![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki cz. III
kruella wg mnie zamawiaj - zmierz tylko dobrze długość stopy i może poproś o pomoc pracownika. Zawsze masz większą gwarancję, że buty będą dobrze leżały
![]()
![]() |
#2462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kruella, ja zawsze zamawiam przez neta wszystko, od bielizny po buty i chyba tylko raz coś odesłałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- dorzucam do mojej wizytówki w klubie trochę zdjęć, jakby któraś chciała zerknąć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Ja też dodałam link do galerii w wizytówce
![]()
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
Powiedzcie jak zrobic ten folder ze zdjeciami?
![]()
![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Na dysku google - musisz mieć konto na gmailu
![]()
![]() |
#2466 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
hej pytacie czemu przyjaciolki nie bedzie, jest w holandii nie chca jej za bardzo puscic, nawet jesli to by jechala 20 h w jedna strone.. i byla by zmeczona na weselu bylaby kurtko bo zaraz by wracala.. generalnie zaplacila by 600 zl za przyjazd.. no noe klaruje sie to, no i by musiala sama przyjechac..przykro mi no ale coz ...
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- kruella buty zawsze mozna zwrocic ja nie zamawiam przez neta no ewentualnie adidasy bo beda pasowac.. sproboj ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mojej sukni na pewno nie zobaczy, a nawet sam powiedział, że nie chce nic wiedzieć i nic widzieć, ale i tak jest pewny, że będzie piękna ![]() groszek ciacho! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny kiedy podziekowanie dla rodzicow ? Przed oczepinami czy po??
![]()
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
Bo nie dosc ze mamy skomplikowane podziekowania to jeszcze nie wiem o ktorej to zrobic :O
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
No my takich nie mozemy ja nie mam rodzicow. I tylk osa rodzice TZta. Za moich rodzicow w dzien slubu robia chrzestni. A podziekowania mamy dla mamy i taty tzta chrzestnych moich, chrzestnej tzta, babc i swiadkow.
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
przykro mi
![]() moze z zespolem pogadajcie zeby to byl dobry moment po oczepinach to moze byc juz za pozno.. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Hej
Odnosnie podziekowac dla rodzicow..chcialam kupic jakies kosze cos. Ale zastanawiam sie nad rezygnacja oraz rezygnacja z blogoslawienstwa. PO co ten cyrk odwalac? jak najgorsza rzecza ktora robie wg niej to slub ![]() A prezent kupowac tylko tacie tz-eta(mama nie zyje) to glupio . On mimo wszystko jest bardziej w porzadku i duzo pomaga w organizacji. Moja mama nic nie pomogla. Mieli do mnie w dzien slubu przyjechac wczesniej odnosnie ubierania nagrywania itd.. zadzwonie do brata i siostry zeby przyjechali wczesniej a ona jak chce niech jedzie do kosciola albo wcale nie przyjezdza.
![]() |
![]() |
#2478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PO co mam kleknac przed nia i prosic o blogoslawienstwo na dalsza droge zycie jak znam jej zdanie i ona tego nie akceptuje. I napewno jak ja znam przed kamera fotografem/rodzina bylaby slodka do zwymiotowania, zagralaby pieknie. A swoje bym znow uslyszala przez telefon. Ona ma 2 twarze.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
my pewnie kwiaty kupimy..
mi sie np . blogoslawienstwo nie podoba., takie to sztywne .. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- ja tez bym pewnie wtedy podziekowan nie robila i tyle. nawet nikt nie zauwazy Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
dorot_qa - super wygląda twój Tż,!
![]() a te buty zostawiacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest błogosławieństwo i podziękowania, choć TŻ nie ma za co dziękować swojemu ojcu, chyba że za to, że zawsze mu pod górkę robi. Błogosławieństwo wiadomo przed wyjazdem do kościoła, a podziękowania będą ciche, bez odczytywania żadnych przemówień itd. Zespół zapowie podziękowania, puści muzykę, my po cichu im damy kosze z ręcznikami i tyle. Nie będzie żadnych tańców w kółeczku, łez czy piosenki 'wspaniałych rodziców mam' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieki za rady
![]() Pomine juz ta chora sytuacje. A nawiazujac do slubow. Jakbym miala dzis slub to bym sie rozplynela- doslownie. Bylismy na zakupach i mialam caly kark mokry i koszulke prawie cala.. Makijaz to by mi na 100 % splynal ![]() Ja chcialabym we wrzesniu 20 -takie marzenie. Ale pewnie pod koniec wrzesnia to juz tak cieplo nie bedzie ![]()
![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć przez pół roku miałam wątpliwości, że mogłam szybciej wziąć datę, to jednak nie żałuję ![]() Ja byłam dziś u kosmetyczki na zabiegu na twarz i cierpiałam, a co dopiero, jakbym miała mieć makijaż i fryzurę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas błogosławieństwo będzie ![]() ![]() Podziękowania. dla rodziców będzie na 1000% ja bym chciała tez dla chrzestnych . Tż ma tylko chrzestną . On i teściowa mówią że nie ma za co chrzestnej dziękować.wiec nie będzie. Ja swoim bym chciała. i nie wiem jak to rozwiązać? dziadkowie: ja nie mam juz żadnych Tż ma dziadka (od taty) i babcię (od mamy) chciałabym też ich wyróżnić . Dziadek nie wiadomo czy będzie na weselu ale babcia na pewno. Ale oni też nie chcą. hmmm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie teściowa już zaznaczyła, że ona na błogosławieństwie będzie płakać ![]() Ja chlipania na ślubach nie lubię, ale skoro musi to jej nie zabronię... My chrzestnym dziękujemy. Dziadkom też, choć TŻ ich nie ma, a ja mam 3. Chrzestnym wręczamy koszyki: alkohol, kawa, rafaello, a dziadkom małe koszyczki z herbatami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
no dobra. a co z moją sytuacją ? no źle by to wyglądało gdyby były podziękowania tylko moim chrzestnym. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech będzie nieszczere, ale chociaż Twoi chrzestni nie będą poszkodowani... A jeśli chodzi o dziadków, to byłam na weselu, gdzie Panna Młoda nie miała dziadków, to podziękowali po prostu osobom starszym za przybycie i wartości, jakie im przekazali, w tym dziadkom Pana Młodego - dali każdej osobie po 60 po bombonierce. Jeśli macie takie starsze towarzystwo, to można w ten sposób rozwiązać sprawę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.