|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 8
Alunia, to będziemy czekać na zdjęcia
Kurcze, nie mogę z Waszych kotów ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Aga, zmus jakoś męża żeby pojechał do Biedronki... Powiedz, że jak wróci to będzie czekała go niespodzianka
|
|
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Iva nie rusza mnie takie jedzenie
Nie muszę sobie zamienników robić. Może z czasem Bardziej martwi mnie to jak ja będę dawała rade bez mleka A wiecie że ja jej nigdy nie jadłam, ale jak mówicie że pyszna to po karmieniu się skurzę Tż wcina kolacje mruczy jakie pyszne to mówię mu żeby uważał bo więcej nie zrobię jak takie pyszne Udało mi się zważyć Tż już rozpracował tak wagę że pokazuje o 2 mniej i wiecie mam swoją wagę sprzed ciąży
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina to super, gratuluję
|
|
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
Babę ziemniaczaną też uwielbiam mniammm
|
#2465 |
|
Zadomowienie
|
oj niedobre jesteście, ja też chce pizze ide z tąd bo sie na prawde popłacze
|
|
|
|
#2466 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przepięknie ![]() Ja też chce już chudnąć ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja chętnie bym poćwiczyła już
Ciekawa jestem kiedy bez ograniczeń można zacząć ćwiczyć. Kołem będę dużo kręcić żeby brzucho się wciągnął Znowu będę miała siniaki
|
#2468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane maść którą dostałam to MALTAN.
po szybkiej akcji z paracetamolem, kawą i leżeniem aura minęła! hurrraaaaa!!! Olcia Super że wizyta udana! Poprosze o przepis na babę ziemniaczaną ![]() Ja właśnie zjadłam bułę z sałatą, pomidorem i serem żółtym, kilka czekoladek merci i zapiłam pepsi ![]() Mlebi super morfo! Ja też ostatnio mialam hemoglobinę 14,5 a przed ciążą to miałam ją nawet ponad normą i hematokryt też ![]() Cytat:
No i tak napisalyście sie o tej pizzy serowej że i ja do biedry ruszę
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
Tutti,
Paulina, mi tam kręcenie kołem nigdy nie wychodziło ![]() Aga, to jak nie da rady w tych sprawach to powiedz mu, ze ☠☠☠☠☠☠zesz juz mu na zaś majtki i skarpetki nie będzie marudzil
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-02-04 o 18:23 |
|
|
|
#2470 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Super, gratuluje wyników :-* Paulina Gratuluję wagi :-* |
||
|
|
|
#2471 |
|
Wtajemniczenie
|
MamaZuzi,
za taką stratę wagi. Ja też tak chcę Mnie dziś tak refluks męczy, że najchętniej nic bym nie jadła, żeby się nie męczyć. A tak bym konia z kopytami pochłonęła |
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pierwsze można robic już w łóżku zaraz po. A generalnie to trzeba odczekac ok 6 tygodni. Ale, ale nie można odrazu jakiś fitnessów skaczących, bo te ścięgna trzymające macice są jeszcze za luzne i pozniej moze byc problem z wypadaniem szyjki czy nietrzymaniem moczu. |
|
|
|
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona, może być ten przepis co Agata wkleiła
http://zmyslowoprzezswiat.blogspot.c...mniaczana.html tylko oprócz bekonu, przesmażam kiełbaskę. A najlepsza jest odgrzewana na drugi dzień
|
|
|
|
#2475 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój bebzol. Pewnie znów bokiem wyjdzie, jak zawsze gdy wstawiam z telefonu.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2476 |
|
Zadomowienie
|
mmmmm ta babka ziemniaczana wygląda super
może zdążę jeszcze ją zrobić zanim urodzę Agata ja też mam często takie połączenia, a budyń mi pasuje do wszystkiego ![]() Melbi za wynikidziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tej utraty wagi ![]() Ala ładny brzuszek
Edytowane przez lui_89 Czas edycji: 2015-02-04 o 18:32 |
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
A co do tej babki to tam jest napisane, ze trzeba ziemniaki trzeć na tarce, ale można też robotem albo maszynką to zrobić
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Alunia, jaki masz ładny brzuszek jak piłeczka
|
|
|
|
#2478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobię ją jutro bo mój tż bardzo placki ziemniaczane lubi a to taka chyba ich lżejsza wersja. Przynajmniej tak na forach pisze. Nie znałam takiego cudu jak babka ziemniaczana a wygląda bardzo smacznie.W ogóle przejrzałam tego bloga do którego wysłałam linka, ciekawe babka ma przepisy
|
|
|
#2479 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia, ogromny bebzol
Oglądam z mężem "Chłopiec w pasiastej pidżamie" polecam
|
|
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Ala normalny brzuszek, powiedziałabym, że nawet niezaduży
|
|
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2482 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocham masc Maltan, polecam mega, ja pol ciazy ja uzywam juz bo mi suty suszą się, zreszta co chwile wyciekam wiec lubie sobie posmarowac suciszcza :P:P tez bede miala pizze ![]() M wrocil z psem i pyta,czemu jestem smutna powiedzial,ze za ok godz jak skonczy pracowac to mi pojedzie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze nigdy nie jadlam, ani nie robilam..... hmmmm kusicie :P ale to juz po ciazy zrobie, teraz sie w kuchni nie wysilam- jedynie odgrzewam
|
|
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak jak to w tych filmach...
![]() Jak się skończy idę do biedry. |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, ale fajnie
wszystko zrobi, żebyś smutna nie chodziła... jeszcze tam przy nim porób minę w podkowke
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez uwazam jak Asia, ze nieduzy..przesadzasz
Ja po tym co o sobie pisalas, to wyobrazalam sobie taki zasadzisty brzucho a tu kuleczka ![]() I tez ogladalam chlopca..najpierw czytalam... ehh to nie film na moje ciazowe hormony,strasznie smutny. ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
https://esklep-dla-dzieci.pl/pl/p/Bo...zowe-Tipi/1206 jakie piekneeeeeeeeee
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też kiedyś często robiłam tę babkę,ale teraz już nie. Mój mąż nie lubi placków ziemniaczanych
|
|
|
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
Nienawidzę Was! Ja mam do najbliższej biedry 15 km
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, no ładne ah
Duszona, miałam Ci napisać, że dzielna jesteś nie dałaś się aurze
|
|
|
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mlebidakin to kciuki zeby sie mleko pojawilo
a wyniki wow,masz super,ja to lewo do tej 12 dociągnęłam i sie boje ze po porodzie znow mi starsznie spadnie Cytat:
padlam,i z psa tez normalnie sie zaczelam smiac w tramwaju a moja corcia mama z czego sie smiejesz powiedz mezowi,nie ma pizzy nie ma gaci! o! a ja bylam w biedrze,nawet na pizzy rzucilam okiem,ale jakos nie ruszyly mnie 4 sery kocham ![]() wzielam sobie chałwę,i co moj maz ja zgubil,nie ma jej nawet na paragonie ale za to beda domowe hamburgery na kolacje,i koktajl truskawkowy ah ah ![]() Cytat:
a brzuszek super,jaki pepek wystajacy :P Ola tez mialam kiedys pytac co to ta babka ziemniaczana,ale mi bylo glupio a ze nikt nie pytal inny,stwierdzilam ze wszystkie wiedza co to tylko nie ja mamazuzi super ze waga spadla ojj a ja bym chciala zeby mi tak szybko nie spadlo,bo bym chciala troche ponad 50kg wazyc,a pewnie znow bede jak patyczak no jestem po ktg przyjemnie mi by sie tam spalo,gdyby mala mnie tak nie kopala i co chwile przez to musialam ten guziczek wciaskac lekarz zobaczyl i mowi ze o jakies male skurcze sie pisza,moze cos z tego bedzie,i czy czuje to a ja ze eee nie bardzo ![]() w pewnym momencie czulam takie jakby napieranie na caly brzuch,i sie zastanwialam czy to dzidzius czy to skurcz? ale jakiegos szalu nie ma,wczoraj wieczorem mocniejsze poczulam w kazdym razie po ktg,zeszlam na dol,i co cala droge do domu i w sklepie -bo pojechalismy na zakupy czulam wlasnie chyba skurcze w domu sie uspokoilo wiec to raczej jeszcze nic sie nie dzieje ale teraz najlepsze-dalej nie spakowalam torby teraz tylko mam stresa,skad ja bede wiedziala ze to juz to,ze juz trzeba jechac,no mam jakiegos stresa ze nie zajarze |
||
|
|
|
#2490 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia jutro zrobię tę babę
![]() Alunia widzisz, łydki postrzelały a brzusio taki sliczny cacy Na to juz wplywu nie mamy ![]() Aga pranie gaci go udobruchało?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

oj niedobre jesteście, ja też chce pizze

przepięknie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

może zdążę jeszcze ją zrobić zanim urodzę 

nie dałaś się aurze
a ze nikt nie pytal inny,stwierdzilam ze wszystkie wiedza co to tylko nie ja