Mój chomiczek - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-16, 08:21   #2461
madzius90
Zakorzenienie

Dot.: Mój chomiczek

Maudy to smutne, że znajomi wolą mecz Widać, że nie można na nich liczyć
Nie martw się na zapas
A nóż wideleć okaże się, że to strachy na lachy.
Te 11 dni szybko minie i w końcu się troszkę zrelaksujesz
Główka do góry
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 08:45   #2462
Klepsydra88
Zakorzenienie

madzius90 mamy ostro powalone prawo w PL ...

maudy wiesz, że masz nas i możesz się nam zawsze wygadać zazdroszczę wyjazdu...

ja to w sumie nigdzie nie wychodzę.. Nigdzie ze znajomymi do pubu czy nawet na jakieś dyskoteki. Wogóle.

postanowiłam, że od poniedziałku codziennie bede chodziła na siłownię, przynajmniej na godzinkę. Mam nadzieje, że wytrwam w tym postanowieniu.. Póki co jeszcze 2 egz przedemną no ale byle do piątku...
Stary 2010-06-16, 09:01   #2463
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
madzius90 mamy ostro powalone prawo w PL ...

maudy wiesz, że masz nas i możesz się nam zawsze wygadać zazdroszczę wyjazdu...

ja to w sumie nigdzie nie wychodzę.. Nigdzie ze znajomymi do pubu czy nawet na jakieś dyskoteki. Wogóle.

postanowiłam, że od poniedziałku codziennie bede chodziła na siłownię, przynajmniej na godzinkę. Mam nadzieje, że wytrwam w tym postanowieniu.. Póki co jeszcze 2 egz przedemną no ale byle do piątku...
Niestety

za postanowienie i za egzaminy- napewno zaliczysz wszystkie
Stary 2010-06-16, 09:25   #2464
maudy
Wtajemniczenie

dziewczyny to zapraszam do kolobrzegu Kurcze narazie jestem jeszcze spokojna ale przed wyjazdem zaczne sie stresowac . Mam nadzieje ze chociaz bede miala jakies dzieci grzeczne , bo tak to nie bede miala chwili relaksu . A tak to poszlam do innych znajomych , byly piwka i teraz mnie troszke glowka boli, ale to dobrze, potrzebowalam czegos takiego
Klepsydra88 super postanowienie, ja tez mialam na rowerze jezdzic, ale jakos nie wyszlo
Madzius90 a jak tam sprawa tej tomografii wyglada ?? mam nadzieje ze Twoj TZ juz do domy wychodzi

a tak to jakie macie plany na wakacje ?? bo ja dzisaj wieczorem ostatni raz do pracy ide i juz mam wolne praktycznie . NIo w sobote jedna popraweczka tylko a reszta we wrzesniu ( na jeden egzamin u nas z roku idzie 20 osob a na drugi 40 ze 120 ) A niby mialam takie postanowienie poprawy jesli chodzi o nauke
maudy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 10:37   #2465
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maudy Pokaż wiadomość
dziewczyny to zapraszam do kolobrzegu Kurcze narazie jestem jeszcze spokojna ale przed wyjazdem zaczne sie stresowac . Mam nadzieje ze chociaz bede miala jakies dzieci grzeczne , bo tak to nie bede miala chwili relaksu . A tak to poszlam do innych znajomych , byly piwka i teraz mnie troszke glowka boli, ale to dobrze, potrzebowalam czegos takiego
Klepsydra88 super postanowienie, ja tez mialam na rowerze jezdzic, ale jakos nie wyszlo
Madzius90 a jak tam sprawa tej tomografii wyglada ?? mam nadzieje ze Twoj TZ juz do domy wychodzi

a tak to jakie macie plany na wakacje ?? bo ja dzisaj wieczorem ostatni raz do pracy ide i juz mam wolne praktycznie . NIo w sobote jedna popraweczka tylko a reszta we wrzesniu ( na jeden egzamin u nas z roku idzie 20 osob a na drugi 40 ze 120 ) A niby mialam takie postanowienie poprawy jesli chodzi o nauke
oby trafiły się grzeczne dzieci

Wczoraj robili dla Ł. tomografię po południu, miały być dzisiaj wyniki. A z rana lekarz powiedział, że może dzisiaj będą jestem niesamowicie wkurzona:tasac zek:

Wakacje- chyba nigdzie się nie wybierzemy Narazie większość pieniędzy władowałam w kurs prawa jazdy. I jeszcze nie wiem, czy przedłużą mi umowę, którą mam do końca czerwca narazie nie ma żadnego odzewu ze strony zarządu... a poza tym nawet nie dostałabym urlopu (chyba).
Ewentualnie może gdzies na weekend uda się wyskoczyć

A ja dzisiaj sama siedzę w biurze I nic mi sie nie chce robić

To sporo osób ma poprawkę
Z postanowieniami też tak jest. Ja zawsze co semestr obiecywałam sobie, że od teraz będę więcej się uczyć. Na postanowieniu sie kończyło zawsze
Stary 2010-06-16, 11:48   #2466
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Ja mam wakacje już od miesiąca Trochę nudno ale rozkręcam swoją działalność w Oriflame i jak dobrze pójdzie to w nagrodę w sierpniu pojadę z TŻtem na parę dni do Karpacza Choć marzy mi się morze Chętnie bym do Kołobrzegu zawitała Ale zobaczymy jak z kasą

revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-16, 13:21   #2467
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez revontulet_ Pokaż wiadomość
Ja mam wakacje już od miesiąca Trochę nudno ale rozkręcam swoją działalność w Oriflame i jak dobrze pójdzie to w nagrodę w sierpniu pojadę z TŻtem na parę dni do Karpacza Choć marzy mi się morze Chętnie bym do Kołobrzegu zawitała Ale zobaczymy jak z kasą
Ale super
Stary 2010-06-16, 13:37   #2468
Klepsydra88
Zakorzenienie

eh egzamin dzisiejszy poprostu masakra wogóle mi pytania nie spasowały trudno. na wrzesień.

maudy plany..hm. napewno będę kursowała między domem a JG raczej nigdzie się nie wybieram w podróż. Nawet jakos nie mam ochoty..

revontulet_ Karpacz jest piękny

madzius90 trzymam kciuki
Stary 2010-06-17, 10:12   #2469
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iolaa Pokaż wiadomość
Co takiego jest w tych chomikach, to ja nie mam pojęcia Moje dzieci je hodują i strasznie kochają, ale dla mnie to takie skrzyżowanie wiewiórki ze szczurkiem. Ale na pewno można się przywiązać do stworka.
chomiczki są super
Z przywiązaniem się zgodzę w 100 %

Klepsydra
Może jednak uda się go zaliczyć?
A jak nie to trudno- poprawisz i będzie ok
Przecież student bez poprawki to nie student

Mój Łukasz dzisiaj prawdopodobnie już wyjdzie ze szpitala
Ale na wyniki tomografii dalej czeka
Stary 2010-06-17, 11:20   #2470
Klepsydra88
Zakorzenienie

Iolaa chomcie to super zwierzątka mój tata zanim dostałam Wojtka miał sceptyczne zdanie o nich. A jak go zobaczył... 'jaki maluszek' wciąż go uwielbia, śmieje się z jego dużych uszków

madzius90 wydaje mi się, że nie bo z tego co słyszałam co inni mówili to ja całkiem inne rzeczy napisałam. Z resztą wszyscy oczywiście że nic nie umieją i że nic sie nie uczyli - JASNE. U mnie połowa roku mogłaby należeć do klubu o nazwie 'Pierdo.e że nic nie umiem a później dostaję 5'

super że już wychodzi, domyślam się co musiałaś przeżyć i ile nerwów zjeść

Wczoraj zaciekawiło mnie to, że jak mówię do Wojtka 'mysza' to tak mi się przygląda i podchodzi do krat...

Edytowane przez Klepsydra88
Czas edycji: 2010-06-17 o 11:22
Klepsydra88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 12:26   #2471
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Iolaa chomcie to super zwierzątka mój tata zanim dostałam Wojtka miał sceptyczne zdanie o nich. A jak go zobaczył... 'jaki maluszek' wciąż go uwielbia, śmieje się z jego dużych uszków
Mają coś w sobie chomiczki, każdego w sobie rozkochają
Uwielbiam jak Gumisiek postawi swoje uszka i nasłuchuje czegoś

Cytat:
madzius90 wydaje mi się, że nie bo z tego co słyszałam co inni mówili to ja całkiem inne rzeczy napisałam. Z resztą wszyscy oczywiście że nic nie umieją i że nic sie nie uczyli - JASNE. U mnie połowa roku mogłaby należeć do klubu o nazwie 'Pierdo.e że nic nie umiem a później dostaję 5'
Nie przejmuj się na zapas Może to reszta ma źle?
A kiedy będziesz miała wyniki?

Co do podkreślonego- chyba wszędzie tak jest.
U mnie, czy to podstawówka, gimnazjum, liceum, studia, zawsze tak było.
Wszyscy najpierw marudzili, że nic nie umieją,a później dobre oceny dostawali.
Najbardziej chciało mi się śmiać, jak tak gadały największe kujony Choć czasem to naprawdę wkurza, bo przed każdym spr., zaliczeniem, egzaminem ta sama gadka żal.pl

Cytat:
super że już wychodzi, domyślam się co musiałaś przeżyć i ile nerwów zjeść
Nie do opisania

Cytat:
Wczoraj zaciekawiło mnie to, że jak mówię do Wojtka 'mysza' to tak mi się przygląda i podchodzi do krat...
ceikawe co to oznacza
Stary 2010-06-17, 18:23   #2472
maudy
Wtajemniczenie

ja tez do Nicky mowie myszka i reaguje

ale macie racje , takie osoby co tak zawsze gadaja a potem same dobre oceny to sa naprawde wkurzajace :/ . Ja mam 5 terminow we wrzesniu i sie jakos nie przejmuje i nie rozpczam z tego powodu tak jak niektorzy u mnie . Wiem ze to tylko moja wina ze sie nie nauczylam i nie kogos inengo. Po za tym nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem

madzius90 super ze TZ wyszedl ze szpitala

Klepsydra88 kochana nie ma co sie martwic na zapas . Przynajmniej wiesz czego mozesz sie spodziewac na poprawce, czego oczywiscie nie zycze

ja dzisiaj Nicky kupilam tego wafelka ale narazie sprawe olala i caly czas spi :P . Po za tym chce sobie kupic jakies kolczyki na allegro a mi sie nic nie podoba ;/
Stary 2010-06-17, 19:19   #2473
anlejka
Zakorzenienie

Maudy znam ból kolczyków Rób sama. Ot, wystarczą spinacze
Jutro dostanę wyniki egzaminu jednego. I powiem Wam, że gorsze od tych co pierniczą, że nie zdały a potem mają pięć są gorsze takie co zdają wszystko i raz nie zdadzą czegoś. Jej, wczoraj myślałam, że koleżankę uszkodzę, bo jedzie na samych piątkach i nie zdała jednego egzaminu i zaczęła marudzić, że papiery bierze, że zmienia uczelnię, bo po co tu ma siedzieć skoro egzamin oblała, bla bla bla. No nic, tylko z trampka między oczy. Oprócz tego dowiedziałam się, że jestem największym luzakiem, bo na egzamin idę i się śmieję o.O Mam płakać czy jak?
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 19:27   #2474
maudy
Wtajemniczenie

Anlejka no dokladnie takie podejscie jest najlepsze na spokojnie i na luzie . Ale kolczyki ze spinaczy to ja jednak podziekuje Wole takie swiecace blin bliny
Stary 2010-06-17, 20:06   #2475
anlejka
Zakorzenienie

Ee tam, nie wiesz co dobre Nie zapomnę dziwnej miny kobiety u której pisałam kolokwium i tak się rozpisałam, że musiałam drugą kartkę wziąć. Nie miałam czym ich spiąć to ukradłam spinacz z kolczyka, spięłam i oddałam pani. Ona tylko zamrugała po czym stwierdziła, że grunt to być gotowym na każdą sytuację
Stary 2010-06-17, 20:21   #2476
miiisiek
Rozeznanie

witajcie

tez mam chomiczki, dwóch samców. mam je krótko, kupione zostały w walentynki
dzisiaj niestety jednemu z nich zdarzyła się przykra przygoda - wypadł mu woreczek policzkowy, weterynarz mu go amputował, jutro do kontroli

miiisiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-17, 21:38   #2477
maudy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez miiisiek Pokaż wiadomość
witajcie

dzisiaj niestety jednemu z nich zdarzyła się przykra przygoda - wypadł mu woreczek policzkowy, weterynarz mu go amputował, jutro do kontroli
witamy ,witamy
kurcze bedny chomiczek miejmy nadzieej ze wszystko bedzie dobrze
Stary 2010-06-18, 01:50   #2478
miiisiek
Rozeznanie

dziękuję
napewno dam znać, co i jak.. jestem dobrej myśli!

Stary 2010-06-18, 10:11   #2479
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez do Nicky mowie myszka i reaguje
Gumiś to chyba na wszystkie imiona reaguje- wystarczy, że usłyszy mój głos, a co mówię to bez znaczenia

Wcześniej napisałam Kubuś zamiast Gumiś
Już ponad dwa miesiące nie ma go

Cytat:
ale macie racje , takie osoby co tak zawsze gadaja a potem same dobre oceny to sa naprawde wkurzajace :/ . Ja mam 5 terminow we wrzesniu i sie jakos nie przejmuje i nie rozpczam z tego powodu tak jak niektorzy u mnie . Wiem ze to tylko moja wina ze sie nie nauczylam i nie kogos inengo. Po za tym nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem
masz rację
Ale co niektórzy lubią się chyba użalać nad sobą

Cytat:
madzius90 super ze TZ wyszedl ze szpitala
Miał wczoraj wyjść, a wyszedł dopiero dzisiaj o 10
A wyników tomografii jak nie było, tak nie ma

Cytat:
ja dzisiaj Nicky kupilam tego wafelka ale narazie sprawe olala i caly czas spi :P . Po za tym chce sobie kupic jakies kolczyki na allegro a mi sie nic nie podoba ;/
Jeszcze nie wie, co ją czeka Pewnie później się zainteresuje
Ostatnio mam bzika na punkcie kolczyków, takich ze sztucznej biżuterii
Ale na allegro faktycznie nie ma na czym oka zawiesić.

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Maudy znam ból kolczyków Rób sama. Ot, wystarczą spinacze
Jutro dostanę wyniki egzaminu jednego. I powiem Wam, że gorsze od tych co pierniczą, że nie zdały a potem mają pięć są gorsze takie co zdają wszystko i raz nie zdadzą czegoś. Jej, wczoraj myślałam, że koleżankę uszkodzę, bo jedzie na samych piątkach i nie zdała jednego egzaminu i zaczęła marudzić, że papiery bierze, że zmienia uczelnię, bo po co tu ma siedzieć skoro egzamin oblała, bla bla bla. No nic, tylko z trampka między oczy. Oprócz tego dowiedziałam się, że jestem największym luzakiem, bo na egzamin idę i się śmieję o.O Mam płakać czy jak?
brak słów

Cytat:
Ee tam, nie wiesz co dobre Nie zapomnę dziwnej miny kobiety u której pisałam kolokwium i tak się rozpisałam, że musiałam drugą kartkę wziąć. Nie miałam czym ich spiąć to ukradłam spinacz z kolczyka, spięłam i oddałam pani. Ona tylko zamrugała po czym stwierdziła, że grunt to być gotowym na każdą sytuację

Cytat:
witajcie

witaj
O kurcze, niedobrze z Twoim chomiczkiem
Miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok trzymam
Koniecznie daj znać, po wizycie co i jak

Nie mogę czytać takich historii

A tak w ogóle to MdM i the kamm dawno się nie odzywały

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2010-06-18 o 10:39
Stary 2010-06-18, 14:14   #2480
Klepsydra88
Zakorzenienie

uhu! po egzaminie - jestem bardziej zadowolona niż po poprzednim Więęęęęc.... jeśli chodzi o mnie WAKACJE 2010 uważam za rozpoczęte

teraz to nie mogę się doczekać spotkania z Tż...

niezły pomysł na kolczyki anlejka

maudy mogę Ci użyczyć którychś z mojej kolekcji bo swego czasu miałam napady kupowania kolczyków...

miiisiek
witaj! jeju, za chomcia!

madzius90 no właśnie, coś dawno ich nie było... ciekawe co z nimi

byłam dziś na mieście, jest tyle wyprzedaży a ja jakoś nie umiem nic ciekawego znaleść :/ zresztą wszystkie dziewczyny wyglądają teraz tak samo..

umyłam wczoraj samochód a tu dziś... deszcz
Stary 2010-06-18, 14:22   #2481
miiisiek
Rozeznanie

wydaje mi się że maluch dochodzi do siebie, jednak ma spuchniętą połowę pyszczka, w dodatku jako że nie cały ten woreczek mu doktor amputował dzisiaj bądź jutro znowu troszkę będzie musiał pocierpieć
staram się go karmić jakimiś miękkimi produktami, typu kasza manna z jabłkiem.. zadowolony nie jest

Stary 2010-06-18, 14:29   #2482
Klepsydra88
Zakorzenienie

a jak poznałaś, że takie coś się dzieje?
Stary 2010-06-18, 14:42   #2483
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
uhu! po egzaminie - jestem bardziej zadowolona niż po poprzednim Więęęęęc.... jeśli chodzi o mnie WAKACJE 2010 uważam za rozpoczęte
Super

Cytat:
teraz to nie mogę się doczekać spotkania z Tż...
a kiedy się spotykacie?

Cytat:
madzius90 no właśnie, coś dawno ich nie było... ciekawe co z nimi
The kamm kiedyś pisała, że ma strasznie dużo nauki chyba A MdM tak nagle przestała się odzywać

Cytat:
byłam dziś na mieście, jest tyle wyprzedaży a ja jakoś nie umiem nic ciekawego znaleść :/ zresztą wszystkie dziewczyny wyglądają teraz tak samo..
zgadzam się, niestety
U mnie w mieście też tak jest. A do jakiego sklepu nie wejde to wszędzie te same ciuchy Tylko ceny różne

Cytat:
umyłam wczoraj samochód a tu dziś... deszcz
jak na złość

Cytat:
wydaje mi się że maluch dochodzi do siebie, jednak ma spuchniętą połowę pyszczka, w dodatku jako że nie cały ten woreczek mu doktor amputował dzisiaj bądź jutro znowu troszkę będzie musiał pocierpieć
staram się go karmić jakimiś miękkimi produktami, typu kasza manna z jabłkiem.. zadowolony nie jest
Biedny

Cytat:
Też jestem ciekawa.
Stary 2010-06-18, 14:49   #2484
Klepsydra88
Zakorzenienie

madzius90 spotkamy się zaraz na początku lipca. Jeszcze tyle dni...

ceny w sklepach sa przesadzone ostro zwykła bluzka 40zł. no ja was prosze...
Stary 2010-06-18, 14:59   #2485
miiisiek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Też jestem ciekawa.
wczoraj rano wstałam, nalałam świeżej wody, nasypałam jedzonka, jak co dzień. patrzę- jemu coś z pyszczka zwisa myślałam że być może drugi go pogryzł, jednak to nie od tego.. od razu wycieczka do weterynarza.
wygląda to baardzo nieciekawie, pozwolę sobie wkleić adres www jednej ze stron: http://lecznica-oaza.strefa.pl/bibli...policzkowy.htm

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:

pół biedy, gdyby była z dobrego gatunkowo materiału a nie, jak to zwykle- wszystko sztuczne. poza tym mi się smiać chce jak pół miasta tak samo chodzi

Stary 2010-06-18, 15:02   #2486
Klepsydra88
Zakorzenienie

miiisiek oo rany... koszmarnie to wygląda...

dokładnie tak jak piszesz. Jakość ubrań zostawia wiele do życzenia...
Stary 2010-06-18, 15:17   #2487
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
madzius90 spotkamy się zaraz na początku lipca. Jeszcze tyle dni...

To jeszcze troszkę
Ale szybko minie

Paranoja, a w niektórych sklepach jeszcze droższe
Ostatnio chodzę po sklepach z używaną odzieżą. Można znaaleźć naprawdę fajne ciuchy, za niską cenę

Cytat:
wczoraj rano wstałam, nalałam świeżej wody, nasypałam jedzonka, jak co dzień. patrzę- jemu coś z pyszczka zwisa myślałam że być może drugi go pogryzł, jednak to nie od tego.. od razu wycieczka do weterynarza.
wygląda to baardzo nieciekawie, pozwolę sobie wkleić adres www jednej ze stron: http://lecznica-oaza.strefa.pl/bibli...policzkowy.htm

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

pół biedy, gdyby była z dobrego gatunkowo materiału a nie, jak to zwykle- wszystko sztuczne. poza tym mi się smiać chce jak pół miasta tak samo chodzi
Straszne aż płakać się chce
Ciekawe czy to boli chomcia? I jak bardzo?

Dokładnie teraz wszystko takie sztuczne jest
Stary 2010-06-18, 16:31   #2488
anlejka
Zakorzenienie

Ja się cały czas zaopatruję w ciuchorajach xD Albo korzystam, że mi kuzynkę wywiało za granicę to mam rzeczy w spadku, które jeszcze nieraz wyprzedzają polską modę xD No a teraz jeszcze zabrałam się za tworzenie, więc szukam jednokolorowych jasnych koszulek i maluję, a co!
Stary 2010-06-18, 19:07   #2489
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się cały czas zaopatruję w ciuchorajach xD Albo korzystam, że mi kuzynkę wywiało za granicę to mam rzeczy w spadku, które jeszcze nieraz wyprzedzają polską modę xD No a teraz jeszcze zabrałam się za tworzenie, więc szukam jednokolorowych jasnych koszulek i maluję, a co!
ale superrrr podziwiam
pochwalisz się co wytworzyłaś
Stary 2010-06-18, 22:16   #2490
anlejka
Zakorzenienie

Chwalę się, chwalę
Stwierdzę nieskromnie, że z ostatniego jestem najbardziej dumna, bo nie było wzorowane na niczym tylko wyciągnięte z mojej głupiej głowy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości