|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
[QUOTE=h0pe;43519449]jesli ktos ma ochote sie rozczulić to podrzucam linka
![]() ja aż poczułam ciepełko pod sercem ![]() [/QOTE] O rety, mało nie popuściłam ze śmiechu ![]() Cześć Mamuśki, ja tu gościnnie z wątku "Letnią porą..." HOPE, powiedz mi proszę jak zrobiłaś w podpisie odnośnik do babystology? Niby wiem że trzeba skopiować adres ale u mnie nie chce tego przepuścić, cały czas otrzymuję odpowiedź że kod jest ze długi :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
bo tam nie cały kod trzeba skopiować tylko musisz wybrać tekst zaczynający się od http//: i kończący się na =1 bodajże ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | ||
Zakorzenienie
|
Spacerówki
![]() Ale własnie myśłe, bo może jednak kupimy troszkę lepszą parasolkę, lekką ale taką też na zimę żeby sie do kwietnia - maja przebujać, potem gondole mamy, pól roku dozipie i do niej będzie Olisia dostawka i zobaczymy czy nie za ciężki czy trza będzie zmieniać sportke ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dwakolory jej nie spodziewałam się ![]() ![]() Justyna muszą czekać bez wyników nic nie można zrobić ![]() Jak ja się dzis nawzruszałam, ciąża dodatkowo mnie uwrażliwia w to święto. Spędziliśmy miłe rodzinne popołudnie, po cmentarzach pospaliśmy w trójkę ![]() Za to bidny Olaf nic dziś nie jadł, raptem herbatnika, kilka paluszków i gryz buły ale wszystko w pampie wylądowało ![]() ![]()
![]() |
#2464 | |
Wtajemniczenie
|
witam wieczorową porą
![]() dopiero teraz mam czas coś naskrobać.. córcia śpi , goście pojechali ![]() o dziwo ja dziś bez mdłości , 2 ciąże i tak zdecydowanie lepiej znosze, w pierwszej ciągle ![]() ![]() ja na samą myśl jakoś o badaniu u mnie tej przezierności drżę ze strachu.. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
My mamy spokojne to święto , bo tylko byliśmy na jednym cmentarzu gdzie lezy babcia TŻ i jego siostra. Moi dziadkowie jeszcze żyją, a pradziadków (których znałam) mam zbyt daleko bo okolice Radomia i Rzeszowa.
Po południu poszliśmy na kawę do teściów (ja z wielką niechęcią - przyznam się że szłam tylko dlatego aby pilnować ich z tymi słodyczami...) No i nie lubię takich wizyt , gdzie wszyscy siedzą przy stole , zmuszają się do rozmowy , albo siedzą i patrzą jak się dziecko bawi i komentują. Ja z nimi zbytnio nie gadam, TŻ też tak sobie....TŻ ma dwóch braci i w sumie ani jeden ze sobą nie gada.... ;/ Więc możecie sobie wyobrazić tą atmosferę ..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Niki wspolczuje atmosfery. Nie do pozazdroszczenia. Ale yo juz za wami. Udanego wieczorku.
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- A mam pytanie. Czy w 16 tc mozna lezec albo spac na brzuchu??? Nie zrobie krzywdy bablowi??? Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#2467 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
też dzieki Hope udało mi sie wstawić linka.... ale za chol......e nie wiem jak ustawić zamiast adresu www swój opis, gdzie po klliknięciu przenośi na strone
------------------------------------------------------------ ![]() Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-11-01 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Asia, piszesz sobie tekst jaki chcesz, zaznaczasz, później klikasz na ilonke kuli ziemskiej i tam wklejasz link
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
test ...
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-11-01 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
BAN stały
|
Witam się z rana
![]() U nas wczoraj było spokojnie ![]() ![]() Tak pisałyście o tej przezierności, badaniach..ja mam genetyczne w środę i już troszkę się denerwuję jak o tym pomyślę... |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zadomowienie
|
Dwakolory trzymaj się i bądź dzielna. Poczekaj do wyników z krwi. Dużo siły życzę kochana
![]() Na testowanie szczoteczki dostałam się ze stronki https://www.trnd.com/pl/. Jakiś tydzień temu zarejestrowałam się i zgłosiłam do testowania, bez większej nadziei i okazało się jednak, że się załapałam. W tym roku nie miałam okazji pojechać na groby, bo mój mąż pracował cały dzień, a ja z córą w domu. Dzisiaj te z nie pojedziemy, bo to dosyć daleko a jutro już musielibyśmy wracać. Tak więc w innym wolnym czasie sobie to odbijemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. Ja wlasnie wstalam. Ostatnio non stop.sie.budze... jest mi nie wygodnie. Kurcze a jeszcze nie.mam nie wiadomo jakiego.brzucha :-D
ILKAS. Nic sie nie boj. Zobaczysz wszystko bedzie ok. A jak probuje spac na brzuchu to zaraz sie przekrecam bo wydaje mi sie ze to nie dobrze dla babla... ech. Zmykam jesc sniadanko. I wyruszamy na groby do malza. No. Potem planujemy skoczyc do SH. Wkoncu moze uda mi sie cos wyszperac. Milego dnia mamuski ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() ale się nie wyspałam.. mała co chwile się w nocy budziła , wstawiliśmy z mężem chyba z 2o razy ![]() poczekam aż drzemkę sobie utnie Iga i jedziemy kupić jakąś czapkę i szalik do niej. chciałabym już znać płeć dziecka, tak bardzo teraz marzę o chłopcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Rozeznanie
|
Dwakolory poczekaj do wyników,może wcale nie jest tak źle jak lekarz gadał.Moim znajomym na prenatalnych też mowili,że dziecko bedzie chore..mieli isc na dalsze badania,ale pojechali jeszcze do innego lekarza i się pozniej okazalo,że to jakiś błąd.Dziecko urodziło się zdrowiutkie!!!
Nie wiem co napisać..aż nie mam ochoty pisać dalej co tam u mnie.Takie to troche smutne jak ktoś pisze "wspolczuje Ci..bla bla bla"a niżej" ale dziś zjadłam dobre goląbki" albo jak to wspaniale jest..mnie to kole w oczy.Takie moje zdanie.. Trzymaj się!Myśle o Tobie i cokolwiek postanowicie,wiem,że będzie to słuszna decyzja,bo każdy musi liczyć się ze swoimi siłami. |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja po dwócg dniach nieobecności.
h0pe ciesze się że na badaniach ok, wiedziałam że tak będzie. dwakolory bardzo mi przykro... Nie wiem wręcz co napisać:-( Janeczka świetny ten Twój miś, też bym chciała mieć takie zdolności I witam nową koleżankę ![]() Przepraszam że bez cytowania, ale nadrobiłam Was na tablecie, wszystko zacytowalam, bateria mi padła, a ładowarkę wziął mąż do pracy ![]() Miłego dzionka
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lolitko, wiesz jak to jest, my się wszystkie ze sobą zżywamy cały czas, na bieżąco, trzymamy za siebie kciuki, kibicujemy, szczerze martwimy się gdy coś jest nie tak i bardzo przeżywamy takie sytuacje jak u dwakolory czy tragedie innych dziewczyn jak poronienia. Ale prawda jest taka, że świat idzie do przodu, ja w takiej sytuacji nie chciałabym żebyście się zatrzymywały na moim problemie tylko i wyłącznie i mówiły mi jakie to życie jest nie fair, bo jest nie fair i każda z nas o tym wie, bo się o tym mniej lub bardziej w swoim życiu na pewno przekonała. Ja sobie nie wyobrażam jak się można czuć w takiej sytuacji i naprawdę współczuję i trzymam mocno kciuki za to, żeby pomimo takich przeciwności losu udało się wszystko poukładać, na pewno nie teraz, zaraz, ale z czasem, bo jak to się mówi czas leczy rany i w takich przypadkach to chyba jest kluczowe, a nie słowa na forum, że jest nam przykro i przeżywamy, ale każda z nas napisze, że jest jej przykro, bo tak naprawdę i szczerze jest, nawet jeśli tego się nie uzewnętrznia na forum i jednocześnie pisze się dalej o codzienności, bo dzień za dniem się toczy czy tego chcemy czy nie… ja naprawdę się szczerze przejmuję takimi sprawami, myślę o tym, przeżywam na swój sposób wewnętrznie i na pewno tak robi każda z nas tutaj, która się zżyła z tą naszą sporawą grupką wspaniałych osób. Prawda jest taka, że jak dla jednej osoby wydarza się tragedia, u drugiej właśnie wschodzi słońce i tak to w życiu bywa, ale jak wiadomo fortuna kołem się toczy i nigdy nie wiadomo co nam przyniesie następny dzień. Dlatego pomimo ogromnego bólu i współczucia musimy iść dalej, wspierać się i myśleć o sobie tak ciepło jak do tej pory ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Idę położyć dziecko i zaraz poodpisuję więcej, bo mam już normalny internet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
kasian mam tak samo, dużo o Was myślę, zwłaszcza nocą gdy spać nie mogę.
A sytuacja Dwakolory bardzo mnie rusza, bo dwa lata temu przeżywałam podobnie, chociaż u nas rokowania były pomyślniejsze (wg nas bo wg lekarzy nie) i nie ma co porównywać.
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje ![]() [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach ![]() Marianek ![]() ![]() Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2013-11-02 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Raczkowanie
|
Lolitak i madziula, kasian86 kazda z was ma racje ja tez wieczorkiem mysle o was i omwszystkich naszych dobrych i zlych wiadomosciach ciesze sie z wami i placze z wami bo jestescie wazne mamuskindla mnie ♡
Ja mam ostanio okropne noce ![]() ![]()
#2483 |
Zakorzenienie
|
Lolitko rozumiem Cię i Twoje odczucia i wiem z czego one wynikają, ale zgadzam się z Madziuuulą, że pisanie w tej sposób byłoby pokazowe. Każda robi jak uważa i jak czuje, ja napisałam o swoich odczuciach, także znacie mój punkt widzenia.
Madziuuula jeśli chodzi o spacerówkę to my mamy espiro magic 2013, ale ja jej nie polecam.. strasznie szybko zaczęła skrzypieć, w ogóle wygląda jak wózek używany ponad rok a nie pół roku, no i fatalnie się ściąga to wszystko do prania, a wiadomo jak dziecko większe to podjada sporo w takim wózku, więc trzeba prać. Do tego jak na mój wzrost trochę za niska, więc trudno się prowadzi, kiepsko sobie radzi nawet na niskich krawężnikach, ale używamy cały czas, bo latem było tam Hani bardziej przewiewnie niż w naszej spacerówce Jedo. No i dużo jeździmy ogólnie, więc to raz dwa się składa i ładuje do bagażnika. Ja chciałam kupić Inglesina Trip, jak dla mnie to jest super parasolka, ale jako, że akurat w sklepie jak byliśmy była promocja na espiro i pani bardzo namawiała, mój mąż poznańska złotówa się ugiął ![]() ![]() ![]() My się zaraz przesiadamy z powrotem do Jedo, bo jak spadnie śnieg to nie ujadę tym espiro ![]() ![]() Janeczko super Hello Kitty wyszydełkowałaś ![]() IIlkas, Niegrzeczna teraz każda z nas ma takie myśli, martwi się, ale zobaczycie, że wszystko będzie dobrze ![]() U nas wczoraj spokojny dzień, nie byliśmy w sumie nawet na cmentarzu, oceniliśmy, że za dużo ludzi, a u nas cmentarz na górce, więc Hankę by trzeba nieść, dzisiaj pojedziemy, bo dziś Zaduszki a ludzi będzie mniej (oby). Popołudniu odwiedziliśmy siostrę TŻta, Hanka się pobawiła samochodami, śmieciarami i narzędziami i cała zadowolona ![]() Życzę Wam miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Asiu wchodzisz w swoje ustawienia dajesz edytuj podpis , tam w podpisie piszesz sobie np. Fasolka lub co chcesz ….
![]() ![]() Dzień dobry ![]() Cały ranek miałam problemy z netem , nocka też jako tako bo Oskar wczoraj się wyszalał na sam wieczór , tańcował jak szalony do piosenki "sokoły" i "bajobongo" ![]() Tż w pracy dziś i może to i lepiej bo jestem na niego zła i się do niego nie odzywam ;/ Dziewczyny bo to jest tak że mimo tego że jesteśmy sobie całkiem obce , nie widziałyśmy się na live itp. to dzięki wizażowi stajemy się sobie bliskie. Piszemy o naszych rozterkach , o tym jak nam smutno, wesoło itp. Przez to zżywamy się ze sobą i potem myślimy o sobie ![]() ![]() Ja się ciesze że ktoś postanowił stworzyć takie miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Raczkowanie
|
Wczoraj zrobilam wiec na dzisaj troche jest a na drugie danie ???
#2487 |
Zakorzenienie
|
Ja mam rosół od wczoraj, a na drugie mielone, kartofle i kapusta kiszona
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
madziuuula - a widzisz, nie wiedziałam że tak miałaś z tymi pomiarami. To teraz możesz szerzyć dobre świadectwo!
![]() niki - lipna atmosfera no ale cóż, zdarzają i będą się zdarzały sytuacje kiedy trzeba to znieść ... ![]() Justyna - jak nie masz jeszcze przeszkadzającego brzuszka to możesz spokojnie ![]() ![]() czarno_biała - nie ma sprawy sama długo nad tym siedziałam zanim uświadomiła mnie jedna z dziewczyn ![]() asiulka - sama nie wiem jak to zrobiłam, któraś z dziewczyn dawala gotowy wzór ![]() ![]() ilkas - nie stresuj sie kochana bo nie ma czym ![]() paulka- no nie wiemy na ile jst dobrze ale trzymamy sie takiej wersji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Udało mi się na chwilkę zajrzeć, mały zasnął a TZ pojechał z wujkiem na miasto. Cytat:
My wczoraj byliśmy nad grobem kuzyna TZ, niestety w tym roku nie udało nam się do PL jechać, jak sobie pomyślę te korki na autostradach itp to się odechciewa. Poza tym TZ wolnego by nie dostał więc zostaliśmy tutaj. Pogoda taka sobie, wczoraj było fajnie bez wiatru a dziś brrrrrrrr wieje chociaż stopni na termometrze jest więcej ![]() Kurcze mały zjadł przedwczoraj jogurt i chyba od tego ma takie czerwone policzki, krostki ehhh przerąbane z taką wrażliwą skórą. Fajnie, ze Wam się podoba ta maskotka, ja nie mam wprawy jeszcze. No i nie wiem bo chciałam ją podarować bratanicy, która się urodziła ale jakoś tak nie jestem pewna heh czy mnie nie wyśmieją ![]() ![]()
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dziś szarówa za oknem, a i nawet samopoczucie się też się trzyma tej pogody ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz się zbieram za ciąg dalszy przeglądania ciuszków po małym, dużo tego nie jest, a jednak mnie to męczy w jakiś sposób i spać się chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia Kochane ![]() asiulka to koleżanka mamy ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.