inspiracji
Jasne, że mam Wymyśliłam (bo nie wiedzialam, na co się zdecydować), że w dzień ślubu będę miała spięte a na poprawiny rozpuszczone więc dodaje i takie i takie Spiete na pewno z kwiatem Ale jak to się bedzie miało do welonu? Wiecie może jak to rozwiązać?

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
aaa, w ogóle dziewczyny orzechówka została wczoraj wypita z mlekiem - dla mnie w tej wersji zdecydowanie lepsza

jeszcze oczywiście nie jestem pewna na 100 % ale jeśli spięte to takie jak w załącznikach

tylko jak się w takie wpina welon??? z góry to zasłoni fryzurę no i nie jestem pewna jak będę wyglądać w takim wysoko upiętym welonie (czasem nawet widocznym nawet z przodu, wiecie o co chodzi), a z drugiej strony welon upięty od spodu chyba też zbyt ładnie nie wygląda, hmm
Podobają mi się bardzo podobne w załączniku dodaję

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Byłam u orto i nie jest tak tragicznie jak myślałam. Na górę muszę mieć stały, a na dół mogę sobie wybrać. Babka co chwilę pytała czy już będę grzeczna albo stwierdzała, że jestem Mam nadzieję, że jej zaburzenia nie przekładają się na prace.
Jednak koszty tego wszystkiego lekko mnie przeraziły, ale mogłam się spodziewać
Polecam na dół też stały

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
misiadelko my ze względu na to, że mieszkamy daleko od siebie, musimy wybrac weekendowe. Na razie ogarnęłam, że teraz w lutym są jakieś na Ujeścisku, ale nie wiem, czy damy rade sie zgrać z Tżem na ten konkretny weekend... A jak nie to potem chyba są w Letnicy jakieś weekendowe, chyba w czerwcu. Na poczatku myslałam też o Matemblewie, bo podobno są fajnie prowadzone, ale nie mogę znaleźć żadnego info... Ja wychodzę z takiego założenia, że jeśli juz te nauki trzeba zrobić, to wolę jakieś porządne, które będą ciekawie poprowadzone, a nie takie typu moralizatorski wykład jakiejś pani, film i tyle...

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

http://www.poradnictwo.gda.pl/index....=115&Itemid=21

http://wczs.gda.pl/index.php?option=...&id=5&Itemid=4,

takie coś znalazłam

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

ooo wlaśnie znalazłam kiedy są w matemblewie! 15-17 marca.. i chyba to wybierzemy
Ja co prawda, nie mam za bardzo wyjścia i muszę zrobić weekendowe, ale też te najbardziej chciałam. Szukam tylko jakiś opinii i nic nie znajduje. Chciałabym żeby były ciekawe, polegały na rozmowie nie tylko z prowadzącymi ale i miedzy mną a Tżtem...takie myślę, że najwięcej mogą dać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura-do-welonu-11779.jpg (13,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Przechwytywaniee.jpg (31,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Przechwytywanife.jpg (27,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura-slubna-5338.jpg (22,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 815ad69abcb6c484d98bfbfam7.jpg (27,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura-10391.jpg (41,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura-slubna-5331.jpg (13,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzury-dlugie-1488.jpg (21,0 KB, 3 załadowań)

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 17:49   #2480
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
a moja suknia chce żeby wygladała jak któras z tych
Druga

Na reszcie piątek
Jak człowiek ma czas na kompie posiedzieć to wizaż szwankuje
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 17:50   #2481
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
A czytałaś o niej opinie? Bo te jej wtrącenia jakieś dziwne są
Dół czym będziesz miała poszerzany? Usuwać Ci pewnie będą czwórki albo piątki to jest najgorsze chyba z tego wszystkiego.
A ceny jakie? Ile aparat kosztuje u Ciebie? Jeśli możesz rób, nawet płacąc w ratach, nie ma nic lepszego niż patrzenie na efekty
Aparat ma kosztować 1500 na górę, a na dół to muszę się zastanowić bo mogę zdecydować się na stały albo na wkładany (550zł). Ona proponuje by usunąć mi górne ósemki, ale zastanawiamy się czy nie lepiej usunąć szóstkę- bo z nią mam problemy od paru lat. Za jedną wizytę mam zapłacić 160 zł a Ty jak masz z cenami? Dużo miałaś do zrobienia? Nie ma o niej dużo w sieci - czyli aż taka zła nie może być
Stary 2013-01-25, 17:58   #2482
tasiulek
BAN stały

Nie wiem oświećcie mnie, ale czy ósemek tak czy siak nie trzeba usuwać? One nie będą się "tłoczyły" jak założysz aparat? Nie wiem, bo miałam tylko dolne.

Myślałam, że na dół Ci coś a'la Hyrax założy Chociaż nie wiem czy to się na dół zakłada. Też miałam poszerzaną szczękę ale wystarczył łuk podniebienny

Ja usuwałam trzy zęby czyli około 800zł plus wymieniłam sobie plombę bo miałam jeszcze te czarne 250zł Odpaliłam sobie jeszcze piaskowanie i usuwanie kamienia nie pamiętam ile płaciłam. Aparat na dół i górę 3800 i do tego wizyty na ogół 100zł kilka razy miałam darmowe a raz miałam za 200zł. To są koszty są...

Misiadełko, wiesz może gdzie mogę TŻ wysłać żeby mi "narąbał" drewna do kryształowych drzewek?
Stary 2013-01-25, 18:05   #2483
misiadelko
BAN stały

Cytat:
misiadelko a nie chodzi Ci o coś takiego?

Tylko nie pamiętam czy Ty masz okrągłe stoliki czy podłużne

edit. chyba wizaż coś świruje
To nie to Znajdę to choćbym się zes...

Tasiulek no racja, jeśli nie czujesz potrzeby i TŻ ma to samo zdanie to pewnie, że tak

Nie wiem gdzie bliżej Ciebie, żeby jakiś leśnik nie złapał, ale w lasach koło Przywidza nie ma się czego bać a szczególnie tam dalej jak na te wioski się do mnie na Egiertowo jedzie Ja stamtąd wezmę, rodzoce koło lasu mieszkają

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 18:10   #2484
velika
Winter is coming

Wink Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Ósemki pewnie i tak trzeba będzie rwać, ja bym się pozbyła tego dziadostwa, bo na co to komu i boli przy rośnięciu Ja rwałam górne ósemki rok i dwa lata po zdjęciu aparatu, bo jak zdejmowałam, to ledwo wyrastały... Ale na szczęście efektu aparatu nie popsuły.
A nad aparatem nie ma się co zastanawiać Najlepsza inwestycja w siebie

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:20   #2485
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Agu

Nati, ja nie ogarniam tej strony, ale byłam na stronie białebuty.pl i tam jest to co bym chciała, ale właśnie w satynie Ale moze być, nie robi, będę dzieciom je pokazywała [COLOR="Silver"]

[
No wchodzisz na kolekcję, buty ślubne i oglądasz modele a potem sobie dobierasz materiał i obcas i tyle

Mi mają wysłać próbki wszystkich materiałów w fiolecie, więc Ci wrzucę jak chcesz jak dostanę

A czemu nie chcesz weluru?

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:24   #2486
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Agu ja też muszę na weekendowe, bo TŻ pracuje zmianowo w przychodni i czasami ma indywidualne, że do pacjentów do domu jeździ... Ale jeszcze nigdzie nie mogę się zapisać, bo nie mam planu na 2 semestr
Ja to bym chciała jakieś konkretne, coś żeby wyciągnąć z nich, a nie na odpierdziel a boję się, że te weekendowe przyciągną masę znudzonych osób...

A dowiadywałyście się jak to u Was jest z tymi naukami ?
Okazuje się, że u mnie to załatwia się w jedną sobotę od 9 do 13.30

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Polecam na dół też stały
Ale tu nie ma co polecać, wszystko zależy przecież od wady

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Aparat ma kosztować 1500 na górę, a na dół to muszę się zastanowić bo mogę zdecydować się na stały albo na wkładany (550zł). Ona proponuje by usunąć mi górne ósemki, ale zastanawiamy się czy nie lepiej usunąć szóstkę- bo z nią mam problemy od paru lat. Za jedną wizytę mam zapłacić 160 zł a Ty jak masz z cenami? Dużo miałaś do zrobienia? Nie ma o niej dużo w sieci - czyli aż taka zła nie może być

Hmm ja bym usunęła ósemki. Je i tak się usuwa, bo szybko się psują, a zasadniczo nie wykorzystuje się ich przy gryzieniu. Ja nie miałam ósemek jak zakładałam i wyrywałam 5, ale miałam ogromne stłoczenie. Jak kiedyś będę porządnie zarabiać to na pewno założę sobie jeszcze na górę- to świetna inwestycja w siebie, ale baaardzo kosztowna.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:27   #2487
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
misiadelko jeeestem!

Dopiero teraz mam czas do Was zajrzeć.. Znów wróciło do mnie zapalenie zatok i mam mega w☠☠☠☠a... Bo miałam dzis jechać do tża, a jutro mieliśmy isć ze znajomymi na imprezę a tak to duuupa!
szybkiego powrotu do zdrowia, zatoki to straszna udręka :/

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
Czemu niepraktyczne?;> Mi też się strasznie podobają
Byłam we wrześniu ubiegłego roku na wesele gdzie były okrągłe stoły. Pierwsze wrażenie wow, piękna sala stoły wyglądały cudownie. Ale.. Kiedy przyszło porozmawiać z osobami siedzącymi na przeciwko musiałam wręcz krzyczeć No niestety, coś kosztem czegoś.

Ten wizaż coś szwankuje ostatnio, dopiero co mogłam się zalogować .. :/

Czekamy na Ciebie

Edytowane przez Bacardi_
Czas edycji: 2013-01-25 o 18:29
Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:30   #2488
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Ale tu nie ma co polecać, wszystko zależy przecież od wady

Jasne, ale to była odpowiedź na wpis Kate: "Na górę muszę mieć stały, a na dół mogę sobie wybrać." Więc skoro może sobie wybrać to ja polecam stały

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 18:48   #2489
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny,
kojarzycie może tą sukienkę? Model, firmę, cokolwiek?
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...50360685_n.jpg
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 19:07   #2490
Waniliova
Zakorzenienie

Helloł nie było mnie tutaj jakieś dwa dni i nie wiem jak Was nadrobię dzisiaj miałam pierwszy dzień SAMA w pracy było ok, ale oczywiście pod koniec dniówki klientka chciała skan, a że skanera nie ma to musiałam faksem i było trochę ceregieli, ale i tak się nie udało poza tym jutro mam kolokwium z etyki dziennikarskiej także nauka też nie jest mi teraz obca trzymajcie kciuki

misiadelko super te butki

rom4ntyczk4 ta pierwsza fryzurka ekstra

agunineczka zdrowia!

moooniaaaa niestety nie kojarzę, ale suknia śliczna

Idę Was trochę przelecieć

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Jeszcze nad tym nie myślałam ale raczej będę miała spięte, a nie rozpuszczone, bo szybko mi się podkręcają ale jak to jeszcze nie wiem

Kate Noir niestety link do drugiej sali mi się nie otwiera, więc nie mam jak porównać

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości