|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41217045]Hehe Pani moja siostra też tak go nazywa
![]() moja pierwsza ' powazna' milosc tak miala na imie, wiec sentyment jest (i wszelkie mozliwe odmiany imeinia w glowie pozostaly ![]()
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Witam.ale miałyscie przygody z kosm.
![]() Zebra, Kocur co to za pasek? jak on ma działać?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Arturro i Marcello
![]() Dwa łobuzy ![]() Perse "widzę", że jesteś spokojniejsza? ![]() Bardzo dobrze, bo wszystko będzie dobrze ![]() Co do lekarza..mój pracuje w szpitali i jakiejś klinice, do której kierują wszyscy lekarze kobitki w ciąży z którymi nie wiadomo co zrobić, bo stan jest ciężki lub sytuacja trudna ![]() Ufam Mu chociaż - "strzeżonego Pan Bóg strzeże" ![]() Ja byłam dziś w mieście ![]() Na recepcie zamiast 30% miałam wpisane R.. jestem mega szczęsliwa ![]() Chyba lekarz się pomylił, ale nie powiem, że mi pasuje ![]() No i insulina chyba działa bo cukry mam niskie, a kawę na zimnym mleku i kostkach lodu piłam rano ![]() Elizka Ty się nie wygłupiaj i pisz tu z nami ![]() Dziewczyny a co słychać u naszej nowej mamusi i Aduni? Wiecie coś??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Kocur brawo za wyniki! Moje o dziwo też nie szaleją, ale same wiecie, że ta moja cukrzyca to taka polowiczna
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41217348]Kocur brawo za wyniki! Moje o dziwo też nie szaleją, ale same wiecie, że ta moja cukrzyca to taka polowiczna
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Perse chyba w Twojej sytuacji nie ma terminu Normalny poród ![]() Ja się stresuje i siwieje, a Ty pewnie nieporównywalnie do mnie ![]() Jednak jesteś pod opieką, jesteś mądrzejsza (chociaż to głupie słowo) o wiedzę, no i zobacz ile nas kibicujących i modlących się za Was! ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
Poczytaj tą stronę, którą wstawiła Zeberka ![]() Chociaż z tego co pamiętam, to Ty nie jesteś wierząca?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Wiesz Kocur, gdyby on rosnal tak jak do 30 tc, to by było ok, ale chyba mu sie odwidzialo...
Ciekawe po kim, jak tatuś 190 i ponad 100 na wadze, mama też do chudzinek nie należy... Choć ja miałam na starcie też niecałe 3 kg. Oby przynajmniej ten kg przybrał i niech go wyciągają... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
od kiedy jesteś na insulinie? umknęło mi
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41217348]ale same wiecie, że ta moja cukrzyca to taka polowiczna[/QUOTE]po sterydach Ci nie wywaliło?! ![]() ![]()
![]() |
#2468 |
Konto usunięte
|
Nie! A siusialam dwa razy na nie.. też byłam zdziwiona.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41217479]Wiesz Kocur, gdyby on rosnal tak jak do 30 tc, to by było ok, ale chyba mu sie odwidzialo...
Ciekawe po kim, jak tatuś 190 i ponad 100 na wadze, mama też do chudzinek nie należy... Choć ja miałam na starcie też niecałe 3 kg. Oby przynajmniej ten kg przybrał i niech go wyciągają... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja miałam 2.750 ale w ciąży bliźniaczej a mój brat 3,300 ![]() ![]() Przynajmniej spokojnie urodzisz a ja się zamęczę... ![]() Myślę, że dadzą Wam jakieś 3 tygodnie i będą wywoływać poród ![]() Cytat:
Dziś 2 dzień. Dostałam na noc bo z rana cukry były 90-92 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Anitax paski to tylko dodatek, najwazniejsza jest wiara. Jesli nie uwierzysz I to mocno, to bedzie bez sensu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Wtajemniczenie
|
no i sie poplakalam https://www.facebook.com/photo.php?v=118112785064862
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja tak na szybko z telefonu. Chca mi dzis zalozyc cewnik/balonik na wywolanie. Czy ktoras z Was wie cos o tym? Boje sie grzebac na necie.
Perse, jestem z Toba i Artusiem calym serduchem! |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Konto usunięte
|
Adunia trzymam kciuki!! To Ci chyba powiększy rozwarcie. Obok mnie właśnie sie urodziła dzidzia
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie czytaj. Bo pewnie różnie będą pisać ![]() 3 mam kciuki chociaż na pytanie nie odpowiem ![]() Dwaj znac co u Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Perse, wlasnie wiem, ze to na rozwarcie bo u mnie w tym temacie nic sie nie dzieje.
Kocur, nie chce czytac wlasnie z tego powodu. Ciekawe czy cos mi po tym ruszy. Wczoraj mialam oksy ale wszystko ucichlo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
a w ktorym tc sie urodziliscie? faktycznie byki
![]() i dobrze! ![]() a teraz Ci nie daja?! wieczorem juz bedziesz tulic dzidzusia ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-06-08 o 11:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Pani chyba w 38
![]() ![]() Do tego rodziłam się nóżkami, a brat pośladkami ![]() Chyba gorzej być nie mogło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim w to słoneczne południe
![]() ja właśnie wstałam i poranną kawkę piję ![]() Elizko, pisz, proszę Cię - Twoje wiadomości i walka, którą toczysz dodają mi odwagi i wspierają. Mam jeszcze trudniejszą sytuację niż Twoja a jednak liczę na cud i na to, ze zostanę Mamą ![]() Cytat:
Hahaha ![]() [/QUOTE] Trzeba mu wszystko wytłumaczyć łopatologicznie ![]() ![]() ![]() Teraz nawet Mężowi wszystko tłumaczę gdzie ma szampon,a gdzie żel itp ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41216444]No u nas też różnica jest ok 2-3 tygodni. Mam nadzieje, że mi też wywołają szybciej w razie czego. Dziękuję Anita i wszystkim innym Dziewczynom za pozytywne myśli i modlitwy... ![]() [/QUOTE] Perse, to niewielka różnica a lekarze już czuwają ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aaaa i wczoraj się zważyłam, bo wdrażam powoli dietę pani i zasady zdrowego żywienia reny i poleciał trzeci kilogram od stycznia ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Perse myślami jestem z Tobą i z Adunią
![]() ![]() ![]() u nas znów upalnie - ponad 25 stopni w cieniu !! uciekam bo mąż krzyczy (on od rana sprzątał - nawet okna pomył znowu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
Cewnik zalozony a oni mi teraz obiad serwuja jak mnie muli z nerwow...
Pani, tak myslisz? Slyszalam ze nie na kazda kobiete dziala. Mnie juz cos pobolewa. Ale na pocieszenie dostalam sliczna fotke buzki w 3D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Konto usunięte
|
Zaraz będziesz miała 3d na żywo
![]() Wika ją kiedyś bralam prysznic z tzem i mu chciałam zrobić peeling na twarzy to mi zaczął krzyczeć: aaa kamienie! Kiedy indziej, jak sie malowalam podkladem to stwierdził, że sie paciam błotem.... Ale on jest z tych, co mają 3 kosmetyki, szampon mydło i dezodorant.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Mi 3 razy dawali oksy, ale na niewiele się to zdało. Miałam też jakieś tabletki doodbytnicze, dali mi też jakiś żel na szyjkę (nieprzyjemne strasznie), gin mi nawet rozwierał szyjkę palcami - strasznie bolało, spinałam sie strasznie i cofałam. W końcu przebili mi igłą pęcherz płodowy i poszło.
#2483 | |||
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny !
Perse, jestem z Wami myslami ![]() Adunia, czekamy na córcie ![]() U nas bardzo cieplo ![]() Bylismy rano z tz na jego badaniach (musial zrobic do ivf - watrobowe b i c, hiv i wr oraz morfologie z przyleglosciami) i na zakupach Mysle ze w koncu sie zdecydowalam (mimo chamskiego ginia) i jak zrobie ivf to tam. Wg mnie maja najlepsze warunki. Chcemy w srode jechac do Łodzi z oswiadczeniami i z badaniami tz. Musze jeszcze w poniedzialek zadzwonic do pani embriolog i dokladnie dogadac co i jak Moze sie tym razem uda ![]() ![]() Nie wiem czemu zdecydowalam sie na srode (pewnie dlatego ze mam wolne w pracy ![]() ![]() Zaraz jade po mame na pkp, potem do synia na cmentarz. Cytat:
![]() IVF to invitro a kd to program dawstwa komórki .. Cytat:
![]() Cytat:
Ogarnia mnie czasami zwątpienie, ale wtedy wiem, ze jak przestane walczyc, to zycie sie dla mnie skonczy. Tak po prostu. Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2013-06-08 o 13:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiele! na chudzinie to nawet dużo ![]() Cytat:
![]() na mnie nie działała (3 razy robili test), ale na partych bardzo pomogła ![]() hehe zaraz będziesz mieć najprawdziwszy real ![]() w tym momencie mój gin pierwszy raz dostał po łapach ![]() na przebijaniu dostałam histerii, a nic nie bolało (tego szpikulca się wystraszyłam) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zadomowienie
|
Wika, rozumiem w sprawie doktora gbura
![]() Ale bardziej mi chodziło o to, zeby mie sugerować sie tylko szaramanckoscia, podawaniem ręki, miła gadka czy uśmiechem. Co nie znaczy ze te cechy wykluczają ze ktos jest bardzo dobrym fachowcem. A ten chamski o ktorym piszesz to z Wrocławia? Wróciłam wlasnie z ikei. Poszalalam poscielowo i koldrowo w wersji na upały ![]() Zjadłam tam obiad, średni ale co zrobić jak sie ma aktualnie wstretbdo własnej kuchni a Maz ma kulinarnie dwie lewe ręce ![]() Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-06-08 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
trzeba być dobrej myśli. nic się nie kończy, wszystko się zaczyna
![]()
![]() |
#2487 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wow hardcore ![]() Cytat:
![]() ![]() Adunia jak sytuacja? U mnie od rana totalna wojna z tż ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
Iza, o co znowu poszło?
Przestańcie sie kłócić, złościc, przeciez masz dzieciaka w brzuchu! Wydech, wydech, mellisa. Nie stresuj sie tylko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja jak zwykle z doskoku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... Edytowane przez Dasti80 Czas edycji: 2013-06-08 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Konto usunięte
|
Przenieśli mnie w końcu na patologie, leze z dziewczynami, uff.. mówią, że tu w szpitalu szybko reagują w razie czego.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.