|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Dobry wieczór..pewnie już większość poszła spać
![]() U mnie znowu cały dzień zasrakany był.. A w ogóle to nie mam nic mądrego do napisania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Madi jak tak czytam o tym jak się trzęsiesz po tym leku to tak bardzo chciałabym Cię przytulić biedaku !! wszystko bedzie dobrze, zobaczysz
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zadomowienie
|
ja mam dzidzie nisko główką w dół i czasami mam taki napiety brzuch np przed chwilą i zaraz na pęcherz mnie cisnie i ledwo do Wc dojde to normalne? macie też tak
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." Edytowane przez sarna405 Czas edycji: 2013-06-07 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
zrozum, ze przy skroconej szyjce nawet powolne odkurzanie czy spacery maja znaczenie. daj sobie na wstrzymanie jeszcze przez 2 tygodnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
En
![]() Eveewe super, że się znacie. A z mojego miniaturowego miasta nikogo tu nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
zerknelam na Twoj suwaczek malzenski i tak msle.. chyba macie dzidziusia z miesiaca miodowego? :x:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
no teraz wreszcie lezysz, jak tam wpadne to raz, ze pogryze Twojego tzta, a dwa- Tobie walne ta rura od odkurzacza :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zadomowienie
|
enlevee odpoczywaj i nie stresuj się
![]() JA uciekam zaraz mój pisiorek z pracy wróci ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- aaa no i teraz z dnia na dzien będą alarmujace oznaki skurczów itp. Coraz blizej wypakowania są co nie które a jak naczytamy sie o skurczach i bólach innych to i nas łapie ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
ja przeciez jestem potulna jak baranek
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie po takich akcjach 2tyg temu ta szyjka skrocila...le,lez,lez a nie sprzatasz itp.....wez moze nospe? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
mykam spac, dobranoc wszystkim
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2475 |
Konto usunięte
|
ide spac a Oliath pewnie na porodowce
![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Lecę spać. Czekam na malza aż się umyje. Jeszcze namy 25 min. do zakończenia Międzynarodowego Dnia Seksu-może się wyrobi do północy
![]() Dobranoc. Spokojnych snów i grzecznych brzuszkow :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
dobranoc laseczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Też zmykam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Wtajemniczenie
|
Nacytowalam sie i mi net padl
![]() Madi kochana! Ty tez z szyjka..lez i odpoczywaj a pessar Ci na pewno pomoze ![]() ![]() ![]() Perse- jesteście w dobrych rekach i czekamy na szczesliwe zakończenie. Innego nie bedzie ![]() Malinka a ja myślałam, ze cos sie dzis podzieje jednak u Ciebie :p Margos- ja myślę, ze Ty w ciąży jednak nie jestes a sobie cos uroilas ![]() ![]() Neni- brawa za torbe! En- nospa i lezymy! Koocur- waga konkretna Marcelka już ![]() ![]() I nie pamiętam co komu jeszcze ![]() Mam juz czesc kaski na koncie i nie wiem co za to kupić ![]() Co do puchniecia to mega mi nogi i rece spuchly, musialam sobie zdjac baleriny w kinie a potem nie umialam założyć. ..
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Łojejku dopiero doczytałam o czym cały dzień skrobałyście
![]() Perse w dalszym ciągu trzymam kciuki ![]() ![]() madi Kochana dla Ciebie też buziaczki ![]() ![]() kocurku gratuluję wizyty i pięknej wagi maleństwa ![]() ![]() Neni w sensie, że ciągle coś robiłam ![]() ![]() Jest już po północy, więc mogę się pochwalić urodzinkami... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |||
Wtajemniczenie
|
Jeszcze mi się przypomniało, że w labku jak przyszłam to była akurat jedna babka w środku i ja miałam wchodzić następna. Przyszedł starszy Pan, zmierzył mnie ze 3 razy, po czym zapytał czy go przepuszczę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2484 |
Rozeznanie
|
Hej jestem tu nowa
![]() ![]() 2-gi dzidzius i znowu dziewuszka ![]() Termin na 9 sierpien. Mam dziewczyny problem moze ktoras sie z tym spotkała . Otóż mam bardzo nisko ulozony brzuch , na poczatku myslalam ze poprostu dzidzius lezy bardzo nisko i tak juz zostanie ale jakis czas temu myjac sie poczulam w waginie 2 kule co sie okazało jest to wypadnieta pochwa , jest praktycznie na wierzchu ![]() ![]() Jestem młoda mam dopiero 27 lat i z tego co czytam po necie to taki problem maja przewaznie kobiety po menopauzie , kobiety ktore rodziły juz pare razy lub duze dzieci ponad 4 kilowe a moja piewrsza miała 2,5 kg i 44 cm bardzo mała a pozatym takiego problemu przy 1-ej ciazy nie mialam . Czy ktoras z Was słyszała o tym albo moze przezyla cos takiego ?? Jesli tak to bardzo prosze o wsparcie bo jestem z tym problemem sama .... ![]()
WEWNĘTRZNIE : - olej lniany - olej z pestek dyni - reszta dojdzie ![]() ZEWNĘTRZNIE : - olej z pestek dyni - olej musztardowy z papryczka - szampon cebulowy ![]() - i tutaj też będzie więcej ![]() == ODZYSKAĆ WŁOSISKA== ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
czesc a ja wczoraj byłam w szpitalu sprawdzić skurcze na KTG bo mnie brzuch pobolewał w podbrzuszu jak na okres i bałam sie o ta moja szyjke i okazało sie po badaniu recznym ze ona ma tylko 1 cm w pn u mojego lekarza na wizycie na USG wyszło niecałe 3 cm
![]() ![]() pozatym jak dotykam brzucha to jest twardy a jak ide to mysle ze mam juz głowke miedzy nogami tak cisnie idzia111 strasznie mi przykro ze Twoja kolezanke to spotkało cały dzien o tym myslałam ze takie rzeczy nie powinny sie dziać
#2486 | |
Zakorzenienie
|
![]() Zacznę od żalenia się ![]() Przed 5 obudził mnie potworny ból w lewym pośladku : ( promieniował przez cała nogę. Nie mogłam się położyć ani na plecach ani na lewym boku. Ból był tak okropny, że łzy same cisnęły sie do oczu ![]() ![]() Z tych dobrych, humor mam dziś dużo lepszy, pomimo tej rannej pobudki i słoneczko ładnie świeci ![]() Ide nadrabiać. ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety musze uciekac lezec jak Tz mi wkoncu zamontuje roter to bede mogla miec laptopa w łóżku a tak to musze siedziec przy niewygodnym biurku powyginana ![]()
Karolek Edytowane przez EVAgwiazdka Czas edycji: 2013-06-08 o 06:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Hejooooo
![]() No co Wy, jeszcze nie rodze ![]() ![]() Nie wiem, czy z kolei na te sterydy nie jestem uczulona, bo podobno nie powinno sie w trakcie leczenia pogarszac... Wczoraj nie smarowalam na wieczor, tylko oliwka, bo swedzial mnie juz caly przod wlacznie z dekoltem, piersiami i pod ![]() ![]() Podejrzalam swoje wyniki online. Hemoglobina w ciagu miesiaca bez kilku dni skoczyla mi z 9,7 do 12!!! O Maryjo, jakis rekord!!! Nadal jednak inne parametry (hematokryt, RDW) wskazuja na anemie ![]() Maz oczyscil i zagruntowal sufit, jak wstanie to jedziemy po farbe, karnisz, etc. ![]() Madi bidulko, trzymaj sie kochana ![]() Perse, coraz lepsze wiesci ![]() Koocur, cudny pokoik ![]()
#2490 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
ja wczoraj wyszłam pierwszy raz do sklepu a dziś od rana skurcz mnie obudził ![]() ![]() zapomniałam badanie na paciorka wyszło ok ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.