|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Dobry wieczór..pewnie już większość poszła spać
![]() U mnie znowu cały dzień zasrakany był.. A w ogóle to nie mam nic mądrego do napisania
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Madi jak tak czytam o tym jak się trzęsiesz po tym leku to tak bardzo chciałabym Cię przytulić biedaku !! wszystko bedzie dobrze, zobaczysz
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
ja mam dzidzie nisko główką w dół i czasami mam taki napiety brzuch np przed chwilą i zaraz na pęcherz mnie cisnie i ledwo do Wc dojde to normalne? macie też tak
Tomuś 21,07,2005 Antoś ,6,09,2013 Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." Edytowane przez sarna405 Czas edycji: 2013-06-07 o 23:24 |
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
zrozum, ze przy skroconej szyjce nawet powolne odkurzanie czy spacery maja znaczenie. daj sobie na wstrzymanie jeszcze przez 2 tygodnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
En
żeby po nospie przeszłoEveewe super, że się znacie. A z mojego miniaturowego miasta nikogo tu nie ma
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
zerknelam na Twoj suwaczek malzenski i tak msle.. chyba macie dzidziusia z miesiaca miodowego? :x:
|
|
|
|
#2468 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
W trzecim cyklu starań się udało, czyli w trzeci miesiąc po ślubie
|
||
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
no teraz wreszcie lezysz, jak tam wpadne to raz, ze pogryze Twojego tzta, a dwa- Tobie walne ta rura od odkurzacza :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
enlevee odpoczywaj i nie stresuj się
Oby zaraz przeszłoJA uciekam zaraz mój pisiorek z pracy wróci muszę się potulić![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- aaa no i teraz z dnia na dzien będą alarmujace oznaki skurczów itp. Coraz blizej wypakowania są co nie które a jak naczytamy sie o skurczach i bólach innych to i nas łapie
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
ja przeciez jestem potulna jak baranek
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie po takich akcjach 2tyg temu ta szyjka skrocila...le,lez,lez a nie sprzatasz itp.....wez moze nospe? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
mykam spac, dobranoc wszystkim
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
ide spac a Oliath pewnie na porodowce
;-) dobranoc
|
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Lecę spać. Czekam na malza aż się umyje. Jeszcze namy 25 min. do zakończenia Międzynarodowego Dnia Seksu-może się wyrobi do północy
![]() Dobranoc. Spokojnych snów i grzecznych brzuszkow :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja licencjackiej nie pisałam,bo miałam egzamin licencjacki zamiast pisania pracy. I teraz odczuwam tego negatywne skutki,bo byłoby łatwiej pisać mgr jakbym pisała licencjacką Tak też zrobię, widzę że nie tylko ja miewam takie bóle jak na @, enlevee przeszły ci już?
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc laseczki
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Też zmykam
|
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
Nacytowalam sie i mi net padl
wiec musze z pamięciMadi kochana! Ty tez z szyjka..lez i odpoczywaj a pessar Ci na pewno pomoze ![]() ![]() Perse- jesteście w dobrych rekach i czekamy na szczesliwe zakończenie. Innego nie bedzie Malinka a ja myślałam, ze cos sie dzis podzieje jednak u Ciebie :p Margos- ja myślę, ze Ty w ciąży jednak nie jestes a sobie cos uroilas ![]() ![]() Neni- brawa za torbe! En- nospa i lezymy! Koocur- waga konkretna Marcelka już zeby pepowina sie odkrecila ![]() I nie pamiętam co komu jeszcze ![]() Mam juz czesc kaski na koncie i nie wiem co za to kupić ![]() Co do puchniecia to mega mi nogi i rece spuchly, musialam sobie zdjac baleriny w kinie a potem nie umialam założyć. ..
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Łojejku dopiero doczytałam o czym cały dzień skrobałyście
![]() Perse w dalszym ciągu trzymam kciuki najważniejsze, żebyś czuła się otoczona profesjonalną opieką i bezpieczna.. Jestem pewna, że wszystko będzie dobrze madi Kochana dla Ciebie też buziaczki ![]() kocurku gratuluję wizyty i pięknej wagi maleństwa pokoik i Twój brzuś śliczne Neni w sensie, że ciągle coś robiłam ![]() Jest już po północy, więc mogę się pochwalić urodzinkami... Stawiam soczki i impreza na całego! No to ja już też idę spać Lol zdrowo podkopuje, aż cała pływam.. Ehhh..dobranoc Dziołchy
|
|
|
|
#2483 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze mi się przypomniało, że w labku jak przyszłam to była akurat jedna babka w środku i ja miałam wchodzić następna. Przyszedł starszy Pan, zmierzył mnie ze 3 razy, po czym zapytał czy go przepuszczę
![]() Cytat:
Nie zazdroszczę sytuacji... A zniszczyli jeszcze jakieś autka czy tylko wasze?Cytat:
A z pępowiny jeszcze może się odkręcić.Cytat:
|
|
#2484 |
|
Rozeznanie
|
Hej jestem tu nowa
2-gi dzidzius i znowu dziewuszka Termin na 9 sierpien. Mam dziewczyny problem moze ktoras sie z tym spotkała . Otóż mam bardzo nisko ulozony brzuch , na poczatku myslalam ze poprostu dzidzius lezy bardzo nisko i tak juz zostanie ale jakis czas temu myjac sie poczulam w waginie 2 kule co sie okazało jest to wypadnieta pochwa , jest praktycznie na wierzchu Byłąm u lekarza i pow. ze prawdopodbnie wypadła mi macica stad rowniez obnizenie pochwy ale nic nie moga z tym zrobic az nie ur. dzieciaczka . Okropnie sie boje poniewaz naturalny porod moze jeszcze pogorszyc sytuacje a tego bym nie chciała Jestem młoda mam dopiero 27 lat i z tego co czytam po necie to taki problem maja przewaznie kobiety po menopauzie , kobiety ktore rodziły juz pare razy lub duze dzieci ponad 4 kilowe a moja piewrsza miała 2,5 kg i 44 cm bardzo mała a pozatym takiego problemu przy 1-ej ciazy nie mialam . Czy ktoras z Was słyszała o tym albo moze przezyla cos takiego ?? Jesli tak to bardzo prosze o wsparcie bo jestem z tym problemem sama ....
WEWNĘTRZNIE : - olej lniany - olej z pestek dyni - reszta dojdzie ![]() ZEWNĘTRZNIE : - olej z pestek dyni - olej musztardowy z papryczka - szampon cebulowy ![]() - i tutaj też będzie więcej == ODZYSKAĆ WŁOSISKA== |
|
|
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
czesc a ja wczoraj byłam w szpitalu sprawdzić skurcze na KTG bo mnie brzuch pobolewał w podbrzuszu jak na okres i bałam sie o ta moja szyjke i okazało sie po badaniu recznym ze ona ma tylko 1 cm w pn u mojego lekarza na wizycie na USG wyszło niecałe 3 cm
(Pani doktor powiedziała ze to mozliwe ze wyniki sie roznia) mam nadzieje ze sie nie skraca pozatym jak dotykam brzucha to jest twardy a jak ide to mysle ze mam juz głowke miedzy nogami tak cisnie idzia111 strasznie mi przykro ze Twoja kolezanke to spotkało cały dzien o tym myslałam ze takie rzeczy nie powinny sie dziać
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Zacznę od żalenia się Przed 5 obudził mnie potworny ból w lewym pośladku : ( promieniował przez cała nogę. Nie mogłam się położyć ani na plecach ani na lewym boku. Ból był tak okropny, że łzy same cisnęły sie do oczu Okropna jest ta końcówka.Z tych dobrych, humor mam dziś dużo lepszy, pomimo tej rannej pobudki i słoneczko ładnie świeci ![]() Ide nadrabiać. ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety musze uciekac lezec jak Tz mi wkoncu zamontuje roter to bede mogla miec laptopa w łóżku a tak to musze siedziec przy niewygodnym biurku powyginana
Karolek Edytowane przez EVAgwiazdka Czas edycji: 2013-06-08 o 07:03 |
|
|
|
|
#2488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Hejooooo
No co Wy, jeszcze nie rodze mowilam, ze musimy pokoj skonczyc i ja ciuszki ogarnac najpierw .Nie wiem, czy z kolei na te sterydy nie jestem uczulona, bo podobno nie powinno sie w trakcie leczenia pogarszac... Wczoraj nie smarowalam na wieczor, tylko oliwka, bo swedzial mnie juz caly przod wlacznie z dekoltem, piersiami i pod i jeszcze sam dol, ponizej linii bikini Podejrzalam swoje wyniki online. Hemoglobina w ciagu miesiaca bez kilku dni skoczyla mi z 9,7 do 12!!! O Maryjo, jakis rekord!!! Nadal jednak inne parametry (hematokryt, RDW) wskazuja na anemie . Poza tym mam liczne bakterie i nablonki plaskie w osadzie, i komentarz lekarza "poza norma laboratoryjna, wymaga konsultacji lekarskiej w trybie zwyklym".Maz oczyscil i zagruntowal sufit, jak wstanie to jedziemy po farbe, karnisz, etc. Madi bidulko, trzymaj sie kochana ![]() Perse, coraz lepsze wiesci Koocur, cudny pokoik
|
#2490 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
ja wczoraj wyszłam pierwszy raz do sklepu a dziś od rana skurcz mnie obudził i to krzyżowy...a mieliśmy dziś wózek kupić zapomniałam badanie na paciorka wyszło ok
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

żeby po nospie przeszło

Oby zaraz przeszło

wiec musze z pamięci

i impreza na całego!
No to ja już też idę spać