|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
404 Not Found
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
A my tak w ogóle chyba w domu zostaniemy. Nie chce mi się jechać na imprezę. Gdyby była w centrum gdzieś albo w Warszawie w ogóle to jeszcze. A to jest pod Warszawą i trzeba by było nocować. Nie chce mi się. No nie chce.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
mój budyń daje o sobie znać...
chciałam się zapytać tż czy samochód schował do garażu i wyszło mi z tego: 'masz go na wierzchu?' on patrzy się na mnie zdziwiony i mówi: 'nie, w majtkach' ![]()
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Hejka.
Znalazłam chwilkę aby do Was zajrzeć ) Cały czas coś robię Paulka ja wolałam obcianczem, szybciej i wygodniej mi było. W zasadzie do teraz tak robię. Kasian ten tekst Twojego taty nieźle mnie rozbawił Vampirka dobrze zrobiłaś, ja nie cierpię spać z TZ jak jest wypity wrrrr, teraz i tak spimy osobno hehe Asiulka_22 spóźnione ale szczere : Wszystkiego naj naj naj najlepszego Principessina no to niezłą przygodę miałaś, ja zawsze woziłam ze sobą reklamówkę w razie takich awarii… Carolyna86 to Twój też niezłe ziółko, ja też taka jestem że potem się mszczę hehhehe Muffinko my też sporo rzeczy po małym mamy więc dużo mi odejdzie, też gdzieś pod koniec stycznia już zacznę kompletować rzeczy do szpitala itd. Madziula ja tez bym musiała poćwiczyć coś, szkoda że nie rozumiem co po angielsku w tych ćwiczeniach mówią. Seleniti super, ze TZ wkońcu to powiedział. Pallas mój miał skarpetki na nogach cały czas jak mu założyłam, nie skopywał ich. Zależy też jakie skarpetki bo niektóre same w sobie śliskie były to nawet nie zakładałam. Nikii ja zasypiam teraz w mig ale budzę się w nocy i potem spać nie potrafię spadam bo mały się obudził... doczytam potem Was na tel
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj ja tez dzis mega roztargnienie, dwa razy w przeciągu 5 minut pytałam męża o to samo, a do tego jeszcze przed to przyszedł mi powiedzieć, że stracił moje pieniądze, bo musiał kupić kołki do regipsów. No a później chodziłam za nim i się pytałam znowu czy nie zapomniał o kołkach |
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Narobiłyście mi smaka na szampana z Biedry. Orientujecie się do której jutro jest otwarta? Bo dziś to nie mam szans jechać. Moje chłopaki jeszcze ze żłobka nie wróciły.
|
|
|
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
17.09.2009 - Szczęśliwie zakochana ![]() 03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka 24.09.2013 ♡ ♡ ♡ 3w1 ♡ 13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem Edytowane przez paulka0212 Czas edycji: 2013-12-30 o 18:08 |
|
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2471 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyszły mi kołysanki z bebilonu, wieczorem zapodam dzidziuniom
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny która kupuje łóżeczko turystyczne i jakie macie na oku
?oglądam i oglądam i mam mętlik w głowie. Każdy poleca co innego albo mi nie pasuje.mi zależy na wiadomo na 2poziomach,jakiejś kieszeni na pierdoły, przewijaku no i stabilności, fajnie jakby można było bujać . A i żeby dzidziol miał w miarę widoczność przez tą siatkę
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=yCjJyiqpAuU Spokój był do końca piosenki...
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
14 tydz a brzuch mam już ogromny..
przytylam 1,20 kg pokazała bym zdjęcie brzuchola ale jakos mam obawy tu na forum,może kiedyś jak uda mi się dostać do tajnego klubu ![]() Kupilam sobie szampana na jutro jakiś truskawkowy był DALMATINO wszystkie inne u nas wymiotło a do biedronki nie chciało mi sie dreptać.. Własnie skończyłam robic pulpeciki w zalewie octowej.. musze je ukryć przed TŻetem bo do rana nie bedzie nic
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Carolyna tekst niezły
Jak ja wam zazdroszczę tych przygotowań do sylwka... U mnie tz jutro dopiero jedzie na jakieś zakupy, ale nie wiem czy znajdę siły aby coś na szybko upichcić... Może jakiś sos tatarski, tż wspominał coś o jajkach faszerowanych... No chyba że on coś przygotuje - ale on w kuchni coś nie bardzo... paulka ja też dostałam te kołysanki, jakoś nie mogę się do nich przekonać... Nie robią na mnie wrażenia... A moja dzidzia dzisiaj mega aktywna to chyba przez syrop z cebuli i czosnek - może mu nie smakuje ![]() sylvunia zawsze możesz wrzucić fotkę bez twarzy ja tak często wrzucam fotki na forum.
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolezanka powiedziala dzisiaj ze nie widac wogole. Ale jest napewno dzicia bo czuje ruchy
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
My dzisiaj byłyśmy z Hanią u bratanicy mojej na urodzinach, kupiliśmy jej zegarek lego friends byłam sama z Hanią, bo mąż dopiero wrócił z pracy. Jutro siedzi do 16 wyhaczyłam u nich świetny rowerek biegowy 4kołowy, oni już mają rozpadający się, ale sobie znalazłam w necie i się zastanawiam czy Hani nie kupić, bo tak szalała tam u nich na nim Taki o: http://www.aktywnysmyk.pl/jezdziki/8...-czerwony.html Jak Hania zaśnie to zostawię nianie mamie i chce skoczyć do sklepu po jakiś prowiant, bo jak się Was dzisiaj zaczytałam o jakiś sokach o smaku mojito to nie da rady nie jechać Moja siostra nas zaprasza na sylwestra, będą dwie rodziny jeszcze, ale nie chce mi się iść, bo raz, że Hania nie będzie miała gdzie spać, a dwa, że te dzieci są starsze, będą się zajmować sobą, a ja będę musiała biegać cały czas za moim dzieckiem, więc wolę na spokojnie w domu posiedzieć, gdzie wszystko mam pozabezpieczane. Dziewczyny pisałyście o rozmiarach ubranek, ja to mam chyba giganta w domu więc jestem przerażona modelka mi rośnie albo koszykarka – nie wiem co gorsze ![]() Niegrzeczna, a Iga jaki rozmiar nosi?? Ilkas a co teraz czytasz? ![]() Madziula doczytałam, że brzuszek Cię bolał. Jak teraz? Lepiej coś? Może zrób przerwę w ćwiczeniach ![]() Monijaa gratuluję ruchów i zazdroszczę.. ale Zamyślona i Carmenaa mnie pocieszyły, bo są w późniejszych ciążach i też jeszcze nic, więc się nie martwię ![]() Kaorlak to Ty znowu mnie skusiłaś kusicielko na te soczki z biedronki uwielbiam mojito No Misia jeszcze dłuższa od Hani (nie mówiąc o wadze ![]() Carmenaa my mamy łóżeczko Sun baby i jest ok. Idę powoli, mąż dzisiaj kupił Hani kolejkę drewnianą w IKEI Hani kupił LOL Zaraz będziemy małą kąpać. Mnie coś dzisiaj plecy bolą. Miłego wieczoru |
|
|
|
#2479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my na jutro robimy sałatkę i muffinki, tzn pewnie mąż zrobi, bo ja do pracy idę a on na urlopie to co by mu się nie nudziło powiem, żeby to przygotował ![]() ![]() ale mi dziś dzień w pracy szybko zleciał a potem byłam na herbatce z koleżanką i dopiero do domku wróciłam miły dzień był
|
|
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Nie gorączki nie mam. Mam tylko katar który mi zatyka strasznie nos... I lekko ćmi mnie głowa...
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za gratki, naprawde duma mnie rozpiera, zdolna bestia z tego mojego syna, hehe
w dzien od lipca nie sika w pieluche, a ja sie nastawialam na jakies 2,5 roku w dzien i jeszcze kupe czasu na noc z pampem Niki jaki duzy twoj Oskar, jej, moj ma 2l2mies i dopiero z 92 wyrasta, a do drobnych nie nalezy co do pampkow to ostatnio tez kupowalam po trochu w czasie ciazy i na prezenty tez prosilam pieluchy, bo ciuchow mialam swoich i po dwoch kuzynach i tym sposobem mialam spokoj na ponad 2 mies z kupowaniem pieluch
Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2013-12-30 o 18:53 |
|
|
|
#2482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Oj dlugi był ten dzień ale szybko zleciał, rano mieliśmy zajęcie z działką tzn, przedłużaliśmy wstępną umowę kupna bo jutro mija termin a jeszcze nie przekształcona na budowlaną.... Później pojechaliśmy z Tż do salonu meblowego i kupiliśmy sobie większe łóżko.. tzn łoże małżeńskie hehe dość w miare fajnej cenie i teraz już sie będzie dobrze spało Tż nie będzie się na mnie pchał i odwrotnie.. bo wcześniej mieliśmy w sumie małą kanapę 120 m szer.. więc bez szału teraz jest 160x200
I jestem wykończona bo trochę ogarnięcia było. My w sylwestra spędzamy w domu z teściami i braćmi z rodziną Tżta. A na szampana picollo też mam smaka hihi ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
wygrzałam ![]() ZDRÓWKA!
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
ale dzis jestem bez weny...a caly dzien na kompie siedze i podczytuje... az sie wkurzylam przed chwila i poprasowalam, dobrze by bylo jeszcze co poprasować
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
|
|
#2484 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Bylam u gina dzis, wszystko ok, sluchalam znow serduszka. Krew ok, zelazo w dolnej granicy ale w normie natomiast wyniki glukozy lekko podwyzszone i mam skierowanie do diabetologa. TŻ nie pozwala mi jesc nic slodkiego ;( dobrze ze robilam glukoze przed swietami bo teraz pewnie bylaby jeszcze wyzsza. Ech no i zaczelo sie- przytylam 750 g! A no i kolejna wizyta juz 14stego bo gin chce od razu po polowkowych mnie zobaczyc. A co do lozka to my mamy odwrotnie- mielismy 200x200 a teraz zmieniliśmy na 160x200. Wiec mi ciasno! ![]() znacie moze jakies SH z niemowlecymi ciuszkami w Poznaniu i okolicach? Musialabym pare 50 i 56 cm ciuszkow dokupic... Edytowane przez Seksta Czas edycji: 2013-12-30 o 19:12 |
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() monijaaa>> uwielbiam ogólnie SH i juz pierwsze ciuszki w rozm. 56 i 62 kupiłam właśnie tam, troszkę mam po pierwszym dziecku. Jestem zdania, że w SH można zdobyć perełki [/QUOTE] również jestem tego samego zdania i w 100 % się zgadzamjaneczka7891 >> dziękuje kochana za życzonka
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-12-30 o 19:09 |
|
|
|
#2486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale pierwszy raz taki widziałam, napalamy sie a bedzie ble :pZrobiłam tarte z nadzieniem z masy krówkowej z fistaszkami ![]() ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
Iiiii po małych zakupach
Mogą sklepy zamykać - w biedrze są żelki na wagę - dostałam ślinotoku i musiałam wziąć ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- aaaha - po nowym roku mozna kupic w biedronce 2 opakowania pampersow DADA - za 50zł (chyba dobra promocja ? )
|
|
|
|
#2490 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
witam wieczorowo
za chwilkę idziemy I*gulę kąpać, więc na chwilkę wpadłam nadrobić byliśmy dziś na zakupach w tesco i było tyle ludzi, że szok trochę dziś poszaleliśmy bo mąż dostał wypłatę wyższą niż zwykle ![]() zaopatrzyłam się w szampana truskawkowego ![]() Cytat:
Cytat:
http://www.moolino.pl/p2548,lozeczko...model-600.html i jesteśmy bardzo zadowoleni, jedyny minus to to, że maluch sam nie może z niego wyjść bo nie ma odpinanego boku ale nam na tym akurat nie zależało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dobra idę kąpać małą, będę poźniej |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

) Cały czas coś robię

?oglądam i oglądam i mam mętlik w głowie. Każdy poleca co innego albo mi nie pasuje.
. A i żeby dzidziol miał w miarę widoczność przez tą siatkę 

byłam sama z Hanią, bo mąż dopiero wrócił z pracy. Jutro siedzi do 16 
Chcę winogronowy, albo jakiś cytrynowy albo pomarańczowy
zostaw kawałek... jestem za godzine hehe