![]() |
#2461 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 12
Cytat:
![]() do tego wysyp pryszczy Kciuki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
moje dziecko spało od 22 do 7.
najadło się i teraz śpi dalej. widzę zależność z tym co było w brzuchu, po 15 (jak TŻ wracal z pracy) robi się aktywna i tak mniej więcej do 21.30 ![]() ![]() Rana mnie boli jak cholera, oczywiście, jestem taka, że muszę mieć wszystko zrobione i poukładane więc olewam tabletki i ból i robię. mama miała racje, że chce być zbyt perfekcyjna. umalowałam się dziś ![]() jak to odrobina podkładu i tusz dobrze robią. załamałam się wagą, zeszło mi tylko 7 kg ![]() mówiłam Wam, że dostałam od tż pierścionek? ![]()
![]() |
#2464 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() padam na pysk, pokłóciłam sie wczoraj z tzem, całą noc nie spałam.. w dodatku on sobie wypił z kuzynem i mi smecił całą noc i tylko mnie draznił... my oboje nerwusy, wiiec wiedział czym mnie zdenerwuje.. a rano oczywiście jak wstawał do pracy to juz było "oj kochanie, przepraszam" w d..e mam jego przepraszam. wgl dziwna sprawa. bo chodzi o to, ze przed porodem na oddziale miałam wysokie cisnienie. [ a w ciazy zawsze niskie ] . ale myslałam ze to dlatego ze sie denerwuje tym co bd itp. potem po porodzie kilka dni tez miałam wysokie. to tez myslałam ze moze z nerwów [ hormony mi troche buzowały, jakas płaczliwa byłam jakos chyba na 2 dobe po porodzie.. ] . i strasznie mnie głowa co dzien bolała. no i myślałam wtedy ze to przez te warunki, a i tam duszno było, okien nie mozna było otworzyc wiadomo, bo dzieciaki były z nami. no ale sęk w tym, ze nawet jak wróciłam do domu to dzien w dzien tak mi głowa pęka ze nie mogę wytrzymać zastanawiam się co to moze oznaczac, nigdy tak nie miałam wczesniej.. BAset woooow pochwal się ![]() ![]() Kinga ![]() Nadzieja ja na odwrót, w ciazy miałam smalec na drugi dzien a teraz moge kilka dni chodzic i ładne sa [ odpukac ] tylko znów mi strasznie wypadają.. wypadały przed ciaza, potem przetały jak brałam witaminy, zelazo i ten euthyrox a teraz znów mi lecą ![]() mój bąbel cos marudny.. do wczoraj wieczorem było ok. nad ranem zaczał mi sie tak zanosić i znów problem z kupą... wieczorem jadłam bułki z sałatą i wedlina... myślicie ze mogła mu sałata się nie spodobac? myslałam, ze to raczej bd neutralne jedzenie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Maja mojej daje herbate z koprem, widze ze lepiej jej po tym ale sie krzywi bo jej ie smakuje i rzadko kiedy wypije wiecej niz pare lykow.
Wczoraj Tosia 4 razy zwymiotowala chlustajaco. Najpierw po mm a potem po moim. Jedziemy dzis do lekarza sprawdzic co sie dzieje. W nocy budzila sie dwa razy, spala cudnie, nawet rano przysnela na godzine i teraz spi. Chocjaz sie kreci bo znow nadyma sie przez gazy. Nie mam sil. Wczoraj juz w glos plakalam bo wymiotowala i zaraz krzyk a ona glodna byla i tak w kolko. Olimpia ja juz sama nie wiem co jej moze byc. Moze za mocne mleko zrobilam , albl cos jej sie zwazylo i wybuchlo. Mleko wczesniej pilami nic jej nie bylo.
![]() |
![]() |
#2466 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Ola, zasnęłam wczoraj, dlatego Ci nie odpisałam.
![]() zaraz to zrobię.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Maja http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p22480-Win...emowlat_10_szt zobavz sobie
![]() Baset.pochwal sie pierścionkiem ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Maja Tam gdzie kratki ma byc doz ![]() ![]()
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Baset piękne oczko! Ile w sumie do zrzutu zostalo? Ja jak wyszlam ze szpitaka to sie mnie bratowa pytała czy mi dziecka nie zostawili.. a teraz mam prawie plaski. Wiec spokojnie
![]()
![]() |
#2471 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Pewnie mnie nie pamiętacie, bo pojawiłam się dosłownie na chwilę w wątku jesienią, kiedy jeszcze miałam wielką nadzieję że moja ciąża przetrwa i zostanę majową Mamusią, tak jak Wy, no ale niestety nie wyszło ![]() ![]() ![]() Ja tymczasem doczekałam sie kolejnego cudu, jutro zaczynam 10 tydzień i mam nadzieję ze tym razem uda mi się szczęśliwie dotrwać do końca ciąży. Termin mam na początek stycznia ![]() Pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Ewusia_marchew powodzenia i wszystkiego dobrego!
![]() |
#2473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() juz znalazlam ![]()
![]() |
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Iza, zostało mi 12 kg
![]()
![]() |
#2475 |
Rozeznanie
|
07_Pati_07, Santilia, TienShan
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Jestem dzis sama w domu z malym. Tz wrocil do pracy.. i zaliczylam wpadke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Maja super ze znalazlas. Pamiętaj tylko żeby za często tego nie uzywac
![]() Baset zrzucisz. Spokojnie; )
![]() |
#2479 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mój mały zrobił tą kupe, poprzyciskałam mu nózki do brzuszka i potem na cycku zrobił. ale dalej widze ma problem... ulało mu się, to wytarłam, wziełam na ramię... i beknął jak stary facet az sie zasmiałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Moja Ewa to dzisiaj jak zrobiła kupę (3 razy poszlo) to się w pieluszce nie zmieścila; D
Kupowalyscie cos dzieciaczkom na dzień dziecka? ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Martus jak tam u Ciebie?
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ewunia Marchewka ![]() ![]() Martuss jak tam?
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-06-01 o 08:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jadzis sama w nocy ale o dziwo dziecie nawet grzeczne tylko miedzy karmieniami jest tylko 2,5 - 3 godz przerwy kurcze to cos malo?
![]() |
![]() |
#2483 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niektore dzieci tak ulewaja ale lepiej sprawdzic ![]() daj znac co powidm sliczny Cytat:
dziekujemy i zyczymy spokojnych 9 miesiecy ![]() Zleci powolutku.mi z 25 zostalo 4.5 po 5 tyg
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja dzisiaj dwa razy mnie okupkała ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Baset wagą się nie przejmuj. Mała z ciebie "wyciągnie" nawet nie będziesz wiedziała kiedy ![]()
![]() |
![]() |
#2485 |
Konto usunięte
|
tak jak ze mnie mały wyciąga.. mówie Wam ja niedługo bd wazyc jeszcze mniej jak przed, zwłaszcza ze mało co moge zjesc...
![]() hehe Szara mój wsadził ręke do pampersa z kupą, bo głupia położyłam obok niego zuzytego jak zakładałam nowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
po kp ma się odbić?
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() trochę mnie nie było, pamiętacie mnie jeszcze? ![]() ![]()
![]() |
#2488 | |
Konto usunięte
|
powinno ponoc. mój wcale nie odbijał do niedawna, dopiero kilka dni temu 1 raz się udało. no i tak teraz staram się go odbijac w dzien, o ile nie zasnie. połozna mówiła, ze jak nie odbija to tez moze przez to go bolec brzuszek, bo sie powietrza nałyka itd.
to w koncu takie dziecko umie łykac powietrze czy nie? no i znajomy tza mówił ze u nich było to samo, nie odbijali go, to mieli te problemy tez z brzuszkiem. a jak zaczeli go odbijac to się zrobił spokojniejszy i mniej juz ten brzuszek bolał. moze i cos w tym jest ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- bo Apiska to juz pewnie urodziła jak termin na 14 miała |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja często wsadza nóżkę do pampersa ![]() ![]() ![]() Wg mojej położnej niekoniecznie. No i Milence nie zawsze się odbije
![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
Nasza Ulka strasznie dużo ulewa i się martwimy bo próbujemy ją odbijać zawsze, a ona se 3 razy beknie, odkładamy, a potem i tak się porzyga
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.