![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() http://www.boots.com/brandtreatment/...tionid=1042876 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
~SZCZÉSLIWA ![]() Edytowane przez Lovely_Girl Czas edycji: 2008-05-22 o 10:29 Powód: literki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
Kupiłam sobie podkład w kompakcie MAC'a Studio Fix. Na razie staram się z nim polubić
![]()
#2464 |
Zadomowienie
|
A ja kupiłam róż w kremie MAC i
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
olaola a jak dobierasz właściwy odcień dla siebie? ja nie potrafię teog zrobić, tak żeby mieć ladne policzki jak kuseczka zawsze na zadjeciach. Czy można używać różu bez podkądu? nie wygląda to dziwnie wtedy?
#2466 |
Konto usunięte
|
![]() Edytowane przez 749d3470e67da5a340716cf11c99d98c9d41692a_5eab587331573 Czas edycji: 2008-07-17 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Żeby ożywić buzię, a nie modelować itd., najłatwiej chyba kłaść róż na środek policzka (czyli jak się uśmiechniesz, to tą mieciutką wystającą część ![]() Co do odcieni, to jeśli nie masz doświadczenia, spróbuj znaleźć taki, który odzwierciedla kolor Twoich rumieńców po wyjściu na mróz lub wysiłku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Zadomowienie
|
Ja w zasadzie nie dobieram sobie odcienia, po prostu staram się w zależności od intensywności koloru różu poprowadzić odpowiednią smugę. Podpasował mi nawet najciemniejszy brązer z Bourjois,a przecież jestem blada jak ściana
![]() Kurczę chyba się nie polubimy z podkładem MAC'a. Świecę się po godzinie jak latarnia, nie wiem dlaczego bo po innych podkładach tak nie mam, do tego źle się rozprowadza, nawet po dokładnym nawiżeniu twarzy podkreśla wszystkie(!) suche skórki zbiera się w zmarszczkach mimicznych. No nic, dajemy sobie dwa tygodnie czasu i po tym czasie wystawię mu ostateczną opinię. Tak czy owak jestem lekko zawiedziona ![]()
#2469 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zastanawiajace sie nad roll-on Garniera pod oczy, jest teraz w Tesco za polowe ceny, kupilam wczoraj za niecale 5 funtow. Fajny gadzet a na efekty poczekam troche, zeby opisac.
#2470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2471 |
Zadomowienie
|
Punkty na Advantage Card z Boots'a wymieniłam wczoraj na podkład Clarinsa, Trully Matte. Kolor jest po prostu idealny, chyba mi się jeszcze nigdy w życiu nie trafiło tak dobrać kolor
![]() ![]() Mam chyba teraz w domu cały stos podkładów ![]() Mamie na Dzień Matki kupiłam krem Nuxa, zobaczymy czy będzie zadowolona ![]()
#2472 |
Zakorzenienie
|
a czy któraś z was miała może te kosmetyki benefitu?
olaola a ten róż w kremie lekko rozświetlający to jakim kolorze używasz? ![]()
#2473 |
Zadomowienie
|
olka, on nie jest rozświetlający, nie ma drobinek ani nic; troszkę połyskuje, bo to kremowa formuła po prostu
![]() Ja używam Posey (http://www.maccosmetics.co.uk/templa...T_ID=PROD66209), to bardzo mocny kolor, jedno "pacnięcie" ![]() ![]() Co do Benefitu, nie miałam tych kosmetyków, które pokazujesz, ale zastanawiałam się swego czasu nad Eyebright ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zadomowienie
|
No i zaraziłam się filtromaniactwem
![]() ![]() Właśnie szykuję zamówienie do Biochemii Urody- ma któraś z emigrantek doświadczenie z tymi kosmetykami??
#2475 |
BAN stały
|
nieśmiało się witam
![]() ![]() ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieduzo tych nowosci. Ale jest juz podklad mineralny Clinique. Ja jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zadomowienie
|
Hej Ania!
![]() Jest teraz promocja Clinique w Hause of Fraser do jutra, przy zakupie 2 bodajze kosmetykow kosmetyczka z mini produktami gratis ![]() Podklad mineralny Clinique tez mnie zainteresowal. Teraz uzywam LiliLolo, ktory troche wysusza ![]() A ktory kremik polecilybyscie na dzien (moze byc tez Clinique, ale zeby byl z filtrami)? Skonczylam chyba piata tubke Avene, ktory uwielbiam ale czas na zmiane, chocby chwilowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie Lilylolo to zbawienie, ale mnie to nic nie wysusza ![]() ![]() Z filtrami to chyba superdefense, ale podobno sa niestabilne... Mi dobrze sluzyl w kazdym badz razie: http://www.clinique.co.uk/templates/...T_ID=PROD63383 A jak bys zdecydowala sie na cos bez filtrow to polecam to: http://www.clinique.co.uk/templates/...T_ID=PROD73567 Jest wersjach do wszystkich rodzajow cer. Dobry i niedrogi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj w Body shopie byłam, tak sobie popatrzeć i mają jakiś nowy, okrągły bronzer i puder rozświetlający... Ten rozświetlający cudny był... ale tylko w sklepie i przy świetle żarówkowym.. Wyszłam na dwór to w ogóle nie było widać żadnego efektu...
sama szukam dobrego filtra, który nie zrobi mi z buzi latarni, co będzie chyba ciężko bo nawet bez niczego moja buzia sie świeci niesamowicie... Dzisiaj w sklepie ze zdrową żywnością (który znalazłam nie szukając go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS przeszukałam ebay w związku z tymi kosmetykami benefitu i ceny sa o niebo mniejsze... Szkoda tylko że wszystko płatne paypalem czego ja nie mogę zrobić ![]()
#2480 |
Zakorzenienie
|
Kosmetykow Benefit jest masa na ebay. Ale podobnie jak w przypadku MAC-a, zauwazylam dwie niepojace rzeczy. Po pierwsze masa ludzi sie o nie bije i nie jest tak latwo wygrac aukcje. Po drugie ceny koncowe sa o niebo wyzsze od poczatkowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zadomowienie
|
Olka zalozenia konta na paypall to kwestia kilku minut i jest naprawde bardzo proste. Prawie za wszystko na e bay mozna zaplacic w ten sposob.
#2482 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
wlasnie, ja tez zauwazylam, ze na ebayu Benefita naprawde nie ma co kupowac. Czasem cena koncowa nawet przewyzsza ta sklepowa! zwlaszcza z przesylka... To juz wole kupic brand new i jeszcze dostac punkty w Bootsie
![]() co do Clinique, to ja wlasnie ostatnio skorzystalam z tej promocji i kupilam dokladnie ten sam krem, ktory Aaliyah podalas. Jak na razie nie zauwazylam ogromnych efektow, moja skora jak byla sucha tak jest. Ma bardzo przyjemna konsystencje, taka gesta kremowa ale ladnie sie wchlaniajaca. Pouzywam i zobacze ile jest wart, komorki regeneruja sie po ok 4-6 tyg, wiec zostalo jeszcze troche czasu. Polecam za to bardzo ten nowy, dlugotrwaly blyszczyk http://www.clinique.co.uk/templates/...T_ID=PROD89920 Naprawde swietnie sie trzyma! Mam odcien Sunset, ktory jest takim zlotawa, delikatna brzoskwinka, typowy odcien, gdy ktos lubi kolory z serii MLBB.
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Rozeznanie
|
UWAGA! od dzis mozna upolowac gazetę Glamour za 2 funty z pelnowymiarowym blyszczykiem Benefitu (3 odcienie do wyboru) .
Ja trafilam chyba na najjasniejszy kolor, cielisty beż o nazwie"didn't hear it from me"... Po przemysleniu sprawy jutro postaram sie upolowac dwa pozostale odcienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.benefitcosmetics.co.uk/gp...1&bcBrand=core |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Rozeznanie
|
płosze bałdzo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Raczkowanie
|
Wiem, ze troche aot, ale nie moge znalezc watku o karcie z Bootsa, wiec postanowilam zapytac,sorka. Mianowicie, co to jest Advantage Card Kiosk? Jezeli napisali na stronie internetowej, ze punkty zostana wlasnie tam dodane? Chodzi po prostu o balans moich punktow na karcie,ktore zbieram czy jak bo juz glupieje chyba, albo sie nie wyspalam
![]()
#2488 |
Zadomowienie
|
Moje najnowsze zdobycze.
Szachownica Clinique to najlepszy rozo-rozswietlacz jaki w zyciu mialam, nie mozna nim sobie krzywdy zrobic i daje cudne rozswietlenie, idealne do mojej bardzo jasnej cery. Mozaika Avonu jest troszke trudniejsza, trzeba dzialac ostrozniej, bo efekt ruskiej baby gwarantowany. Ale po opanowaniu bardzo ladnie, troszke mocniej od klinika. Pierwszy produkt makijazowy Avonu ktory mi sie sprawdzil. Jestem bardzo zawiedziona produktami Tressemme, odzywka do ![]() ![]() ![]() Teraz probuje Trevora Sorbie.
#2489 |
Zakorzenienie
|
a ja zakupiłam gazetę z benefitem
![]() ![]() dziewczyny potrzebowałabym coś silnie złuszczającego, działającego bardziej głęboko niz normalne pilingii... Moja cera taka jakaś niewyraźna jest no i dużo na niej przebarwień, chciałabym ją nieco ujednolicić... Możecie coś poradzić...?
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2008-06-07 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
Ja też kupiłam Glamour, dostał mi się ten "wściekły róż" który okazał sie ślicznym, apetycznym - sorbetowym kolorem. Następne kuszą...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.