Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku!
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 6 9,38%
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 20 31,25%
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 7 10,94%
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 19 29,69%
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 5 7,81%
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 1 1,56%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-28, 21:18   #2461
angelak86
Raczkowanie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Piotruś nie zrobił dziś kupki i tak jedzie po tych porach czyt. pierdzi że sąsiedzi pewnie myślą że to ja no cóż
angelak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:19   #2462
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
pojedziemy razem...
I ja tez

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:20   #2463
tweedledee
Zakorzenienie

Dziewczyny, a ja mam pytania
mały lezy teraz w tym foteliku juz 2h, boje sie go wyciagnac, żeby znowu nie zaczal tak plakac i teraz zastanawiam sie czy taka godzinka dziennie w tym foteliku jest ok? Mały nie jest jakos super powyginany ale jednak ma dopiero 2 mc
Stary 2013-10-28, 21:21   #2464
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Tak mnie przed chwilą wk.rwił mój mąż, że do tej pory się trzęsę

Wchodzę do łazienki, a ten sobie czyści moją szczotką do cellulitu rękawice bokserskie Na początku sobie myślę ok, mógł nie wiedzieć do czego to służy, ale potem wypłukał ją i wsadził mi ją pod prysznic To już wybuchłam. A on w ogóle nie widzi powodu mojego wybuchy
Na koniec powiedziałam, że w sobotę jego szczoteczką do zębów wymyję kibel i będę na tyle wielkoduszna, że przed odłożeniem mu nawet wyparzę
Faceci

Dobry agent

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Ewusia a jak byś odciągnęła swoje mleko, dodała zagęszczacz i dała z butli?
Gastrolog do bani

KOCHANE MICHAŁ NIE MA W OGÓLE, POWTARZAM W OGÓLE OZNAK REFLUKSU!!!!!!
Tego samego życzę wszystkim dzieciom!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Tez tak pomyślałam ze przecież mozna do swego dodać ten zageszczacz. Z tego co wiem to Ghia Antos tez ma refluks i ona kp i daje radę wiec ten gastro chyba mało kompetentny.

mega super sie cieszę

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Czy Wasze dzieci ssą kciuka?
Bo mój ciągle od kiedy odkrył, że go ma i potrafi sam wycelować nim do buzi
Smokiem oczywiście pluje.
Wolałabym żeby ssał smoczka.
Nie wiem co robić, czy nic nie robić?
Moj sie urodził z kciukiem w buzi i jak mu wyjeli to wył masakrycznie.
I w szpitalu mi doradzili smoczka bo położna powiedziała,ze jej mały kciuko ssawca ssal do 3latek i było ciezko jej go oduczyc, a smoczek podobno jest łatwiej bo zabierzesz i nie ma, a kciuka nie zabierzesz

Tweedledee - współczuje

Moze podaj mu kropelki jakieś o ile nie podalas jeszcze.

Kręci mi sie dzis mocno w głowie? Czy wam kp tez sie kielbe w głowie ostro czasem? Mi strasznie zwłaszcza jak pisze musze jedna ręka głowę trzymać.
Musze iść do okulisty bo mam juz dość tego

Moj mały spi w hustawce i skrzypi jak stare drzwi. Takie dziwieki z siebie wydaje

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:24   #2465
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Kręci mi sie dzis mocno w głowie? Czy wam kp tez sie kielbe w głowie ostro czasem? Mi strasznie zwłaszcza jak pisze musze jedna ręka głowę trzymać.
Musze iść do okulisty bo mam juz dość tego
mi sie stale kreci w glowie i to dosc mocno, ale u mnie to raczej kwestia niewyspania
Stary 2013-10-28, 21:26   #2466
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam pytania
mały lezy teraz w tym foteliku juz 2h, boje sie go wyciagnac, żeby znowu nie zaczal tak plakac i teraz zastanawiam sie czy taka godzinka dziennie w tym foteliku jest ok? Mały nie jest jakos super powyginany ale jednak ma dopiero 2 mc
No, a jak trzeba jechać gdzies dalej niz 1h to dzieci leżą. Wiem, ze to moze nie jest super dobre,ale chyba nie masz innego wyjścia. Mojej ciotki corka tylko tak spała przez pare mcy tez miala mega kolki i nic jej nie jest.
Moze weź ten fotelik tak ustaw w pozycji jak najbardziej leżącej. Nie wiem jakie macie w Pl foteliki czy tez takie jak tu,ale u mnie sa mocno siedzące co mnie na początku przerazalo i jak mały zasypial w nim i nie chciałam go wybudzac to stawiałem go max na płasko i podpierając butami
Trzeba kombinować

Stary 2013-10-28, 21:27   #2467
tweedledee
Zakorzenienie

No i chwale się Aliczkiem moim, wczoraj niunia skończyła 2miesiące, a ja z tego wszystkiego zapomniałam

En to potwierdzenie tego że CZASEM jednak wychodzę z domu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0284.jpg (224,2 KB, 59 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-28, 21:29   #2468
Neni1984
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, ale dalej nie wiem co robić
Idę spać, bo o 6 wstajemy powitać nowy dzień

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Tweed dla Aliczka
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:34   #2469
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
No, a jak trzeba jechać gdzies dalej niz 1h to dzieci leżą. Wiem, ze to moze nie jest super dobre,ale chyba nie masz innego wyjścia. Mojej ciotki corka tylko tak spała przez pare mcy tez miala mega kolki i nic jej nie jest.
Moze weź ten fotelik tak ustaw w pozycji jak najbardziej leżącej. Nie wiem jakie macie w Pl foteliki czy tez takie jak tu,ale u mnie sa mocno siedzące co mnie na początku przerazalo i jak mały zasypial w nim i nie chciałam go wybudzac to stawiałem go max na płasko i podpierając butami
Trzeba kombinować
tez tak sobie pomyslalam, ale z drugiej strony co innego podrozowanie a co inne wkladanie, bo placze nie wiem, durna jestem, sama sobie problemow chyba szukam.
Ale faktycznie tylko w nim jako tako spi, wiec wyboru zbyt duzego nie mam
ja tez nie wiem jak inne foteliki w pl, moj est zwykly siedzacy. wiadomo, ze jak go postawie, alik jest tak jakby w pozycji siedzacej, ale lezac if you know what i mean no w kazdym razie nie wyglada w nim tak koslawo, jak ten miesiac temu
Stary 2013-10-28, 21:36   #2470
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
No i chwale się Aliczkiem moim, wczoraj niunia skończyła 2miesiące, a ja z tego wszystkiego zapomniałam

En to potwierdzenie tego że CZASEM jednak wychodzę z domu

Neni- jak to nie wiesz? Nic

A wiecie co moj maly ma sporo woskowiny w uchu. Nie chce mu tam grzebac. Czy Wasze dzieciaczki tez tak maja? 4 idziemy na test sluchu wiec im o tym wspomne. Czyszcze uszy mu tymi patyczkami grubymi ale nie chce isc glebiej zeby nic nie zrobic mu bo w sumie patyczki nie sluza do czyszczenia uszu :/

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Stary 2013-10-28, 21:39   #2471
Guuusiaa
Zadomowienie

Widzę że ostatnio dużo dziewczyn narzeka na swoich Facetów, a myślałam że coś ze mną jest nie tak i czepiam się męża o byle co... ale oni naprawdę czasem przeginają i nie widzą w tym nic złego! porażka...
Mój jest czasem tak dobijający że
W ciąży tak o mnie dbał ale widzę że mu się chyba znudziło
Zostawia po sobie tak wielki syf że w głowie sie nie mieści...
Dziś się tak strasznie postarałam i posprzątałam wszystko na błysk, łóżko nawet odsunęłam żeby posprzątać, łazienka aż lśniła byłam mega dumna ale tylko godzinę
bo przylazł umył te swoje usyfione smarami łapy i umywalka wyglądała masakrycznie...
oczywiście co? awantura ja się spieniłam a ten nic z tego sobie nie zrobił i poszedł dalej pracować nosz kur.... jakby nie mógł wziąć szmatki i chociaż przetrzeć!
Mam nadzieję że mój syn nie pójdzie w jego ślady

ehhh... dodatkowo mam depresję bo schudnąć nie mogę... dalej +10

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 21:49   #2472
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
tez tak sobie pomyslalam, ale z drugiej strony co innego podrozowanie a co inne wkladanie, bo placze nie wiem, durna jestem, sama sobie problemow chyba szukam.
Ale faktycznie tylko w nim jako tako spi, wiec wyboru zbyt duzego nie mam
ja tez nie wiem jak inne foteliki w pl, moj est zwykly siedzacy. wiadomo, ze jak go postawie, alik jest tak jakby w pozycji siedzacej, ale lezac if you know what i mean no w kazdym razie nie wyglada w nim tak koslawo, jak ten miesiac temu
I know what you mean
Powiem Ci, ze jak patrzę jak Amerykanki podchodzą lajtowo do swoich dzieci to naprawde dziwie sie, ze te społeczeństwo istnieje. Ostatnio ja ubrana w kurtkę czapka sweter na spacerku patrzę sobie , a przy jakims domu biega taki skrzacik 4latka w krótkich spodenkach i bluza. Wiatr takmpizgal, ze mało łba nie urwał. Masakra

Stary 2013-10-28, 21:53   #2473
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
I know what you mean
Powiem Ci, ze jak patrzę jak Amerykanki podchodzą lajtowo do swoich dzieci to naprawde dziwie sie, ze te społeczeństwo istnieje. Ostatnio ja ubrana w kurtkę czapka sweter na spacerku patrzę sobie , a przy jakims domu biega taki skrzacik 4latka w krótkich spodenkach i bluza. Wiatr takmpizgal, ze mało łba nie urwał. Masakra
jak patrze na niektore polki mam podobne przemyslenia z tym ze u nas na odwrot, próbuja na sile z polski antarktydę zrobić
Stary 2013-10-28, 21:54   #2474
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, ale dalej nie wiem co robić
Idę spać, bo o 6 wstajemy powitać nowy dzień

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Tweed dla Aliczka
O, wy też macie o 6 pobudki na karmienie? U nas podobnie wygląda plan dnia,Gabi około 6 się zazwyczaj budzi z mega głodem po nocy

Tweed słodki Alik
Stary 2013-10-28, 21:55   #2475
tweedledee
Zakorzenienie

masakra, ostatnio obca baba kazała mi alkowi uszko zakryc, bo go przewieje a to był jeden z tych mega ciepłych dni, kiedy ja smazyłam sie w samym swterku miałam dziecku saunarium w wózku zrobic
Stary 2013-10-28, 22:14   #2476
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Dziewczyny,skoro już jesteśmy przy temacie neurologów,mam wązne pytanie:

Czy wasze dzieci w wieku od 3 do 4 (skończonego) miesiąca podnoszą główkę,jak bierzecie je za rączki i troszeczkę próbujecie podnieść?

Pytam o to,ponieważ byłam dziś z małą u pediatry i dostałyśmy skierowanie do neurologa, bo pediatra stwierdziła,że Gabrysia już powinna podnosić główkę przy podciąganiu ją za rączki,a ani trochę nie podnosi. Ma 3,5 mies. Moja mama twierdzi,że jeszcze przyjdzie na to czas i żeby nie panikować. No ale ja widzę też inne niepokojące dla mnie objawy- np Gabi macha prawą rączką w dziwny (jakby nerwowy,nieskoordynowany) sposób,a tylko lewej używa do łapania zabawek i wyjmowania sobie smoczka z buzi. Pozatym nadal miewa mocne ruchy głową przy odbijaniu typu dzięciołek, wali główką we mnie. Niewiem,może przesadzam,no ale do neurologa chyba się wybierzemy jednak,skoro pediatra też widzi coś niepokojącego. Ponadto dostałyśmy skierowania do laryngologa (nadal jej furczy w nosku po ostatniej infekcji) i do okulisty (ciągle ropieje jej oczko od urodzenia). Waży 3,450 i maa 62cm.

Ps.W klubie za godzinkę-max dwie wrzucę foto po zmianie fryzury-byłam dziś jednak u fryzjera Jestem zadowolona z rezultatu.
Skontrolowalabym to z neurologiem

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Antek lezy w samym body w lozeczku z golymi noziami i pierdzi jeszcze 20 min do Tz. Moze wytrzymamy

GHIA pewne ze Antki to fajne chlopaki. To miskowanie i pierdzioszki to juz u nas byly
Wlasnie Antek przepezl na plecach w kąt lozka (dalej pierdzi) i na dodatek jest juz w poprzek... A noga sobie wlacza mzyke

Podaj mu jeszcze zimne piwo

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Mój bączek chyba jednak ma kolki
Dzisiaj od 17 znowu to samo znów ten sam potworny płacz.
Teraz usnął standardowo w foteliku przy suszarce, ale boje sie go ruszać w ogóle, a jeszcze tż poszedł na próbę
masakra, normalnie przez ostatnie dni opadam z sił całkiem

idzia, ja przeczytałam twoją wypowiedz i zgadzam sie z nia w zupełnosci, bo wlasnie cos takiego zauwazylam u Alika - na początku byl strasznie napiety, ciagle wyginal siew literkę C, trzymanie go na rękach w pozycji pionowej to była komedia, a teraz wszystko to ustępuje, dlatego tak jak pisałam, neurologa sobie odpuszczamy póki co i zabieramy się za szczepienia niebawem
u nas tak sie objawial skok. Daj mu troche czasu. Jak nie minie no to chyba kolki

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Tak mnie przed chwilą wk.rwił mój mąż, że do tej pory się trzęsę

Wchodzę do łazienki, a ten sobie czyści moją szczotką do cellulitu rękawice bokserskie Na początku sobie myślę ok, mógł nie wiedzieć do czego to służy, ale potem wypłukał ją i wsadził mi ją pod prysznic To już wybuchłam. A on w ogóle nie widzi powodu mojego wybuchy
Na koniec powiedziałam, że w sobotę jego szczoteczką do zębów wymyję kibel i będę na tyle wielkoduszna, że przed odłożeniem mu nawet wyparzę

WOJTUŚ
Stary 2013-10-28, 22:23   #2477
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość

Widzę że ostatnio dużo dziewczyn narzeka na swoich Facetów, a myślałam że coś ze mną jest nie tak i czepiam się męża o byle co... ale oni naprawdę czasem przeginają i nie widzą w tym nic złego! porażka...
Mój jest czasem tak dobijający że
W ciąży tak o mnie dbał ale widzę że mu się chyba znudziło
Zostawia po sobie tak wielki syf że w głowie sie nie mieści...
Dziś się tak strasznie postarałam i posprzątałam wszystko na błysk, łóżko nawet odsunęłam żeby posprzątać, łazienka aż lśniła byłam mega dumna ale tylko godzinę
bo przylazł umył te swoje usyfione smarami łapy i umywalka wyglądała masakrycznie...
oczywiście co? awantura ja się spieniłam a ten nic z tego sobie nie zrobił i poszedł dalej pracować nosz kur.... jakby nie mógł wziąć szmatki i chociaż przetrzeć!
Mam nadzieję że mój syn nie pójdzie w jego ślady

ehhh... dodatkowo mam depresję bo schudnąć nie mogę... dalej +10
Porażka

Tez mam dola bo mam +10 . Do tego mięśnie sie nie zeszły i nie moge ćwiczyć

Cytat:
jak patrze na niektore polki mam podobne przemyslenia z tym ze u nas na odwrot, próbuja na sile z polski antarktydę zrobić
A to tez prawda w druga stronę przegięcie

Moja ciotka z babcia w lato upał ponad 30stopni , a one do mnie czemu Alex nie ma skarpetek i ze go przeziebie

Matko moj syn spi juz tyle, ze nie wiem co robić
Zapowiada sie ciekawa noc

Stary 2013-10-28, 22:27   #2478
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Ewusia a jak byś odciągnęła swoje mleko, dodała zagęszczacz i dała z butli?
Gastrolog do bani

KOCHANE MICHAŁ NIE MA W OGÓLE, POWTARZAM W OGÓLE OZNAK REFLUKSU!!!!!!
Tego samego życzę wszystkim dzieciom!

NENI- sprobuj roznych smoczkow raczej niezbyt dobrze zeby dziecko ssalo kciuka. Mie dosc ze trwa zdecyydowanie dluzej niz ssanie smoka (zabkerasz kiedy chcesz) to jeszcze prowadzi do jego deformacji

WOJTUŚ
Stary 2013-10-28, 22:30   #2479
misiaczka555
Wtajemniczenie

Kurcze dzień miałam taki intensywny że nawet nie pamiętam czy byłam dziś na wątku.
Głupio z tą zmianą czasu. Maja już o 18 była zmęczona, przysypiala podczas zabawy, robiła sie marudna. Musiałam ją kąpać bo ledwo dawała radę. Tak więc o 19 moje dziecko już spalo. Mi to nie pasi absolutnie. Robią mi się z tego 2 lub 3 nocne karmienia bo to dla Mai za długo bez mleczka. Nie dam rady jej przetrzymać do 20. Mimo że miała dzis drzemke od 13-16

Idę jeszcze kuchnie ogarne i spaaaaaać.

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 22:36   #2480
Tajgusia
Raczkowanie

Witam, jestem mamusią kwietniową małego Mikołajka. Chciałam tylko powiedzieć, że i ja trzymam kciuki za małego Adasia. Cały dzień się smutkuje z jego powodu... Trzymam kciuki za jego zdrowie i za jego dzielną mamę.
Tajgusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 23:33   #2481
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Obudziłam Fi bo się kręcił już, a nie lubię jak mnie budzą po zasnieciu. Wydoil i śpi na ręku bez odbicia, ale już go odkladam i mówię dobranoc;*

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 23:33   #2482
Agrafka86
Wtajemniczenie

Tylko u nas nie ma spania dzisiaj? Taka cisza. No cóż dobrej i spokojnej nocy życzę Wam

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 00:16   #2483
Samantha7
Zakorzenienie

Musialam poszelescic torbami zeby zbydzic malego
Jak mnie zobaczyl a raczej moje cycki to juz mial ten swoj wzrok zabojcy cyckow
Zjadl i strzelil mega kupke taka, ktora sie wylala mu na plecy i oboje bylismy w niej uwaleni
Tz ofc jak zobaczyl ta akcje to zwial, ale mnie wkur i kazalam mu zeby mi pomogl. Mlody sie wkurzyl ja bylam spocona cala i juz mialam rozciac ubranko, ale w koncu sie wzielam w garsc i zdjelam mu brudzac mu policzek kupka
Potem pod kran mycie i dalismy rade. Potem maly cos marudzic zaczal. Ubralam go i w fotelik bo do sklepu pojechalismy. Przy ubieraniu strasznie mi marudzi, nie lubi :/
Zajechalismy do pralni i sie uspokoil chyba od burczenia pralek. Smialam sie z Tz, ze jak bedzie marudzil to go do pralni bede zabierac
Teraz znow spi w foteliku w aucie. Nie wiem co w nocy bedzie. No ale co ja zrobie? Przeciez mu nie zabronie spac

Kiedys jak Alex byl mniejszy to przy kapieli robil czesto kupki i brudzil recznik i Tz czesto plukal je, a teraz cos mu odwalilo i brzydzi sie Strasznie mnie to wkurza. Moj Tz tyle rzeczy ignoruje. Tlumacze mu na ile moge , ale czesto mi sie wydaje, ze mam do czynienia z najlupsza blondynka jaka jest
Dzisiejszy jego tekst mnie rozwalil, ze maly za miesiac to pewnie juz nie bedzie potrzebowal tyle jesc z cycka i bedzie jadl co 4-5h

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Stary 2013-10-29, 00:39   #2484
ita83
Wtajemniczenie

Pierwsze - moje dziecko od niepamietam kiedy spalo 4h od ostatniego karmienia..
Odkladam i tez sie klade kozystajac chwili bo nie wiadomo co dalej bedzie

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

Dla rozsmieszenia niespiacych

http://czad.blox.pl/2006/05/Pierwsze...e-dziecko.html

Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2013-10-29, 00:40   #2485
misiaczka555
Wtajemniczenie

Pierwsze....

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 00:53   #2486
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Pierwsze....
U mnie 2...no potne sie...

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 01:20   #2487
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

U mnie 2 karmienie od 8 godziny kiedy to mala poszla spac.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-29, 01:43   #2488
kubus puchatek
Rozeznanie

Drugie a poszedl spac po kapieli o 7,dla mnie to super czas.

Nieustajace poklady sily sle Cynamonkom!

Sent from my ST23i using Wizaz Forum mobile app
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 01:45   #2489
Agrafka86
Wtajemniczenie

A u nas o 2:00 karmienie . Młody jest odbity i śpi. Ja też idę. Dobranoc.

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 01:51   #2490
karolajn1987
Wtajemniczenie

Moje dziecko dziś świruje i je co 1, 5-2h :banghead:

Wysłane z mojego GT-I9300
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości