|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
ale z drugiej strony przytulanie ,całowanie przy ludziach wcale nie jest dziecinne. my z tż jesteśmy strasznymi przytulaskami ![]() kurcze, zrobiło się zamieszania z tym klubem.. pamiętam jak jakiś czas temu prosiłam o wpisanie do kalendarza i niby wszystkie forumowiczki się zgodziły, ale i tak nie ma mnie w kalendarzu... dlatego nie dziwię się, że dziewczynom jest przykro, jak proszą o dostęp do klubu a nikt im nawet nie odpisze prostego 'poczekaj jeszcze trochę bo dyskutujemy na ten temat'. a z ciekawości - dużo osób z klubu udziela się tu na wątku?
![]() |
#2462 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
kurrr.................... .de!!! ale mi się meszek @%#&^$# do pokoju na sufit!!!
![]() ide z nimi walczyć z klepą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to klubu- dużo dziewczyn nie zagląda już do wątku bo ma dość tego tempa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mówię tego z żadnym wyrzutem ani w żaden negatywny sposób, tylko zastanawiam się po prostu jak to będzie ![]()
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
może źle to ujełam- zaglądają a się nie wypowiadają
![]() ale nie będę o nikim tu pisać, każdy powinien się wypowiadać w swoim imieniu. A zaufanie- myślę żę chodzi te o to czy ktoś się systematycznie udziela na wątku. Zresztą ostatnimi czasy tyle dziwnych rzeczy się tu dzieje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
I ja w sumie też chętnie do klubu bym dołączyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() film ok, ale para z d.u.p.y ![]() Cytat:
![]() ![]() laski, wypilam wina dużo za dużo ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
ja niestety nie nadążam z tempem jakie tu jest, dziś zaliczenie wykładów i jeszcze nic nie umiem i tak codziennie coś jest...
podczytuje tylko Was no trudno, nie wszyscy mają czas, obowiązki są ważniejsze
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja ![]() Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2013-05-16 o 05:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Haha, nawet nie wiedziałam że należę do tego klubu. Tak do konca nie ogarniam wizazu i w ogóle fo tego klubu nie zagladam... Brak czasu po prostu. Ledwo tu nadrabiam (dzięki tej cudownej aplikacji
![]() Wczoraj wieczorem miałam sie uczyć ale mdlosci mi na to nie pozwoliły. Wypilam cole, przeszło mi i poszłam spać. Wyspalam sie dobrze chociaż raz :p Ale miałam fuksa. Wczoraj byłam u gina s dziś dostałam @. Brzuch mnie już pobolewal od kilku dni tak jak na @ właśnie i nic nie było, potem te mdlosci - już sie obawialam że jestem w ciazy... Także dzisiaj umieram na @ ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Say_hello, przepraszam że Cię nie wpisalam do kalendarza. Umknelo mi to ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2470 |
Rozeznanie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Aaaa...! Kolejny ślubny koszmar zaliczony
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() ![]() wczoraj wolne miałam, kończyliśmy z TŻ poprawki w pracy lic, byliśmy u foto na zdjeciach do dyplomu .. a we wtorek po południu mielismy sesje narzeczenska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2473 | |
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() Cytat:
![]() najlepiej by było jakby każda z Was napisała PW do kogoś kto ma dostęp, no nie wiem, możemy wstępnie ustalić, że do mnie? ![]() To samo tyczy się kalendarza i innych takich, najlepiej pisać PW do osoby z pierwszego posta. tak naprawdę, to jest tylko garsteczka dziewczyn, ktora się udziela w klubie, ale też się udzielają tu na wątku. reszta która ma dostęp do klubu nie udziela się w nim - chyba nie są tego świadome że są w klubie ![]() nie myślcie sobie, że ten klub to jakieś drugie forum. tam naprawdę mało co się pisze. poruszamy tylko jakieś osobiste sprawy, zmartwienia, piszemy więcej o sobie. bo generalnie od tego przecież mamy to forum aby tutaj się udzielać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Rozeznanie
|
W takich momentach jak ten mam ochote walnac glowa w sciane. Nadrobilam tyle postow, a zapomnialam klikac cytowania:banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja dzisiaj na 12h do pracy ![]()
![]() |
#2476 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ ma urodziny za równy miesiąc (i 1 dzień ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zadomowienie
|
dobry...
ponowie swoje pytanie, jako ze zostało zlane ciepłym moczem. -jak robicie z nazwiskami?? podwójne? pojedyncze? Łaaaaj? ciepluchno sie dzisiaj zapowiada, fajno ![]() szkoda tylko, ze ostatnio sie z niczym nie wyrabiam, czas mi zapiernicza, ze szok. Ledwo przyjde z pracy, a juz mi sie film urywa i śpię. |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zadomowienie
|
hej, hej
![]() dziewczyny mam pytanie o fotografa : https://www.facebook.com/photoyoung..../photos_albums chciałam tu zapytać o zdanie dziewczyny z trójmiasta, ale patrze, że misiadelko ma bana ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś chce być dopisany do kalendarza lub chce coś zmienić to proszę o PW do mnie. Tempo jest takie że niektóre postu czytam pobieżnie, czasem nie nadrabiam i hak ktos napisze w wątku to mogę tego nie zauważyć, a PW zawsze zauwaze
![]() Co do nazwiska- ja jestem tradycjonalistka i przyjmuje nazwisko mojego C. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2482 |
Zakorzenienie
|
Verunka, ja biorę TŻtowe. Zastanawiałam się nad podwójnym, bo fajnie by brzmiało i mogłoby być, bo moje ma 6 liter, a TŻtowe 3, ale nie lubię swojego nazwiska więc zostanę przy jego
![]() Bry! Piękna pogoda, cieplutko i przyjemnie. Więc poszłam na rower. 8km z rana zaliczone, idealne na rozbudzenie i kopa energii!! ![]() Czas na prysznic, śniadanie i lecę do pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |||
Blond forever!
|
Ja swojemu kupię w tym roku na urodziny spinki do koszuli ślubnej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiadomo, że klub to nie to samo, w sumie chodzi bardziej o zdjęcia, bo na forum u PM 2013 jak czasem zaglądam to wrzucają tam zdjęcia sukni, dodatków, zdjęć ślubnych, nie każdy chce się tym chwalić na forum publicznym ![]() Cytat:
Kochany Święty Mikołaju, Byłem bardzo grzeczny, chciałbym dostać: (najlepiej wszystko) .... ![]() ![]() Pojedyncze. 1. Nie pasuje dźwięcznie moje i nazwisko TŻ razem. 2. Nie potrzebuję drugiego nazwiska - w sensie swojego, zakładam z TŻ rodzinę i przyjmuję jego nazwisko i nie mam z tym problemu. 3. Mój tata ma syna, więc nazwisko zostanie na jeszcze jedno pokolenie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wygodniej byłoby wziąć nazwisko TŻ, podwójne to dla mnie kłopot bo np. jak ludzie by się do mnie zwracali? Pani M...-K...? Albo ja jak bym się miała przedstawić... Ale ja uzależniam swój wybór od dalszego rozwoju kariery zawodowej. Już raz miałam sytuację że zmieniłam pracę i po 2 tyg inna firma chciała mnie podkupić. Moje nazwisko jest czasami widoczne na projektach, jeśli je zmienię to będę zupełnie nową osobą, nikt nie będzie mnie kojarzył. ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() Mi się zdjęcia podobają i myślę że są warci zastanowienia. Czytałam chyba gdzieś na trojmiescie kilka negatywnych opinii o nich ale co ludzie to inna opinia... Ja sobie zawsze tłumaczę że jeśli mi się podoba to jest ok a opinie w necie przeważnie piszą tylko niezadowoleni ludzie a tacy będą zawsze.
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2013-05-16 o 07:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My z tż cały czas zastanawiamy się nad kamerunem... Od początku nie chcieliśmy, ale coraz częściej wracamy do tematu. Tylko, że same zdjęcia 2800 zł, a z kamerunem wyszłoby prawie 5 tys co nas trochę przeraża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do przedstawiania się, to podwójnym się przedstawiasz wtedy. Mamy na uczelni paru wykładowców i normalnie się przedstawiają: Dzień dobry, nazywam się Małgorzata Nowak-Kowalska i będę z państwem prowadzić zajęcia z... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Blond forever!
|
Cytat:
Bo my lada dzień będziemy szukać foto i kam...
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
1. tylko FOTOGRAFIA (Przygotowania, Ceremonia Ślubna, Wesele, Plener - w innym dniu): 2.800zł
2. tylko FILMOWANIE (Przygotowania, Ceremonia Ślubna, Wesele, Plener - w innym dniu): 2.800zł 3. FOTOGRAFIA & FILMOWANIE razem (full pakiet): 4.950zł |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-05-16 o 11:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Mam jeszcze rok na zastanowienie się. Moje nazwisko jest krótkie, 4-literowe, dość charakterystyczne, natomiast TŻ ma bardzo popularne nazwisko -ski. Więc właśnie ta obawa o pracę... Często też pracodawcy dzwonią i pytają o opinie byłego pracodawcę, jak zapytają o Panią K..ską to nikt nie skojarzy...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.