|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Ann gratuluje
![]() Lecę na rynek, a potem muszę ogarnąć dom. Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2462 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
Hello. Nauka czeka
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
Dzień dobry
![]() Cytat:
. To źle, czy dobrze? ![]() Tak czytam to, co napisałaś, a ja jak jestem sama w domu to też tak śpiewam głośno ![]() Dzisiaj zakupy ubraniowe, troszkę kosmetycznych, fryzjer i może jazdy
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do miasta wojewódzkiego gdzie zdawałam egzaminy miałam też ok 50km w jedną stronę. Fajnie jak się jechało 90km/h.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Też się cieszę z tego powodu
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Nie śpię od 8, bo mnie obudzili
![]() Dopijam kawę, czytam notatki trochę i lecę do miasta z siostrą po parę rzeczy. A potem nauka! |
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Jeżusie
![]() ann - gratuluję! ![]() Ja jak myślę o prawo jazdy (którego nie mam) to dochodzę do wniosku, że póki co nie potrzebuję. W ogóle, nie myślę o tym, żeby je robić. Bo po pierwsze, wszędzie wozi mnie Tżet mamy wspólne sprawy/zakupy, więc po prostu jeździmy razem. A po drugie - nie kręci mnie to, a nawet się boję. Tzn. uwielbiam jeździć autem, ale tylko z Tżtem. Często jeździmy bez celu jedziemy gdzieś za miasto na kawę itp. Błądzimy też często, ale lubimy to.Lubię patrzeć jak kieruje samochodem(taki fetysz ), ale osobiście bałabym się wsiąść za kółko. Przeraża mnie to. I nie wiem jak to będzie, jak będę miała ciśnienie i np. będę potrzebowała do pracy to pewnie pójdę na kurs, ale póki co mam z kim jeździć, to nie robię. Poza tym, sporo by minęło zanim Tet pozwoliłby mi wsiąść do jego auta.. On nigdy nikomu go nie pożyczył i nie pożyczy. A mnie może z czasem, ale najpierw musiałabym nabrać sporej wprawy
Edytowane przez shine_sky Czas edycji: 2013-08-30 o 09:23 |
|
|
|
#2468 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I uwielbiam wszystkiego rodzaju motoryzacyjne programy. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2469 |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Szajn też lubią jak facet prowadzi, to takie męskie, jeszcze jak jeździ pewnie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Cytat:
Kochane, jakich bronzerów używacie? I polecicie mi któryś? Może być droższy, byle nie robił mi czerwonej, lub pomarańczowej buzi
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Nou jakie babsztyle! Ann gratki! Shine ja lubię jeździć samochodem, ale nie z tatą, który non stop panikuje/dogaduje/krytykuje jak jeżdżę. Ostatnio przestał tak gadać, ale i tak nie czuję się komfortowo, gdy ja mam prowadzić, a on siedzi obok Zjadłam śniadanie, ogarnęłam się i biorę się za czytanie, potem skoczę się na chwilę do miasta na zakupy, może kupię nowe WH i wrócę do nauki Miłego wszystkim! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2013-08-30 o 09:48 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
Miss Pudernica
|
Fajne bronzery ma Catrice i Rimmel, ale ciężko trafić na dobry kolor, bo w sklepach same dla murzynów. Zawsze można kupić ciemniejszy puder i też będzie ok
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2473 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
dzień dobry.
ja też uwielbiam jeździć autem Mój rekord, podobnie jak u rivy 150, ale tylko dlatego że samochód się zapchał i więcej nie może iść.![]() patka, też mam zamiat kupić nowy WH, ale jeszcze jestem nieogarem.
|
|
|
|
#2474 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki!
![]() Cytat:
Z nauką dasz radę, kto jak nie Ty? ![]() nicRu nie wiem czy nadrabiałaś wątek, ale zapytam - masz jakieś notatki dotyczące kontraktów terminowych i opcji? A jak byś miała przykłady rozwiązane to by było jeszcze lepiej. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;42529335]A bo ja wiem... Kiedyś się go o to spytałam i sam nie umiał odpowiedzieć na te pytanie. [/QUOTE]Ahaaaa, spoko. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wstałam, lecę się ogarnąć, śniadanko i idę na mini-zakupy.
|
|
#2475 |
|
Konto usunięte
|
Cześć.
Dzisiaj jestem tylko do 14, trochę się poobijam, jeżeli pozwolicie ![]() Koleżanka, która kiedyś u nas pracowała, a potem przeszła do innej kancy napisała mi, że u nich się zwalnia miejsce dla asystenta i żebym wysłała papiery, ale kurcze, ja nie chcę za bardzo stąd odchodzić, a znowu tam kasa jeszcze lepsza niż tutaj...a znowu głupio mi mówić, że nie skorzystam skoro o mnie pomyślała.... |
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Girl, grzywkę chcę tylko podciąć
. A kupić muszę jakieś ciuchy do szkoły i parę rzeczy pielęgnacyjnych, bo się kończą. Może coś nowego wypróbuję?
|
#2477 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Cytat:
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42535884]dzień dobry. ja też uwielbiam jeździć autem Mój rekord, podobnie jak u rivy 150, ale tylko dlatego że samochód się zapchał i więcej nie może iść.![]() patka, też mam zamiat kupić nowy WH, ale jeszcze jestem nieogarem. [/QUOTE]Ja zaraz z mamą wyruszam, więc kupię, ponieważ podobają mi się artykuły jakie tam są Cytat:
Co do pracy to pomyśl nad tym Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
nou dobrze się zastanów z tą pracą, myślę, że papier warto złożyć i zobaczyć co zaproponują.
Cytat:
![]() PATKA wszystkiego najsłodszego, spełnienia marzeń, realizacji planów, dużo motywacji oraz masę optymizmu życzy Girl.
|
|
#2479 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie rozmyślam i może spróbuję właśnie żeby się dowiedzieć jakie są warunki. Bo jeżeli praca z jakimś szefem idiotą i zero możliwości rozwoju to nawet większa kasa mnie nie przekona w tym momencie;/
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Można dołączyć?
|
#2481 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2482 |
|
Konto usunięte
|
Aaaa PATKA TRZY-ZERO-ZERO-OSIEM!111!!!! Wszystkiego Najlepszegooooo!!!
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
nou no właśnie, najpierw trzeba zrobić rozeznanie.
![]() Hej. W czym Cię mamy motywować? Btw. kojarzę Cię chyba z innego wątku.
|
#2484 |
|
Konto usunięte
|
Mam pytanie skierowane do dziewczyn studiujących prawo.
Słowem wstępu... Właśnie dowiedziałam się o mega nieszczęśliwym wypadku. Zacznę może od początku- moja sołtyska (wiem, że wsią zaleciało) po tym jak dowiedziała się, że mąż ją zaczął zdradzać załamała się. Szybko był rozwód, a ona sama zaczęła opiekować się ich dzieckiem. Nie ma rodziców i została jej tylko siostra, która ciągle pracuje. Kobiecie na tyle siadła psychika, że zaczęła pić. Ludzie na mojej wsi oczywiście robili z tego mega sensacje typu. a widziałeś M. jak spała pod remizą?! (totalna głupoty). Takie informacje dochodziły do niej co spowodowało jeszcze większe pogorszenie się stanu psychicznego. Przed chwilą zostałam poinformowana o wypadku do którego doszło wczoraj. Otóż ta kobieta potrąciła rowerzystę, który odniósł liczne obrażenia ale jego stan jest stabilny. Uciekła z miejsca wypadku po czym jednak wróciła. Miała ponad 2 promile alkoholu w wydychanym powietrzu. I tu pytanie: Jaką karę może dostać? Jasne jest dla mnie, że utrata prawo jazdy ale co jeszcze? Czy grozi jej więzienie? Czy mogą zabrać jej dziecko i oddać je ojcu? Szkoda mi tej facetki bo jest naprawdę fajną osobą. Ubolewam nad tym, że jej "przyjaciółki" odsunęły się od niej a ona została sama z tymi ciężkimi przeżyciami. |
|
|
|
#2485 |
|
Konto usunięte
|
Za wypadek po pijanemu to będzie sporo, ale dokładnie nie pamiętam, zaraz ci to sprawdzę.
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Do 4,5 roku można za to dostać. Ale może aż tak nie będzie, w końcu okoliczności są trochę łagodzące. Kurde, właśnie dlatego nie chcę być sędzią, bo ja zamiast myśleć o tym, że człowiek ucierpiał to bym się rozczuliła nad dziećmi, a powinno być wszystkim po równo tej sprawiedliwości;/ |
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
patka! wszystkiego cudownego
wampir, witaj! zapraszamy cieplutko ![]() riva - przykre o co piszesz. Podejrzewam, że w tym momencie kobieta jest na skraju wytrzymania. Wciąż jest sołtysem, czy ją odsunięto? |
|
|
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
Hejka, właśnie wróciłam z nocki u kumpeli ...
![]() Nou, myślę, że warto nad tym pomyśleć Zobaczysz jakie warunki i jakie możliwości i się zastanowisz.. może nie jest tak źle skoro kumpela tam pracuje? Sporo Ci może powiedzieć ![]() Patka wszystkiego co najlepsze
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
riva jak ta pani jest w takim złym stanie psychicznym to o ile się nie mylę to ze względu na to mogą zabrać jej dziecko
a z resztą ostatnio głośno jest o tym, że chcą zabrać wnuka dziadkom bo jest gruby więc zawsze znajdzie się jakiś powód...
|
|
|
|
#2489 |
|
Miss Pudernica
|
Patka sto lat!!! Dużo miłości, sukcesów na uczelni i motywacji!
![]() Riva co do dziecka to zależy od ojca, mają już rozwód? Zawsze może wystąpić o ograniczenie/odebranie praw rodzicielskich, a jak ona dostanie wyrok to sędzia może się przychylić do jego wniosku i to on może zabrać dziecko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2490 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

I uwielbiam wszystkiego rodzaju motoryzacyjne programy.

A jak byś miała przykłady rozwiązane to by było jeszcze lepiej. 

więc zawsze znajdzie się jakiś powód...