|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka- produkty godne polecenia cz. XXX
U mnie w mieście, w jednej z Biedronek, z boku, gdzie kiedyś był mięsny otworzyli taki dział wyprzedażowy.
Kupiłam tam poszewki na jaśki po 2zł, polówki po 4 zł o takie: ![]() I botki te ze zdjęcia, czarne: ![]() za 4 zł
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
czy u Was w Biedronce przy kasie podczas płacenia też pada hasło typu "czy dobiera pan/pani do 50 zł żeby otrzymać zdrapkę??"
![]() u mnie to pytanie pada nawet gdy ktoś ma rachunek 42 zł przesada.. ja rozumiem jak komuś brakuje ok. 1-2 zł, ale nie przy takiej różnicy Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2014-10-09 o 17:58 |
|
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Jest pszenny, maślany, graham i z ziarnami
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam młynek. Jestem zaskoczona, bo zaszłam do biedronki mniej uczęszczanej, gdzie zawsze towaru pod dostatkiem, a tu niespodzianka...jedna sztuka wymacana, druga grzecznie w nienaruszonym pudełku czekała na mnie
Ciekawe czy tak szybko się rozeszły te młynki, czy było ich tylko po kilka sztuk na sklep.Jeszcze nie miałam okazji testować, bo nie mam kawy ziarnistej ale podoba mi się design. Mam tylko pytanie czy to wieczko z napisem "push on" ma tak latać??Czy ono się nie zatrzaskuje?? Rozumiem,że podczas mielenia mam je cały czas trzymać ręką? Nie śmiejcie się bo nigdy nie używałam młynka do kawy
|
|
|
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
W Krakowie na Powstańców rozkładają namiot
oby były te wieszaki na ubrania welurowe, bo mama od kiedy je widziała u mnie to męczy mnie żeby jej kupiła![]() Mimo zapasu żeli pod prysznic to potuptałam na dział kosmetyczny i zdziwiło mnie, że na mega rabaty weszło zaledwie kilka żeli, a na zdjęciu jest też np Palmolive, a sprawdzałam cenę i nie wchodzi tak jak chyba było z tymi warzywami w puszkach, że pomidory nie wchodziły...
|
|
#2466 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez annajustyna Czas edycji: 2014-10-09 o 18:10 |
|
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam tę kawę orzechową, zapach obłędny, ale niestety w smaku już nie jest tak orzechowa. Ale i tak smaczna, po prostu spodziewałam się takiego wow po tych wszystkich opiniach
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem ona ma naintensywniejszy aromat.
|
|
|
|
#2469 |
|
Pani Mizantrop
|
Cudnie pachną te żele Spa
I do mojej kolekcji dołączyło 8 herbat i karmelowa kawa Nie piłam jeszcze żadnej DE, jak mi zasmakuje, to dokupię drugą karmelową i jedną orzechową.
|
#2470 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Za to mamy awarie terminali i znowu jest powrót do starych czasów pt "nie masz gotówki, nie ma zakupów" Musiałam wracać się spory kawałek do bankomatu, ale dobrze i tak, że wywiesili informację na drzwiach wejściowych. Uniknęłam nabrania zakupów a potem "niespodzianki" przy kasie
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
Ja dorwalam ostatnia herbatę muffinkowa i zaraz będę robić testy.
oczywiście była w zupełnie innej części sklepu niż wielki napis reklamujący ja, przez co juz prawie straciłam nadzieje.
|
|
|
|
#2472 |
|
Wtajemniczenie
|
czy u was są pampersy w tych pudlach domkach ?? po ile ??
|
|
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam dziś muffinkę jagodową i szarlotkę z cynamonem. smaki w miarę ok, ale szału nie robi (nie to co niektóre smaki liptona - takie intensywne), a szarlotkę jak powąchałam to miałam ochotę wyrzucić - dla mnie śmierdzi :P
|
|
|
|
#2474 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2476 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam ale nie wiem jak zacytować na telefonie.
Racja, liczyłam na bardziej intensywny smak, zwłaszcza po powąchaniu, no ale jak za niecałe 4 zł to nie żałuje, smaczna. |
|
|
|
#2477 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
Donoszę, że:
- chipsy grillowane warzywa Top Chips są obecnie okropne, w ogóle bez smaku, popsuły się strasznie i jestem przeogromnie zawiedziona ![]() - miałyście rację z żelkami na wagę, również teraz się ich nie da zjeść (a kiedy te stoiska z żelkami nie były jeszcze powszechne kupowałam je często i były mega smaczne) - chciałam obejrzeć te kozaki za 65 zł, ale jakaś babka wyrywała mi z rąk każdego buta, którego wzięłam -.- Najpierw myślałam, że wzięłam jakieś, co oglądała, bo je przed sekundą miała w ręce, ale kiedy wzięłam drugą parę wprost z kartonu uznałam to za przesadę i sobie poszłam, bo i tak obecnie takie buty nie są mi potrzebne ![]() - żelom pod prysznic się oparłam - na Armii Krajowej jeszcze sporo młynków do kawy stało - wprowadzili chrupki Na Maxa o smaku pizzy, które niby wygrały konkurs testujemy. Trochę mało przyprawione, ale ogólnie są ok. |
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
kupujecie żelki na wage z tego regału
![]() ![]() łoo matko ! ja kiedyś tez kupiłam... raz jeden póki nie zobaczyłam .. jk ludzie/dzieci się z nimi obchodzą ![]() mam nadzieję że u was jest inaczej
|
|
|
|
#2482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdarzało się to rzadko w sumie, ale jednak Ale teraz już przestanę, są niesmaczne
Edytowane przez Salvaja Czas edycji: 2014-10-09 o 20:43 |
|
|
|
|
#2483 |
|
Pani Pech
|
Kupiłam 3 kawy DE różne smaki Mniam , pije właśnie orzechową
![]() i drugi młynek , kupiłam pieprz kolorowy 15 g i myślę , ze jeszcze z 4-5 opakowan wejdzie ![]() super miele , miałam kiedyś podobny to wywaliłam, może jeszcze trzeci wezmę na coś xd testowałam ten batonik twarogowy mimo ze mam dietę , ale musiałam ![]() i waniliowy smaczniutki
|
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny!!
mam pytanko, czy używała któraś z Was tych wkładów filtrujących z B. do dzbanka Brity?? Pasują bez problemu?? http://www.biedronka.pl/pl/product,i...-do-wody-2-szt |
|
|
|
#2485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry cukier to dark muscovado, on jest taki jakby wilgotny, bardzo ciemny, dostaniesz w kauflandzie za jakies 7 zl. Ten cukier jest wart swojej ceny, bo mocna kawa smakuje z nim super karmelowo i ta roznice czuc, a z tym zwyklym cukrem wg mnie nie ma roznicy.przynajmniej ja wole muscovado. Cytat:
liptona nie lubie za bardzo, nie ma smaku, kupuje takie herbaty, ktore maja w nazwie earl grey, mocna. Uwielbiam Assam, chociaz rzadko bywa w promocjach, ale to pewnie dlatego, ze moja babcia zawsze kupowala ta herbate. Jest jeszcze tetley taki mocny. a z owocowych herbat, to tylko vitax i saga, kupilam jakies na promocji i ohyda. Obledna jest herbata sliwkowa z cynamonem chyba, takie wersje zimowe, sliwkowa z muscovado obled. nie kupujcie bynajmniej tej whisky za 69 zl niby single malt, jest gorsza od tanszego johny walkera. Niedobra i smierdzaca. Dobry jest likier stock za 29 zl, ale i tak nie tak dobry jak baileys, no ale roznica cenowa spora. Na swieta taki likier bedzie smaczny.
|
||
|
|
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, są u Was chusteczki do demakijażu? Pół roku temu kupiłam takie z płatkami róż na opakowaniu, 50 sztuk chyba, albo 25 nie pamiętam dokładnie. Dziś specjalnie po nie poszłam i nie było. Wycofali je czy szukać w innych biedrach?
|
#2487 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2489 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

ale podoba mi się design. 

Nie piłam jeszcze żadnej DE, jak mi zasmakuje, to dokupię drugą karmelową i jedną orzechową.