|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Dobry
![]() Meni i Beatusia ![]() Ja dzis lece na pobranie krwi, dlatego tak wczesnie a pospalabym jeszcze ![]() Wyslane za pomoca Tapatalk2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Raczkowanie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Witam sie porannie.
Widze, ze nie tylko ja nie moge spac. Janeczka i Light gratulacje. Kasian udanego wyjazdu. Zazdroszcze takiej wycieczki. Beatusia i Menia ![]() My bylismy wczoraj u lekarza. Szybka wizyta. Wszystko ok i o ile dobrze zrozumialam to szyjka powoli sie skraca i rozmiekcza czyli organizm powoli przygotowuje sie do porodu. Dzis jedziemy na usg. Nie wiem czy dam rade, bo ledwo zyje po wczorajszej wycieczce do lekarza. Ja chce moja kondycje odzyskac ![]() A i Mama Ktosia, skoro zalatwilas, ze za dwa dni juz maj, to moze zalatw jeszcze zeby 25 juz byl ![]()
#2463 | |
Zadomowienie
|
Dzien dobry,
ktoś urodził coś? Ja widzę ![]() beatusia10 mocne kciuki, będzie cudnie! I brawa za wagę malucha, a z moczem to pojechałaś ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Agusia brawa za wizyte i kciuki za usg ![]() Menia, Beatusia kciuki ![]() Seksta a gdzie te burgery? ![]() U nas pobudka o 5.30 ale jeszcze Hania zasnela. Teraz nie mamy pradu wiec i tak nie spie tylko nadsluchuje czy nie wola, bo niania nie dziala ![]() Milego dnia, kciuki dla potrzebujacych i gratulacje za tc ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Madziuula a jak tam pierwsza noc w domu? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Janeczka gratuluję!! Duża dziewczynka, nawet bardzo duża, musiałąś być strasznie dzielna
![]() ![]() Wczoraj nawet nie miałam sił na włączanie komputera, ale dziś już nadrobię ![]()
#2466 |
Wtajemniczenie
|
Kasian NAJLEPSZEGO z okazji imienin
![]() ![]() Miłego wyjazdu, zazdroszcze ![]() Witam się środowo, Jeszcze z łóżeczka, jakoś spać nie mogę. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2467 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek i ja nie spie od 5tej! ostatnio lapia mnie nad ranem skurcze lydek!
milego dzionka brzuchatki ![]()
#2468 |
Zadomowienie
|
Na początek Beatusia i Menia
![]() ![]() Nadrobiłam wątek uffff ![]() Od 4,30 jestem na nogach,na 6.00 zaprowadziłam córę pod szkołę bo na wycieczkę jechała do Warszawy ![]() Wezwałam policje ![]() ![]() Więc dotleniłam się bo z domu wyszłam o 5,30 a wróciłam przed 7.00 przy okazji i pies miał spacer.Teraz oglądam zaległe seriale,wcinam śniadanko i zastanawiam się co tu robić cały dzień ![]()
#2469 |
Raczkowanie
|
witam się z rana
![]() W końcu wczoraj umawiając się z lekarzem na kolejną wizytę zapytałam kiedy ciąża jest donoszona, bo każdy mówi inaczej, tak więc odpowiedział mi że w ukończonym 37tc, ufff w końcu wiem, ale oczywiście zapomniałam zapytać czy mam już luteinę odstawić ![]() Kto to zapomniał zrobić siusiu do pojemnika ![]() ![]()
#2470 |
Zakorzenienie
|
Vampirko super że spacer już zaliczony
![]() ![]() Ilkas ![]() ![]() Karolkya dużo zdrówka ![]() Beatusia ![]() ![]() Kasian wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() ![]() Dzień dobry U Nas znów pół nocy kiepskie bo Oskar znów katar ;/ zazwyczaj trwa on 2 dni. Młody poszaleje na dworze i zaraz z nosa leci i kicha. Tak więc się budził bo źle mu się oddychało. A mój budyń dopiero ok. północy zajarzył aby dziecku dać na piżamkę kilka kropli olejku Olbas. I wtedy już było spanie OK. ![]() Mnie o dziwo tej nocy nic nie bolało. Chociaż zanim zasnęłam to z 5 razy byłam w WC. No i witam się w 38 tc ![]() (znów śniła mi się data 7 maj – a z tego co patrzałam to środa – więc może to jakiś znak) ![]() ![]() ![]() PS. z rana mój syn postanowił że jak ja go ubieram to on pomoże mi się ubrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Kasian wszystkiego najpiękniejszego!
![]() ![]() Beatusia już trzymamy kciuki, to cudowne, że już dziś poznacie swojego maluszka ![]() ![]()
#2472 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Gratuluje nowych tygodni. trzymam kciuki za Menie i Beatusie ![]()
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ślicznie wygląda ta marynarska pościel ![]() Menia i Beatusia ![]() ![]() ![]() ja z rana pojechałam z teściową do sklepu zrobić zapas na jutrzejszego grilla, dopiero wcinam drożdżówkę i popijam kawką ![]() to moje wczorajsze łupy - H&M głównie, wszystko na 6-9 miesięcy, bo już nie kupuję takich malutkich, ale i tak nic specjalnego nie było, coraz gorzej w tych lumpach u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Rozeznanie
|
Witam się, wybqczcie już nie dam rady madrobic
![]() ![]() Ja z mężem pomału zaczynamt ogarniac jakiś system dzienny bo jest trochę zamieszania od kilku dni... Ja staje na nofi i mam nadzieję ze na rniach skończy się ten okropny nawał :/ Już nie wiem co robić, cały czas za dużo! No to tyle, na razie mały głód siw budzi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam ![]() Za dzisiejsze wizyty i ![]() Kasian spokojnej podróży |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Wtajemniczenie
|
Heh, z tym pojemnikiem to bylam ja :-D
Dziekuje Wam Kochane za kciuki! To naprawde przemile:-*:-*:-* godzine temu wzieli na gore dziewczyne z blizniakami, wiec lada moment moga mnie wolac... Masakra, taki stres...
#2477 |
Zadomowienie
|
A zapomniałam wczoraj napisać, że nic mi nie wyhodowali w labku
![]() ![]() Ramona_85 ![]() Vampirko i jak Amelcia na spacerku? na śpiocha czy zwiedza? ![]() justiwi wykorzystaj może swojego tż, bo wiesz głodnemu chleb na myśli ![]() kasian udanego wypoczynku!!!!!!!!!!!! oby Wam pogoda dopisała ![]() ![]() ![]() ![]() ilkas uśmiałam się z Twoich ciążowych zachcianek ![]() i wąchania mopa... ![]() Mycha ![]() ![]() Beatusia, Menia duże kciuki!!!!!!!!!!!! Nikii ![]() ![]()
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ![]()
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
hej, nie urodzilam...
justiwi swietna posciel ![]() ![]() ![]() chyba nie wytrzymam dzis i pojade wymusic ktg i usg... bo mam miec dopiero w poniedzialek... a mala dzis znow cicha... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny cześć i czołem
![]() Na dzień dobry dwie super wiadomości dla wszystkich : 1) Dziś ostatni dzień kwietnia (wszystkie złożyły pit?? ![]() 2) Za niecałe 14 godzin rozpocznie się maj i nasz wątek zapewne wejdzie w szczytową fazę rozrodczą ![]() To tak dla przypomnienia dla wszystkich tych, którzy do terminu mają dwa tydzień lub dwa i wciąż się im wydaje, że mają mnóstwo czasu (tak jak mi ![]() Ramonka Zosia będzie dużą dziewczynką i świetnie, że wód nie przybywa ![]() Beatusia i Menia dla Was obu mocne ![]() ![]() ![]() Kasian najlepszego imieninowego ![]() ![]() ![]() Chanons witaj w klubie bezrobalowych mam ![]() Nikki ![]() Kasian ![]() Beatusia ![]() Santom myślałam o Tobie w nocy ![]() ![]() Mnie też złości krzywizna przybornika i ochraniacza ![]() ![]()
Edytowane przez justiwi Czas edycji: 2014-04-30 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ramonka brawa za wizytę Mała pięknie waży ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja dziś z rana pojechałam na pobranie GBS , może do 8 maja przyjdzie iwynik bo wtedy wizyta ![]() Po za tym pięknie słoneczko świeci ostatnie pranie robie i koniec, będę powoli ryktować Małemu łóżeczko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie w dniu urlopu
![]() Zaraz zabieram sie za skladanie lozeczka dla Flavii, bo prosze o to TZa od 3 tygodni i zawsze jest cos wazniejszego, wiec i tym razem historia sie powtorzy i tak jak dla Adriano tak i dla Flavii bede sie wyginac w 9 miesiacu ![]() Przede wszystkim najserdeczniejsze gratulacje dla Janeczki i LightLimery!!!!! ![]() ![]() ![]() Mocne ![]() Kasian - wszystkiego naj w imieniny ![]() ![]() ![]() ![]() Mama mi juz pokupowala rzeczy, o ktore prosilam z Polski i jezorem do ziemi czekam na jej przylot, bo obiecala mi dodatkowo pasztet i bigos wlasnej roboty...!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Ok, ide, poki sporo energii mam ![]()
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, jak fantastycznie zmiażdżyła mnie moja położna
![]() Zadzwoniłam do niej, zapytać od kiedy będę chodzić na ktg (bo jestem w 37tc i myślałam, że na wczorajszej wizycie mnie gin skieruje), ale wyjaśniła mi, że to dopiero od przyszłego tygodnia zapewne nastąpi. Potem zapytałam, czy te wszystkie metody na rozkręcenie porodu (sprzątanie, wieszanie firanek, tarmoszenie sutków) działają, czy to taki pic na wodę fotomontaż. Ona na to, że generalnie poleca seksu dużo, bo w spermie są prostaglandyny ![]() Mówię, że wiem ale mój tż w delegacjach pracuje i akurat ta opcja jest najmniej osiągalna, więc ona powiedziała, że jakby co to ma duży dom ze sporą ilością okien do umycia i jeszcze ogród do obrobienia jakby co na co ja się ucieszyłam i mówię, że ja mam tylko 4 okna i to nieduże ![]() ale zapowiedziała też, że męża mi nie pożyczy ![]()
Edytowane przez justiwi Czas edycji: 2014-04-30 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() aaa, to jesli materacyka jeszcze nie ma, to jestes usprawiedliwiona ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pomalowalam sobie pazury na jasniutki roz, a co tam... menia i beata pewnie juz tula swoje maluszki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Rozeznanie
|
kasian burgery na ul. Jaroczynskiego tj Piatkowo os. Chrobrego, obok Ahmeda a miejsce nazywa się PASTWISKO- polecam burgera bekon- jajo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Przede wszystkim ![]() Następnie życzenia imieninowe dla Katarzyn ![]() I ![]() Ja sama zaczynam dziś 38 tydzień, w sensie że mam 37+1, bo widziałam że np Nikii też ma dziś 38, ale liczy tygodnie skończone. To jak w końcu powinno się liczyć? ![]() Miłego ostatniego dnia kwietnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
mi teraz przy rozwarciu 4 cm, a poprzednio 3cm dopiero zgladzila sie szyjka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Rozeznanie
|
Santom, wiem że łatwo sie mówi, tym bardziej jak ma sie juz to za sobą, ale juz na pewno blizej niz dalej do porodu
![]() Pamietam w pierwszej ciązy to juz mi sie nie chciało wychodzić z domu jak bylam po terminie, bo kazdy sie pytal, czy jeszcze nie rodzę, albo co ja tu robie itp. Madziarek, ja chyba w 5 dobie mialam taki nawal,i w dodatku zastoj czy cos mi sie zrobiło. Jednego dnia w jednym cycu, dwa dni pozniej w drugim.Myslalam ze cyce mi pękną, a w dodatku mialam gorączkę,spałam w grubym szlafroku, w spodniach od pizamy i przykryta pod sam nos kołdrą i się telepałam z zimna. Jak mi przeszlo i sie rozebrałam to z kolei pociłam sie jak diabli. Na szczescie przeszlo szybko. A co do wywoływania porodu, to nie wierzę w to za bardzo. Przerabiałam z Igorem,mycie okien w terminie porodu ( a sporo ich mam) molestaowanie męża, fugi bialusienkie na podlodze byly i w ogole wszystko na blysk w domu zrobione i lipa.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.