![]() |
#2461 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Massimo Dutti - część VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
A jaki ma związek wiek z XS? Moja babcia (po 70) jest XS, a czasem XXS ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() No to wszystkie nas teraz strach obleciał... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Raczkowanie
|
Pojechałam dziś do MD stacjonarnie w poszukiwaniu szarego , długiego swetra ale już był wyprzedany. Skusiłam się na ten, tylko ja go widzę z granatowymi jeansami i dużą skórzaną torbą
![]() http://www.massimodutti.com/ru/ru/%D...ml?colorId=704 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Czytam Was od wyprzedaży letniej ale dopiero teraz postanowiłam się ujawnić bo nerwy mnie biorą..... Jak to jest możliwe, że na np rosyjskiej stronie dostępne są prawie wszystkie rozmiary a u nas pusto..... A tak w ogóle jestem zrozpaczona - nie zdążyłam kliknąć: http://www.massimodutti.com/pl/pl/sa...ml?colorId=721 jest jakaś nadzieja? |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No jest to bardzo zastanawiające rzeczywiście, sprawdziłam jeden sweterek i w u nich jest a u nas nie a przecież EU ma jeden i ten sam magazyn w Hiszpanii ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------
[/COLOR] Kolorowa, celuj w S; ja jestem normalnie xs, ale mam S i jest fajna, nie wygląda jak worek. A jaki ma związek wiek z XS? Moja babcia (po 70) jest XS, a czasem XXS ![]() ![]() Moja babcia tez nosila XS, wiec jest dla mnie nadzieja. Troche sie z siebie nabijam z tym wiekiem, ale rzeczywiscie w za malych ciuchach czuje sie niekomfortowo. Jesli chodzi o wyprzedaze to bieda w tym roku straszna. Licze na to, ze w Hiszpanii upolije cos ladnego. Chociaz tam rowniez MD jest bardzo popularne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny! chciałabym się serdecznie przywitać
![]() ![]() ![]() ![]() Ze strony internetowej zamówiłam koszulę dżinsową we wzór paisley oraz płaszczyk pikowany (z myślą już wiośnie, nie mierzyłam go w ogóle więc nie wiem jak się będzie prezenował). Chciałam jakiś fajny sweter kupić ale nic mi się nie rzuciło w oczy. Jestem w 5 mies. ciąży, brzuch mam jeszcze nieduży ale wszystkie te swetry jakieś przykrótkawe i kiepsko to wygląda. Albo strasznie grube a zima mało sroga. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- A i jeszcze kupiłam sukienkę plisowaną w kolorze oberżyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie bylo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Raczkowanie
|
W tej edycji % kupilam sobie jedynie szara sukienke welniano+poliestrowa y marszczonzm przodem. n
Nie widze jej na stronie. Cena 179 yl. |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ze sweterków na Twoim miejscu polowałabym na luźne kardigany. Nie trzeba naciągać na brzuch i potem będziesz też mogła nosić bo tradycyjny rozmiar możesz wziąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() OnaZ dostała taką informację na maila ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do spodni, to ja też zaczęłam swoją przygodę z MD od spodni, Mam woski, kilka par dzinsów, spodnie chinosy. Ze wszystkich jestem bardzo zadowolona. Nie mam jeszcze żadnej góry, bo jakoś nie mogę na nic trafić, no a teraz marzy mi się płaszczyK, ale ciągle się waham, czy nie będzie mi w nim zimno zimą Co myślicie? http://www.massimodutti.com/pl/pl/wo...ml?colorId=412 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam wstawić zdjęcie tej sukienki szarej, ale nie potrafię.... ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Rozeznanie
|
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie
![]() Rzeczywiście moda teraz trochę ciążowa ![]() ![]() Sukienka oberżyna z md powinna mi trochę posłużuć, sznureczek można wyciągnąć. Bluzki / koszule też raczej są szerokie w brzuchu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do gór z MD, to muszę zainwestować w jakiś sweterek, skoro mówicie, że są takie trwałe. W ogóle od kiedy kupuję mniej rzeczy,a lepszych jakościowo, droższych, to rocznie i tak mniej wydaję na ciuchy. Wydaje mi się, że lepiej inwestować w klasykę dobrej jakości niż w jednosezonowe rzeczy marnej jakości, które praktycznie do niczego nie pasują. Dawniej rzucałam się na wszystko, co aktualnie modne i tanie, szukałam okazji na allegro, a często z jakości byłam naprawdę niezadowolona. PS. czy wełna z MD jest gryząca? Kupiłam raz sweterek z wełną z Zary i okropnie gryzł. hmm no właśnie jestem, więc chyba odpuszczę. Szkoda, bo bardzo mi się podoba. Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2014-12-20 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2484 | ||
Zakorzenienie
|
witamy nowo ujawnione klikaczki
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem nie jest, ale ja akurat mam sporą tolerancję. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Wtajemniczenie
|
Spojrzałam na NK i tyyyylllle rzeczy mi się podoba, że jak nic pójdę z torbami
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Raczkowanie
|
W Galerii Warmińskiej sporo wszystkiego, kupiłam tylko woski granatowe jutro idę po jakiś fajny sweterek.
#2487 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za wszystkie odpowiedzi!w takim razie chyba zaryzykuję i zamówię jakieś jeansy, mam nadzieję że będą pasować, bo u mnie zazwyczaj to wielka loteria jeśli chodzi o rozmiar spodni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
kilianna napisała: Cytat:
Cytat:
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba tez muszę go kupić ale czekam aż spadnie jeszcze Tak w ogóle to mam dzis na sobie "tyleczkowe" dżinsy i ![]() ![]() A moja babcia powiedział ze sie "poprawilam" i ze "pucia" jestem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.