|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. III
kruella wg mnie zamawiaj - zmierz tylko dobrze długość stopy i może poproś o pomoc pracownika. Zawsze masz większą gwarancję, że buty będą dobrze leżały
|
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas to mi jest przykro, bo to z mojej rodziny te 3 osoby, a co jak co, ale jak zapraszasz 25 najbliższych osób to nie spodziewasz się w ogóle odmów... z rodziny Narzeczonego wszyscy potwierdzili od razu, jakby to bylo oczywiste, że będą - czyli tak właśnie jak się spodziewaliśmy. po mojej stronie jednak coś nie do końca ![]() Kruella, ja zawsze zamawiam przez neta wszystko, od bielizny po buty i chyba tylko raz coś odesłałam także polecam zaryzykować ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- dorzucam do mojej wizytówki w klubie trochę zdjęć, jakby któraś chciała zerknąć
|
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dodałam link do galerii w wizytówce
|
|
#2464 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie jak zrobic ten folder ze zdjeciami?
|
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Na dysku google - musisz mieć konto na gmailu
|
|
#2466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja xamawialam z neta tez obcas 5.5cm
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
hej pytacie czemu przyjaciolki nie bedzie, jest w holandii nie chca jej za bardzo puscic, nawet jesli to by jechala 20 h w jedna strone.. i byla by zmeczona na weselu bylaby kurtko bo zaraz by wracala.. generalnie zaplacila by 600 zl za przyjazd.. no noe klaruje sie to, no i by musiala sama przyjechac..przykro mi no ale coz ...
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- kruella buty zawsze mozna zwrocic ja nie zamawiam przez neta no ewentualnie adidasy bo beda pasowac.. sproboj ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej sukni na pewno nie zobaczy, a nawet sam powiedział, że nie chce nic wiedzieć i nic widzieć, ale i tak jest pewny, że będzie piękna groszek ciacho!
|
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kiedy podziekowanie dla rodzicow ? Przed oczepinami czy po??
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
Bo nie dosc ze mamy skomplikowane podziekowania to jeszcze nie wiem o ktorej to zrobic :O
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2475 |
|
Zadomowienie
|
No my takich nie mozemy ja nie mam rodzicow. I tylk osa rodzice TZta. Za moich rodzicow w dzien slubu robia chrzestni. A podziekowania mamy dla mamy i taty tzta chrzestnych moich, chrzestnej tzta, babc i swiadkow.
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi
![]() moze z zespolem pogadajcie zeby to byl dobry moment po oczepinach to moze byc juz za pozno.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Odnosnie podziekowac dla rodzicow..chcialam kupic jakies kosze cos. Ale zastanawiam sie nad rezygnacja oraz rezygnacja z blogoslawienstwa. PO co ten cyrk odwalac? jak najgorsza rzecza ktora robie wg niej to slub ![]() A prezent kupowac tylko tacie tz-eta(mama nie zyje) to glupio . On mimo wszystko jest bardziej w porzadku i duzo pomaga w organizacji. Moja mama nic nie pomogla. Mieli do mnie w dzien slubu przyjechac wczesniej odnosnie ubierania nagrywania itd.. zadzwonie do brata i siostry zeby przyjechali wczesniej a ona jak chce niech jedzie do kosciola albo wcale nie przyjezdza.
|
|
|
#2478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PO co mam kleknac przed nia i prosic o blogoslawienstwo na dalsza droge zycie jak znam jej zdanie i ona tego nie akceptuje. I napewno jak ja znam przed kamera fotografem/rodzina bylaby slodka do zwymiotowania, zagralaby pieknie. A swoje bym znow uslyszala przez telefon. Ona ma 2 twarze.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
my pewnie kwiaty kupimy..
mi sie np . blogoslawienstwo nie podoba., takie to sztywne .. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- ja tez bym pewnie wtedy podziekowan nie robila i tyle. nawet nikt nie zauwazy Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
dorot_qa - super wygląda twój Tż,!
![]() a te buty zostawiacie? |
|
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest błogosławieństwo i podziękowania, choć TŻ nie ma za co dziękować swojemu ojcu, chyba że za to, że zawsze mu pod górkę robi. Błogosławieństwo wiadomo przed wyjazdem do kościoła, a podziękowania będą ciche, bez odczytywania żadnych przemówień itd. Zespół zapowie podziękowania, puści muzykę, my po cichu im damy kosze z ręcznikami i tyle. Nie będzie żadnych tańców w kółeczku, łez czy piosenki 'wspaniałych rodziców mam'
|
|
|
|
|
|
#2483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieki za rady
![]() Pomine juz ta chora sytuacje. A nawiazujac do slubow. Jakbym miala dzis slub to bym sie rozplynela- doslownie. Bylismy na zakupach i mialam caly kark mokry i koszulke prawie cala.. Makijaz to by mi na 100 % splynal Ja chcialabym we wrzesniu 20 -takie marzenie. Ale pewnie pod koniec wrzesnia to juz tak cieplo nie bedzie
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć przez pół roku miałam wątpliwości, że mogłam szybciej wziąć datę, to jednak nie żałuję Ja byłam dziś u kosmetyczki na zabiegu na twarz i cierpiałam, a co dopiero, jakbym miała mieć makijaż i fryzurę... |
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas błogosławieństwo będzie i nie uwazam ze to jest sztuczne zależy od ludzi. moi rodzice i teściowie nie wyobrażają sobie żeby tego nie było. często towarzyszą emocje i tu też tak będzie . no nie da sie sztucznie tego zrobić .chyba ze dla kogoś jest przykry obowiazek ...no nie wiem jak nazwać.Podziękowania. dla rodziców będzie na 1000% ja bym chciała tez dla chrzestnych . Tż ma tylko chrzestną . On i teściowa mówią że nie ma za co chrzestnej dziękować.wiec nie będzie. Ja swoim bym chciała. i nie wiem jak to rozwiązać? dziadkowie: ja nie mam juz żadnych Tż ma dziadka (od taty) i babcię (od mamy) chciałabym też ich wyróżnić . Dziadek nie wiadomo czy będzie na weselu ale babcia na pewno. Ale oni też nie chcą. hmmm |
|
|
|
|
#2487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie teściowa już zaznaczyła, że ona na błogosławieństwie będzie płakać Ja chlipania na ślubach nie lubię, ale skoro musi to jej nie zabronię... My chrzestnym dziękujemy. Dziadkom też, choć TŻ ich nie ma, a ja mam 3. Chrzestnym wręczamy koszyki: alkohol, kawa, rafaello, a dziadkom małe koszyczki z herbatami. |
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra. a co z moją sytuacją ? no źle by to wyglądało gdyby były podziękowania tylko moim chrzestnym. :/
|
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech będzie nieszczere, ale chociaż Twoi chrzestni nie będą poszkodowani... A jeśli chodzi o dziadków, to byłam na weselu, gdzie Panna Młoda nie miała dziadków, to podziękowali po prostu osobom starszym za przybycie i wartości, jakie im przekazali, w tym dziadkom Pana Młodego - dali każdej osobie po 60 po bombonierce. Jeśli macie takie starsze towarzystwo, to można w ten sposób rozwiązać sprawę
|
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mi akurat nie przeszkadza ze dziadków nie mam (nie pamiętam ich zbyt dobrze) a podziękowania miały być tylko dla Tż . tylko że on nie chce tez dziadkom za nic dziękować
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.

także polecam zaryzykować