|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
Cytat:
ale z drugiej strony przytulanie ,całowanie przy ludziach wcale nie jest dziecinne. my z tż jesteśmy strasznymi przytulaskami ![]() kurcze, zrobiło się zamieszania z tym klubem.. pamiętam jak jakiś czas temu prosiłam o wpisanie do kalendarza i niby wszystkie forumowiczki się zgodziły, ale i tak nie ma mnie w kalendarzu... dlatego nie dziwię się, że dziewczynom jest przykro, jak proszą o dostęp do klubu a nikt im nawet nie odpisze prostego 'poczekaj jeszcze trochę bo dyskutujemy na ten temat'. a z ciekawości - dużo osób z klubu udziela się tu na wątku?
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz
kurrr.................... .de!!! ale mi się meszek @%#&^$# do pokoju na sufit!!!
![]() ide z nimi walczyć z klepą
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to klubu- dużo dziewczyn nie zagląda już do wątku bo ma dość tego tempa
|
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mówię tego z żadnym wyrzutem ani w żaden negatywny sposób, tylko zastanawiam się po prostu jak to będzie
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
może źle to ujełam- zaglądają a się nie wypowiadają
![]() ale nie będę o nikim tu pisać, każdy powinien się wypowiadać w swoim imieniu. A zaufanie- myślę żę chodzi te o to czy ktoś się systematycznie udziela na wątku. Zresztą ostatnimi czasy tyle dziwnych rzeczy się tu dzieje. |
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
I ja w sumie też chętnie do klubu bym dołączyła
|
|
|
|
#2467 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Marina za reklamę dopłaca?? film ok, ale para z d.u.p.y jakby focha mieli, że ktoś ich kręci :PCytat:
![]() ![]() laski, wypilam wina dużo za dużo spać idę
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety nie nadążam z tempem jakie tu jest, dziś zaliczenie wykładów i jeszcze nic nie umiem i tak codziennie coś jest...
podczytuje tylko Was no trudno, nie wszyscy mają czas, obowiązki są ważniejsze
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Alicja Edytowane przez karolinuuusia Czas edycji: 2013-05-16 o 06:38 |
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Haha, nawet nie wiedziałam że należę do tego klubu. Tak do konca nie ogarniam wizazu i w ogóle fo tego klubu nie zagladam... Brak czasu po prostu. Ledwo tu nadrabiam (dzięki tej cudownej aplikacji
).Wczoraj wieczorem miałam sie uczyć ale mdlosci mi na to nie pozwoliły. Wypilam cole, przeszło mi i poszłam spać. Wyspalam sie dobrze chociaż raz :p Ale miałam fuksa. Wczoraj byłam u gina s dziś dostałam @. Brzuch mnie już pobolewal od kilku dni tak jak na @ właśnie i nic nie było, potem te mdlosci - już sie obawialam że jestem w ciazy... Także dzisiaj umieram na @ ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Say_hello, przepraszam że Cię nie wpisalam do kalendarza. Umknelo mi to Proszę wyslij mi PW z data, jak masz te dane napisane to link do posta też.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2470 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz.
Aaaa...! Kolejny ślubny koszmar zaliczony
Wyobraźcie sobie godzina do ślubu, a ja ani nie ubrana, ani nie uczesana i na dodatek przypominam sobie, że nie jestem umówiona do żadnej kosmetyczki Szybko łapie za telefon do znajomej, co paznokcie maluje zawodowo bo wiem, że czasem też zdarza jej się malować przyszłe PM i co ona na moja prośbę? Nie bardzo chce dać się przekonać żebym do niej przyjechała na makijaż choć jest w domu i nic nie robi Żadne prośby nie skutkowały, uparcie nie dawała się przekonać, nawet nie miała konkretnego powodu żeby odmówić, po prostu "nie, bo nie". Byłam przerażona i złamana! Na szczęście się obudziłam, uff...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() wczoraj wolne miałam, kończyliśmy z TŻ poprawki w pracy lic, byliśmy u foto na zdjeciach do dyplomu .. a we wtorek po południu mielismy sesje narzeczenska |
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak nas dlugo nie ma na forum i jest 10 stron do czytania to ja np. pobiegle to czytam ;pp
|
|
#2473 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
Cytat:
![]() najlepiej by było jakby każda z Was napisała PW do kogoś kto ma dostęp, no nie wiem, możemy wstępnie ustalić, że do mnie? ![]() To samo tyczy się kalendarza i innych takich, najlepiej pisać PW do osoby z pierwszego posta. tak naprawdę, to jest tylko garsteczka dziewczyn, ktora się udziela w klubie, ale też się udzielają tu na wątku. reszta która ma dostęp do klubu nie udziela się w nim - chyba nie są tego świadome że są w klubie ![]() nie myślcie sobie, że ten klub to jakieś drugie forum. tam naprawdę mało co się pisze. poruszamy tylko jakieś osobiste sprawy, zmartwienia, piszemy więcej o sobie. bo generalnie od tego przecież mamy to forum aby tutaj się udzielać
|
|
|
#2474 |
|
Rozeznanie
|
W takich momentach jak ten mam ochote walnac glowa w sciane. Nadrobilam tyle postow, a zapomnialam klikac cytowania:banghead:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja dzisiaj na 12h do pracy
|
|
#2476 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ ma urodziny za równy miesiąc (i 1 dzień ) i zamówiłam mu regał na wino do nowego mieszkania bo baaaardzo chciał i mnie prosił jutro powinien przyjść
|
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
dobry...
ponowie swoje pytanie, jako ze zostało zlane ciepłym moczem. -jak robicie z nazwiskami?? podwójne? pojedyncze? Łaaaaj? ciepluchno sie dzisiaj zapowiada, fajno ![]() szkoda tylko, ze ostatnio sie z niczym nie wyrabiam, czas mi zapiernicza, ze szok. Ledwo przyjde z pracy, a juz mi sie film urywa i śpię. |
|
|
|
#2479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zadomowienie
|
hej, hej
dziewczyny mam pytanie o fotografa : https://www.facebook.com/photoyoung..../photos_albums chciałam tu zapytać o zdanie dziewczyny z trójmiasta, ale patrze, że misiadelko ma bana co tu się działo? Czytałam, że ktoś też na poczcie narobił bałaganu?---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś chce być dopisany do kalendarza lub chce coś zmienić to proszę o PW do mnie. Tempo jest takie że niektóre postu czytam pobieżnie, czasem nie nadrabiam i hak ktos napisze w wątku to mogę tego nie zauważyć, a PW zawsze zauwaze
![]() Co do nazwiska- ja jestem tradycjonalistka i przyjmuje nazwisko mojego C. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Verunka, ja biorę TŻtowe. Zastanawiałam się nad podwójnym, bo fajnie by brzmiało i mogłoby być, bo moje ma 6 liter, a TŻtowe 3, ale nie lubię swojego nazwiska więc zostanę przy jego
![]() Bry! Piękna pogoda, cieplutko i przyjemnie. Więc poszłam na rower. 8km z rana zaliczone, idealne na rozbudzenie i kopa energii!! ![]() Czas na prysznic, śniadanie i lecę do pracy. |
|
|
|
#2483 | |||
|
Blond forever!
|
Ja swojemu kupię w tym roku na urodziny spinki do koszuli ślubnej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiadomo, że klub to nie to samo, w sumie chodzi bardziej o zdjęcia, bo na forum u PM 2013 jak czasem zaglądam to wrzucają tam zdjęcia sukni, dodatków, zdjęć ślubnych, nie każdy chce się tym chwalić na forum publicznym ![]() Cytat:
Kochany Święty Mikołaju, Byłem bardzo grzeczny, chciałbym dostać: (najlepiej wszystko) .... ![]() Pojedyncze. 1. Nie pasuje dźwięcznie moje i nazwisko TŻ razem. 2. Nie potrzebuję drugiego nazwiska - w sensie swojego, zakładam z TŻ rodzinę i przyjmuję jego nazwisko i nie mam z tym problemu. 3. Mój tata ma syna, więc nazwisko zostanie na jeszcze jedno pokolenie
|
|
|
#2484 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wygodniej byłoby wziąć nazwisko TŻ, podwójne to dla mnie kłopot bo np. jak ludzie by się do mnie zwracali? Pani M...-K...? Albo ja jak bym się miała przedstawić... Ale ja uzależniam swój wybór od dalszego rozwoju kariery zawodowej. Już raz miałam sytuację że zmieniłam pracę i po 2 tyg inna firma chciała mnie podkupić. Moje nazwisko jest czasami widoczne na projektach, jeśli je zmienię to będę zupełnie nową osobą, nikt nie będzie mnie kojarzył. ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() Mi się zdjęcia podobają i myślę że są warci zastanowienia. Czytałam chyba gdzieś na trojmiescie kilka negatywnych opinii o nich ale co ludzie to inna opinia... Ja sobie zawsze tłumaczę że jeśli mi się podoba to jest ok a opinie w necie przeważnie piszą tylko niezadowoleni ludzie a tacy będą zawsze.
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2013-05-16 o 08:29 |
||
|
|
|
#2485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dziękuję za opinię w takim razie Lubię właśnie taki klimat jak robią na sesjach plenerowych, nic nie jest ustawiane i nie patrzysz tempo w obiektyw. A mogę wiedzieć, czy Wy już wybraliście swojego foto? Może podkradnę pomysł ![]() My z tż cały czas zastanawiamy się nad kamerunem... Od początku nie chcieliśmy, ale coraz częściej wracamy do tematu. Tylko, że same zdjęcia 2800 zł, a z kamerunem wyszłoby prawie 5 tys co nas trochę przeraża. |
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do przedstawiania się, to podwójnym się przedstawiasz wtedy. Mamy na uczelni paru wykładowców i normalnie się przedstawiają: Dzień dobry, nazywam się Małgorzata Nowak-Kowalska i będę z państwem prowadzić zajęcia z... |
|
|
|
|
#2487 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Bo my lada dzień będziemy szukać foto i kam...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
1. tylko FOTOGRAFIA (Przygotowania, Ceremonia Ślubna, Wesele, Plener - w innym dniu): 2.800zł
2. tylko FILMOWANIE (Przygotowania, Ceremonia Ślubna, Wesele, Plener - w innym dniu): 2.800zł 3. FOTOGRAFIA & FILMOWANIE razem (full pakiet): 4.950zł |
|
|
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
alee ustaliliśmy że ekspres do kawy który kupiliśmy będzie prezentem dla nas ![]() Cytat:
Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-05-16 o 12:04 |
||
|
|
|
#2490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Mam jeszcze rok na zastanowienie się. Moje nazwisko jest krótkie, 4-literowe, dość charakterystyczne, natomiast TŻ ma bardzo popularne nazwisko -ski. Więc właśnie ta obawa o pracę... Często też pracodawcy dzwonią i pytają o opinie byłego pracodawcę, jak zapytają o Panią K..ską to nikt nie skojarzy...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

własnie miałam sprzeczkę z tż, o co? o to że on nie okazuje mi uczuc publicznie. Tzn nie chodzi mi o wsadzanie mi języka w gardło na środku starówki miasta, ale np że nie przytula mnie w obecności rodziny, nie potrafi dać całusa 

a Marina za reklamę dopłaca?? 

Szybko łapie za telefon do znajomej, co paznokcie maluje zawodowo bo wiem, że czasem też zdarza jej się malować przyszłe PM i co ona na moja prośbę? Nie bardzo chce dać się przekonać żebym do niej przyjechała na makijaż choć jest w domu i nic nie robi
Żadne prośby nie skutkowały, uparcie nie dawała się przekonać, nawet nie miała konkretnego powodu żeby odmówić, po prostu "nie, bo nie". Byłam przerażona i złamana! Na szczęście się obudziłam, uff...