|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowałyście? :D
Cytat:
Bardzo fajny flakonik... Oby strzał był celny! W razie czego jestem pierwsza chętna do wymiany na targowisku Ale na razie ...tfu, tfu! przez lewe ramię
|
|
|
#2462 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratuluję nowych flakoników i cieszę się z Wami Cytat:
Cytat:
.
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mulierku kochana, jak przypominają Gucci II to już je kocham do szaleństwa Ponieważ ten Gucio jest moją wielką miłością i fascynacją zapachową. Daigee jakby coś to już Ci je rezerwuję hihihi. Myślę jednak, że będzie dobrze i zapach spodoba mi się, nawet bardzo. A może tak wyciągnę męża do Sephory jutro to się przekonam czy dobrego dokonałam wyboru Dziewczyny dziękuję za gratulacje, jesteście kochane |
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Testowałam ten zapach chyba tylko raz, więc może nie dokońca moja opinia jest tu wiarygodna. Pamiętam go natomist na koleżance z pracy, w pierwszej chwili myslałam, że pachnie guccim II. nie wiem Kasiulku, nie słuchaj tego co piszę, , oceinisz sama i mam nadzieje, że natychmiast sie podzielisz wrazeniami![]() A jedno Ci jeszcze szepnę , ostatnio tak się rozpisywałas o jadore, że postanowiłam po raz kolejny przetestować te perfumy....i powiem Ci, oj oj , niebezpiecznie mi się spodobały !!!!!!!!!!!!!1A pomyśleć, że kiedys miałam flakonik i oddałam go w tzw. "dobre ręce" ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no prosze co nos to inne wrażenia
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, potestuje je jeszcze, ale naprawdę mi się spodobały
|
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Dostała ofertę kupienia na spółkę Sephora Brown,tj. do dziś jest promocja,że produkty Sephora są 2w cenie 1 tak więc z rodzicielką kupiłyśmy i jedna wychodziła po 30zł...więc grzech bylo nie wziąść
.Mam więc kolejną nowość,oj ja rozpustnica ![]() a już miało być dość zakupów.Brown to niezwykle apetyczny maślano-waniliowo-orzechowy zapach ale niestety wydaje się narazie być dość ulotny. Do dziewczyn ciekawych Amor Amor Elixir Passion-widziałam go wczoraj w Sephorze,był tester |
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, no wiecie co
Kiszony ogór w moim pięknym J'adore. Tam pachną kwiaty, niezwykle ciepło, kremowo i bardzo zmysłowo Mulierku, oj warto się przekonać do tych perfum. Ja za Twoją sprawą marzę o wizycie w Sephorze i psiku Pure Poison Elixir na mój nadgarstek
|
|
|
|
#2471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak jak dla mnie jest to typowo wiosenno-letni zapach ![]() Cytat:
przy najbliższej wizycie muszę koniecznie go poszukać
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co nos to odbiór żadnego kremu w nich nie czuje, jedynie kwiatki i ogór jak nazwałaś tę woń co powoduje odrzut natychmiastowy
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2006-11-12 o 12:17 Powód: literówka:) |
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Jadore dla mnie to tez ogórek i kwiatki
i ciut za bardzo kompozycja dla mnie przesłodzona.
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
a ja upolowałam dzis Pure poison elixir, trzydziesteczka, tak, jak chcialam
tylko wczesniej chyba byly po 139
|
|
#2475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja właśnie patrzę sobie na upolowaną w ubiegłym tygodniu wielką 100 ml flaszkę Musta Cartiera
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulko, Mariko, Bjeato
gratuluję pięknych nowych nabytków
|
|
|
|
#2477 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
Musta tez bym chciala )
|
|
#2478 |
|
Raczkowanie
|
moj nabytek jest juz ostatni z must have'ów, mam nadzieję, ze do konca roku ![]() ![]()
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
Homyczku
a Must jest piekny dopiero zaczynam doceniać w nim żywicę, jest miękka a spodziewałam się trochę ostrzejszej woni. Jeśli znasz to warto go mieć w większych ilościach a jeśli nie to zrobię chętnie próbencję
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
dziekuję za propo, znam, znam
Rozgrzana słoncem skora... ech, lato, lato, lato ejże ty
|
|
#2481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz wiem czym zima będzie u mnie pachnieć ,
|
|
#2482 |
|
BAN stały
|
Zagorsk. Nieplanowany w 100%.
Po prostu poszłam zapoznać się z Incensami a tu taka niespodzianka. Zagorsk wyszedł ze sklepu ze mną ![]() Rzadko kiedy coś tak spontancznie kupię ale czasem muszę dla zdrowej psychiki ![]() Zagorsk stoi na półeczce i jako najnowszy nabytek został wybrany na jutro
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję i zazdroszczę!! Miałam ochotę na takie Zagorskowe szaleństwo jakieś dwa miesiące temu, ale dałam przyjacielowi odwieść się od tego. Twierdził, że kobieta nie powinna pachnieć jak cerkiew (o dziwo, Avignonem może ). Źle zrobiłam, że go posłuchałam! Zagorsk jest cudowny! Tajemniczy, melancholijny i w ogóle... Mam nadzieję, że ostatecznie zawita też i w moje progi
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rawito takich zakupów się nie konsultuje, gdybym powiedziała małżowi co zamierzam zamówić to by próbował mi to wybic z głowy
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, opisz wrażenia, koniecznie
|
|
|
|
|
#2486 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziewczyny gratuluję
|
|
#2487 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chociaż TŻ zaakceptował Zagorsk. Dzis rano kiedy wychodziliśmy do pracy aż dwa razy pochwalił (może dlatego że dzis trudny dzień przede mną )Napewno Zagorsk nie jest zapachem pt. "dla kazdej pani" ![]() Może dlatego daje tyle szczęścia... |
|
|
|
|
#2488 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Moja właśnie upolować stare Burberry
Moja się cieszyć i gratulować wszystkim udanych zdobyczy
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
A mojej Theoremy nie ma i nie będzie
![]() Napisałam w końcu do tagomago w sprawie tego opóźnienia. Pani odpisała, że próbowali się ze mną skontaktowac (???) że nie można zrealizowac zamówenia i na jakie konto odesłac przelew. |
|
|
|
#2490 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/search.php?string=Theorema (ramy do roweru możesz nie brać pod uwagę)
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

. Myślę, że ten słodziaczek doskonale trafi w moj gust
Bardzo fajny flakonik... Oby strzał był celny! W razie czego jestem pierwsza chętna do wymiany na targowisku 
I nawet czekoladę można w nich wyczuć 

. Testowałam ten zapach chyba tylko raz, więc może nie dokońca moja opinia jest tu wiarygodna. Pamiętam go natomist na koleżance z pracy, w pierwszej chwili myslałam, że pachnie guccim II. nie wiem Kasiulku, nie słuchaj tego co piszę, 

.Mam więc kolejną nowość,oj ja rozpustnica 
i na jakie konto odesłac przelew.