Keratynowe prostowanie w這s闚 cz.IV - Strona 83 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla os鏏, kt鏎e interesuj si stylizacj fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog喚bi swoj wiedz, podzieli si do鈍iadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij w徠ek

Narz璠zia
Stary 2015-04-02, 00:00   #2461
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 680
Dot.: Keratynowe prostowanie wlosow cz.IV

...

Edytowane przez xDOMINIKAx
Czas edycji: 2015-04-02 o 23:16
xDOMINIKAx jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-02, 01:31   #2462
Friese
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 570

Cytat:
Napisane przez Likaa Poka wiadomo嗆
Cze嗆 dziewczyny
Jestem prawie 3 miesi帷e po pierwszym zabiegu prostowania keratyn. Chc wam opisa jak zabieg zadzia豉 na moje w這sy.
Moje naturalne w這sy to szopa, bardzo si pusz, wykr璚aj. Zniszczone by造 od codziennego prostowania i suszenia gor帷ym nawiewem
Je郵i chodzi o efekt pocz徠kowy to by super. Jedyny minus to przyklapni皻e w這sy przez pierwsze dwa tygodnie
Pierwszy miesi帷 - w這sy wyg豉dzone na maksa, pi瘯ne, l郾i帷e i zdrowe
Drugi miesi帷 - w這sy wyg豉dzone i zaczynaj si lekko puszy, ale nadal s proste. Ko鎍闚ki do przyci璚ia; wida, 瞠 s ju dosy suche.
Mimo wszystko jestem zadowolona z efektu. Mia si utrzyma na 5 miesi璚y, utrzyma si my郵, 瞠 na 3 miesi帷e. Jak dla mnie ok.
Stosuj ci庵le szampon dzieci璚y babydream + od篡wka z keratyn firmy Nivea.

Teraz pytanie do Was dziewczyny.
W jakiej kondycji s Wasze w這sy np. po 3, 4 zabiegach prostowania keratyn? S zdrowsze? Czy mo瞠 zabieg spowodowa wysuszanie si w這s闚?
W徠ek ma sporo stron, wi璚 pewnie gdzie jest odpowied na moje pytanie. Jednak prosz aby kt鏎a z Was si wypowiedzia豉.

Mam ciemne w這sy, jednak bardzo podoba mi si blond. Chcia豉bym zmieni kolor, wiem, 瞠 uzyskam efekt zniszczonych i suchych w這s闚. Chcia豉bym wtedy wykona prostowanie keratynowe. Czy kt鏎a z Was przechodzi豉 z ciemnego br您u na blond a nast瘼nie robi豉 zabieg prostowania? Jak znosi造 to Wasze w這sy?

Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez Miluchova Poka wiadomo嗆
W這sy s zdrowsze, schodzi豉m z ciemnego br您u na bia造 blond. Robi豉m encanto kilka razy, p騧niej kerapro (tu pogorszenie stanu w這s闚), p騧niej znowu encanto pare razy (kt鏎e odratowa這 w這sy) i teraz alfaparf. W這sy super w dalszym ci庵u.

czy kt鏎a z Was mog豉by prosz jeszcze napisa jak te efekty u Was na w這skach po 3-4 zabiegach?
Bo z tego co mnie nastraszono to ze po keraty. prost. wlosow wlosy sa np 1 - 3 msc po zabiegu suche jak siano i jeszcze bardziej zniszczone niz przed zabiegiem
Friese jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-02, 03:13   #2463
yolca
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 286

Cytat:
Napisane przez kasza80 Poka wiadomo嗆
Dzi瘯i dziewczyny za recenzj cocochocco
Mnie inoar si ju wyp逝kuje i w這sy zaczynaj si puszy, ale te przesta造 si tak odgniata po nocy, czyli ewidentnie inoar na w這sach si gniecie. W這sy mam ca造 czas proste, to chyba sprawka tej kativy.... mo瞠 pom鏬 te inoar. Jakbym Wam fotk pu軼i豉, to zastanawia造by軼ie si po co chc zrobi zabieg... Takiego puszenia jak mam teraz nie wida na zdj璚iach.
Tak naprawd szukam produktu, kt鏎y nie b璠zie gni鏒 w這s闚, faktycznie wyprost nie jest taki wa積y, bo w這sy mam proste. hmmm mo瞠 skusz si na cocochocco... czyli pure jest mocniejszy i dra積i przy nak豉daniu i ewentualnie suszeniu, ale napewno nie jak encanto? A czy dymek przy prostowaniu dusi, dra積i??

Mnie osobi軼ie dra積i tylko i wy陰czznie przy naak豉daniu, i tylko gdy nak豉dam na pasma w okolicach buzi, a mam teraz w這sy do ramion i nie bardzo mam je jak odsun望 na plecy. Natomiast przy suszeniu i prostowaniu ju nie dra積i
yolca jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-02, 13:09   #2464
blue2003
Miuoshowa

Wiadomo軼i: 3 325
GG do blue2003 Wy郵ij wiadomo嗆 przez Yahoo do blue2003

Cytat:
Napisane przez Friese Poka wiadomo嗆
czy kt鏎a z Was mog豉by prosz jeszcze napisa jak te efekty u Was na w這skach po 3-4 zabiegach?
Bo z tego co mnie nastraszono to ze po keraty. prost. wlosow wlosy sa np 1 - 3 msc po zabiegu suche jak siano i jeszcze bardziej zniszczone niz przed zabiegiem ala:
Pisalam juz, ze robie encanto od grudnia 2012, co 8-15 tygodni. Wlosy sie odbudowaly, wygladaja super, bo nie sa niczym niszczone. Po kolejnych zabiegach widze coraz mniejsza roznice na dlugosci wlosow, jak byly fajne przed kolejnym prostowaniem, tak sa fajne po nim, szczerze to gdyby sie dalo prostowalabym keratyna tylko odrosty - robie od samej nasady wlosow.

"...nasza wielko嗆 mia豉 iskrzy, a wygasa gdy tak teraz na ni patrz a ty milczysz..."
blue2003 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-02, 16:25   #2465
SceneQueene
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 19 655

No to ciekawie. M鎩 przyjaciel robi encanto dwa razy na zniszczonych w這sach - bardzo lekko zniszczonych - i za drugim musia po這w 軼i望, a wszystko by這 zrobione dobrze, jest fryzjerem.

Wys豉ne poprzez Sony Xperia Z2.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapu軼i w這sy?
FAQ2- dekoloryzacja, k徙iel rozja郾iaj帷a, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-02, 17:20   #2466
kasza80
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 705

Cytat:
Napisane przez yolca Poka wiadomo嗆
Mnie osobi軼ie dra積i tylko i wy陰czznie przy naak豉daniu, i tylko gdy nak豉dam na pasma w okolicach buzi, a mam teraz w這sy do ramion i nie bardzo mam je jak odsun望 na plecy. Natomiast przy suszeniu i prostowaniu ju nie dra積i
dzi瘯i, b璠 my郵e, mo瞠 cocochocco...

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Poka wiadomo嗆
No to ciekawie. M鎩 przyjaciel robi encanto dwa razy na zniszczonych w這sach - bardzo lekko zniszczonych - i za drugim musia po這w 軼i望, a wszystko by這 zrobione dobrze, jest fryzjerem.

Gdybym by豉 w domu i pisa豉 z mojego kompa, to pokaza豉bym zdj璚ia przed zabiegami, przed kolejnym zabiegiem czyli 5 miesi璚y po pierwszym i teraz, czyli 6 miesi璚y po drugim prostowaniu. W這sy niesamowicie si zmieni造 na plus, na to zdj璚ie sprzed zabieg闚 nie mog patrze, jak mog豉m tak chodzi!!!! Faluj帷y, napuszony lew.
Za dwa tygodnie mog zrobi Ci takie por闚nanie, jak wr鏂 do domu. Zaraz jak wr鏂 bior si za 3 zabieg, tylko w豉郾ie nie wiem czym, kerapro, cocochocco czy alfaparf
kasza80 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-02, 19:41   #2467
tekila901
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 8 098

Mam takie kr鏒kie pytanie: nie wiem ile keratyny b璠zie mi potrzeba tym razem (od ostatniego zabiegu min窸o sporo czasu). Lepiej kupi du瞠 opakowanie (my郵a豉m nad najwi瘯sza butl) czy te ma貫, a kilka sztuk ( w razie czego b璠zie na kolejny zabieg)? Ile taka otwarta butelka wytrzymuje?
Stary 2015-04-02, 20:11   #2468
SceneQueene
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 19 655

Cytat:
Napisane przez kasza80 Poka wiadomo嗆
dzi瘯i, b璠 my郵e, mo瞠 cocochocco...

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Gdybym by豉 w domu i pisa豉 z mojego kompa, to pokaza豉bym zdj璚ia przed zabiegami, przed kolejnym zabiegiem czyli 5 miesi璚y po pierwszym i teraz, czyli 6 miesi璚y po drugim prostowaniu. W這sy niesamowicie si zmieni造 na plus, na to zdj璚ie sprzed zabieg闚 nie mog patrze, jak mog豉m tak chodzi!!!! Faluj帷y, napuszony lew.
Za dwa tygodnie mog zrobi Ci takie por闚nanie, jak wr鏂 do domu. Zaraz jak wr鏂 bior si za 3 zabieg, tylko w豉郾ie nie wiem czym, kerapro, cocochocco czy alfaparf
Okok, ja wierz! Tylko mnie dziwi zdanie mojego kolegi, bo tak mnie tym nastraszy, 瞠 wtedy nie zrobi豉m, teraz znowu my郵.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapu軼i w這sy?
FAQ2- dekoloryzacja, k徙iel rozja郾iaj帷a, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-02, 23:12   #2469
Miluchova
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 354

No ja mam za soba jakies 7 encanto 1 kerapro i 1 alfe, i wlosy sa super. Btw dzis farbowalam, jutro dam znac jak alfa daje rade z farba
Miluchova jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-03, 10:14   #2470
martuunia
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 912

ja przedwczoraj zrobi豉m swoje 3 encanto po ponad rocznej przerwie i ju mam fale :P /keratyny nie 瘸這wa豉m i zrobi豉m spory odst瘼 od sk鏎y g這wy tak jak radzi造軼ie. Na szcz窷cie mi nie zale篡 na efekcie prostych w這s闚, jednak nie wiem dlaczego nie wysz這, chyba wina w這sa. Nie mniej jednak s g豉dkie, l郾i帷e i spr篹yste Nast瘼nym razem chyba zdecyduje si na alfapro [?] ale to pomy郵 za jaki czas
martuunia jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-03, 10:20   #2471
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 680

Cytat:
Napisane przez martuunia Poka wiadomo嗆
ja przedwczoraj zrobi豉m swoje 3 encanto po ponad rocznej przerwie i ju mam fale :P /keratyny nie 瘸這wa豉m i zrobi豉m spory odst瘼 od sk鏎y g這wy tak jak radzi造軼ie. Na szcz窷cie mi nie zale篡 na efekcie prostych w這s闚, jednak nie wiem dlaczego nie wysz這, chyba wina w這sa. Nie mniej jednak s g豉dkie, l郾i帷e i spr篹yste Nast瘼nym razem chyba zdecyduje si na alfapro [?] ale to pomy郵 za jaki czas
mi si falowa造 je郵i posz豉m spa z wilgotnymi w這sami ale jak czekam a wyschn to s nadal proste, a swoje mam bardzo pokr璚one jedynie ju odrost mam od g這wy do嗆 spory

a mia造軼ie tak, 瞠 jak ju si keratyna powoli zaczyna豉 wyp逝kiwa zacz窸y Wam strasznie wypada w這sy?
mi w豉郾ie zacz窸y i nie wiem czy to przez "wiosn" czy ma to mo瞠 jaki zwi您ek z prostowaniem.

Edytowane przez xDOMINIKAx
Czas edycji: 2015-04-03 o 10:25
xDOMINIKAx jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-03, 10:34   #2472
tekila901
Zakorzenienie

czy jest tu kto, kto robi zabieg sam keratyn, bez nak豉dania od篡wki? jest jaka r騜nica?
Stary 2015-04-03, 15:29   #2473
yolca
Raczkowanie

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Poka wiadomo嗆
mi si falowa造 je郵i posz豉m spa z wilgotnymi w這sami ale jak czekam a wyschn to s nadal proste, a swoje mam bardzo pokr璚one jedynie ju odrost mam od g這wy do嗆 spory

a mia造軼ie tak, 瞠 jak ju si keratyna powoli zaczyna豉 wyp逝kiwa zacz窸y Wam strasznie wypada w這sy?
mi w豉郾ie zacz窸y i nie wiem czy to przez "wiosn" czy ma to mo瞠 jaki zwi您ek z prostowaniem.
Raczej przesilenie wiosenne i brak witamin
Stary 2015-04-04, 06:09   #2474
Miluchova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Poka wiadomo嗆
czy jest tu kto, kto robi zabieg sam keratyn, bez nak豉dania od篡wki? jest jaka r騜nica?

Ja, r騜nica taka, 瞠 nie musia豉m obcina ko鎍闚ek. Robi豉m tak przynajmniej 10 razy nie tylko na swoich w這sach, na ka盥ych trzyma這 si tak, jak trzeba ;p
Stary 2015-04-04, 08:49   #2475
magdaavon
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 335

Cytat:
Ja, r騜nica taka, 瞠 nie musia豉m obcina ko鎍闚ek. Robi豉m tak przynajmniej 10 razy nie tylko na swoich w這sach, na ka盥ych trzyma這 si tak, jak trzeba ;p
Ooo to pierwszy raz tez moge zrobic sama keratyna? Nie musze z odzywka i wyjdzie tak samo jakbym robila wg ulotki? Odzywka nie ma wplywu na trwalosci itp?
Chyba juz kiedys o to Ciebie pytalam, cos mi swita, sorry jak sie powtarzam, ale skleroza nie boli
magdaavon jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-04, 10:40   #2476
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez magdaavon Poka wiadomo嗆
Ooo to pierwszy raz tez moge zrobic sama keratyna? Nie musze z odzywka i wyjdzie tak samo jakbym robila wg ulotki? Odzywka nie ma wplywu na trwalosci itp?
Chyba juz kiedys o to Ciebie pytalam, cos mi swita, sorry jak sie powtarzam, ale skleroza nie boli
Dzi瘯uj Miluchova W這sy nie s p騧niej sztywne? Bo po zamej keratynie w這sy s jak druty, ale po od篡wce robi si troch delikatniejsze. Chcia豉m kupi najwi瘯sz butl, bo raz zosta豉m oszukana na allegro i kupi豉m podr鏏 encanto (efekt闚 w og鏊e nie by這, poza tym, 瞠 spali豉m sobie w這sy).
Ca造 zestaw jest strasznie drogi. Nie potrzebuj szamponu, bo mam, a niestety nie widzia豉m na all samej od篡wki. Za to mo積a kupi osobno keratyn.
Stary 2015-04-04, 16:36   #2477
justine333
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 10 612

Dziewczyny polecacie jakiego sprzedawc Cocochoco ?)
Stary 2015-04-04, 17:24   #2478
Miluchova
Zadomowienie

Moim zdaniem s tak samo mi瘯kie i trwa這嗆 jest taka sama
Stary 2015-04-04, 18:08   #2479
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem s tak samo mi瘯kie i trwa這嗆 jest taka sama
Dzi瘯uj jeszcze raz W takim razie zamawiam sam keratyn
Stary 2015-04-05, 09:20   #2480
yolca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justine333 Poka wiadomo嗆
Dziewczyny polecacie jakiego sprzedawc Cocochoco ?)
Ja kupowa豉m najpierw na allegro od vitastore czy jako tak, i oni sa przedstawicielem na polsk, wi璚 s ok. P霩niej kupowa豉m bezpo鈔ednio z ich sklepu
Stary 2015-04-05, 11:08   #2481
malaDarunia
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 415
Send a message via Skype™ to malaDarunia

hej dziewczyny!

przymierzam si do trwa貫go prostowania w這s闚 keratyn. Generalnie mam kr璚one w這sy, jednak od pewnego czasu mnie wkurzaj na maksa, bo si pusz jak nie wiem co

Zabieg b璠 wykonywa豉 w salonie fryzjerskim. Stosuj tam Artego.

Pisz, poniewa chcia豉bym zapyta czy kt鏎a z Was u篡wa豉 maski Montibello Lisso, kt鏎 pani fryzjerka poleci豉 mi do u篡wania po zabiegu prostowania.
Widzia豉m na forum, 瞠 ju kto o ni pyta, jednak nie uzyska chyba odpowiedzi. Czy macie jakie do鈍iadczenia z tymi produktami?

Mam nadziej, 瞠 zabieg mi wyjdzie i nie b璠 瘸這wa straconych pieni璠zy

W tej chwili moje w這sy wygl康aj tak jak w za陰czniku, a chce mie proste chocia tak, jak na drugim. mam nadziej, 瞠 si uda!
Za陰czone zdj璚ia
Rodzaj pliku: jpg image-b93a0fcf4dcc0e3a9ddba7c6fbe3bd4f77248085051b600655166c6e6d2338f0-V.jpg (133,0 KB, 58 za豉dowa)
Rodzaj pliku: jpg Darunia.jpg (19,7 KB, 50 za豉dowa)

Edytowane przez malaDarunia
Czas edycji: 2015-04-05 o 11:10
malaDarunia jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-05, 18:04   #2482
0ded61e046991206639e8e1572f46db6f3368a3a_62799cf2a5728
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 755

Pytanie :

Zrobi豉m keratynowe prostowanie z ENCANTO i na opakowaniu jest ze po otwarciu wa積y jest 3 miesi帷e.
Czy stosowa kto go po tym okresie czy to tylko umowna data?
0ded61e046991206639e8e1572f46db6f3368a3a_62799cf2a5728 jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-05, 18:20   #2483
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 8 967

Ja stosowa豉m odlewk po 7 miesi帷ach
Stary 2015-04-06, 10:52   #2484
elta
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 5

Hej dziewczyny

Moje pierwsze encanto robi豉m ok. 6 mies temu, efekt WOW, by豉m i jestem bardzo zadowolona. Efekt wci捫 jest widoczny ale w這sy jednak si pusz po takim czasie. Zosta豉 mi spora ilo嗆 od篡wki i keratyny, teraz chcia豉bym zrobi metod mieszan. Rozumiem, 瞠 myje w這sy szamponem, susz, mieszkam odrzywk z keratyn, nak豉dam, prostuj 5-6 razy pasmo, czekam 30 minut i sp逝kuj? Potem zn闚 susz i prostuj?

Popracie mnie prosz je郵i co napisa豉m nie tak
z g鏎y dzi瘯i ))
elta jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-06, 11:03   #2485
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elta Poka wiadomo嗆
Hej dziewczyny

Moje pierwsze encanto robi豉m ok. 6 mies temu, efekt WOW, by豉m i jestem bardzo zadowolona. Efekt wci捫 jest widoczny ale w這sy jednak si pusz po takim czasie. Zosta豉 mi spora ilo嗆 od篡wki i keratyny, teraz chcia豉bym zrobi metod mieszan. Rozumiem, 瞠 myje w這sy szamponem, susz, mieszkam odrzywk z keratyn, nak豉dam, prostuj 5-6 razy pasmo, czekam 30 minut i sp逝kuj? Potem zn闚 susz i prostuj?

Popracie mnie prosz je郵i co napisa豉m nie tak
z g鏎y dzi瘯i ))
Bez sensu my w這sy i prostowa je po raz kolejny. myjesz, nak豉dasz keratyn wymieszan z od篡wk, prostujesz i tyle
Stary 2015-04-06, 17:08   #2486
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 14 974

[1=0ded61e046991206639e8e1 572f46db6f3368a3a_62799cf 2a5728;50934440]Pytanie :

Zrobi豉m keratynowe prostowanie z ENCANTO i na opakowaniu jest ze po otwarciu wa積y jest 3 miesi帷e.
Czy stosowa kto go po tym okresie czy to tylko umowna data?[/QUOTE]
moja kumpela 2tyg temu zrobila zabieg encanto zestawem, ktory kupila ponad rok temu. i efekt super.

ogolnie mam wrazenie, ze cos zmienilo sie w skladzie encanto bo tylko za pierwszym razem uzyskalam prosta tafle, po kolejnych zabiegach wlosy nie byly juz tak proste.
goldika jest offline Zg這 do moderatora  
Stary 2015-04-06, 19:52   #2487
Kurciulla
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 3

Witam robi豉m encanto ok miesi帷 temu, efekt wyszed super, jestem bardzo zadwolona w這sy wygl康aj zdrowiej, jednak mam problem, w這sy mi si mega przet逝szczaj, zazwyczaj mylam je co 3 dni a teraz musze je myc codziennie bo staj sie nie do zniesienia. Robilam encanto rok temu i nie mialam takiego problemu. Do mycia uzywam babydream i od篡wki z garniera z awokado (rok temu ten sam zestaw i nie bylo mowy o przetluszczaniu). Jakie rady?
Kurciulla jest offline Zg這 do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2015-04-06, 20:16   #2488
Dusiia
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 197

Kup sobie suchy szampon. Odk康 u篡wam to myje w這sy dwa razy rzadziej
Stary 2015-04-06, 20:25   #2489
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kurciulla Poka wiadomo嗆
Witam robi豉m encanto ok miesi帷 temu, efekt wyszed super, jestem bardzo zadwolona w這sy wygl康aj zdrowiej, jednak mam problem, w這sy mi si mega przet逝szczaj, zazwyczaj mylam je co 3 dni a teraz musze je myc codziennie bo staj sie nie do zniesienia. Robilam encanto rok temu i nie mialam takiego problemu. Do mycia uzywam babydream i od篡wki z garniera z awokado (rok temu ten sam zestaw i nie bylo mowy o przetluszczaniu). Jakie rady?
A nak豉da豉 keratyn blisko g這wy?
Stary 2015-04-07, 13:31   #2490
latinka
Zadomowienie

Wiadomo軼i: 1 088
GG do latinka

Cytat:
No ja mam za soba jakies 7 encanto 1 kerapro i 1 alfe, i wlosy sa super. Btw dzis farbowalam, jutro dam znac jak alfa daje rade z farba

I jak po farbie? Nadal wida efekt alfaparfu? Przymierzam si do prostowania alfaparfem bo nie chc mie w這s闚 jak druty tylko zmniejszy puch
latinka jest offline Zg這 do moderatora  
Zamknij w徠ek

Nowe w徠ki na forum Fryzury i styling

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2017-04-22 22:09:54

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.