![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Alunia, to będziemy czekać na zdjęcia
![]() Kurcze, nie mogę z Waszych kotów ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Aga, zmus jakoś męża żeby pojechał do Biedronki... Powiedz, że jak wróci to będzie czekała go niespodzianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Wtajemniczenie
|
Iva nie rusza mnie takie jedzenie
![]() ![]() Bardziej martwi mnie to jak ja będę dawała rade bez mleka ![]() A wiecie że ja jej nigdy nie jadłam, ale jak mówicie że pyszna to po karmieniu się skurzę ![]() Tż wcina kolacje mruczy jakie pyszne to mówię mu żeby uważał bo więcej nie zrobię jak takie pyszne ![]() ![]() Udało mi się zważyć Tż już rozpracował tak wagę że pokazuje o 2 mniej i wiecie mam swoją wagę sprzed ciąży ![]()
#2463 |
Zakorzenienie
|
Paulina to super, gratuluję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Wtajemniczenie
|
Babę ziemniaczaną też uwielbiam mniammm
![]()
#2465 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też chce już chudnąć ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
A ja chętnie bym poćwiczyła już
![]() Ciekawa jestem kiedy bez ograniczeń można zacząć ćwiczyć. Kołem będę dużo kręcić żeby brzucho się wciągnął ![]() ![]()
#2468 | |
Wtajemniczenie
|
Kochane maść którą dostałam to MALTAN.
po szybkiej akcji z paracetamolem, kawą i leżeniem aura minęła! hurrraaaaa!!! Olcia Super że wizyta udana! ![]() ![]() Ja właśnie zjadłam bułę z sałatą, pomidorem i serem żółtym, kilka czekoladek merci i zapiłam pepsi ![]() Mlebi super morfo! Ja też ostatnio mialam hemoglobinę 14,5 a przed ciążą to miałam ją nawet ponad normą i hematokryt też ![]() Cytat:
No i tak napisalyście sie o tej pizzy serowej że i ja do biedry ruszę ![]()
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Tutti,
![]() Paulina, mi tam kręcenie kołem nigdy nie wychodziło ![]() Aga, to jak nie da rady w tych sprawach to powiedz mu, ze ☠☠☠☠☠☠zesz juz mu na zaś majtki i skarpetki ![]() ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-02-04 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Super, gratuluje wyników :-* Paulina Gratuluję wagi :-* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Wtajemniczenie
|
MamaZuzi,
![]() ![]() ![]() Mnie dziś tak refluks męczy, że najchętniej nic bym nie jadła, żeby się nie męczyć. A tak bym konia z kopytami pochłonęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pierwsze można robic już w łóżku zaraz po. A generalnie to trzeba odczekac ok 6 tygodni. Ale, ale nie można odrazu jakiś fitnessów skaczących, bo te ścięgna trzymające macice są jeszcze za luzne i pozniej moze byc problem z wypadaniem szyjki czy nietrzymaniem moczu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Duszona, może być ten przepis co Agata wkleiła
http://zmyslowoprzezswiat.blogspot.c...mniaczana.html tylko oprócz bekonu, przesmażam kiełbaskę. A najlepsza jest odgrzewana na drugi dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Wtajemniczenie
|
Mój bebzol. Pewnie znów bokiem wyjdzie, jak zawsze gdy wstawiam z telefonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
mmmmm ta babka ziemniaczana wygląda super
![]() ![]() ![]() Agata ja też mam często takie połączenia, a budyń mi pasuje do wszystkiego ![]() Melbi ![]() dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tej utraty wagi ![]() ![]() Ala ładny brzuszek ![]() Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2015-02-04 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
A co do tej babki to tam jest napisane, ze trzeba ziemniaki trzeć na tarce, ale można też robotem albo maszynką to zrobić
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Alunia, jaki masz ładny brzuszek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobię ją jutro bo mój tż bardzo placki ziemniaczane lubi a to taka chyba ich lżejsza wersja. Przynajmniej tak na forach pisze. Nie znałam takiego cudu jak babka ziemniaczana ![]() W ogóle przejrzałam tego bloga do którego wysłałam linka, ciekawe babka ma przepisy ![]()
![]() |
#2479 |
Wtajemniczenie
|
Olcia, ogromny bebzol
![]() Oglądam z mężem "Chłopiec w pasiastej pidżamie" polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Wtajemniczenie
|
Ala normalny brzuszek, powiedziałabym, że nawet niezaduży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocham masc Maltan, polecam mega, ja pol ciazy ja uzywam juz bo mi suty suszą się, zreszta co chwile wyciekam wiec lubie sobie posmarowac suciszcza :P:P tez bede miala pizze ![]() M wrocil z psem i pyta,czemu jestem smutna ![]() powiedzial,ze za ok godz jak skonczy pracowac to mi pojedzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze nigdy nie jadlam, ani nie robilam..... hmmmm kusicie :P ale to juz po ciazy zrobie, teraz sie w kuchni nie wysilam- jedynie odgrzewam ![]()
![]() |
#2483 |
Wtajemniczenie
|
Tak jak to w tych filmach...
![]() Jak się skończy idę do biedry. |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Aga, ale fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Ja tez uwazam jak Asia, ze nieduzy..przesadzasz
![]() Ja po tym co o sobie pisalas, to wyobrazalam sobie taki zasadzisty brzucho a tu kuleczka ![]() I tez ogladalam chlopca..najpierw czytalam... ehh to nie film na moje ciazowe hormony,strasznie smutny. ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() https://esklep-dla-dzieci.pl/pl/p/Bo...zowe-Tipi/1206 jakie piekneeeeeeeeee ![]()
![]() |
#2486 |
Wtajemniczenie
|
Ja też kiedyś często robiłam tę babkę,ale teraz już nie. Mój mąż nie lubi placków ziemniaczanych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Raczkowanie
|
Nienawidzę Was! Ja mam do najbliższej biedry 15 km
![]() ![]()
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Aga, no ładne ah
Duszona, miałam Ci napisać, że dzielna jesteś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | ||
Zakorzenienie
|
Mlebidakin to kciuki zeby sie mleko pojawilo
a wyniki wow,masz super,ja to lewo do tej 12 dociągnęłam i sie boje ze po porodzie znow mi starsznie spadnie Cytat:
![]() ![]() ![]() padlam,i z psa tez normalnie sie zaczelam smiac w tramwaju a moja corcia mama z czego sie smiejesz ![]() powiedz mezowi,nie ma pizzy nie ma gaci! o! a ja bylam w biedrze,nawet na pizzy rzucilam okiem,ale jakos nie ruszyly mnie 4 sery kocham ![]() wzielam sobie chałwę,i co moj maz ja zgubil,nie ma jej nawet na paragonie ![]() ale za to beda domowe hamburgery na kolacje,i koktajl truskawkowy ah ah ![]() Cytat:
a brzuszek super,jaki pepek wystajacy :P Ola tez mialam kiedys pytac co to ta babka ziemniaczana,ale mi bylo glupio ![]() ![]() mamazuzi super ze waga spadla ![]() ojj a ja bym chciala zeby mi tak szybko nie spadlo,bo bym chciala troche ponad 50kg wazyc,a pewnie znow bede jak patyczak ![]() no jestem po ktg przyjemnie mi by sie tam spalo,gdyby mala mnie tak nie kopala i co chwile przez to musialam ten guziczek wciaskac lekarz zobaczyl i mowi ze o jakies male skurcze sie pisza,moze cos z tego bedzie,i czy czuje to a ja ze eee nie bardzo ![]() w pewnym momencie czulam takie jakby napieranie na caly brzuch,i sie zastanwialam czy to dzidzius czy to skurcz? ale jakiegos szalu nie ma,wczoraj wieczorem mocniejsze poczulam w kazdym razie po ktg,zeszlam na dol,i co cala droge do domu i w sklepie -bo pojechalismy na zakupy czulam wlasnie chyba skurcze w domu sie uspokoilo wiec to raczej jeszcze nic sie nie dzieje ale teraz najlepsze-dalej nie spakowalam torby ![]() ![]() teraz tylko mam stresa,skad ja bede wiedziala ze to juz to,ze juz trzeba jechac,no mam jakiegos stresa ze nie zajarze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Wtajemniczenie
|
Olcia jutro zrobię tę babę
![]() Alunia widzisz, łydki postrzelały a brzusio taki sliczny cacy ![]() ![]() Aga pranie gaci go udobruchało? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.