Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-09, 12:55   #2461
allckarola
Zadomowienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Metam dzisiaj mam wizytę o 19 dlatego tak panikuje pewnie masz rację ze wszystko ok ;-) chyba jeśli dobrze sie czuje to znaczy ze jest dobrze. Chodź tak narzekalam ze mam mały brzuch to teraz chyba zaczyna na raz rosnąć i od paru dni aż ciężko co kolwiek zjeść bo czuje takie parcie. Wczoraj jak zjadlam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym mniam to myślałam ze umrę. Ale złego diabli nie biorą
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 12:55   #2462
ZygaEffka
Zadomowienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
witam,
to już moje trzecie podejście do tego wątku, ale jakiś zapał mam słomiany
na szczęście od 1 kwietnia jestem na l4, więc może tym razem się uda

czytałam waszą dyskusję o piwku i powiem wam, że jak mam taką straszną ochotę to zdarza mi się skusić na Bavarię 0% alkoholu
najbardziej lubię tą, co smakuje jak pszeniczne piwko

A jest takie ? 0 % ??
Mi chodzi tylko o smak piwka....
wczesniej nie lubilam za bardzo piwka tylko winko czerwone półslodkie ..
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 12:57   #2463
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Mmmm.. pulpeciki... Chyba też wciągnę dzisiaj
A ja na szczęście coli ani pepsi nie lubię a wręcz nienawidzę Chyba,że z Whisky A tak to soczki,herbata,kakao i kawa Nawet gazowanych rzeczy nie lubię
ja tez nie lubie w ogole od lat nie pije gazowanego zreszta po gazowanym źle sie czuje,ja pije tylko herbaty gorzkie,wode mineralna i mleko a soki to praktycznie tylko domowej roboty

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 12:57   #2464
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
A jest takie ? 0 % ??
Mi chodzi tylko o smak piwka....
wczesniej nie lubilam za bardzo piwka tylko winko czerwone półslodkie ..
ja taką lubię najbardziej
Stary 2014-04-09, 13:02   #2465
allckarola
Zadomowienie

A ja mam ochotę na ryż z jogurtem ;-) o jej straszna
Stary 2014-04-09, 13:02   #2466
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość

Anus dziekuje za linka
a proszę
z tymże chyba jest tylko z tym różem z tego co patrzyliśmy z tż

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
ale ciapa ze mnie jak lezą? bedziesz zła jak zamowie takie same? bo ty tez szczupla tylko ja mam dupsko 100cm
wiesz co dosyć fajne ale kieszenie są naprawdę odstające, myślalam że mniej a druga rzecz to na pasku przy brzuszku i na końcach nogawek materiał jest taki z małymi pętelkami w niektórych miejscach i mnie to drażni, ale ja mam wrażliwą skórę, będę musiała je zgolić

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Haa ja już po wizycie
Dzieciak ma 163 g(70-80g w ciągu 2 tygodni),dał nam serduszko do posłuchania na chwilę i znowu dzieciak o tydzień starszy wg wymiarów
Mimo,że na nfz to zrobił mi kolejne usg,w tej poradni już chyba 5 I jestem spokojna. Płci nie podał,bo mówi,że usg lipne,ale za tydzień mam gdzie indziej usg to może się dowiem
W każdym bądź razie jest tak super,że nie muszę brać luteiny Nie spodziewałam się,że na nfz może być tak super lekarz I 7 maja połówkowe
Aaa i dał nam zdjęcie jak maluch ssie kciuka I dzięki temu,że zjadłam wafelka przed wizytą w końcu widziałam jak się rusza i macha rączką i wkłada ją do buzi
super wieści poka foto

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Ekaterina będę go zamawiać jak tylko król ZUS raczy mi zapłacić zasiłek za marzec

http://allegro.pl/wozek-sportive-x3-...120049701.html

Mój Tż twierdzi,że to za wcześnie ale co ja mam zrobić,że już go chce
fajny ale ja jednak stawiam na pompowane koła. Wózek będzie musiał pokonać niezłe wertepy

Cytat:
też o nim myślałam tylko chyba mi gondola za krótka:P ja póki co stawiam na tako albo jedo, chyba ze coś mi się odmieni

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
My mamy taki wózek i jestesmy zadowoleni pod kazdym względem
jakiej firmy?

Cytat:
Każdy ma prawo do swojego zdania, skoro Magłosia mówi, że jej się to nie podoba to jest jej zdanie i ok. Albo skoro ja czy Zyga czy Paulina mówimy, że 0,5% w piwie 0,33 jest nie groźne to też jest dla nas ok.
Nie krytykujmy się nawzajem. I tak kazdy zrobi jak uważa. Każdy ma prawo do wyrażania własnej opinii. Ale bez narzucania swojego zdania innym

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
mi się wydaję, że problemem jest głownie to, że tak naprawdę nie wiadomo, jaka ilość alkoholu może zaszkodzić maluszkowi. Co lekarz/naukowiec to opinia. Ja nie piłam w ogóle alkoholu w 1 ciaży, w tej też nie zamierzam. Moja bratowa jak byłą w ciaży to mówiła, że jej lekarz ginekolog powiedział, że maly kieliszek wina raz tydzień można wypić. Ona akurat pochodzi z kraju, gdzie wino pije się na co dzień do obiadu czy kolacji, nikt się nie upija, po prostu pije 1-2 kieliszki, wiec może stąd trochę odmienne zdanie mają tamtejsi lekarze.
Ale fakt faktem, że dziecko urodzone z FAS (jak matka piła w ciąży alkohol) to dziecko upośledzone do konca życia. Znajoma mojej przyjaciółki adoptowala takiego chłopca, to jest coś strasznego, on nie potrafi odróżniać dobra od zła,ma problemy z nauką, jest po prostu opóźniony w stosunku do swoich rówieśników. No ale tu był przypadek, że matka biologiczna byłą alkoholiczką.

Dlatego ja się wystrzegam alkoholu w ciąży, natomiast osobiście uważam, że takie piwo bezalkohole od czasu do czasu nie zaszkodzi.
Zgadzam się w 100%

Cytat:
witam,

czytałam waszą dyskusję o piwku i powiem wam, że jak mam taką straszną ochotę to zdarza mi się skusić na Bavarię 0% alkoholu
hej!

-

Właśnie niedawno zjadłam sobie angielkę z sałata, szynką, rzodkiewką, ogórkiem i papryka, mniaaaam a teraz zgrzeszyłam bo wciągałam kilka chipsów
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 13:05   #2467
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
witam,

hej hej rozgość się u nas
Widziałam, że jednak z dziewuszkami ze staraczek zostałaś A my przecież prawie w jednym momencie dowiedziałysmy się o ciązy
mam nadzieję, że zostaniesz i z nami i z nimi Będziesz miała co nadrabiać z czytaniem hehe A jak tam twoje przeziębienie, wszystko już dobrze?

Mecia bo chyba pominęlam Gratuluje udanej wizyty Trzeba korzystać jak można z podglądania dzieciaczka

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-09, 13:06   #2468
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Gadacie o jedzeniu a ja taka głodna
Leżę na kanapie i piję kakao n Zrobiłam w kubku 0,5l i wsypałam 5 dużych czubatych łyżek kakao Jest mega ciemne, mega słodkie ale jakie pyszne
A w kuchni dochodzi gulasz węgierski No tak prawie węgierski bo9 trochę zmieniony na jeszcze bardziej pikantny Najchętniej to bym zjadła jakąś ostrą paprykę to może by mi przeszła ochota na ostre No ale jak widać super słodkie kakao i gulasz Nie wytrzymam jeszcze godziny zanim dojdzie do siebie ten obiad i pewnie szybciej do niego zajrzę

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 13:06   #2469
małaPaulina
Wtajemniczenie

allckarola moze belriso? ja mam

i znowu temat wózkow o ktorych nie mam pojecia
w ogole tego nie ogarniam i poki co nie chce

Znowu sie spocilam i musze umyc cipe fantastycznie...

Stary 2014-04-09, 13:07   #2470
Misstic
Wtajemniczenie

Ana patrzyłam na tą sukienke i strasznie mi się podoba ale rozmiar uniwersalny czyli na mnie nie wejdzie.. Ja jestem wieksza niż uniwersalna hehe

ja jutro mam pulpeciki w sosie z makaronem mniam

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-09, 13:09   #2471
ZygaEffka
Zadomowienie

już szukam tej bavarii

A swoja drogą mogli by zrobić coś o smaku piwka dla kobiet w ciąży to by się te sklepowe matki polki nie czepiały

No i wlazl mi Ten Bednarek w ucho i słucham od rana jak najęta
nasz kawałek nieba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-09, 13:09   #2472
88Ekaterina88
Zakorzenienie

a ja byłam pewna że mam cebule w domu, oczywiście była jedna ale juz wychodziła i biegusiem do sklepu jakbym miała 16 lat i kręcone włosy
To odrazu wziełam mrożone warzywka i pieczarki, wyszłam ze sklepu i przypomniałam sobie że jeszcze ryż i się wracałam

Także na jutro pomysł na obiad mam jednogarnkowy warzywa z ryżem i pieczarkami
a teraz podsmażam cebulkę i będa pierogi

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 13:11   #2473
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:

och ta cipa
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-09, 13:11   #2474
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też na razie nie mam pojęcia i zostawiam to na później Będę się martwić w czerwcu albo lipcu

A co do coli, ostatnio to strasznie dużo jej pije.. Muszę się ograniczyć, ale jak to zrobić jak to ulubiony napój mojego męza i przewaznie jest w domu ?

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-09, 13:11   #2475
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
hej hej rozgość się u nas
Widziałam, że jednak z dziewuszkami ze staraczek zostałaś A my przecież prawie w jednym momencie dowiedziałysmy się o ciązy
mam nadzieję, że zostaniesz i z nami i z nimi Będziesz miała co nadrabiać z czytaniem hehe A jak tam twoje przeziębienie, wszystko już dobrze?

Mecia bo chyba pominęlam Gratuluje udanej wizyty Trzeba korzystać jak można z podglądania dzieciaczka
z przeziębienia pomału wychodzimy, chociaż ja dalej mam katar, a młoda i małż kaszlą oboje
tak szczerze mówiąc ten wątek też czytam na bieżąco, ale tak jakoś siedziałam cicho

ja na szczęście mam wózek po córci, więc ten kłopot z głowy
mamy model Tako Captiva, jeśli któraś chciałaby wiedzieć
jesteśmy bardzo zadowoleni z niego i nie żałuję wyboru
z tym, że jest ciężki, więc nie nadaje się do wnoszenia na któreś piętro

chyba muszę się wziąć za gotowanie obiadu
ależ mam lenia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-09, 13:11   #2476
allckarola
Zadomowienie

Paulinko tym bym sie nie najadla na obiad ugotuje ryż i zjem z jogurtem jakoś lubię to szybkie danie
Stary 2014-04-09, 13:13   #2477
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
już szukam tej bavarii

A swoja drogą mogli by zrobić coś o smaku piwka dla kobiet w ciąży to by się te sklepowe matki polki nie czepiały

u mnie jest w stokrotce np albo w realu
Stary 2014-04-09, 13:13   #2478
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
już szukam tej bavarii

O widzę druga osoba zarażona przeze mnią piosenką Pierwsza osoba to mój mąż

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-09, 13:13   #2479
allckarola
Zadomowienie

Ciekawe jak moja Bożenka idę do gina musi sie świecić i nogi tez. O ile tam bedzie zaglądać ale mam wrażenie ze tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-09, 13:14   #2480
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Metamfetaminax, ja colę lubię ale mogę się bez niej obejść. Za to nie lubię wody mineralnej niegazowanej. Dla mnie musi być woda z bąbelkami. Chyba to uraz to karmieniu piersią, gdzie piłam dużo wody niegazowanej. Masakra, wciągam wodę gazowaną
Ja tak samą wodę to nie za bardzo Wypiję,ale bez jakiegoś szału

Cytat:
witam,

No pewnie,nie dajmy się zwariować Więcej chemii jemy z jabłek czy pomarańczy i ona nam bardziej zaszkodzi niż piwo 0% A tak chociaż nerki będą śmigać

Cytat:
Napisane przez WwikIi Pokaż wiadomość
Przed ciążą też nie piłam gazowanego, ani żadnych sztucznych napojów. W ciąży chyba jednak mi cukru brakuje, bo czasem łapie mnie ochota na słodką gazowaną colę. A najchętniej to bym się energetyka napiła, no ale tego to raczej teraz nie tknę.
Oo mmm.. Za mną od początku energy drink chodzi... Kiedyś po 2-3 piłam+z 3 kawy a w niedzielę Tż dał mi na język burna...

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Śledziłam wczoraj temat i z tego co wiem nikt tu nie mówił o codziennym piciu nawet piwa bezalkoholowego tylko o ochocie na ten smak i o tym, ze taki free jeden na cała ciąże nie zaszkodzi...
Ja np napije sie coli a tez sie niby nie powinno...
Na poczatku ciazy bardziej sie przejmowałam a teraz dopuscilam do siebie więcej zdrowego rozsądku i pozwolę sobie na colę, ser pleśniowy (bo i tak pasteryzowany) czy na malowanie paznokci, ktore tez ma swoich przeciwników
Piwa z alkoholem nie wypije ale nie wiem czy nie wypije w upał Lecha free z sokiem... Uważam, ze zjadamy codziennie więcej szkodliwej chemii niż ma w sobie piwo BEZALKOHOLOWE
Wydaje mi sie, ze dobrze jest jeść wszystko ale z umiarem żeby pózniej sie nie okazało, ze dziecko jak sie zderzy ze światem i jedzeniem będzie źle reagować i bedą jakies alergie pokarmowe występować.
Oczywiscie jestem przeciw papierosom i alkoholowi ale nie róbmy afery z piwa bezalkoholowego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja Ci powiem,że moja siostra w bodajże 4 miesiącu wypiła niecałe pół szklaneczki reddsa jabłkowego,bo miała ochotę a tu akurat było ciepłe lato i dziecko nie urodziło się z żadnym niedorozwojem,fas czy czymś innym a lekarz powiedział,że skoro to jednorazowy wybryk,to nic się nie stało,raz kiedyś można w malutkiej ilości. Gorzej jakby wypiła całe piwo a tak dla smaku,sączyć powoli przez godzinę to nie powinno nic być Lepsze to niż walnąć Karpackie 9 % czy drinka z whisky lub wódki..
Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Metam dzisiaj mam wizytę o 19 dlatego tak panikuje pewnie masz rację ze wszystko ok ;-) chyba jeśli dobrze sie czuje to znaczy ze jest dobrze. Chodź tak narzekalam ze mam mały brzuch to teraz chyba zaczyna na raz rosnąć i od paru dni aż ciężko co kolwiek zjeść bo czuje takie parcie. Wczoraj jak zjadlam placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym mniam to myślałam ze umrę. Ale złego diabli nie biorą
Będzie dobrze !! przesyłam po swojej wizycie same dobre fluidy

Cytat:
ja tez nie lubie w ogole od lat nie pije gazowanego zreszta po gazowanym źle sie czuje,ja pije tylko herbaty gorzkie,wode mineralna i mleko a soki to praktycznie tylko domowej roboty
Oj ja tak samo.. I nie dlatego,że zdrowo się odżywiam,bo to guzik prawda,ale po prostu muli mnie po gazowanym A mleko też uwielbiam,teraz jeszcze bardziej choć niby nie powinnam. A Tż i moja mama mają mdłości jak widzą jak ja gorące mleko piję

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
super wieści poka foto
Już w Clubie jest mój Bob

Ja się nie dziwię,że tyję jak ja ciągle i ciągle jem! Teraz mam ochotę na kebaba
A z rana wpierdzieliłam całą puszkę brzoskwiń
I w netto jest mrożona kawa i Tż nie chciał mi kupić,bo to sama chemia i mi nie wolno... Jak on mnie tym drażni. A ja mam taką ochotę wypić taką mrożoną kawę jak w netto jest

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...

Edytowane przez Metamfetaminax
Czas edycji: 2014-04-09 o 13:16
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 13:15   #2481
ZygaEffka
Zadomowienie

cos na temat piwka 0 % polecanego przez nasz koleżanke kasikkkkkka
Szanowni Rodzice,

Milo czytać pochlebne opinie o produkcie, który jest moim oczkiem w głowie.
Pozwólcie, że wyjaśnię na czym polega fenomen owej Bavarii 0,0%. Różnica pomiędzy krajowymi piwami "bezalkoholowymi", czy też wspomnianym Warsteiner i innymi importowanymi markami a Bavarią 0,0% jest następująca: podczas produkcji piwa Bavaria 0,0% nie zachodzi proces fermentacji alkoholowej (pozostałe, niskoalkoholowe piwa powstają po procesie "odessania" alkoholu od zwykłego, jasnego piwa. I tylko Bóg wie jak i czym to się robi. Stąd właśnie zawartość alkoholu na poziomie 0,5% (Lech) - 1,2 % (Żywiec).

A zatem? Jaki wybór?
Dostępne smaki: Premium Regular (jasna), WIT (pszeniczna), Apple (o smaku jabłek), Peach (o smaku brzoskwiń).
Smacznego!

P.S. Polecam jeden z najnowszych spotów reklamowych na kanale Bavarii na YouTube. Znacie Charliego Sheen'a? Film, w zabawny sposób nawiązuje do jego "problemów" z alkoholem.

http://www.youtube.com/watch?v=EVtlb...feature=relmfu

Pozdrawiam,

Maciej.
nasz kawałek nieba

Stary 2014-04-09, 13:18   #2482
ania9106
Zadomowienie

Ja słyszałam o tym piwie,ale go nie widziałam nigdzie. Muszę sprawdzić w Piotrze i Pawle może tam będzie

15.02.2020 MAŁY KTOŚ
ania9106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 13:22   #2483
elffirka
Rozeznanie

Ładny ten Taco Captiva
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-04-09, 13:24   #2484
małaPaulina
Wtajemniczenie

Ana ale jak ja mam takie wielkie dupsko to moze nie beda tak odstawaly

allckarola hehe nie sadzilam ze sie najesz,belriso to na deser raczej

cipka juz swieza,majty swieze nie chce wiedziec jak to będzie latem

A ktoś tu kiedyś pisal ze czytal ze masturbacja w ciazy jest zla a w sumie czym to sie rozni od seksu?Swoja drogą przeciez jak sie masturbuje to nie wsadzam sobie butelki od szampana czy wałka do ciasta w cipe wiec nie rozumiem tego
Zreszta i tak za późno ktos o tym napisal ja całą ciąże tak lece

U mnie za oknem ciemno jak w

Stary 2014-04-09, 13:28   #2485
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Ana to jest polski wózek Bexa a model to b4x

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 13:29   #2486
NATALUSIA14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Co do USG 3d/ 4d ja idę po raz drugi koszt to 200 zł więc nie tak bardzo dużo a przy okazji lekarz wykona mi to USG prenatalne/ genetyczne dla II trymestru. Ma o wiele lepszy sprzęt niż moja lekarka na NFZ

Przy okazji mam fajne zdjęcia 4D i filmik 10 minutowy mogę sobie posłuchać serduszka w domu

Termin porodu mam między 7 a 10 września- więc na weselu raczej będę siedzieć cały czas jeśli pójdę.
Połówkowe mam 15 kwietnia czyli już niedługo mój gin. ma bardzo dobry sprzęt, więc dlaczego miałabym nie skorzystać, nie potrafiła bym sobie odmówić 4 D, przy pierwszym dziecku, już się nie mogę doczekać, płacę 250 zł.
Termin mam na 12 września,a wesele dalekich znajomych mamy 23 sierpnia, i myślę że chyba nie ma sensu iść tak blisko porodu i tak bym tylko siedziała i nic nie skorzystała z takiego wesele dodam że wesele 120 km ode mnie. Może jakby to było weselicho kogoś z rodziny to bym myślała inaczej.

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 13:39   #2487
Mandragorrka
Zakorzenienie

Cytat:
cos na temat piwka 0 % polecanego przez nasz koleżanke kasikkkkkka
Szanowni Rodzice,

Milo czytać pochlebne opinie o produkcie, który jest moim oczkiem w głowie.
Pozwólcie, że wyjaśnię na czym polega fenomen owej Bavarii 0,0%. Różnica pomiędzy krajowymi piwami "bezalkoholowymi", czy też wspomnianym Warsteiner i innymi importowanymi markami a Bavarią 0,0% jest następująca: podczas produkcji piwa Bavaria 0,0% nie zachodzi proces fermentacji alkoholowej (pozostałe, niskoalkoholowe piwa powstają po procesie "odessania" alkoholu od zwykłego, jasnego piwa. I tylko Bóg wie jak i czym to się robi. Stąd właśnie zawartość alkoholu na poziomie 0,5% (Lech) - 1,2 % (Żywiec).

A zatem? Jaki wybór?
Dostępne smaki: Premium Regular (jasna), WIT (pszeniczna), Apple (o smaku jabłek), Peach (o smaku brzoskwiń).
Smacznego!

P.S. Polecam jeden z najnowszych spotów reklamowych na kanale Bavarii na YouTube. Znacie Charliego Sheen'a? Film, w zabawny sposób nawiązuje do jego "problemów" z alkoholem.

http://www.youtube.com/watch?v=EVtlb...feature=relmfu

Pozdrawiam,

Maciej.

Też uwielbiam to piwko i ma właśnie 0,00 Najbardziej lubię pszeniczne. Reszty też próbowałam, ale pszeniczne najfajniejsze. Na ogół dostępne w hipermarketach.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-04-09, 13:45   #2488
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Też uwielbiam to piwko i ma właśnie 0,00 Najbardziej lubię pszeniczne. Reszty też próbowałam, ale pszeniczne najfajniejsze. Na ogół dostępne w hipermarketach.
te owocowe w ogóle nie przypominają w smaku piwa, a to pszeniczne jest naprawdę fajne
mój tż jest fanem piwa pszenicznego i mówi, że naprawdę w smaku przypomina piwo

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Ładny ten Taco Captiva
ja mam dokładnie ten
Stary 2014-04-09, 13:50   #2489
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:

A ktoś tu kiedyś pisal ze czytal ze masturbacja w ciazy jest zla a w sumie czym to sie rozni od seksu?Swoja drogą przeciez jak sie masturbuje to nie wsadzam sobie butelki od szampana czy wałka do ciasta w cipe wiec nie rozumiem tego

Uważaj,bo od masturbacji się ślepnie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Połówkowe mam 15 kwietnia czyli już niedługo mój gin. ma bardzo dobry sprzęt, więc dlaczego miałabym nie skorzystać, nie potrafiła bym sobie odmówić 4 D, przy pierwszym dziecku, już się nie mogę doczekać, płacę 250 zł.
Termin mam na 12 września,a wesele dalekich znajomych mamy 23 sierpnia, i myślę że chyba nie ma sensu iść tak blisko porodu i tak bym tylko siedziała i nic nie skorzystała z takiego wesele dodam że wesele 120 km ode mnie. Może jakby to było weselicho kogoś z rodziny to bym myślała inaczej.
Ja też mam kilka tygodni przed porodem wesele i nie idę.. Bo to 60 km w jedną stronę i ja przejadę te 60 km już teraz i jestem tak padnięta,że wytrzymać nie mogę. A zresztą ja ciągle senna jestem a później pewnie będzie jeszcze gorzej...

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 13:56   #2490
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:

Hhaha a jak ktos sobie świeczke wsadza ? i knocikiem się gila po punkciku G żartuję oczywiście .
A pisałam to ja że jakis mądry się wypowiadał że masturbacja szkodzi i że obniża sie macica no może jak se ładujesz jakies murzyńskie pały to faktycznie ja też jade przez całą ciążę na swoich obrotach bo moj tz się boi mnie dotknąć , żebym nie poroniła ... ale nie zamierzam całej ciąży wegetować sama wezmę go i zgwałce którejś nocy
nasz kawałek nieba

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości