Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-01, 18:15   #2461
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
praktycznie nic nie możesz zrobić, bo zgadzając się na zdrapkę akceptujesz regulamin promocji
Jak dla mnie to że nie można zwracać jeśli wzięło się zdrapkę jest bardzo dobre, bo nie będą ludzie kombinować....
Jedyne co to powinni przy kasach przypiąć informację że przyjęcie zdrapki=brak zwrotu
Mysle, ze standardowo malo kto czyta regulamin promocji
Zdecydowanie brak zwrotow ma zapobiegac ewentualnym kombinacjom.
Wybor prosty grasz i nie zwracasz lub nie grasz i mozesz dokonac zwrotu.

Aczkolwiek zdecydowanie taka informacja powinna byc umieszczona przy kasach. Obawiam sie, ze wiele osob moze nie miec swiadomosci jak ten system dziala i ze przyjmujac zdrapke pozbawiaja sie mozliwosci zwrotu.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 18:18   #2462
annnie88
Zadomowienie

GG do annnie88

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
brzydziłabym się spać na prześcieradle z sh np. krew z okresu, sperma
Posciel ta bez metki wyprałam i wygotowałam i po takim "zabiegu" nie widze w tym nic zlego

Czytam.. 8/2014
annnie88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 18:19   #2463
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
zdrapać zdrapkę i dziwić się, że nie można zwrócić towaru trzeba było chociaż nie zdrapywać to byś może jakoś zwróciła razem ze zdrapką
cóż, mąż kupował narzutę, nieobeznany w temacie jest. dała mu pani zdrapkę to zdrapał.

ale szczerze mówiąc pewnie sama też bym zdrapała bo nie przyszło mi do głowy, że nie bedzie można potem zwrócić. Dopiero wy mi uświadomyłyście to

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2014-09-01 o 18:21
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 18:21   #2464
Dorotxy
Zakorzenienie

byłam właśnie w B. u mnie bez problemu z cukierkami, kupiłam dwa zestawy
sery żółte wymiecione z dwóch kartonów, trzeci w połowie, jeszcze się załapałam na ten co chciałam
zapomniałam spojrzeć na tą narzutę z ciekawości

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 18:31   #2465
Aguskaq
Raczkowanie

Dziewczyny jak to lustro? ładne? bo u mnie zostały 4 i się zastanawiam..
Aguskaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 18:34   #2466
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

według mnie super ale bardzo ciężkie
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 18:44   #2467
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

byłam
kupiłam 2 zestawy cukierasków <3 3,98 za 600g Zozoli żal nie brać
i ciasto francuskie 375g za 2,79 leżajska bo mąż lubi a byl za 6.99zl za 4szt
cole orginal pomaranczowa-na probe,wisniowa lubimy zobaczymy jak ta i chipsy o smaku żeberek pieczonych
a i mieso mielone jakieś z promocji
Stary 2014-09-01, 18:45   #2468
lza_slonca
Zakorzenienie

a ja kupiłam 4 x2 op zozoli i wyszło mi normalnie 8zł ;(
skąd taka różnica jak mają 1 system?

Dukam po raz 2

start: 97kg
faza I od 16.11. do 24.11
koniec: 91,9kg

start II faza: 92,7 kg
faza II 25.11
lza_slonca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 18:46   #2469
Aguskaq
Raczkowanie

[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;47957442]według mnie super ale bardzo ciężkie [/QUOTE]

Biorę samochód i lecę po nie, dzięki!
Aguskaq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 18:49   #2470
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
cóż, mąż kupował narzutę, nieobeznany w temacie jest. dała mu pani zdrapkę to zdrapał.

ale szczerze mówiąc pewnie sama też bym zdrapała bo nie przyszło mi do głowy, że nie bedzie można potem zwrócić. Dopiero wy mi uświadomyłyście to
Dlatego wlasnie taka informacja powinna byc dodatkowo umieszczona w widocznym miejscu.

Ja rowniez nie bylabym swiadoma, gdyby nie forum.

Mysle, ze osob nie zdajacych sobie sprawy z braku mozliwosci dokonania zwrotu w przypadku pobrania zdrapki jest wiecej.

Dzisiaj bedac w B uslyszalam jak kasjer jedynie powiedzial do osoby w kolejce, prosze zdrapka dla Pani ...
Gdybym rano przed wejsciem na forum cos kupila w wymaganej kwocie i kasjer by tak powiedzial, wzielabym zdrapke bez swiadomosci, ze ewentualny zwrot nie wchodzi w gre.

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2014-09-01 o 18:52
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 18:59   #2471
iwona516
Raczkowanie

Cytat:
brzydziłabym się spać na prześcieradle z sh np. krew z okresu, sperma

A np. w hotelu nie brzydzisz się spac po kims ,do restauracji bierzesz swoje sztucce albo w szpitalu (miałam niedoprane plamy krwi w pościeli w szpitalu)w autobusie tez nie siadasz jest masa przykladow .
W odzieży w sklepie tez można cuda spotkać

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez annnie88 Pokaż wiadomość
Posciel ta bez metki wyprałam i wygotowałam i po takim "zabiegu" nie widze w tym nic zlego

Ja tez nie widze w tym nic złego ja bym nawet nie wygotowała
iwona516 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-01, 19:02   #2472
mon_soleil
Be Strong. ☑️

a ja dzisiaj kupiłam tylko zegar ścienny no i parówki oczywiście! sery wymiecione a byłam po 9 rano, luster w ogóle nie widziałam ale w sumie nie potrzebowałam więc jakoś specjalnie się nie rozglądałam. Dostałam zdrapkę, nic nie wygrałam.. dobrze że piszecie o tym regulaminie, szczerze mówiąc nie czytałam i nie wiedziałam że nie będzie można nic później zwracać. Czyli jak 'odpukać' zegarek mi siądzie to zwrotu nie ma heh

'.wiem co mam teraz robić.
oddychać dalej.
bo jutro znów wzejdzie słońce.
kto wie co przyniesie przypływ.'

mon_soleil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:04   #2473
magdap_96
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
a ja kupiłam 4 x2 op zozoli i wyszło mi normalnie 8zł ;(
skąd taka różnica jak mają 1 system?
to zależy od doinformowania pani na kasie niektóre kasują dwa razy kod kreskowy zozoli z dwupaku i wtedy odejmie Ci się jedna paczka z dwupaku a powinny raz bo na paragonie wbija się jako zozole 150g
Sama maglowałam to z babką z kasy dla której nie było różnicy jak wbija

ile paczek masz skasowanych na paragonie ??

Edytowane przez magdap_96
Czas edycji: 2014-09-01 o 19:07
magdap_96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:06   #2474
paint_it_black
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwona516 Pokaż wiadomość
A np. w hotelu nie brzydzisz się spac po kims ,do restauracji bierzesz swoje sztucce albo w szpitalu (miałam niedoprane plamy krwi w pościeli w szpitalu)w autobusie tez nie siadasz jest masa przykladow .
W odzieży w sklepie tez można cuda spotkać

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Ja tez nie widze w tym nic złego ja bym nawet nie wygotowała
te z sh są czasem lepiej wyprane i odkażone, sama mam kilka

bardziej bym się martwiła o noszenie niepranych ciuchów prosto ze sklepu

ciekawi mnie cena win we wtorek, u mnie w sklepie 12,50, co za zdzierstwo
paint_it_black jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:08   #2475
zakonna
Naczelna Nastolatka

ja też kupuję prześcieradła w sh, kupuję bawełniane, piorę w 90 stopniach i jest dobrze. Nie brzydzi mnie to.
Stary 2014-09-01, 19:08   #2476
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aguskaq Pokaż wiadomość
Biorę samochód i lecę po nie, dzięki!
tylko sprawdziłabym na miejscu czy nie jest uszkodzone, bo jak kupisz i wezmiesz zdrapkę to już nie zwrócisz
5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:12   #2477
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Wiem jaki jest regulamin czytałam, jednak to nie znaczy, że nie mogę oddać go np sąsiadce, mamie, chłopakowi
No litości Regulamin wyraźnie mówi, że jako osoba pracująca w Biedronce nie możesz wziąć udziału w loterii czyli nie możesz dostać zdrapki...cokolwiek byś z nią potem zrobiła.

Ja myślałam, że hurtownicy będą mieć pole do popisu...ale widzę, że pracownicy Biedronki wysuwają sie na prowadzenie

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:17   #2478
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

pierwszy test kupionej z miesiąc temu patelni biedronkowej do naleśników wypadł super za 9zł zal nie brać
Stary 2014-09-01, 19:19   #2479
eibhlin87
Zakorzenienie

Kupiłam ramkę na zdjęcia, myślałam nad stolikiem na laptopa ale się rozmyśliłam. Wzięłam zdrapkę i niestety nic nie wygrałam Za to miałam nieprzyjemną sytuację z ochroniarzem, przy wychodzeniu zatrzymał mnie i pytał czy oglądałam kosmetyki i czy mogę pokazać kieszeń w dżinsach Bo podobno dziwnie się zachowywałam przy stoisku a tż mnie zasłaniał Nigdy chyba w żadnym sklepie mnie nie zatrzymali a w biedronce w której jestem co drugi dzień (wieczorami, gdy na sklepie jest tylko kilka klientów) nagle podejrzewają mnie o kradzież. I to jeszcze poprosił mnie o pokazanie tylko jednej konkretnej kieszeni, ciekawe czy wyglądam na aż tak głupią, że jakbym coś ukradła to bym nie wpadła na schowanie tego do innej kieszeni czy coś...Przeprosin też żadnych nie dostałam, nie wiem czy teraz to normą jest w sklepach....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-01, 19:25   #2480
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Synthesthesia Pokaż wiadomość
No litości Regulamin wyraźnie mówi, że jako osoba pracująca w Biedronce nie możesz wziąć udziału w loterii czyli nie możesz dostać zdrapki...cokolwiek byś z nią potem zrobiła.

Ja myślałam, że hurtownicy będą mieć pole do popisu...ale widzę, że pracownicy Biedronki wysuwają sie na prowadzenie
Nie rozumiem Twojego problemu ;-)
Przeciez to; czywiste ze tego sie nie uniknie a twoje posty nic nie zmienia i tak
No ale mnie akurar zwisa czy zdrapke wezmie pani krysia czy pani zdzisia ;-)

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Aha 4 paczki zozoli za 1.99 bez problemu
Chcialam jeszcze parowki 93% ale wymecione :-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:26   #2481
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Cytat:

Wiesz oprócz pracownikiem jestem też klientem. poza tym od dwóch miesięcy nie jestem aktywnym pracownikiem B.

Gdybyś Ty pracowała w B oczywiście nie brałabyś zdrapek jeśli robiłabyś tam zakupy?
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:27   #2482
agnyeshka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aguskaq Pokaż wiadomość
Wielkie dzięki dziewczyny za informację! Bardzo wprowadza w błąd ich znakowanie 1+1 i dwie paczki cukierków w folii. Wzięłam dwa opakowania czyli 4 paczki i na paragonie pod koniec samoistnie odjęło -1,99zł.
Właśnie wróciłam z B.
Wzięłam te 2 podwójne opakowania Zozoli i żeby nie było żadnej niespodzianki przy kasie co do ich ceny, zapytałam jedną z pracownic czy za te 1,99 są 2 podwójne paczki czy jedna podwójna. Pani na to, że ta cena dotyczy jednej podwójnej paczki cukierków. No to mówię, że podane jest 150g, a tyle to ma ta podwójna paczka, więc chyba chodzi o 2 "pakiety".
W końcu Pani stwierdziła, że w sumie nie wie, bo nie kasowała i poszła do koleżanki na kasie się dowiedzieć. Tamta sprawdza i mówi, że za jedną podwójną jest 1,99zł. Wtedy proszę, żeby sprawdziła jeszcze tą drugą paczkę. I okazało się, że wchodzi 1,99 za 2 dwupaki Tylko Pani z kasy jakoś dziwnie na mnie spoglądała..

Hehe oczywiście gdyby nie to, że opisywałyście to tutaj na forum, pewnie bym odpuściła.. Dzięki dziewczyny!

A wiecie może jak to jest, bo niby te Zozole to dzisiejszy produkt dnia, a na kartce pod nimi napisane było, że "oferta obowiązuje od 01.09. do (chyba) 4.09. (albo 14.09)" ? Czyli, że przez kolejne dni dalej będą wchodzić w promocyjnej cenie?
agnyeshka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:27   #2483
pffe
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość
Kupiłam ramkę na zdjęcia, myślałam nad stolikiem na laptopa ale się rozmyśliłam. Wzięłam zdrapkę i niestety nic nie wygrałam Za to miałam nieprzyjemną sytuację z ochroniarzem, przy wychodzeniu zatrzymał mnie i pytał czy oglądałam kosmetyki i czy mogę pokazać kieszeń w dżinsach Bo podobno dziwnie się zachowywałam przy stoisku a tż mnie zasłaniał Nigdy chyba w żadnym sklepie mnie nie zatrzymali a w biedronce w której jestem co drugi dzień (wieczorami, gdy na sklepie jest tylko kilka klientów) nagle podejrzewają mnie o kradzież. I to jeszcze poprosił mnie o pokazanie tylko jednej konkretnej kieszeni, ciekawe czy wyglądam na aż tak głupią, że jakbym coś ukradła to bym nie wpadła na schowanie tego do innej kieszeni czy coś...Przeprosin też żadnych nie dostałam, nie wiem czy teraz to normą jest w sklepach....
Wygarnęłabym mu. Zwłaszcza, że z nich tacy ochroniarze jak z niektórych zakonnice...
pffe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-01, 19:28   #2484
magdap_96
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eibhlin87 Pokaż wiadomość
Ja tylko raz zostałam zatrzymana przez ochroniarza ale przez to że piszczała mi torebka na bramkach ale zapytał się czy nie mam nic nowego na sobie podejrzewałam że to torebka pan sprawdził zawartość torebki i powiedział, że wyglądam zbyt uczciwie ale głupia sytuacja w twoim przypadku ja bym mu powiedziała, że przeprosiny się należą
magdap_96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:32   #2485
agnyeshka84
Raczkowanie

I zauważyłam, że zmieniły się obniżki na lodach orientalnych.. Ostatnio były przecenione z 6,99 na 2,99zł, a dziś dalej są przecenione, ale na 4,49. Widzę, że przeceny pną się w górę zamiast spadać...
Te drugie - Quatro Sorbeto - tak samo: 4,49zł.
agnyeshka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:46   #2486
eibhlin87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdap_96 Pokaż wiadomość
Ja tylko raz zostałam zatrzymana przez ochroniarza ale przez to że piszczała mi torebka na bramkach ale zapytał się czy nie mam nic nowego na sobie podejrzewałam że to torebka pan sprawdził zawartość torebki i powiedział, że wyglądam zbyt uczciwie ale głupia sytuacja w twoim przypadku ja bym mu powiedziała, że przeprosiny się należą
Raz w jakimś odzieżowym pikała nam bramka, ale to klientka na sklepie z wieszakiem akurat bardzo blisko bramki stanęła, ale pani z uśmiechem zapytała czy coś kupowaliśmy i czy zdjęte są zabezpieczenia, nie podesżła do mnie jak do złodziejki...

Głupia, ale pierwszy raz miałam taką sytuację, oglądałam dłuższą chwilę zaraz za kasą jakieś regały i co tam na przecenie mają a tż już pod sklepem z naszymi zakupami czekał, a po tym jak mnie ochroniarz zaczepił tak mnie wmurowało, że poza pokazaniem mu pobieżnie tej jednej kieszeni spodni nie wpadło mi nic do głowy, żeby coś powiedzieć po prostu zdumiona wyszłam ze sklepu Nie wiem, może ja jakoś podejrzanie wyglądam, bo jak teraz sobie myślę, to bardzo często gdzieś koło mnie stoi jak robię zakupy, tym bardziej, że ja zawsze bardzo długo zastanawiam się nad rzeczami, czytam składy czy sprawdzam ceny w internecie ... Na pewno przez jakiś czas nie będę tam chodzić, dosłownie 50metrów dalej mam lidla i pod blokiem kauflanda...
Stary 2014-09-01, 19:47   #2487
Caramelka
Raczkowanie

Cytat:

No litości, no litości...
Ciężko pracują, wydają swoje pieniądze na zakupy i nie mają mieć prawa... no litości.
Caramelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:51   #2488
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:

Zabolalo, bo wygrala bon wez przestan, bo liliana nie chodzi z napisem 'pracuje w biedronce' na czole, robi zakupy tak samo jak ty.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 19:58   #2489
GrumpyCat
Wredny kotecek

Czy ktoś to pił? Fajnie wygląda w butelce ;p

I ja kupiłam dziś 4 paki zozoli za 1,99
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-01, 20:00   #2490
lifrete
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnyeshka84 Pokaż wiadomość
I zauważyłam, że zmieniły się obniżki na lodach orientalnych.. Ostatnio były przecenione z 6,99 na 2,99zł, a dziś dalej są przecenione, ale na 4,49. Widzę, że przeceny pną się w górę zamiast spadać...
Te drugie - Quatro Sorbeto - tak samo: 4,49zł.
Ja kupiłam je dzisiaj właśnie za 2,99 te azjatyckie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości