![]() |
#2461 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III
Enn_ czytalam kiedys o tym, ze wlasnie wschodni Londyn zyskuje na atrakcyjnosci ze wzgledu na muzea, multikulturowosc itp. Ja chyba jednak lepiej czuje sie na przedmiesciach, tylko te dojazdy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53700141]Enn_ czytalam kiedys o tym, ze wlasnie wschodni Londyn zyskuje na atrakcyjnosci ze wzgledu na muzea, multikulturowosc itp. Ja chyba jednak lepiej czuje sie na przedmiesciach, tylko te dojazdy...[/QUOTE]
mi się Putney marzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wciąż mam 2 do oddania, czarne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53700828]Oj tak, pięknie tam jest w tych okolicach. Mój kot jest z Southfields, posh Londyńczyk
![]() splendor spływa po części i na mamusię ![]() ogłaszasz je jakoś? fejsbuk, gumtree? bez tego ani rusz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |
Zakorzenienie
|
nie chce oddać tak obojętnie komu, chce żeby poszły do dobrego domu dlatego boje się gumtree.
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Konto usunięte
|
Monnie, rozumiem Twoje obawy, ale z gumtree znajdziesz najwiecej chetnych. Ja mam moje kocury z gumtree, uwierz mi, ze mi bys oddala oba swoje futrzaki. Kahoko to kociara, pomoze Ci i bedzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Monnie, wal do mnie na priv albo tutaj, zdziałamy!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
jak na razie coś się rusza i niby mam już chętne osoby na 3 koty wiec zostaje tylko jeden. mam ochotę go zostawić ale musze mieć pewność że to kotka bo nie chce więcej niespodzianek w postaci kociakow, już mi ta moja przybleda zrobiła świetny prezent w postaci czterech, a wet powiedział ze tylko ma nadwagę albo robaki i mam się nie martwic
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Konto usunięte
|
Ojej... To ma szczescie, ze trafila do Ciebie, naprawde. Chyba potem ja bedziesz sterylizowac?
Moj mlodszy wlasnie biega po wannie, czy ten kot jest normalny? |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
http://images.tapatalk-cdn.com/15/12...ad720d35d3.jpg
dwa takie jak na fotce i dwa czarne, ciężko im zdjęcie zrobić ![]() ja mam kotkę w mieszkaniu, nie wychodzi na dwór, przygarnelam ja z dworu bo siedziała pod autem cały dzień w deszczu, bez chipa, dałam plakaty nikt się nie odezwał to została. jak była u weta żeby zobaczyć czy chip ma to obmacal ja i powiedział ze kot ma nadwagę może robaki a ciąża na pewno nie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Konto usunięte
|
Okropne jestescie, przypowmialyscie mi jak bardzo chce miec kota
![]() ![]() Tutaj juz nawet kontaktowalam sie z hodowcami, ale w koncu odpuscilam pomysl, bo wiem, ze w tym mieszkaniu, ktore teraz wynajmuje nie byloby problemu z trzymaniem kota, ale co jesli musialabym sie przeprowadzic? |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
To znajdziesz mieszkanie i dla kota
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Eevone, odkad moja mala do mnie przyjechala juz nie wyobrazam sobie jej nie miec. Nagle wszystkie problemy jak "co z mieszkaniem", "co z wyjazdami" przestaly miec znaczenie.
Mieszkam sama i to niesamowite jak wielka roznice w samopoczuciu robi posiadanie zwierzaka. ![]() Poza tym kot to nie pies i latwiej znalezc landlorda, ktory sie na niego zgodzi.
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Mój landlord nie wie i nie mam zamiaru mu mówić. Kot to nie pies, nie wychodzi z domu wiec żaden sąsiad się nie wygada ze jest. Do tego nie śmierdzi, wiec w sumie nie jest źle, nie mam obaw ze się wyda kiedykolwiek
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-12-06 o 13:37 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Ja po przygodach z ostatnim mieszkaniem, w ktorym z powodu problemow (woda itd) landlord byl ze 4 razy w ciagu pol roku, nie zdecyduje sie na nie informowanie wlasciciela o kocie.
![]() ![]()
#2485 |
Zakorzenienie
|
ja też wolę powiedzieć. jak szukałam mieszkania, to zwykle przychodziłam na viewing, prezentowałam się, jak mi się podobało, to wtedy mówiłam, że mam zwierzaki. wbrew pozorom wiele ludzi było z tym na tak, mimo, że ogłoszenia były zaznaczone na nie. a mam nie tylko kota, ale i psa, i nie jest to yorkshire terrier
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Konto usunięte
|
Kurcze, to macie dziewczyny szczescie, albo powiedzcie przez jakie agencje wynajmujecie :d bo dla mnie to była droga przez mękę, żeby znaleźć coś fajnego i pets friendly. Moja kumpela z pracy ma psa i szukała domu dobrych kilka miesięcy, wszędzie jej dziękowali. Może źle to rozegrała, bo jak szukała mieszkania, to mówiła, że ma psa. Sama nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53713318]Kurcze, to macie dziewczyny szczescie, albo powiedzcie przez jakie agencje wynajmujecie :d bo dla mnie to była droga przez mękę, żeby znaleźć coś fajnego i pets friendly. Moja kumpela z pracy ma psa i szukała domu dobrych kilka miesięcy, wszędzie jej dziękowali. Może źle to rozegrała, bo jak szukała mieszkania, to mówiła, że ma psa. Sama nie wiem.[/QUOTE]
no jak tak robiłam, to klapa była. więc zmieniłam taktykę i szłam, pokazywałam się, żeby mnie polubili ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nie bylo specjalnych problemow, pewnie wlasnie dlatego ze jestem dobrym potencjalnym najemca - stabilna praca itd. itp. Sensownych ludzi wcale nie tak latwo znalezc. Mysle, ze mowienie na wstepie, ze ma sie zwierzeta to blad jesli sie szuka bezposrednio od landlorda. Agencja sie i tak dowie przy pierwszym mieszkaniu, ktorym sie bedzie zainteresowanym, dlatego warto im dac do zrozumienia, ze mimo posiadania futrzakow ma sie jakas przewage nad innymi najemcami. ![]() Edit: Mam znajoma ktora ma psa i znalazla w ciagu miesiaca bardzo fajne mieszkanie, w jednym jej jednak podziekowali. Majac zwierzaka na pewno trzeba sie liczyc z tym, ze mozna musiec jednak nieco wiecej zaplacic - trudniej negocjowac wysokosc rentu i mimo wszystko wybor mieszkan bedzie mniejszy, wiec jak trafi sie cos fajnego to moze nie byc akurat w optymalnej cenie, a szukanie tanszego to przy mniejszym wyborze ryzyko skonczenia w norze lub z niczym. ![]() Ja teraz nie mialam tego problemu, ale bylam przygotowana na to, ze moze mi sie nie trafic okazja, a i ze depozyt moze byc wyzszy.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2015-12-06 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
![]() z góry wybaczcie jeśli piszę w złym wątku ![]() póki co mieszkam w Pl, ale bardzo chciałabym wyjechać, najlepiej gdzieś w okolice Londynu. Nie mam niestety znajomych, do których mogłabym wyjechać i którzy mogli by mi pomóc. Mam kilka pytań odnośnie wyjazdu, pracy etc., czy któraś dobra duszyczka zechciała by ze mną porozmawiać? ![]() Będę bardzo wdzięczna, i proszę o pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co maja koty. Mozecie mi powoedzoec jaki to jest miesieczny koszt? I ile kosztuja takie jednorazowe rzeczy jak chip czy kastracja? No i odrobaczanie...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.