|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny- zniecierpliwione,zdespero wane,wyluzowane c
Witam Was dziewczyny. Chce do was dołączyć. A więc: jestem z tz juz ponad 3 lata. mamy po 24 lata. Oboje pracujemy. Równiez jak Wy czekam n. Oswiadczyny.
|
|
|
|
#2462 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dla tych co czekają na oświadczyny- zniecierpliwione,zdespero wane,wyluzowane c
Cytat:
ja mogę zaświadczyć o magiczności wątku! Trzymam kciuki za Twój pierścień mocy ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
|
#2463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to nie jest tak, że zawsze mi to odpowiadało, czasem wręcz "wykłócałam się" o to, żeby móc mu postawić chociażby sok w restauracji. Na wycieczkach podrzucałam mu jakieś pieniądze do portfela (ale zawsze mi je później oddawał Cały czas tłumaczy to tym, że jestem niepracująca. Za to ja zapraszam go do kina, do kawiarni przy jakiejś okazji (urodziny/rocznice itp.) i wtedy po prostu mówię mu, że to w ramach prezentu i nie ma wyjścia - musi się zgodzić. :P Ja też. ![]() Ach! Nawet nie da się opisać, bo i tak opis nie odda tego klimatu. Wszystko było takie, jak sama od zawsze marzę. Po prostu - było jakoś tak wyjątkowo, na niejednym ślubie byłam i żaden nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Cytat:
|
||
|
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam Was regularnie, żeby być w temacie ale nie mam kiedy się odzywać bo się uczę ;/ Masakra, zaczynam panikować, że nie pozaliczam
|
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj, agusia
|
|
#2466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Od dzisiaj zaczynam rehabilitacje. Aaaale mi się nie chcę ![]() Okazało się, że TŻ chciał sam zrobić sos do spagetti. Więc ta śmietana to mu nie była potrzebna Napisał mi, że smakuje jak ze słoika ![]() Cytat:
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny to mój pierwszy post w tym wątku w drugiej części oczywiście. W moim życiu dużo zawirowań i zakrętów przez ostatni czas nastąpiło. Wypiszcie mnie z początku bo ja rozstałam się z chłopakiem.
A jak u was? Mamy nowe zaręczone? |
|
|
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was w poniedziałek
Dzisiaj po raz pierwszy po kilku latach przerwy idę na zajęcia fitness. Trzymajcie kciuki, żebym to przeżyła
Edytowane przez Anabelo Czas edycji: 2014-09-15 o 09:34 |
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś wzięłam "na żądanie", źle się czuję...
|
|
#2472 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tż dziś na pizzę wyciąga
no ale mam akurat do 30 września kupon na -50% w poniedziałki
|
#2474 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślę, że dziewczyny nie chciały Ci dopiec, tylko otworzyć oczy, abyś coś zrobiła ze swoim związkiem, aby żyło Ci się lepiej. ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny w naszym związku już jest dobrze po tej ostatniej aferze stulecia. ![]() Spotkaliśmy się w piątek z TŻ i w sumie cały weekend spędziliśmy razem. Porozmawialiśmy sobie, wyjaśniliśmy wszystko, ja się nawet rozpłakałam. Powiedziałam mu o swoich przypuszczeniach, o tym, że czułam jakby chciał mnie zostawić, bo odkąd wróciliśmy do siebie to nie mieliśmy aż tak poważnej kłótni. Okazało się, że on o tym nawet nie pomyślał, tylko po prostu był wściekły bo odebrał to w ten sposób, że nie chcę z nim spędzić weekendu, że koleżanka jest dla mnie ważniejsza i że mam go gdzieś, bo wyglądało to tak jakbym się za nim nie stęskniła. A to przecież nie tak. ![]() No nieważne, wszystko przegadaliśmy i już jest dobrze.
|
||
|
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;48143255]
[/QUOTE]Sama zerwałam więc luzik ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Bym chyba musiała opowiadać cały związek
|
|
|
|
#2476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak widać rozmowa dobra na wszystko. Rozwiewa nieporozumienia.
|
|||
|
|
|
#2477 |
|
Rozeznanie
|
Mam lenia i nic mi się dziś nie chce
|
|
|
|
#2478 | |||
|
Konto usunięte
|
Witam się po weekendzie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przeżyjesz ![]() Ja też! Mega lenia ![]() Jak byliśmy na weselu opowiadałam TŻ coś o znajomych i zaręczynach i zapytałam się prosto z mostu kiedy on zamierza mi się oświadczyć. Mój TŻ dosłownie zbladł (nie wiem czemu) i odpowiedział że jakoś w ciągu roku. Zobaczymy co z tego wyjdzie no i nie wiem czy go nie wystraszyłam bezpośrednim pytaniem![]() Mojwa- świetny tatuaż! ![]() Taco- super, że Wam się układa
|
|||
|
|
|
#2479 |
|
Rozeznanie
|
[1=70b85980c8422d286b7d90a bea622f9bb1d75747_6189ba4 501cb8;48147322]Jak byliśmy na weselu opowiadałam TŻ coś o znajomych i zaręczynach i zapytałam się prosto z mostu kiedy on zamierza mi się oświadczyć. Mój TŻ dosłownie zbladł (nie wiem czemu) i odpowiedział że jakoś w ciągu roku. Zobaczymy co z tego wyjdzie
no i nie wiem czy go nie wystraszyłam bezpośrednim pytaniem [/QUOTE]Dobrze, że nie zemdlał |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
[1=70b85980c8422d286b7d90a bea622f9bb1d75747_6189ba4 501cb8;48147322]
Jak byliśmy na weselu opowiadałam TŻ coś o znajomych i zaręczynach i zapytałam się prosto z mostu kiedy on zamierza mi się oświadczyć. Mój TŻ dosłownie zbladł (nie wiem czemu) i odpowiedział że jakoś w ciągu roku. Zobaczymy co z tego wyjdzie no i nie wiem czy go nie wystraszyłam bezpośrednim pytaniem![]() [/QUOTE] Gratuluję odwagi! Ale sama sytuacja zabawna
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byliśmy na weselu opowiadałam TŻ coś o znajomych i zaręczynach i zapytałam się prosto z mostu kiedy on zamierza mi się oświadczyć. Mój TŻ dosłownie zbladł (nie wiem czemu) i odpowiedział że jakoś w ciągu roku. Zobaczymy co z tego wyjdzie no i nie wiem czy go nie wystraszyłam bezpośrednim pytaniem [/QUOTE]Bo do facetów chyba trzeba bezpośrednio! ![]() Podziwiam i gratuluję , ja nie mam odwagi tak bezpośrednio o to pytać.
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Za mniej niż dwa lata"
|
|
#2484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na pewno sosik będzie Ci smakował ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]() Anabelo, jak fitness? ![]() mojchlopakniechce, możesz mnie wciągnać na listę oczekujących z datą 1.12.2007? W kupie zawsze raźniej, a przy okazji powrotu FioletoegoAnanasa dowiedziałam się, że takowa istnieje :P. FioletowyAnanas, (jeśli można spytać), masz już kogoś na oku ? ![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- [1=70b85980c8422d286b7d90a bea622f9bb1d75747_6189ba4 501cb8;48147322] Jak byliśmy na weselu opowiadałam TŻ coś o znajomych i zaręczynach i zapytałam się prosto z mostu kiedy on zamierza mi się oświadczyć. Mój TŻ dosłownie zbladł (nie wiem czemu) i odpowiedział że jakoś w ciągu roku. Zobaczymy co z tego wyjdzie no i nie wiem czy go nie wystraszyłam bezpośrednim pytaniem [/QUOTE]Padłam ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- A właśnie dziewczyny... mogę dołączyć do Waszego klubu?
|
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
Dysia1990 - dzięki za słowa otuchy
słyszałam, że Ci co się widują rzadko, to ich związek wytrzyma i się sobą nie znudzą. A Ci co się widuję często, to szybko się znudzają sobą. Ale to tylko są jakieś domysły badaczy, nie wiem jak to się sprawdza w życiu. ;PRoseClaire- ale jesteś odważna! podziwiam
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak byliśmy na weselu opowiadałam TŻ coś o znajomych i zaręczynach i zapytałam się prosto z mostu kiedy on zamierza mi się oświadczyć. Mój TŻ dosłownie zbladł (nie wiem czemu) i odpowiedział że jakoś w ciągu roku. Zobaczymy co z tego wyjdzie no i nie wiem czy go nie wystraszyłam bezpośrednim pytaniem [/QUOTE]A mi to wygląda tak, jakby on planował już coś konkretnego i bał się, że się domyślasz. ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Konto usunięte
|
ja bym nie mogła w zno, bo potrzebuję tej drugiej osoby codziennie.
|
|
|
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
Kiss of Night- w tym przypadku akurat nie chodziło mi o związek na odległość. My akurat mieszkamy blisko siebie a widujemy się co tydzień.
|
#2489 |
|
wredna wizażanka
|
Byłam w zno jeszcze jako małolata i teraz nigdy bym się na to nie zdecydowała, zresztą wtedy też długo nie wytrzymałam
![]() Kurcze dziewczyny, nie rozumiem czego tu się bać - chyba chcecie z Nimi spędzić resztę swojego życia i boicie się zapytać wprost o zaręczyny? Czy tylko dla mnie nie ma żadnych tematów tabu jeżeli chodzi o rozmowy z TŻ nie raz pytałam go kiedy dostanę ten pierścionek, szczególnie kiedy nazywa mnie swoją 'żoną' (dostałam już nawet limit na pokazywanie mu pierścionków, które mi się podobają - mogę to robić raz w miesiącu ) i wciąż żyję! ![]() Mało dziś piszecie, w końcu udało mi się wbić w rozmowę
|
|
#2490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie macie czasu widywać się częściej?Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

Na wycieczkach podrzucałam mu jakieś pieniądze do portfela (ale zawsze mi je później oddawał
:P 

, ja nie mam odwagi tak bezpośrednio o to pytać.
słyszałam, że Ci co się widują rzadko, to ich związek wytrzyma i się sobą nie znudzą. A Ci co się widuję często, to szybko się znudzają sobą. Ale to tylko są jakieś domysły badaczy, nie wiem jak to się sprawdza w życiu. ;P