|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek
Maudy to smutne, że znajomi wolą mecz
Widać, że nie można na nich liczyć ![]() Nie martw się na zapas A nóż wideleć okaże się, że to strachy na lachy. Te 11 dni szybko minie i w końcu się troszkę zrelaksujesz Główka do góry |
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
madzius90 mamy ostro powalone prawo w PL ...
maudy wiesz, że masz nas i możesz się nam zawsze wygadać zazdroszczę wyjazdu... ![]() ja to w sumie nigdzie nie wychodzę.. Nigdzie ze znajomymi do pubu czy nawet na jakieś dyskoteki. Wogóle. postanowiłam, że od poniedziałku codziennie bede chodziła na siłownię, przynajmniej na godzinkę. Mam nadzieje, że wytrwam w tym postanowieniu.. Póki co jeszcze 2 egz przedemną no ale byle do piątku...
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za postanowienie i za egzaminy- napewno zaliczysz wszystkie |
|
|
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny to zapraszam do kolobrzegu
Kurcze narazie jestem jeszcze spokojna ale przed wyjazdem zaczne sie stresowac . Mam nadzieje ze chociaz bede miala jakies dzieci grzeczne , bo tak to nie bede miala chwili relaksu . A tak to poszlam do innych znajomych , byly piwka i teraz mnie troszke glowka boli, ale to dobrze, potrzebowalam czegos takiego Klepsydra88 super postanowienie, ja tez mialam na rowerze jezdzic, ale jakos nie wyszlo Madzius90 a jak tam sprawa tej tomografii wyglada ?? mam nadzieje ze Twoj TZ juz do domy wychodzi a tak to jakie macie plany na wakacje ?? bo ja dzisaj wieczorem ostatni raz do pracy ide i juz mam wolne praktycznie . NIo w sobote jedna popraweczka tylko a reszta we wrzesniu ( na jeden egzamin u nas z roku idzie 20 osob a na drugi 40 ze 120 |
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby trafiły się grzeczne dzieci ![]() Wczoraj robili dla Ł. tomografię po południu, miały być dzisiaj wyniki. A z rana lekarz powiedział, że może dzisiaj będą :tasac zek:Wakacje- chyba nigdzie się nie wybierzemy Narazie większość pieniędzy władowałam w kurs prawa jazdy. I jeszcze nie wiem, czy przedłużą mi umowę, którą mam do końca czerwca narazie nie ma żadnego odzewu ze strony zarządu... a poza tym nawet nie dostałabym urlopu (chyba). Ewentualnie może gdzies na weekend uda się wyskoczyć ![]() A ja dzisiaj sama siedzę w biurze I nic mi sie nie chce robić ![]() To sporo osób ma poprawkę ![]() Z postanowieniami też tak jest. Ja zawsze co semestr obiecywałam sobie, że od teraz będę więcej się uczyć. Na postanowieniu sie kończyło zawsze
|
|
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam wakacje już od miesiąca
Trochę nudno ale rozkręcam swoją działalność w Oriflame i jak dobrze pójdzie to w nagrodę w sierpniu pojadę z TŻtem na parę dni do Karpacza Chętnie bym do Kołobrzegu zawitała Ale zobaczymy jak z kasą
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
eh
egzamin dzisiejszy poprostu masakra trudno. na wrzesień. maudy plany..hm. napewno będę kursowała między domem a JG raczej nigdzie się nie wybieram w podróż. Nawet jakos nie mam ochoty..revontulet_ Karpacz jest piękny madzius90 trzymam kciuki
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z przywiązaniem się zgodzę w 100 % Klepsydra ![]() Może jednak uda się go zaliczyć? A jak nie to trudno- poprawisz i będzie ok Przecież student bez poprawki to nie student ![]() Mój Łukasz dzisiaj prawdopodobnie już wyjdzie ze szpitala Ale na wyniki tomografii dalej czeka ![]() |
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Iolaa chomcie to super zwierzątka
wciąż go uwielbia, śmieje się z jego dużych uszków madzius90 wydaje mi się, że nie bo z tego co słyszałam co inni mówili to ja całkiem inne rzeczy napisałam. Z resztą wszyscy oczywiście że nic nie umieją i że nic sie nie uczyli - JASNE. U mnie połowa roku mogłaby należeć do klubu o nazwie 'Pierdo.e że nic nie umiem a później dostaję 5' super że już wychodzi, domyślam się co musiałaś przeżyć i ile nerwów zjeść Wczoraj zaciekawiło mnie to, że jak mówię do Wojtka 'mysza' to tak mi się przygląda i podchodzi do krat...
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-06-17 o 11:22 |
|
|
|
#2471 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają coś w sobie chomiczki, każdego w sobie rozkochają ![]() Uwielbiam jak Gumisiek postawi swoje uszka i nasłuchuje czegoś Cytat:
Może to reszta ma źle? ![]() A kiedy będziesz miała wyniki? Co do podkreślonego- chyba wszędzie tak jest. U mnie, czy to podstawówka, gimnazjum, liceum, studia, zawsze tak było. Wszyscy najpierw marudzili, że nic nie umieją,a później dobre oceny dostawali. Najbardziej chciało mi się śmiać, jak tak gadały największe kujony ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ceikawe co to oznacza ![]()
|
||||
|
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez do Nicky mowie myszka i reaguje
ale macie racje , takie osoby co tak zawsze gadaja a potem same dobre oceny to sa naprawde wkurzajace :/ . Ja mam 5 terminow we wrzesniu i sie jakos nie przejmuje i nie rozpczam z tego powodu tak jak niektorzy u mnie . Wiem ze to tylko moja wina ze sie nie nauczylam i nie kogos inengo. Po za tym nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem madzius90 super ze TZ wyszedl ze szpitala Klepsydra88 kochana nie ma co sie martwic na zapas . Przynajmniej wiesz czego mozesz sie spodziewac na poprawce, czego oczywiscie nie zycze ja dzisiaj Nicky kupilam tego wafelka ale narazie sprawe olala i caly czas spi :P . Po za tym chce sobie kupic jakies kolczyki na allegro a mi sie nic nie podoba ;/ |
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Maudy znam ból kolczyków
Rób sama. Ot, wystarczą spinacze ![]() Jutro dostanę wyniki egzaminu jednego. I powiem Wam, że gorsze od tych co pierniczą, że nie zdały a potem mają pięć są gorsze takie co zdają wszystko i raz nie zdadzą czegoś. Jej, wczoraj myślałam, że koleżankę uszkodzę, bo jedzie na samych piątkach i nie zdała jednego egzaminu i zaczęła marudzić, że papiery bierze, że zmienia uczelnię, bo po co tu ma siedzieć skoro egzamin oblała, bla bla bla. No nic, tylko z trampka między oczy. Oprócz tego dowiedziałam się, że jestem największym luzakiem, bo na egzamin idę i się śmieję o.O Mam płakać czy jak? |
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Ee tam, nie wiesz co dobre
Nie zapomnę dziwnej miny kobiety u której pisałam kolokwium i tak się rozpisałam, że musiałam drugą kartkę wziąć. Nie miałam czym ich spiąć to ukradłam spinacz z kolczyka, spięłam i oddałam pani. Ona tylko zamrugała po czym stwierdziła, że grunt to być gotowym na każdą sytuację
|
|
|
|
#2476 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
![]() tez mam chomiczki, dwóch samców. mam je krótko, kupione zostały w walentynki dzisiaj niestety jednemu z nich zdarzyła się przykra przygoda - wypadł mu woreczek policzkowy, weterynarz mu go amputował, jutro do kontroli
|
#2477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze bedny chomiczek miejmy nadzieej ze wszystko bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję
![]() napewno dam znać, co i jak.. jestem dobrej myśli!
|
#2479 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Gumiś to chyba na wszystkie imiona reaguje- wystarczy, że usłyszy mój głos, a co mówię to bez znaczenia
![]() Wcześniej napisałam Kubuś zamiast Gumiś ![]() Już ponad dwa miesiące nie ma go ![]() Cytat:
Ale co niektórzy lubią się chyba użalać nad sobą ![]() Cytat:
A wyników tomografii jak nie było, tak nie ma ![]() Cytat:
Pewnie później się zainteresujeOstatnio mam bzika na punkcie kolczyków, takich ze sztucznej biżuterii Ale na allegro faktycznie nie ma na czym oka zawiesić. Cytat:
brak słów![]() Cytat:
Cytat:
![]() O kurcze, niedobrze z Twoim chomiczkiem ![]() ![]() Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok ![]() Koniecznie daj znać, po wizycie co i jak Nie mogę czytać takich historii ![]() A tak w ogóle to MdM i the kamm dawno się nie odzywały ![]()
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2010-06-18 o 10:39 |
||||||
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
uhu! po egzaminie - jestem bardziej zadowolona niż po poprzednim
Więęęęęc.... jeśli chodzi o mnie WAKACJE 2010 uważam za rozpoczęte ![]() ![]() teraz to nie mogę się doczekać spotkania z Tż... niezły pomysł na kolczyki anlejka ![]() maudy mogę Ci użyczyć którychś z mojej kolekcji bo swego czasu miałam napady kupowania kolczyków... ![]() miiisiek za chomcia!madzius90 no właśnie, coś dawno ich nie było... ciekawe co z nimi ![]() byłam dziś na mieście, jest tyle wyprzedaży a ja jakoś nie umiem nic ciekawego znaleść :/ zresztą wszystkie dziewczyny wyglądają teraz tak samo.. umyłam wczoraj samochód a tu dziś... deszcz
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
wydaje mi się że maluch dochodzi do siebie, jednak ma spuchniętą połowę pyszczka, w dodatku jako że nie cały ten woreczek mu doktor amputował dzisiaj bądź jutro znowu troszkę będzie musiał pocierpieć
![]() staram się go karmić jakimiś miękkimi produktami, typu kasza manna z jabłkiem.. zadowolony nie jest
|
#2483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a kiedy się spotykacie? The kamm kiedyś pisała, że ma strasznie dużo nauki chyba A MdM tak nagle przestała się odzywać ![]() Cytat:
![]() U mnie w mieście też tak jest. A do jakiego sklepu nie wejde to wszędzie te same ciuchy Tylko ceny różne ![]() ![]() Cytat:
![]() Też jestem ciekawa. |
|||
|
|
|
#2485 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myślałam że być może drugi go pogryzł, jednak to nie od tego.. od razu wycieczka do weterynarza.wygląda to baardzo nieciekawie, pozwolę sobie wkleić adres www jednej ze stron: http://lecznica-oaza.strefa.pl/bibli...policzkowy.htm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
|
|
#2487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale szybko minie ![]() Paranoja, a w niektórych sklepach jeszcze droższe ![]() Ostatnio chodzę po sklepach z używaną odzieżą. Można znaaleźć naprawdę fajne ciuchy, za niską cenę ![]() Cytat:
![]() Ciekawe czy to boli chomcia? I jak bardzo? ![]() Dokładnie teraz wszystko takie sztuczne jest
|
||
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się cały czas zaopatruję w ciuchorajach xD Albo korzystam, że mi kuzynkę wywiało za granicę to mam rzeczy w spadku, które jeszcze nieraz wyprzedzają polską modę xD No a teraz jeszcze zabrałam się za tworzenie, więc szukam jednokolorowych jasnych koszulek i maluję, a co!
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam![]() pochwalisz się co wytworzyłaś
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się, chwalę
![]() Stwierdzę nieskromnie, że z ostatniego jestem najbardziej dumna, bo nie było wzorowane na niczym tylko wyciągnięte z mojej głupiej głowy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

Widać, że nie można na nich liczyć 

zazdroszczę wyjazdu... 
Póki co jeszcze 2 egz przedemną
no ale byle do piątku... 

za postanowienie i
za egzaminy- napewno zaliczysz wszystkie
. A tak to poszlam do innych znajomych , byly piwka i teraz mnie troszke glowka boli, ale to dobrze, potrzebowalam czegos takiego
:tasac zek:

Trochę nudno ale rozkręcam swoją działalność w Oriflame i jak dobrze pójdzie to w nagrodę w sierpniu pojadę z TŻtem na parę dni do Karpacza