|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Boję się strasznie, bo coś gardło zaczyna mnie pobolewać i zrobiła mi się opryszczka na ustach... ostatnio też tak miałam i skończyło się fatalnie. Wiem, że trochę przesadzam, ale strach wynikający z mam nadzieję zbiegów okoliczności jest... Co do TŻ nie odzywamy się ale może i lepiej, bo się nie denerwuję. Mam wsparcie w przyjaciółce która zaoferowała się nawet że pójdzie ze mną do lekarza.
19.04.2013 r. ![]() Staś i Michaś ![]() Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2014-02-07 o 18:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Barbi ciesze się, że malutki Cię kopie - to jest niesamowite i jedyne w swoim rodzaju uczucie
![]() Ale wiesz, tez tak myślałam, że jak będziesz leżeć cały dzień i się wsłuchiwać w siebie to na pewno poczujesz, że kopniak to kopniak a nic innego. A Krzyś jest już pewny?? ujawnił się ? Nasza przyszła wczoraj i jutro tż ma ja składać ![]() ![]() Edytko dobrze, że się odezwałaś ![]() Rena, Waderko najmocniejsze ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no normalnie powinnaś dostać lanie - czy któraś ma Twój nr telefonu żeby w razie wu się z Tobą kontaktować???nastraszyła ś mnie... dobrze, że masz w kimś wsparcie - ale pamiętaj o nas!
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój tż mnie denerwuje ![]() pamiętaj, nie przemęczaj się.
![]() |
#2465 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() standardowo wywietrzyłam cały pokój po zamknięciu drzwi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na ubranka to trochę poczeka. na razie postoi pusta jako półka pod telewizor. a co do Krzysia... to chyba dziś widziałam siusiaka.... myślałam, że będę płakać ze szczęścia. staram się bardzo nie ekscytować i nastawiać, ale się nie da. nie wytrzymałam i powiedziałam tż, oczywiście taniec szczęścia odtańczony. może pewności nabierzemy na połówkowym ![]()
![]() |
#2467 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niefajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Szkooooda! A moze po drodze z W-wy? Kucyk, wiecej o wrocławskich niz o warszawskich ![]() Bo ja jestem wrocławianka ![]() We wtorek lub srode jedziemy do Wro. I cieszę sie i boje sie, ciekawe jak T zniesie podroz ![]() Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-02-07 o 19:20 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Berbie cieszę się, że w domu już jesteś!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może będziecie chcieli Białowieżę zwiedzić? bo po drodze do Wawy to nie będziecie mnie mieli.
![]() |
#2470 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jutro odpowiem... przepraszam nie jestem wstanie sklecić odp. bo zasypiam.
#2471 |
Zakorzenienie
|
edytko- dobrze, że się odezwałaś
BERBIE- Krzyś ![]() pisaco, Perse- Wasze pociechy są cudne! studzę 3 blaty ciasta (musiałam dzisiaj jedno dorabiać) piekę jakieś nowe kokosowe z gazety- jutro będę kończyć
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-02-07 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
albo 26.06 albo 28.06. a wyjdzie i tak kiedy będzie chciał. nie musi się śpieszyć, niech rośnie zdrowo.
zjadłabym ciasto...
#2473 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() dobrze, że się odezwałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiliście łóżeczko turystyczne? Cytat:
![]() ![]() Ależ mam sentyment do Białowieży... wycieczka szkolna, pierwsza miłość, te sprawy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej ![]() To był 28 tydz. 6 dzień. Co się stało? Kucyku ja na takie ulizane też chętnie popatrzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kanapkę z twarożkiem najpierw ja trzymałam, jak już trochę zjadł i przekonał się, że fajnie się to je dałam do ręki, trzymał i jadł, trochę zjadł sam, potem zaczął się tym bawić. generalnie on pięknie otwiera buzię i czeka aż mu się coś do niej wpakuje, wtedy zje wszystko. nie weźmie niczego z blatu krzesełka czy ze stołu i do buzi nie wsadzi. wyjątkiem jest chrupek kukurydziany, który wsadzam mu do buzi i na tym koniec mojej pomocy, co z nim zrobi jego sprawa. zjadał po pół takich długich chrupek albo i więcej. dziś położyłam kawałek ciastka na stole, J. siedział u mamy na kolanach, widział, że ja jadłam. przesunął ten okruch palcem po stole i wyrzucił na dywan, jak dostał coś do buzi - zjadł. za nic nie mogę go nauczyć, żeby sam z siebie wziął i do buzi wsadził. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |||||||
Zakorzenienie
|
hejka! widze ze mi cytaty z dopołudnia pozjadało!
![]() WADERKO! wiem, ze teraz w to nie uwierzysz ale dziś w nocy sniło mi się ze bylam u Ciebie i był poród cielaczka - tylko czy to możliwe by nóżkami i dupką wychodził a nie łebeczkiem? i pomyślałam sobie o to dobry znak dla Waderki- ale tak w przenosni a nie dosłownie i to razy dwa. Chyba mogę być matka chrzestna jedengo z cielaczków ![]() ![]() ![]() oj jakie maleństwo -oby było dobrze wszystko! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój Tz profilaktycznie jak zabierał mi ciuchy to nie rozpakowywał torby tylko to samo mi przynosił w czym przyszłam a czasami zabieral jeszcze kilka innych rzeczy więc miałam w czym przebierać. raz mi tylko nie taki buty przywiózł! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a MONIA!!!!!!!!!!!!!!!!! już dawno miałam Ci pisać - jestem fanka waszych blogów- super się czytają!!!! STARACZKI!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! tak z innej beczki: a nie myślałyście o konsultacji u lekarza, który zajmuje się naprotechnologią? Edytowane przez eseska Czas edycji: 2014-02-07 o 20:17 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż muszę zrobić eksperyment jutro. jak pokawałkuję T. coś (bułkę z masłem) to je z blatu. do wszystkiego innego cały się wyrywa - ale matka-cham nic nie daje...
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za eksperyment ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 28.06- urodziny Kasi ![]() jak się uda to poczęstuję (a już widzę, że się nie uda...) esesia- dzisiaj bez ognia ![]() Kasiula ma temperaturę podwyższoną - utrzymuje się 37,5 ale było wyżej...
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2482 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam przygotowane czopki jakby w nocy się obudziła z większą temperaturą, mam nadzieje, że nie będzie potrzeby aplikować
![]() |
#2484 |
Wtajemniczenie
|
Monika heheh u mnie tez pedantka mieszka - wypatrzy z daleka ziarenko kaszy kuskus przy szafce i delikatnie paluszkiem przyczepia sobie do niego tylko ze czasem bierze do buzi jak nie zdaze jej powstrzymac
![]() Paniczka czy te Attipaski maja elastyczna podeszwe czy sa sztywnawe? ostatnio zrobilismy eksperyment zalozylismy Tosi zimowe buty i postawilismy na podlodze i co!? przewracala sie ![]() Berbie super ze juz jestes ![]() ...a mi cos sie wydaje ze beda dwie nowe Fasolki na forum ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Kubek a kogo polecasz w Wawie z kardiologow dzieciecych?
#2485 |
Zadomowienie
|
Kundzia-napisze na PW.
Pani - kupiliśmy ![]() ![]() Hehe zaczynam sie cykac wyjazdu... ale w sumie kiedys trzeba sie odważyc. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-02-08 o 02:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
ja miałam rozmowę przez telefon i przeszłam do dalszego etapu - w piątek mam spotkanie z pracodawcą; no i znowu mam rozterki, bo praca od maja, a może do maja to ja zajdę - dziewczyny sama nie wiem co mam robić ![]() ---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- Cytat:
ja się zastanawiam czy po prostu nie zrezygnować i przestawić się na życie bez dzieci, załamują mnie te ciągłe kłody pod nogi Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2014-02-08 o 04:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |||||||||
Zadomowienie
|
Witam się z rana
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
19.04.2013 r. ![]() Staś i Michaś ![]() Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2014-02-08 o 07:33 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak, idealne na wyjścia ![]() ale by było ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
![]() opryszczkę miałam już 3 razy, lekarz kazał smarować zoviraxem. można ją traktować jako jeden z objawów ciąży, wynik osłabienia organizmu. ty bez wątpienia jesteś osłabiona, sama to stwierdzasz.
![]() |
#2489 |
Konto usunięte
|
ale taka stara już jestem
jestem wkurzona, bo w obecnej pracy jestem tylko ze względu na ciąże, ale też przez pracę właśnie nie mogę zajść bo tak mnie stresuje.... dla mnie najgorsza jest myśl o tym, że mogłabym poronić i ZNOWU musiałabym tam wrócić ja w ogóle mam problem ze spontanicznością i nie wyobrażam sobie zmiany pracy i ciąży, bo zaraz włącza mi się tysiąc wątpliwości w stylu, że potem nie będę miała dokąd wrócić, że nieładnie tak komuś zrobić itd, ale to jest do przedyskutowania z psychologiem co do tej nowej pracy to czuje, ze raczej będą mnie chcieli.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
edytte a co do płci malucha...
jak mnie przyjmowała lekarka, to pytała czy wiem i czy chcę znać płeć. obejrzała nas dokładnie na usg i powiedziała, że ma swoje przypuszczenia, ale nie ma pewności. przed wyjściem do szpitala zrobiła mi usg. zatrzymała obraz, powiększyła i powiedziała proszę spojrzeć i puściła oczko. na cipeczkę to zdecydowanie nie wyglądało ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.