|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Boję się strasznie, bo coś gardło zaczyna mnie pobolewać i zrobiła mi się opryszczka na ustach... ostatnio też tak miałam i skończyło się fatalnie. Wiem, że trochę przesadzam, ale strach wynikający z mam nadzieję zbiegów okoliczności jest... Co do TŻ nie odzywamy się ale może i lepiej, bo się nie denerwuję. Mam wsparcie w przyjaciółce która zaoferowała się nawet że pójdzie ze mną do lekarza.
19.04.2013 r. Staś i Michaś Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2014-02-07 o 19:56 |
|
|
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Barbi ciesze się, że malutki Cię kopie - to jest niesamowite i jedyne w swoim rodzaju uczucie
Ale wiesz, tez tak myślałam, że jak będziesz leżeć cały dzień i się wsłuchiwać w siebie to na pewno poczujesz, że kopniak to kopniak a nic innego. A Krzyś jest już pewny?? ujawnił się ? Nasza przyszła wczoraj i jutro tż ma ja składać więc wiadomo - będzie komoda = będą ubranka ![]() Edytko dobrze, że się odezwałaś Rena, Waderko najmocniejsze ![]() ![]() : kciuki: zaciskam jak tylko potrafię!!!
|
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no normalnie powinnaś dostać lanie - czy któraś ma Twój nr telefonu żeby w razie wu się z Tobą kontaktować???nastraszyła ś mnie... dobrze, że masz w kimś wsparcie - ale pamiętaj o nas!
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twój tż mnie denerwuje dobrze, że masz wsparcie w koleżance. pamiętaj, nie przemęczaj się.
|
|
#2465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)standardowo wywietrzyłam cały pokój po zamknięciu drzwi za to J. ciężki, więc na ręce się nie nadaje to nie muszę ciuchów od razu prać.Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na ubranka to trochę poczeka. na razie postoi pusta jako półka pod telewizor. a co do Krzysia... to chyba dziś widziałam siusiaka.... myślałam, że będę płakać ze szczęścia. staram się bardzo nie ekscytować i nastawiać, ale się nie da. nie wytrzymałam i powiedziałam tż, oczywiście taniec szczęścia odtańczony. może pewności nabierzemy na połówkowym
|
|
#2467 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niefajnie Cytat:
.japonki gumowe, z motylem na przedzie . Wygladalam i czułam sie jak pacjentka opuszczająca oddział psychiatryczny a nie patologie ciąży Szkooooda! A moze po drodze z W-wy? Kucyk, wiecej o wrocławskich niz o warszawskich Bo ja jestem wrocławianka ![]() We wtorek lub srode jedziemy do Wro. I cieszę sie i boje sie, ciekawe jak T zniesie podroz
Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-02-07 o 20:20 |
||
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie cieszę się, że w domu już jesteś!
|
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może będziecie chcieli Białowieżę zwiedzić? bo po drodze do Wawy to nie będziecie mnie mieli.
|
|
#2470 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jutro odpowiem... przepraszam nie jestem wstanie sklecić odp. bo zasypiam.
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
edytko- dobrze, że się odezwałaś
BERBIE- Krzyś pisaco, Perse- Wasze pociechy są cudne! studzę 3 blaty ciasta (musiałam dzisiaj jedno dorabiać) piekę jakieś nowe kokosowe z gazety- jutro będę kończyć
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2014-02-07 o 20:38 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
albo 26.06 albo 28.06. a wyjdzie i tak kiedy będzie chciał. nie musi się śpieszyć, niech rośnie zdrowo.
zjadłabym ciasto...
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
lubię ich ![]() dobrze, że się odezwałaś ![]() to ten chlebek z dżemem, to je od Ciebie. Twój? kawałkujesz mu? i pakujesz do dzióbka?Cytat:
Kupiliście łóżeczko turystyczne? Cytat:
Ależ mam sentyment do Białowieży... wycieczka szkolna, pierwsza miłość, te sprawy ![]()
|
|
|
#2474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej ![]() To był 28 tydz. 6 dzień. Co się stało? Kucyku ja na takie ulizane też chętnie popatrzę [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||||
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kanapkę z twarożkiem najpierw ja trzymałam, jak już trochę zjadł i przekonał się, że fajnie się to je dałam do ręki, trzymał i jadł, trochę zjadł sam, potem zaczął się tym bawić. generalnie on pięknie otwiera buzię i czeka aż mu się coś do niej wpakuje, wtedy zje wszystko. nie weźmie niczego z blatu krzesełka czy ze stołu i do buzi nie wsadzi. wyjątkiem jest chrupek kukurydziany, który wsadzam mu do buzi i na tym koniec mojej pomocy, co z nim zrobi jego sprawa. zjadał po pół takich długich chrupek albo i więcej. dziś położyłam kawałek ciastka na stole, J. siedział u mamy na kolanach, widział, że ja jadłam. przesunął ten okruch palcem po stole i wyrzucił na dywan, jak dostał coś do buzi - zjadł. za nic nie mogę go nauczyć, żeby sam z siebie wziął i do buzi wsadził. |
|
|
|
|
#2476 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
hejka! widze ze mi cytaty z dopołudnia pozjadało!
WADERKO! wiem, ze teraz w to nie uwierzysz ale dziś w nocy sniło mi się ze bylam u Ciebie i był poród cielaczka - tylko czy to możliwe by nóżkami i dupką wychodził a nie łebeczkiem? i pomyślałam sobie o to dobry znak dla Waderki- ale tak w przenosni a nie dosłownie i to razy dwa. Chyba mogę być matka chrzestna jedengo z cielaczków :brzyd al:![]() nie wiem!oj jakie maleństwo -oby było dobrze wszystko! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój Tz profilaktycznie jak zabierał mi ciuchy to nie rozpakowywał torby tylko to samo mi przynosił w czym przyszłam a czasami zabieral jeszcze kilka innych rzeczy więc miałam w czym przebierać. raz mi tylko nie taki buty przywiózł! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a MONIA!!!!!!!!!!!!!!!!! już dawno miałam Ci pisać - jestem fanka waszych blogów- super się czytają!!!! STARACZKI!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! tak z innej beczki: a nie myślałyście o konsultacji u lekarza, który zajmuje się naprotechnologią? Edytowane przez eseska Czas edycji: 2014-02-07 o 21:17 |
|||||||
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż muszę zrobić eksperyment jutro. jak pokawałkuję T. coś (bułkę z masłem) to je z blatu. do wszystkiego innego cały się wyrywa - ale matka-cham nic nie daje...
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za eksperyment |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 28.06- urodziny Kasi ![]() jak się uda to poczęstuję (a już widzę, że się nie uda...) esesia- dzisiaj bez ognia ![]() Kasiula ma temperaturę podwyższoną - utrzymuje się 37,5 ale było wyżej...
|
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. to jedyne w które wchodzę
|
|
#2482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam przygotowane czopki jakby w nocy się obudziła z większą temperaturą, mam nadzieje, że nie będzie potrzeby aplikować
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 |
|
Wtajemniczenie
|
Monika heheh u mnie tez pedantka mieszka - wypatrzy z daleka ziarenko kaszy kuskus przy szafce i delikatnie paluszkiem przyczepia sobie do niego tylko ze czasem bierze do buzi jak nie zdaze jej powstrzymac
Paniczka czy te Attipaski maja elastyczna podeszwe czy sa sztywnawe? ostatnio zrobilismy eksperyment zalozylismy Tosi zimowe buty i postawilismy na podlodze i co!? przewracala sie Berbie super ze juz jestes ...a mi cos sie wydaje ze beda dwie nowe Fasolki na forum ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Kubek a kogo polecasz w Wawie z kardiologow dzieciecych?
|
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
Kundzia-napisze na PW.
Pani - kupiliśmy ![]() Hehe zaczynam sie cykac wyjazdu... ale w sumie kiedys trzeba sie odważyc. Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-02-08 o 03:18 |
|
|
|
#2486 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja miałam rozmowę przez telefon i przeszłam do dalszego etapu - w piątek mam spotkanie z pracodawcą; no i znowu mam rozterki, bo praca od maja, a może do maja to ja zajdę - dziewczyny sama nie wiem co mam robić ![]() ---------- Dopisano o 05:42 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ---------- Cytat:
ja się zastanawiam czy po prostu nie zrezygnować i przestawić się na życie bez dzieci, załamują mnie te ciągłe kłody pod nogi Edytowane przez 201704210903 Czas edycji: 2014-02-08 o 05:52 |
||||
|
|
|
#2487 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
19.04.2013 r. Staś i Michaś Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2014-02-08 o 08:33 |
|||||||||
|
|
|
#2488 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, idealne na wyjścia ale by było Cytat:
---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
opryszczkę miałam już 3 razy, lekarz kazał smarować zoviraxem. można ją traktować jako jeden z objawów ciąży, wynik osłabienia organizmu. ty bez wątpienia jesteś osłabiona, sama to stwierdzasz.
|
|
#2489 |
|
Konto usunięte
|
ale taka stara już jestem
jestem wkurzona, bo w obecnej pracy jestem tylko ze względu na ciąże, ale też przez pracę właśnie nie mogę zajść bo tak mnie stresuje.... dla mnie najgorsza jest myśl o tym, że mogłabym poronić i ZNOWU musiałabym tam wrócić ja w ogóle mam problem ze spontanicznością i nie wyobrażam sobie zmiany pracy i ciąży, bo zaraz włącza mi się tysiąc wątpliwości w stylu, że potem nie będę miała dokąd wrócić, że nieładnie tak komuś zrobić itd, ale to jest do przedyskutowania z psychologiem co do tej nowej pracy to czuje, ze raczej będą mnie chcieli.... |
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
edytte a co do płci malucha...
jak mnie przyjmowała lekarka, to pytała czy wiem i czy chcę znać płeć. obejrzała nas dokładnie na usg i powiedziała, że ma swoje przypuszczenia, ale nie ma pewności. przed wyjściem do szpitala zrobiła mi usg. zatrzymała obraz, powiększyła i powiedziała proszę spojrzeć i puściła oczko. na cipeczkę to zdecydowanie nie wyglądało
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

więc wiadomo - będzie komoda = będą ubranka 

teraz ten paproch jest dodatkowo ekspresowo zjadany. i dlatego jadę na szmacie dwa razy dziennie
)
.japonki gumowe, z motylem na przedzie . Wygladalam i czułam sie jak pacjentka opuszczająca oddział psychiatryczny a nie patologie ciąży
lubię ich