|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Domcia najczęściej po odłożeniu przekręca się na brzuch i tak śpi przez większą część nocy.
|
|
|
|
#2462 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem na bierząco...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kto jak kto, ale Ty na pewno Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Michał dziś nie jadł uu przez 6 godzin normalnie jakiś rekord chyba, zazwyczaj co 2h się domaga, nie ważne czy jadł coś wcześniej czy nie. Która wrzuciła przepis z bloga na placuszki? Trochę przerobiłam i Michał zjadł na kolację jednego, drugim mnie karmił i cieszył się jak jadłam jak wariat Aaaaa wczoraj Michaś zrobił 3 kroczki a ja nie widziałam Był z moją Mamą 3 godziny.Spóźnione życzenia dla solenizantów wczorajszych - Igusia i Nataszki!
|
|
#2463 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Powoli nadrabiam...
Ale ona jest śliczna, te oczy Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas w przyszłym tyg ma byćCytat:
![]() Cytat:
Laurko lepszy tablet w samochodzie niż ryk dzięki za pomysł, przyda się na dłuższą podróż...Mika to faktycznie masz drastyczne wspomnienia z dzieciństwa w związku z dentystą. Ja tam nic nie pamiętam ![]() Neti masakryczna sytuacja w pracy!! Az taka inwigilacja, dajcie spokój. Little 4rano?! Toż to środek nocy.. Debrah Illusion woow prawdziwy zuch! A fryz ekstra Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jak dla mnie w smaku były nawet dobre, ale mój mały chyba nie gotowy na takie nowości. Dziś mu zrobiłam makaron z sosikiem, to musiałam zblendować, żeby zjadł. Brawa za kroczki!
Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2014-01-03 o 20:56 |
|||||||||
|
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że...pierze buta?
|
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te buciki to jej łup - ostatnio lubi wyciągać różne rzeczy z pralki ![]() Ja Domci nigdy nie przekręcałam. Jakoś nigdy się nie obawiałam, że coś może jej się stać. Skoro jej tak wygodnie to niech sobie tak śpi ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- j.w. - chwali się zdobyczą
|
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
A tu najfajniejsza zabawka - jest szał
![]() No to pospamowałam trochę fotami
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej, ja dzis troche pozniej niz zwykle, mały przyszalał, nowe zabawki w ilosci hurtowej nie dały mu pojsc spac o zwykłej porze
z mnej przyjemnych wiadomosci: ząb mnie boli od popołudnia tak,ze ledwo funkcjonuje.... jutro mam dentyste umówionego na popołudnie i juz mdleje ze strachu![]() ![]() , chybabym wolała drugi raz poród przezyc . Jeju, jak ja sie dentysty boje to sobie nie wyobrazacie.... a juz mam wizje wyrywania go..... A teraz hit hitów: jestem podrywana na fejsie przez jakiegos goscia mieszkającego w mojej okolicy, którego nie znam , aczkolwiek wydaje sie byc wiarygodny a nie podstawiony, bo mi po znajomych pasuje do calosci obrazka lecem nadrabiac Dziekujemy z Bartulinkiem za wszystkie roczkowe miłe slowa, zyczenia i buziaki: te wątkowe, te fejsowe i te klubowe |
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Moja też uwielbi atakie zabawy ![]() Później muszę sprawdzać czy czegoś nie ma w pralce przed praniem. a dziś z szafki powyciągała moje podpaski, wkładki i tampony i pororzucała po całej łazience
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2014-01-03 o 22:05 |
|
|
|
#2472 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a historia z tą kradzieżą Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44413441] Dziewczyny, w jakich pozycjach wasze dzieci usypiają? Dorotka przeszła samą siebie dzisiaj, ja leżałam, ona doraczkowała do mnie, klękła, oparła się rączkami i buzią o mnie i tak usnęła usypia na brzuchu albo na boku albo na brzuchu na poduszce na której ja śpię albo mnie obejmuje za szyję Cytat:
jaka pomocnica ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, u nas ostatnio jest zasypianie przy uu, a po odlozeniu natychmiastowy obrot na brzuszek.
Poza tym wielki wedrownik, zasypia z buzia obok mnie, a rano nogi mnie witaja. A ostatnio budze sie z reka wyciagnieta w bok, a glowka Kubusia byla oparta w zgieciu mojego lokcia Oczywiscie jeszcze nie spimy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, właśnie wpadło mi do głowy a propos piżamek : kolejna ich zaleta to taka że najwyżej nogawki będą przykrótkie, np do kostek. A w przypadku za małego pajacyka to doopa, nie założysz. Mi też 80 się wydaje spore. Nosimy i da się nosić, nie wygląda jak w worku, ale np lekko podwijam rękawki ciągle. Więc o przeskoczeniu w 86 nie myślę w ogóle. Mała dostała ostatnio w prezencie bodziaki i leginsy, z F&F na 86 i schowałam do szafy - ogromne na razie. Nie wiem jak z pajacykami bo my kończymy używać ostatnie 2 na 74 (dobre, ale lekko maławe się robią) i nie będę już kupować. Zamówienie ze smyka mi przyszło 2dni temu z tymi piżamkami, super są. Chyba taniej wychodzą niż pajac, pajac kosztuje (nowy) więcej niż 20zł na pewno. |
|
|
|
|
#2475 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
boska jest
![]() Cytat:
![]() a co do pracy to mogli tak zrobić?? Cytat:
na mmr są dwie MMR II i Priorix, z tym że ta druga jest płatna, ale nie wiem czy lepsza ![]() Cytat:
gdzie wyście się chowały ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak tam praca nad nowym blogiem? ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44413441] Dziewczyny, w jakich pozycjach wasze dzieci usypiają? Dorotka przeszła samą siebie dzisiaj, ja leżałam, ona doraczkowała do mnie, klękła, oparła się rączkami i buzią o mnie i tak usnęła Hania zasypia na plecach, ale po odłożeniu do łózeczka od razu na brzuch się przekreca Cytat:
|
|
#2476 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44413441]
Dziewczyny, w jakich pozycjach wasze dzieci usypiają? Dorotka przeszła samą siebie dzisiaj, ja leżałam, ona doraczkowała do mnie, klękła, oparła się rączkami i buzią o mnie i tak usnęła Słodko Mój śpi jak na zdjęciu często ciągle też mi poduszkę podprowadza ![]() Cytat:
Cytat:
Jakość zdjęć marna, bo ciemno było
|
|
#2477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że niby za Jej czasów się tak robiło
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie skorzystam
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
Nancy, Laurko, w naszym kraju to po żadnych studiach szału nie ma
chyba, że ma się znajomości. I co z tego, że kierunek studiów może być czyjąś pasją, jak później nie ma szans na pracę w zawodzie.Jeszcze mi się przypomniało, jak słodko Domiś się dziś bawił misiami! Najpierw posadził je na dywanie i do nich gadał. Potem schował się do domku i wyglądał do misiów śmiejąc się do nich. Kochany mój maluch Uciekam spać |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to dzisiaj kolejny (już2gi) płakała mi w foteliku samochodowym NIGDY tak nie było. Normalnie prężyła się cała, wychodzić chciała.Na szczęście w drodze powrotnej poszła spać. Ale nie wiem o co cho. Cytat:
Moja wypluwa... I znowu ci powiem ! podobni są z moją Amelką, mocno. |
||
|
|
|
#2482 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44398048]
Na reh dzisiaj ok, a potem przyszła mama z dziewczynką z 8 letnią może, ona ćwiczyła a mama miała synka 8mcy ze sobą też, raczkował, wstawał, i padłyśmy wszystkie tam - jaki kontakt z Dorotką! uśmiechali się do siebie ewidentnie, dotykali się, razem raczkowali do siebie i obok siebie, młody nawet buziaka jej dał ![]() Cytat:
zdrowka Piotrulku Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Scotasia, co do mojej fryzury -* niestety jest AŻ tak źle.... o matko, to gorzej niz armagedon zeby tylko na katar nie umarł
|
||||||
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ja też czasem jak na nią patrzę to widzę Michałka
|
|
#2485 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobrego masz nosa
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() jakie cudownosci Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie umiem znaleźć odpowieniego szablonu strony
|
|
#2487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2488 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
FEWCIU, Ty jestes taka megadziewczyna, pokaz im na co Cie stac i nich sobie plują w brodę !!!
Cytat:
a mnie przypasowała od pierwszego wejrzenia Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zycze wyniku o jakim myslisz Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- [ Cytat:
Cytat:
uciekam spaciu, mam nadzieje, ze dzis nie potugezujemy
|
||||||||||
|
|
|
#2489 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super wyglada! Cytat:
![]() Cytat:
juz ustawilam, dziekuje ![]() brawa za kroczki!!!! |
|||
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze sie pochwale moim szczęsciem dopisujacym w nowym roku: kilka dni temu z głupia frant kliknełam licytuj w auckji z zestawem zabawek, no i dzisiaj wchodze i co ja patrze? jestem zwycięzca za cene minimalna
![]() to teraz dobranocki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

) powrocilo to co mialam pootwierane?????

cale szczescie zatrzymalismy sie u tesciow i wzieli od nas mlodego rano a my troche odespalismy.
tesknie

Zmienili coś? Bo do tej pory tak płaciłam i nie było żadnych kodów.

jak dla mnie w smaku były nawet dobre, ale mój mały chyba nie gotowy na takie nowości. Dziś mu zrobiłam makaron z sosikiem, to musiałam zblendować, żeby zjadł. Brawa za kroczki!

chyba, że ma się znajomości. I co z tego, że kierunek studiów może być czyjąś pasją, jak później nie ma szans na pracę w zawodzie.