![]() |
#2461 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Cytat:
Wiesz z mojej strony to nie jest jakieś tam widzi mi się, defekt jest zauważalny przez wszystkich. Każdy kto wiedział o mojej operacji zwracał mi na to uwagę. A jeśli chodzi o garbek, to w moim przypadku na początku nos był idealnie prosty, później jak opuchlizna się zwiększyła to wiadomo garbek lekki się pojawił. W tej chwili ja go jeszcze oczywiście widzę, ale wszyscy w koło mówią że jestem stuknięta, bo nos jest idealnie prosty hi hi Jakieś nierówności wyczuwam palcem, ale chyba to faktycznie jest dla innych niezauważalne. Ty jesteś niecałe dwa miesiące po operacji, więc chyba na twoim miejscu jeszcze tym garbkiem bym się nie przejmowała. Nos jest jeszcze na pewno opuchnięty. ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() Kilka dni przed operacją są naprawdę stresujące, ja na dwa dni przed, przez cały czas chodziłam i płakałam. Trzeba to przetrwać. W dniu operacji już byłam totalnie wyluzowana i się nie denerwowałam w ogóle. Operację i czas po operacji wspominam dobrze. Później stwierdziłam, że bez sensu, że zupełnie nie potrzebnie się denerwowałam. Idziesz do naprawdę dobrego specjalisty. Ja pomimo tego, że mam poprawkę nie mam żadnego żalu do doktora o to, że jest nie tak jak być powinno. Wiem, że zrobił wszystko jak najlepiej i nie dało się tego defektu wcześniej przewidzieć. W tym dniu co ja operowanych było kilka dziewczyn, w tym samym dniu co ja wszystkie miały ściągane gips. Widziałam noski przed i po operacji i muszę ci powiedzieć, że doktor Skupin robi naprawdę bardzo ładne, naturalne te nosy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2463 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Bolu sie nie bój . Nie ma go . Usypianie jest spoko . Nawet przyjemne . Dbanie i nos tez spoko . Najważniejsze by efekt był jaki chcesz tak naprawdę . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wybudzanie jest straszne? Ja jestem "brzydliwa" boję się, że te wszystkie rzeczy które będą się ze mną działy po operacji dadzą mi w kość. Typu jakieś szwy, krew, bo ogólnie chyba mam wizję jakiejś masakry wizualnej, że będę wyglądała jakoś strasznie, dopóki się wszystko nie zagoi ![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
![]() |
#2465 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Pierwsza godzina jest nieprzyjemna potem luzik . Dasz rade . Cycki to horror nos luzik ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
BAN stały
|
serio, że biust taki horror? Ja myślałam, że znacznie gorzej będzie z nosem, no to mnie zaskoczyłas
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nos jest trudniejsza operacja ale biust bardziej bolesna ![]()
![]() |
#2468 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Biust to hardcore nos soft hihi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Nosa nie przewidzisz, kwestia ręki i szczęścia . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa
Zawsze to jakieś pocieszenie bo biustu nie planuję :p
« czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
#2470 |
Raczkowanie
|
ide na druga konsultacje do lekarza do którego nie miałam? zaufania już byłam umówiona do Poznania do dr.Koźlan i zrezygnowałam po tym jak przypadkiem w necie znalazłam zdjęcia dziewczyny (która wg mni ma idealny nos) jak sie później okazało -robiła go u Świątkiewicza...
![]() ![]() ![]() ps.a cycki nie zając nie uciekną wkońcu od 10 lat marudze na nos!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki, dawno nikt nie robił wyliczanki, nie wiem czy nie pomyliłam się w obliczeniach(jakby co to skorygujcie). Tak czy siak dziś pod nóż idzie weteranka? Jeśli nic się nie zmieniło to trzymamy za Ciebie kciuki!!!!!!!
Wyliczanka na dziś: weteranka16- 02.09 - 0 dni - dr Stępniewski angel_00 - 15.09 - 13 dni - dr Skupin butterfly34- 20.10 - 48 dni - dr Pastucha angy - 29.10 - 57 dni - dr Skupin alaalaalaala - 29.10 - 57 dni - dr Skupin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
#2473 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Konto usunięte
|
Hejka
![]() Ja juz zdecydowałam . Zrobie korektę . Niestety ten nos jest za duzy . Czubek kartofel i tak nie moze byc ![]() Jest lepiej ale czubek do dupy . Zreszta od jednej z forumowiczom własnie usłyszałam ze ma teraz taki nos jak ja : kartofel i duze dziurki , a chce miec malutki wiec to na pewno nie jest tylko moje subiektywne zdanie . Jestem juz umówiona na konsultacje w listopadzie . Wtedy minie ponad pol roku od oper nosa . Zobaczę czy chirurg bedzie w stanie zrobic to o co mi chodzi . Czubek jest beeee i nie to ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz luzik, raz mam ochotę płakać. ![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
![]() |
#2476 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2477 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chodzi o Fankam i jej sie zdarzają takie wypowiedzi . Napisała do mnie ze chce sobie zrobic oper nosa bo teraz przed oper ma taki nos jak ja po oper , czyli czubek kartofel i wlk dziurki . A ona chce malutki . Wiec sama rozumiesz co czuje . Jeszcze powiedziała ze strzelam focha i jestem przewrażliwiona . Gdzie sama ma pieknie zrobione cycki a chce władować dwa razy wieksze czemu kazdy sie dziwi .... I to jest ok a mi wali takie cos miedzy oczy hehe Co do mojego nosa od początku jak wiecie byłam niezadowolona . I nawet jezeli sie wchłonie to skóra sie nie zapadnie . Czubek jest z☠☠☠any i tyle . Oczywiście bede robic u innego . Temu nie ufam . Szkoda tylko ze to na dwa razy . Nie stać mnie na to finansowo . Jeszcze piersi i nosa nie spłaciłam wiec nie wiem jak to zrobie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
![]() |
#2479 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
#2481 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Konto usunięte
|
Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Witajcie
![]() Niestety poki co okazuje sie ze moj wymarzony nos jest raczej nierealny do uzyskania ![]() Poza tym Giedrojc doradził by pójść do tego ktory zrobił obecny . Ale jakos mu juz teraz nie ufam . Do tego kazda następna poprawka zwiększa ryzyko powikłań dwukrotnie ze względu na zrosty itd. Bardzo żałuje ze od razu dobrze nie trafiłam . Teraz bede sie męczyć by znalezc kogoś kto sie podejmie j popracuje nad właściwa końcówka . Do tego z założeniem ze i tak nie mam co liczyć na to o co mi chodzi ![]() Dziewczyny , wybierzecie dobrze chirurga . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez 201701051230 Czas edycji: 2014-09-04 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Angel mogłabyś wstawić listę, co masz w swojej "wyprawce"?
![]() BTW: trzymam kciuki ![]() ![]()
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam jeszcze listy ![]() takie dość oczywiste rzeczy tupu, ubrania: bieliznę, dwie piżamy, kosmetyki, telefon, ładowarka, wyniki badań, potwierdzenie dokonania przelewu, tabletki. ![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
Edytowane przez Angel_00 Czas edycji: 2014-09-04 o 16:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
A ja jutro jadę na konsultację, 400 km, że też nie ma nikogo godnego zaufania bliżej....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
A do kogo jedziesz? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
Przykro mi kochana ze tak jest, przytulam mocno :-* a co na to Twoj doktor? Tzn czy rozmawialas z nim ze nos nie jest taki jak oczekiwalas? Ciezka sprawa z tymi nosami, z mojego cyckowego doktorka jestem bardzo zadowolona ale im dluzej zapoznaje sie z tematem nosow tym bardziej widze ze nos to duzo ciezsza sprawa niz cycki i mysle czy nie isc jednak do jednego z nosowych masterow czyli np giedrojcia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2487 | |
Konto usunięte
|
Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Cytat:
W listopadzie mam miec następna kontrole . Wtedy z nim pogadam . Jestem w kontakcie mailowym ze Skupinem i Giedrojcem i niestety co do poprawki nosa sa mocno na nie ![]() Oczywiście jezeli sie upre i zapłacę to zrobią ale żaden nie chce nawet rozmawiac o efekcie czyli nadal nie wiem na czym stoję a poprawka dla samej poprawki to tez bez sensu . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak by to było 300km do 400, to od razu bym do niego jechała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Raczkowanie
|
Byłam wczoraj na konsultacji u dr. Skupina, 6 godzin w samochodzie w jedną stronę, ale było warto. Dr bardzo miły, rzeczowy, klinika piękna. Niestety już wiem, że efekt nie będzie tak jak się spodziewałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() « czasami piszę z telefonu, więc proszę o wyrozumiałość w razie błędów. Mój słownik czasami ma inne zdanie niż ja :p »
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.