|
|
#2461 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 680
|
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV
...
Edytowane przez xDOMINIKAx Czas edycji: 2015-04-02 o 23:16 |
|
|
|
#2462 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 570
|
Cytat:
Cytat:
czy kt鏎a z Was mog豉by prosz jeszcze napisa jak te efekty u Was na w這skach po 3-4 zabiegach? Bo z tego co mnie nastraszono to ze po keraty. prost. wlosow wlosy sa np 1 - 3 msc po zabiegu suche jak siano i jeszcze bardziej zniszczone niz przed zabiegiem
|
|
#2463 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 286
|
Cytat:
Mnie osobi軼ie dra積i tylko i wy陰czznie przy naak豉daniu, i tylko gdy nak豉dam na pasma w okolicach buzi, a mam teraz w這sy do ramion i nie bardzo mam je jak odsun望 na plecy. Natomiast przy suszeniu i prostowaniu ju nie dra積i
|
|
|
|
|
#2464 |
|
Miuoshowa
|
Pisalam juz, ze robie encanto od grudnia 2012, co 8-15 tygodni. Wlosy sie odbudowaly, wygladaja super, bo nie sa niczym niszczone. Po kolejnych zabiegach widze coraz mniejsza roznice na dlugosci wlosow, jak byly fajne przed kolejnym prostowaniem, tak sa fajne po nim, szczerze to gdyby sie dalo prostowalabym keratyna tylko odrosty - robie od samej nasady wlosow.
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 19 655
|
No to ciekawie. M鎩 przyjaciel robi encanto dwa razy na zniszczonych w這sach - bardzo lekko zniszczonych - i za drugim musia po這w 軼i望, a wszystko by這 zrobione dobrze, jest fryzjerem.
Wys豉ne poprzez Sony Xperia Z2.
|
#2466 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 705
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
Za dwa tygodnie mog zrobi Ci takie por闚nanie, jak wr鏂 do domu. Zaraz jak wr鏂 bior si za 3 zabieg, tylko w豉郾ie nie wiem czym, kerapro, cocochocco czy alfaparf |
||
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 098
|
Mam takie kr鏒kie pytanie: nie wiem ile keratyny b璠zie mi potrzeba tym razem (od ostatniego zabiegu min窸o sporo czasu). Lepiej kupi du瞠 opakowanie (my郵a豉m nad najwi瘯sza butl) czy te ma貫, a kilka sztuk ( w razie czego b璠zie na kolejny zabieg)? Ile taka otwarta butelka wytrzymuje?
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 19 655
|
Cytat:
Tylko mnie dziwi zdanie mojego kolegi, bo tak mnie tym nastraszy, 瞠 wtedy nie zrobi豉m, teraz znowu my郵.Wys豉ne poprzez Sony Xperia Z2.
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 354
|
No ja mam za soba jakies 7 encanto 1 kerapro i 1 alfe, i wlosy sa super. Btw dzis farbowalam, jutro dam znac jak alfa daje rade z farba
|
|
|
|
#2470 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 912
|
ja przedwczoraj zrobi豉m swoje 3 encanto po ponad rocznej przerwie i ju mam fale :P /keratyny nie 瘸這wa豉m i zrobi豉m spory odst瘼 od sk鏎y g這wy tak jak radzi造軼ie. Na szcz窷cie mi nie zale篡 na efekcie prostych w這s闚, jednak nie wiem dlaczego nie wysz這, chyba wina w這sa. Nie mniej jednak s g豉dkie, l郾i帷e i spr篹yste
Nast瘼nym razem chyba zdecyduje si na alfapro [?] ale to pomy郵 za jaki czas
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 680
|
Cytat:
ale jak czekam a wyschn to s nadal proste, a swoje mam bardzo pokr璚one jedynie ju odrost mam od g這wy do嗆 spory ![]() *** a mia造軼ie tak, 瞠 jak ju si keratyna powoli zaczyna豉 wyp逝kiwa zacz窸y Wam strasznie wypada w這sy? mi w豉郾ie zacz窸y i nie wiem czy to przez "wiosn" czy ma to mo瞠 jaki zwi您ek z prostowaniem.
Edytowane przez xDOMINIKAx Czas edycji: 2015-04-03 o 10:25 |
|
|
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
czy jest tu kto, kto robi zabieg sam keratyn, bez nak豉dania od篡wki? jest jaka r騜nica?
|
#2473 | |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------
[/COLOR] Cytat:
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 335
|
Cytat:
Chyba juz kiedys o to Ciebie pytalam, cos mi swita, sorry jak sie powtarzam, ale skleroza nie boli
|
|
|
|
|
#2476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ca造 zestaw jest strasznie drogi. Nie potrzebuj szamponu, bo mam, a niestety nie widzia豉m na all samej od篡wki. Za to mo積a kupi osobno keratyn.
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 10 612
|
Dziewczyny polecacie jakiego sprzedawc Cocochoco ?
)
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
Moim zdaniem s tak samo mi瘯kie i trwa這嗆 jest taka sama
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Dzi瘯uj jeszcze raz
![]()
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
przymierzam si do trwa貫go prostowania w這s闚 keratyn. Generalnie mam kr璚one w這sy, jednak od pewnego czasu mnie wkurzaj na maksa, bo si pusz jak nie wiem co Zabieg b璠 wykonywa豉 w salonie fryzjerskim. Stosuj tam Artego. Pisz, poniewa chcia豉bym zapyta czy kt鏎a z Was u篡wa豉 maski Montibello Lisso, kt鏎 pani fryzjerka poleci豉 mi do u篡wania po zabiegu prostowania. Widzia豉m na forum, 瞠 ju kto o ni pyta, jednak nie uzyska chyba odpowiedzi. Czy macie jakie do鈍iadczenia z tymi produktami? Mam nadziej, 瞠 zabieg mi wyjdzie i nie b璠 瘸這wa straconych pieni璠zy ![]() W tej chwili moje w這sy wygl康aj tak jak w za陰czniku, a chce mie proste chocia tak, jak na drugim. mam nadziej, 瞠 si uda!
Edytowane przez malaDarunia Czas edycji: 2015-04-05 o 11:10 |
|
|
|
#2482 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 755
|
Pytanie :
Zrobi豉m keratynowe prostowanie z ENCANTO i na opakowaniu jest ze po otwarciu wa積y jest 3 miesi帷e. Czy stosowa kto go po tym okresie czy to tylko umowna data? |
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 8 967
|
Ja stosowa豉m odlewk po 7 miesi帷ach
|
|
|
|
#2484 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
Hej dziewczyny
![]() Moje pierwsze encanto robi豉m ok. 6 mies temu, efekt WOW, by豉m i jestem bardzo zadowolona. Efekt wci捫 jest widoczny ale w這sy jednak si pusz po takim czasie. Zosta豉 mi spora ilo嗆 od篡wki i keratyny, teraz chcia豉bym zrobi metod mieszan. Rozumiem, 瞠 myje w這sy szamponem, susz, mieszkam odrzywk z keratyn, nak豉dam, prostuj 5-6 razy pasmo, czekam 30 minut i sp逝kuj? Potem zn闚 susz i prostuj? Popracie mnie prosz je郵i co napisa豉m nie tak ![]() z g鏎y dzi瘯i ))
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 14 974
|
[1=0ded61e046991206639e8e1 572f46db6f3368a3a_62799cf 2a5728;50934440]Pytanie :
Zrobi豉m keratynowe prostowanie z ENCANTO i na opakowaniu jest ze po otwarciu wa積y jest 3 miesi帷e. Czy stosowa kto go po tym okresie czy to tylko umowna data?[/QUOTE] moja kumpela 2tyg temu zrobila zabieg encanto zestawem, ktory kupila ponad rok temu. i efekt super. ogolnie mam wrazenie, ze cos zmienilo sie w skladzie encanto bo tylko za pierwszym razem uzyskalam prosta tafle, po kolejnych zabiegach wlosy nie byly juz tak proste. |
|
|
|
#2487 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Witam robi豉m encanto ok miesi帷 temu, efekt wyszed super, jestem bardzo zadwolona w這sy wygl康aj zdrowiej, jednak mam problem, w這sy mi si mega przet逝szczaj, zazwyczaj mylam je co 3 dni a teraz musze je myc codziennie bo staj sie nie do zniesienia. Robilam encanto rok temu i nie mialam takiego problemu. Do mycia uzywam babydream i od篡wki z garniera z awokado (rok temu ten sam zestaw i nie bylo mowy o przetluszczaniu). Jakie rady?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 197
|
Kup sobie suchy szampon. Odk康 u篡wam to myje w這sy dwa razy rzadziej
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak po farbie? Nadal wida efekt alfaparfu? Przymierzam si do prostowania alfaparfem bo nie chc mie w這s闚 jak druty tylko zmniejszy puch
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

ala:

Nast瘼nym razem chyba zdecyduje si na alfapro [?] ale to pomy郵 za jaki czas

-> 60 kg