![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Sylwoha, fajny lokal!
Eliza, to racja, powinnaś szukać rozwiązania swoich problemów ![]() Ja miałam też z tego zakresu problemy, ale u mnie rozwiązała to dietetyczka i regularne posiłki ![]() Siedzę dziś w pracy do 23, prawie 14h, chyba tu padnę.. Dzisiaj bez ćwiczeń no i z racji pracy, 6 posiłków, ostatni białkowy: zrobiłam sobie twaróg z jogurtem, do tego zielona cebulka, rzodkiewka i jajko na twardo. Nie ważę się do poniedziałku!!! P.S. Ledwo okres miałam i znowu jestem PRZED i mi się woda zatrzymuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Wtajemniczenie
|
u mnie zaraz będzie i pewnie w poniedziałek jak trzeba się będzie zważyć
![]()
#2464 |
Rozeznanie
|
...
Edytowane przez KasDi Czas edycji: 2014-03-09 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co Ty, nikt Ci niczego nie narzuca ![]() ![]() A co do wzrostu i kilogramów to jesteśmy na podobnym poziomie ![]()
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Pudel, ja np. stosuję dietę WŻ! - Więcej Żreć
![]() Bo serio, dopiero na diecie jem bardzo dużo, regularnie, posiłki są obfite*, jem co najmniej te 5 posiłków dziennie /dziś nawet 6/ ![]() *dużo warzyw robi swoje, bo są mało kaloryczne, dzięki temu żeby uzyskać powiedzmy te 450kcal do obiadu i mieć tam mięso+warzywa + ew. ryż/ziemniaki/makaron/kaszę, to muszę tych warzyw konkretnie nawalić ![]() Dziś na obiad tortilla ![]() Popijam nową yerbę, kupiłam sobie wczoraj CBSe Pomelo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Rozeznanie
|
...
Edytowane przez KasDi Czas edycji: 2014-03-09 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Wtajemniczenie
|
Dotka no kurde ja niby też więcej jem
![]() I owsianka taka jak zawsze ![]() II: tutti 0% z owocami leśnymi (to jakieś 75 kcal tylko ![]() ![]() III: mam rosól, ale chyba skoczę na rybkę KasDi bylebyś zdrowo jadła i się nie głodziła :P Ja zaczynałam wczesniej: 185 cm i 95 kg, potem zeszłam do 85 i teraz zaczelam od 86
#2469 |
Zakorzenienie
|
Pudel, napisałabyś mi skład tego serka Tutti?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Rozeznanie
|
a ja myślę że ten regulamin po to jest żeby się uczestniczki tematu dostosowywały, niech się wypowiedzą dziewczyny które długo są na wątku, bo to ich regulamin i jakby nie patrzeć wątek też.
Pudel znowu 3 posiłki? ile to ma kalorii jak myślisz? bo wg mnie z 700 kcal...
My ![]() Edytowane przez Yellow Me Czas edycji: 2014-03-07 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Yellow, ale Pudel napisała, co dziś wpadło, a jest 13, to pewnie coś jeszcze zje
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Rozeznanie
|
hejka przepraszam ze się nie odzywam ale miałam mały kryzys. Dzisiaj dostałam wyniki od Pani genetyk i kamień z serca spadł więc zaczynam walkę
![]() Emilia ja też czekam na @ i oby wszystko szybko się unormowało . Choć czuje że to pewnie na dniach ![]() Yellow Pudel chyba napisała co dzis zjadła więc pewnie jeszcze zje bo to 13 dopiero ![]() Kasdi witaj ![]()
#2473 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak chcecie to możemy tu się głodzić Ja pozostanę przy normalnym jedzeniu, tak mi jest lepiej, zdrowiej a i tak chudnę.
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Kasia, bez stresu- my tylko wygldamy na straszne;p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- I tak glownie chodzi o to zeby jesc 1200-1500 kcal, zdrowio i regularnie a i cwiczyc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Yellow, pozostaje czekać na wyjaśnienie, ja jednak wierzę, że nie skończy się na III posiłkach
![]() Ja też się nie głodzę, dzisiaj 6 posiłków wpadnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 | |
404 Not Found
|
Cytat:
Dzisiejszy jadłospis: Śniadanie: 2 kanapeczki ciemne z szynką. Drugie śniadanie: sok pomarańczowy Obiad: 2-3 ziemniaki ze śledziem w jogurcie i z cebulą. Podwieczorek: jabłko (polecam ligol) Kolacja: duży jogurt z dwoma ciasteczkami bez cukru. Jak to jest z tymi ziemniakami? Bo mąż wyczytał ostatnio, że one nie są takie złe. Oczywiście bez żadnych omast i maseł. I że ziemniaki mają lepsze "parametry" niż makaron ciemny. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Aaa i był spacer 10 km. czyli podobno 725 kcal. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Wtajemniczenie
|
Dotka wyrzuciłam opakowanie, ale znalazłam w internecie. Wersja owocowa: Skład: mleko, jabłka 4,5%, sok jabłkowy 0,8% - soku zagęszczonego, skrobia modyfikowana kukurydziana, odtłuszczone mleko w proszku, aromat, koncentrat z krokosza barwierskiego, substancje słodzące: aspartam, acesulfam K; cynamon 0,03%, bakterie fermentacji mlekowej.
Natuarlny jest bez aspartanu. Wartości odżywcze: w 100g: 6g białka, 5,2g węglowodanów, w tym 3,7g cukru, 0,3g tłuszczu, 0,2g błonnika w kubeczku (140g): 8,4g białka, 7,3g węglowodanów, w tym 5,2g cukru, 0,4g tłuszczu, 0,2g błonnika Yellow no co Ty ![]() Poprostu nie wiem co dalej zjem - wychodzę do szkoóły - pewnie kupię jakieś orzechy i mam jeszcze jedną kanapkę + kolacja w domu ![]() Wczoraj miałam kiepskie jedzenie bo jestem chora, a wtedy 0 apetytu. Dzisiaj też nie jest za dobrze, ale muszę coś w siebie wcisnąć - nie mogę nic nie jeść. A co do KasDi mi się wydaje, że przestraszyła ją rozmowa o dietetyczkach i wydawało jej się, że wszystkie jesteśmy na jakiejś określonej diecie, co nie jest prawdą ![]()
#2478 |
Zakorzenienie
|
Emilia, czemu sie glodzisz?!
![]() nie wiem czy nawet 1000 kcal masz... sam owoc to nie posiłek. ziemniaki mozna jesc na diecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Rozeznanie
|
My robiliśmy tylko kariotyp teraz żałuję że nie zabraliśmy dzidzi i nie zrobiliśmy badań(. Teraz tylko immunologia (p/ciała kardiolipidowe igM IgG, toczeń , antyTPO ,anty TG , ANA, P/ciała antygenom łożyska) wyniki powinny być w przyszłym tygodniu . Najbardziej bałam się kariotypu bo reszta to ewentualnie leki a genów już nie zmieni się .
#2480 |
Zakorzenienie
|
![]() od 8.30 to teraz nie miałam prądu ![]() sylwoha ładny lokal
#2481 | |
404 Not Found
|
W nowej wersji aplikacji wizaż forum nie działa mi wielocytowanie.
![]() Dotka, teraz sama widzę, że dziś wyszło mało. ![]() Jeszcze wpadnie coś na pewno, ale jeszcze nie wiem co. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() Musi nam się udać. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Emilia: nie rozumiem Twojego jadłospisu i jego sensu. ciasteczka ok, a kanapki albo jajecznica na kolację to nie byłoby ok? Marny jest ten jadłospis. Jedynym warzywem jest cebula
![]() nie wiem jak się ma śledź do makaronu ![]() KasiDi: ale my nie mamy jakiejś jednej konkretnej diety! Nie jesteśmy dukanie czy czymś takim. Po prostu trzymamy się zasad Mniej Żrec i Więcej się Ruszać. Sylwoha: fajnie tam urządziliście ![]() U mnie dziś: I) (duże) 100g chleba razowego, sałata lodowa, 1 plaster serka Delikate, pasta jajeczna: 2 jajka, 2 łyżki jogurtu nat., szczypiorek, przyprawy II) 3 małe podduszone jabłka z cynamonem, garść orzechów włoskich No i tu się zaczęły schody... biorę teraz takie nowe leki pierwszą dobę i mnie mdli okrutnie. Miał byc obiad, a na razie to musze poczekac, bo nic poza woda nie przejdzie mi przez usta. Na razie mam kilogram w dół. Teraz mam mocny @, więc mam nadzieję, że jak mi się skończy, to też jeszcze trochę waga poleci.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2014-03-07 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
404 Not Found
|
Będą jeszcze kanapki z szynką i sałatka z pomidorów, ogórka kiszonego i cebuli. Ciasteczka takie z natur house, bez cukru zupełnie.
A makaron i śledzie? Nie pisałam nic o takim połączeniu. ![]() ![]() Sama napisałam, że widzę, że dziś jadłospis nie jest idealny i się poprawiam. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() no to nieee, makaron lepszy, ale razowy ![]()
#2485 |
Wtajemniczenie
|
Matko, wybuchnelo cos w tramwaju jak jechałam i wszędzie czuje sadź
![]() Wysłane z mojego różowego ajfonu.
#2486 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Tak właśnie jemy, ale ziemniaków starałam się unikać. Jak widać nie trzeba aż tak bardzo przed nimi uciekać. Raz na ruski rok można zjeść. ![]() Co jeszcze możecie polecić na kolację? Żeby było raczej bez węgli bo te chyba nie są najlepsze na noc? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Emilia, można jeść węgle na noc, tylko nie przed samym snem
![]() Ale 3h przed spaniem jest ok, ja czasem jem kanapki ![]() Z innych rzeczy jem: mozarellę light z pomidorami, sałatkę z kurczakiem gyros, jajka, twaróg z warzywami, makrelę etc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Wtajemniczenie
|
kupiłam sobie na jutro Grześka toffie
![]()
#2490 |
Zakorzenienie
|
bottega- kolo 3 tys plus towar ;|)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.