Scent Bar LV - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-28, 21:38   #2461
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
A ten Monsun obadałaś czy pominęłam test?
Czekam na próbkę
Obczaj to ad dekoracji:
http://www.ozdabianiepotraw.pl/wp-co...uga-strona.jpg
http://pasjeiuspokojenia.blox.pl/resource/P1035753.JPG
https://polki.pl/work/privateimages/...s/E/204203.jpg
https://polki.pl/work/privateimages/...s/E/204199.jpg

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 21:40   #2462
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Bry

Cytat:
Ja mam na opisie endo. Przez gardło. Mozę są dwie nazwy, nieistotne.
Oł je, gastro to szczegółowa nazwa konkretnego badania endoskopowego.
Aaa to tego nie wiedziałam

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No tak, podglądać to każdy, a pisać to nie łaska!

A kolonoskopia przez kolano
1. A mam to czas?
2.

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Co do skąpstwa, oglądam czasem amerykańskie Megasknery na TLC i już mnie NIC nie zdziwi. Wyprawianie 16stych urodzin w klubie go go (bo za dnia stoi zamknięty) albo 10tych urodzin w domu starców (za darmo!), gotowanie lasanii w zmywarce albo robienie prania w basenie.
Wkładanie cegieł do spłuczki, żeby się nie zużywało za wiele wody, kąpiel całej rodziny po kolei w jednej wannie, są też obrzydliwsze rzeczy, których Wam oszczędzę
A! Jeden gostek stał się bywalcem wszelkich grup wsparcia, bo tam za darmo można było coś przekąsić, a nawet w grupie dla palaczy dwa papierosy wypalił.
No i zużywanie tego, co inni wyrzucają - np babka czatująca pod szpitalami na ludzi wypisywanych - bo zostają kwiaty i baloniki, dzięki czemu, jako handlarka nieruchomościami ma dekoracje za free.
Jeszcze dobra była babeczka, która o północy się brała za sprzątanie, bo między 24rtą a piątą rano prąd o połowę tańszy (odkurzacz, nóż do żywopłotu zużywają w końcu prąd).
Chodzenie z żarówką w ręku po domu i wkręcanie jej tam, gdzie się jest też mi się podobało

Oglądałam to, masakra jeden gosciu zrobił sobie specjalne rynny i rury w całym domu i miał wodę z deszczu a u innego skarpetka robiła za filtr do kawy, mam nadzieję ze nie używana

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Szatanka

Droga
To chyba wolę kupić żel aloesowy znowu i dodawać do masek....przynajmniej na razie

Droga nie droga jakby popatrzeć na pojemnośćale ja używam w ogromnych ilosciach odżywki więc mnie się nie opłaca

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 21:50   #2464
rachell111
Zakorzenienie

thnx
thnx

no przeraża mnie "trudność" niektórych, ja jestem od brzydkich sałatek

To wymiata - to już jest sztuka http://www.szczesliva.pl/sposoby-na-malego-niejadka/
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 21:58   #2466
rachell111
Zakorzenienie

Zając jest super ! i Lew też
Duszkiw gulaszowej kąpieli Coś dla mnie !
Myślę, że to określa maksimum moich zdolności - https://gotujmy.pl/kanapkowa-ciuchci...is,177836.html

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-01-28 o 22:01
Stary 2015-01-28, 22:06   #2468
rachell111
Zakorzenienie

Czad! Ale przeceniasz mnie Nigdy tego nie zrobię
Misio słodziak, i jeden i drugi.
Stary 2015-01-28, 22:13   #2469
Redhaired Witch
Nindżopesz

No czad, zwłaszcza ludziki w kąpieli, padłam A ten smutny bury piesek? Ja bym go nie zjadła, nieboraczka

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 22:20   #2471
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
No czad, zwłaszcza ludziki w kąpieli, padłam A ten smutny bury piesek? Ja bym go nie zjadła, nieboraczka
To piesek jest? Ja myśaląłm że misio Ten smutny?
Genialne! hipopotamy, kotek nad zupą z rybkami Ślimak Jamnik wygrywa! Fenomenalny !

Jeże chyba zrobię! Gruszki są na topie, sama zjem, no i wygląda na wykonalne
Thnx

Dla karmiącej zrobię cukinię faszerowaną kurczakiem, cukinią, marchewką, ryżem i może trochę pomidorka?

Czas edycji: 2015-01-28 o 22:22
Stary 2015-01-28, 22:33   #2472
Miciel
Wpisz tu zomzing

http://www.sidetrackedsarah.com/wp-c...-Foods-021.jpg
http://tj-prod-media.s3.amazonaws.co...s-for-kids.jpg
http://theartofnutrition.com/wp-cont...ed-418x400.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com...0fe45fc8a5.jpg

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

http://3.lushome.com/wp-content/uplo...n-ideas-11.jpg
http://www.healthyfoodhouse.com/wp-c...ion-ideas4.jpg
http://3.lushome.com/wp-content/uplo...gn-ideas-6.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-LeaosYa4UK...0_n%5B1%5D.jpg

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 22:42   #2473
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a może być ten odłup z wymydlonego już?

Pod warunkiem, że brak chorób skórno-wenerologicznych
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Kude powa.żnie... Mogę tego nie przetrwać ...

Dobrze wiemy, że sprawia Ci to prawdziwą przyjemność
Cytat:
ad1. mam tak samo , dlatego koniec z kupowaniem, tyle fajnych ciuchów w szafie (dużo z metkami jeszcze) a ja łażę w polarze/bluzie, bojówkach/dżinsach i trampkach
Witaj in da klab
Cytat:
stoi!
Ale co?!
Cytat:
Że miękki to niedobrze

Skąd wiesz, że Redzia go nie urobi?
Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
1. A mam to czas?

---

Ale kulinarne cuda tu wklejacie Jeśli chodzi o potrawy na imprezy dla nieco starszych człowieków, lubię przeglądać kuchnię Broni, fajne rzeczy robi ze zwyczajnych składników, niby proste, swojskie smaki, a podane w inny sposób Mnie ujęły szczególnie roladki z szynki w galarecie:

, że o komunijnych ciastkach nie wspomnę
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 23:08   #2474
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Nie, nie czepiasz się.
Masz prawo wymagać dostarczenia dokładnie tego produktu, który zamówiłaś - jak zamawiasz perfumy, to też Cię interesuje, czy to wersja przed czy po reformulacji. Wiem, ze poziom cenowy inny ale zasada ta sama.
Też mi sie tak wydaje
Cytat:
Odlewka maseczki do włosów, tego jeszcze nie grali To ja tak nieśmiało poprosiłbym o odłupka tego sandałowego mydła z Rossa, ktoś, coś?

:
Było, było i masek, i odżywek i nawet olei

Mało używane mogę Ci odlupać

Cytat:
To znak od Boga! To jasny przekaz - uspokój się i nie kupuj więcej!
:
O tym samym pomyślalam

Cytat:
mam pojemnik, więc dawaj adresso , jutro ewent pojutrze będę na poczcie
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-28, 23:21   #2475
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Mało używane mogę Ci odlupać
Przemyślałem sprawę i stwierdzam, że przesył wyniesie mnie jednak drożej, niż pójście do Rossa
Cytat:
O tym samym pomyślalam
Wiedz, że coś się dzieje
Stary 2015-01-29, 00:07   #2476
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ale co?!

Skąd wiesz, że Redzia go nie urobi?

Ale kulinarne cuda tu wklejacie Jeśli chodzi o potrawy na imprezy dla nieco starszych człowieków, lubię przeglądać kuchnię Broni, fajne rzeczy robi ze zwyczajnych składników, niby proste, swojskie smaki, a podane w inny sposób Mnie ujęły szczególnie roladki z szynki w galarecie:
No jak to co? Umowa!

No w suuumie, skoro miękki po użyciu, czyli nie ma dramy

3. Faktycznie! Kapitalne, te nalesniki w piersi z kurczaka Jesus zaśliniłam się, nie mogę teraz oglądać przepisów, nie o tej porze
Stary 2015-01-29, 00:15   #2477
gryx82
BAN stały

Cytat:
No jak to co? Umowa!
Umowa? Ech... no ale lepszy rydz, niż nic!
Cytat:
No w suuumie, skoro miękki po użyciu, czyli nie ma dramy

Cytat:
3. Faktycznie! Kapitalne, te nalesniki w piersi z kurczaka Jesus zaśliniłam się, nie mogę teraz oglądać przepisów, nie o tej porze
Dużo fajnych pomysłów na swojskie potrawy, ale tak inaczej właśnie Ja od poniedziałku "na diecie" tak jakby, kolacja wyautowana z rozkładu dnia, piwo i driny ograniczone do niezbędnego człowiekowi minimum, tylko zakurzony rower stacjonarny zerka na mnie z ciągłym wyrzutem i weny na jakieś fancy fit potrawy brak
Stary 2015-01-29, 00:38   #2478
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Dużo fajnych pomysłów na swojskie potrawy, ale tak inaczej właśnie Ja od poniedziałku "na diecie" tak jakby, kolacja wyautowana z rozkładu dnia, piwo i driny ograniczone do niezbędnego człowiekowi minimum, tylko zakurzony rower stacjonarny zerka na mnie z ciągłym wyrzutem i weny na jakieś fancy fit potrawy brak

Pstrąg z pary? kasze z duszonymi warzywami? Leczo? Cebulowo-pieczarkowe omlety ? kotlety z kapusty? Nadziewane cukinie? Mówię co ja jem Raczej nie jest to fansy, ale robię tak, że jak mam ochotę na konkretny smak, składnik to go robię. Czyli faza na ziemniaki, cukinie, warzywa, potem faza na mięsa, potem (jak sie zatkam mięsem) faza na zupy, potem faza na kasze, potem faza na ryby, i tak w kółko. Kapustne, strączki, korwetki, jaja, grziby riby

surówki i sałatki wdrażam pomału, bo trochę za zimno wciąż dla mnie na potrawy nie na ciepło Ale coś tam wpada, zwłąszcza kapkisz.

Ad Broni, to raczej kuchnia mojej teściowej, zapodam jej bloga. Bo tyle zabawy to nie dla mnie, ja lubię minimum czasu spędzonego w kuchni a maksimum smaku. U Broni jest zabawa w żarcie. Ale sporo rzeczy mi się podoba, wyjąwszy parówki i ciasta francuskie

Czas edycji: 2015-01-29 o 00:40
Stary 2015-01-29, 00:45   #2479
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Justynko musisz być , fajnie jak będzie ktoś w moim wieku
Dziękuję, kochana, ale pamiętaj, żem pani w średnim wieku

Cytat:
A czy mogłabym nieśmiało dołączyć...?
Jak dla mnie - bomba
Uwielbiam poznawać ludzi na żywo

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
to z 2000 ?
Nie, nowe, jak chciałam
Stara wersja może i piękna, ale na pewno bardziej babciowa, poza tym teoretycznie żywot ma krótszy

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Przy Mai to w zasadzie nie ma sensu się czesać ani malować
Oj no weź, bo mi będzie wstyd, jak sobie tapetę położe i odrosty zrobię

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

u mnie problemy mnie pokonały po prostu
kwestia psychiki bo inny by już sie pozbierał dawno a ja tkwię w martwym punkcie
Nie ma sensu porównywać się z innymi, bo tylko sobie dokładasz
każdy ma swoją miarę na martwienie się

Wojtek mawia "Od martwienia ludzie stają się martwi" - i święta prawda

Cytat:

Jak mi się uda powiedzieć, ze "to był dobry dzień" ze dwa dni w miesiącu, to jest dobrze - ale to się zdarza dużo rzadziej. Na ogół jest i ochota,żeby walić głową w
Zawsze tak mi przykro to słyszeć...

Cytat:
Mursz Pisze się na spotkanie i pozdrawia bar
Mursz, słoneczko nasze

Cytat:
Mam wielopoziomy dół I jak zwykle spotkania ładują mnie pozytywnie, energetycznie, tak teraz sama sobie jestem przeszkodą, i chcę przeziomować pod kocykiem w domowym zaciszu. Ostatnio wiele spraw mi dokopało, nerwowy system mi nie wytrzymuje, ale jakoś sobie tłumaczę, że muszę myśleć pozytywnie, bo nic innego mi już nie pozostało

Także liczę na to, że się wszystko na lepsze odmieni, staram się nie "autodołować" mimo wszystko.

Nie pozostaje mi dodać, że "jak byłam w twoim wieku" - miała permanentnego doła i mnóstwo komplikacji z tym związanych, pogubienie zupełne - a teraz tym bardziej się cieszę tym, co jest

Cytat:
Ja poszukam nimfeo ,ale kurka też mam z chlustu albo patyczka, a to z psika trzeba . Cały czas szukam czegoś ciepło otulającego i nie za słodkiego A tu wanilia i wanilia
Mam odlewkę w atomku, więc służę

Słuchajcie...
wizyta u profesora przeszła moje oczekiwania - w najbardziej pozytywnym sensie. Poszłam do niego z nowymi pocztówkami, oglądał długo, słuchał o duftarcie i wiecie, co mi powiedział?
"Nie chciałem ci tego mówić zbyt wcześnie, bo trzeba z takimi opiniami być bardzo ostrożnym, ale twoje obrazy mają coś z dziecięcego zachłyśnięcia się nowymi doznaniami, mają w sobie prawdę"
i jeszcze
"Parę razy w życiu spotkałem się ze zjawiskiem, Włosi mają na to odrębną nazwę - dotyczy przestrzeni między widzem a obrazem. Tego nie oddadzą żadne reprodukcje, nawet jeden do jednego - chodzi o to, że obraz oddziałuje na oglądającego w szczególny sposób, dzieje się coś nieuchwytnego (tu zamachał rękami) - alchemia. I w twoich pracach to jest. Brawo."

A nie znam surowszego, żeby nie powiedzieć bezwzględnego krytyka.
Wyobrażacie sobie, co czuję?
I powiedział, że daje mi wszelkie rekomendacje!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 01:08   #2480
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Nie pozostaje mi dodać, że "jak byłam w twoim wieku" - miała permanentnego doła i mnóstwo komplikacji z tym związanych, pogubienie zupełne - a teraz tym bardziej się cieszę tym, co jest

Słuchajcie...
wizyta u profesora przeszła moje oczekiwania - w najbardziej pozytywnym sensie. Poszłam do niego z nowymi pocztówkami, oglądał długo, słuchał o duftarcie i wiecie, co mi powiedział?
"Nie chciałem ci tego mówić zbyt wcześnie, bo trzeba z takimi opiniami być bardzo ostrożnym, ale twoje obrazy mają coś z dziecięcego zachłyśnięcia się nowymi doznaniami, mają w sobie prawdę"
i jeszcze
"Parę razy w życiu spotkałem się ze zjawiskiem, Włosi mają na to odrębną nazwę - dotyczy przestrzeni między widzem a obrazem. Tego nie oddadzą żadne reprodukcje, nawet jeden do jednego - chodzi o to, że obraz oddziałuje na oglądającego w szczególny sposób, dzieje się coś nieuchwytnego (tu zamachał rękami) - alchemia. I w twoich pracach to jest. Brawo."

1. Rozumiem i tego się trzymam, sama sobie chcę pomóc wmawiając sobie, że wszystko się zmienia, i możliwe są jeszcze pozytywy. Poważnie, staram się pozytywnie ładować, bo sentencja Wojtka ma w sobie wiele prawdy. Wiem jakie destrukcyjne działania miał i ma na mnie stres, deprecha. Widzę skutki. Teraz chcę to odwracać pomału, bo pamiętam wciąż jakie cudowne efekty daje mi poczucie szczęścia. Co sie wtedy ze mną dzieje, jaki mam ogień w d..ie Ile gór jestem w stanie przenieść na euforycznym haju.

2. Ja może i jestem laik w temacie ale się z nim zgadzam, zwłaszcza w tej drugiej kwestii.

Wyobrażam sobie jak się czujesz, bycie docenionym to najlepsza nagroda, satysfakcja! No i paliwo na dłuuuugo
Gratuluję!

Czas edycji: 2015-01-29 o 01:11
Stary 2015-01-29, 01:11   #2481
gryx82
BAN stały

Cytat:
Pstrąg z pary?
Ryby preferuję smażone
Cytat:
kasze z duszonymi warzywami?
Kasze z gulaszem i sosem
Cytat:
Leczo?
Raz na dłuuugi czas mnie najdzie
Cytat:
Cebulowo-pieczarkowe omlety ?
Jajka najchętniej z majonezem
Cytat:
kotlety z kapusty?
Nie znam
Cytat:
Nadziewane cukinie?
Z mięsem mielonym i żółtym serem?
Cytat:
Mówię co ja jem
Teoretycznie to ja to wszystko mam w jednym palcu, te wszystkie warzywa na parze, ryby pieczone w folii, węgle najlepiej z rana, 5 małych posiłków dziennie itd., a w praktyce wychodzi zazwyczaj to, co wychodzi - czyli próbuję jeść to, co zawsze, ino w mniejszej ilości A marzyłby mi się taki zapał, coby se jaglanki gotować, koktajle warzywne kręcić, chude mięsko gotować na parze Ale podstawa to u mnie szlaban na kuchnię wieczorem - to najlepiej się sprawdza
Cytat:
Raczej nie jest to fansy, ale robię tak, że jak mam ochotę na konkretny smak, składnik to go robię. Czyli faza na ziemniaki, cukinie, warzywa, potem faza na mięsa, potem (jak sie zatkam mięsem) faza na zupy, potem faza na kasze, potem faza na ryby, i tak w kółko. Kapustne, strączki, korwetki, jaja, grziby riby
To ja mam takie fazy wyłącznie na dietetyczne katastrofy, czytaj - parówki z serem i ketchupem, albo sandwiche, najlepiej z salami, górą sera i z majonezowymi sosami
Cytat:
surówki i sałatki wdrażam pomału, bo trochę za zimno wciąż dla mnie na potrawy nie na ciepło Ale coś tam wpada, zwłąszcza kapkisz.
Kapkisz uwielbiam w każdej postaci
Cytat:
Ad Broni, to raczej kuchnia mojej teściowej, zapodam jej bloga. Bo tyle zabawy to nie dla mnie, ja lubię minimum czasu spędzonego w kuchni a maksimum smaku. U Broni jest zabawa w żarcie.
To prawda - to raczej kuchnia typu "ciocia Władzia wyprawia imieniny"
Cytat:
Ale sporo rzeczy mi się podoba, wyjąwszy parówki i ciasta francuskie
Parówy w cieście fhąsuskim, my
Cytat:
Muszę zapamiętać!
Cytat:
Słuchajcie...
wizyta u profesora przeszła moje oczekiwania - w najbardziej pozytywnym sensie ...
Lepszej rekomendacji nie mogłaś sobie wymarzyć, prawda?
Stary 2015-01-29, 01:17   #2482
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ryby preferuję smażone

Teoretycznie to ja to wszystko mam w jednym palcu, te wszystkie warzywa na parze, ryby pieczone w folii, węgle najlepiej z rana, 5 małych posiłków dziennie itd., a w praktyce wychodzi zazwyczaj to, co wychodzi - czyli próbuję jeść to, co zawsze, ino w mniejszej ilości A marzyłby mi się taki zapał, coby se jaglanki gotować, koktajle warzywne kręcić, chude mięsko gotować na parze Ale podstawa to u mnie szlaban na kuchnię wieczorem - to najlepiej się sprawdza
Pstrąga spróbuj, jest genialny.

Wiesz kluczem do sukcesu jest to lubić, nie powielać czyjegoś menu - jaglanka, mięsko z pary. Jeśli po spróbowaniu, okazuje się, że tego nie lubimy, raczej nie utrzyma się na stałe taki przepis. Najlepiej stworzyć swoje włąsne menu.

Ja np nie uważam koktajli za jedzenie i nie wlączam ich do swojego menu, póki mam zęby. Zbyt lubię delektować się poszczególnymi smakami zeby miksować sobie papki.

Dobranoc.

Czas edycji: 2015-01-29 o 01:33
Stary 2015-01-29, 01:46   #2483
gryx82
BAN stały

Cytat:
Pstrąga spróbuj, jest genialny.
Na parze?
Cytat:
Wiesz kluczem do sukcesu jest to lubić, nie powielać czyjegoś menu - jaglanka, mięsko z pary. Jeśli po spróbowaniu, okazuje się, że tego nie lubimy, raczej nie utrzyma się na stałe taki przepis. Najlepiej stworzyć swoje włąsne menu.
Otóż to Ja wiem przykładowo, że tych 5 posiłków (jak i porcji owoców/warzyw) dziennie nie ogarnę, bo dla mnie to zbyt wiele (i nie o ilość mi chodzi, co o częstotliwość tylko) Zresztą wielka kawa z rana trzyma mnie nawet i kilka godzin (wiem, wiem, metabolizm se spowalniam itd.), nie chcę robić czegoś wbrew sobie
Cytat:
Ja np nie uważam koktajli za jedzenie i nie wlączam ich do swojego menu, póki mam zęby. Zbyt lubię delektować się poszczególnymi smakami zeby miksować sobie papki
A ja bym z chęcią zastąpił któryś z posiłków jakimś zdrowym, treściwym koktajlem
Cytat:
Dobranoc.
Sija

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-29, 07:15   #2484
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
1. Dawno tak bardzo nie czekałam na wiosnę, a przynajmniej wiosenną pogodę. Wyjątkowo mi źle w tym roku na tle pogody. Jestem cała jakaś zmarznięta, odarta z energii, chęci do zycia, no deprecha jak się patrzy, niemoc totalna. Zmuszam się do żartów itp żeby jakoś dżwigać sobie nastrój, ale no wyć mi się chce jak widzę co za oknem

Cytat:

Nie ma sensu porównywać się z innymi, bo tylko sobie dokładasz
każdy ma swoją miarę na martwienie się

Cytat:

Słuchajcie...
i jeszcze

Znad soku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 07:47   #2485
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Jak dla mnie - bomba
Uwielbiam poznawać ludzi na żywo
Ja Ciebie miałam przyjemność poznać parę lat temu - w Batidzie bodajże, z Guciem byłaś jeszcze w wózeczku

Cytat:
Zawsze tak mi przykro to słyszeć...
Życie, kochana
Ale wczoraj np. był jeden z tych dobrych dni.

Cytat:
Słuchajcie...
i jeszcze

Chociaż osobiście się nie dziwię, akurat Twojej twórczości naprawdę trudno nie docenić, to jest coś naprawdę oryginalnego

Cytat:
Ja np nie uważam koktajli za jedzenie i nie wlączam ich do swojego menu, póki mam zęby. Zbyt lubię delektować się poszczególnymi smakami zeby miksować sobie papki.

Dobranoc.
Dzień dobry
Święte słowa te powyzej.

Jeszcze mnie w pracy o tej porze nie widzieli ale zostałam odtransportowana prosto z kolacji ze śniadaniem, to przecież nie będę stała w śniegu, posiedzę se przy komputerze
Stary 2015-01-29, 08:26   #2486
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Słuchajcie...
i jeszcze

fajnie być docenianym ale myślę że w pełni zasłuzyłaś na te słowa

Cytat:
Ryby preferuję smażone
A gotowane? tyle lat mówiłam fuj na takie ale jak małż był po operacji to musiałam takie cuda robić i spróbowałam, pycha
Cytat:
Dzień dobry
Bry

Takie cuda wklejacie że żal je zjeść, faktycznie duszki w gulaszu wymiatają
Ja żrę teraz chrom co by nie żreć słodkiego ale słyszałam że działa tylko wtedy jak ma się niski jego poziom no i ja chyba mam w normie bo nie działa

Zbieram się do pracuni

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 08:30   #2487
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
A gotowane? tyle lat mówiłam fuj na takie ale jak małż był po operacji to musiałam takie cuda robić i spróbowałam, pycha
W galarecie zwłaszcza jest to jedyna forma, w jakiej akceptuję karpia - i mogę go wtedy jeść do wypęku

Cytat:
Ja żrę teraz chrom co by nie żreć słodkiego ale słyszałam że działa tylko wtedy jak ma się niski jego poziom no i ja chyba mam w normie bo nie działa

Zbieram się do pracuni
Ktoś go chyba mocno rozreklamował, bo swego czasu też jadłam i jak miałam apetyt na słodkie, taki go miałam dalej na tym samym poziomie.
Stary 2015-01-29, 09:09   #2488
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru, wchodzę z głodu a tu żarcie ...

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:

Ale po co? Toć efekt jo jo gwarantowany. mój sposób to liczenie kalorii + rozsądek. Czyli mniej + trochę z głową + zwiększenie ruchu ofkors No i teraz i tak nie mogę zjeść tyle co bym chciała bo mnie żołądek boli i mam zgagę...
Stary 2015-01-29, 09:46   #2489
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Joł joł baru, wchodzę z głodu a tu żarcie ...
jak bar, to i żrą
To ja podtrzymam dawne tradycje, kiedy bar płynami stał:
joł znad kaca
Cotygodniowe babskie spotkania z koleżanką mnie kiedyś wykończą
Zwłaszcza jak po zgrzewce browarów wpada się na "genialny" pomysł, żeby dokończyć łiskacza

Chyba znów zacznę pić drożdże. Może się wreszcie doczekam cudownego przyrostu włosów

Cytat:
Ad Broni, to raczej kuchnia mojej teściowej, zapodam jej bloga. Bo tyle zabawy to nie dla mnie, ja lubię minimum czasu spędzonego w kuchni a maksimum smaku.

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-01-29 o 10:27
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-29, 09:52   #2490
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
jak bar, to i żrą
To ja podtrzymam dawne tradycje, kiedy bar bardziej płynami niż żarciem stał:
joł znad kaca
Cotygodniowe babskie spotkania z koleżanką mnie kiedyś wykończą
Zwłaszcza jak po zgrzewce browarów wpada się na "genialny" pomysł, żeby dokończyć łiskacza
Nigdy jakoś nie rozumiałam idei, że spotkanie towarzyskie ma polegać na nachlaniu się tak, żeby następnego dnia odczuwać jakiekolwiek dolegliwości. Naprawdę inaczej się nie da?

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości