|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII
Odebrałam zamówienie
![]() Kod Nazwa produktu Ilość Cena I0239 Zestaw Kandyzowana Pomarańcza & Cynamon: pielęgnacja ciała 1 19.95 zł 33924 Kuracja przeciw wypadaniu włosów 1 31.25 zł I0138 Woda perfumowana So Elixir Purple 50 ml + Woda perfumowana Quelques Notes d\'Amour 15 ml 1 59.50 zł F30688 Kajal 1 PREZENT F10619 Balsam odbudowujący do skóry bardzo suchej 1 PREZENT Łączna cena produktów: 110.70 zł Koszt dostawy: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: JABKAR / -110.70 zł od cen 3 najtańszych produktów w koszyku Razem do zapłaty: 110.70 zł Zestaw pomarańcza - cynamon jest naprawdę całkiem spoko. Pewnie pójdzie jako prezent pod choinkę. Mleczko ładnie pachnie - na mnie czuć zarówno pomarańczę, jak i cynamon przynajmniej na początku. Trochę tylko wodniste jest...Po całkowitym wchłonięciu zapach łagodnieje i czuć przede wszystkim cynamon ![]() Jutro odsyłam gratisy, będą mi wymieniać na to, co chciałam i mi uciekło z koszyka A po wypłacie pewnie opłacę drugie zamówienie z JABKARa, ale to zależy od promocji, które szykują na czarny piątek
|
|
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2463 |
|
Raczkowanie
|
Tak mi babka mówiła , jak do mnie dzwoniła (gratisy się z automata zmieniły, a przed zatwierdzeniem nie zauważyłam...). Wysyłając maila potwierdzającego nic nie mówiła o odsyłaniu niechcianych gratisów tylko o dosłaniu tych, których chciałam.
Poprosiłam dziś o adres do wysyłki, zobaczymy, co mi jutro odpisze. Edytowane przez joasiaa89 Czas edycji: 2015-11-13 o 21:55 |
|
|
|
#2464 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, proszę o pomoc. Chodzi o sprzedaż wysyłkową, jaki jest prezent w blankiecie dla przyjaciółki o wartości 99zł za zakupy powyżej 39zł??
|
|
|
|
#2465 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś w stacjonarce zrealizować smsa i mailing. W sklepie spędziłam ponad 20min- jakieś 5-10min rundka po sklepie i krótka rozmowa z obsługującą Panią, reszta czasu przy kasie (nie, nie było kolejki…)
Pani się zdziwiła, że chcę zrealizować mailing podając tylko kod- powiedziała, że pierwszy raz zdarza jej się taka sytuacja i „musi iść spytać kierownika” (a ja po prostu nie mam Internetu w komórce, a w okolicy sklepu nie ma wi-fi). Wróciła, było ok. Dalej- chcę zrealizować smsa- Pani się zdziwiła, że w smsie nie ma kodu (no bo co ona ma wbić do systemu?), więc ponownie poszła do kierownika i to z moim telefonem… Aż z ciekawości zerknęłam później na wcześniejsze smsy (od lutego br. w żadnym nie było kodu). Wraca już z Panią kierownik- ta jej podaje tajemny kod, aby system przyjął ofertę z smsa, potem znów muszę podać kod z mailingu (uff, wszystko się zgadza). W końcu przyszedł czas na pieczątki- wydałam niecałe 30zł- więc powinnam dostać 2 za zakupy i 10gratisowych. Wchodząc do sklepu brakuje mi 14pieczątek, aby zakończyć poziom, Pani zaczyna nabijać, ale minę ma jakąś zagubioną i nie zatrzymuje się na należnych 12, tylko dobija do końca. Ja stoję i nie przeszkadzam. Pani odrywa te wszystkie przylepione karteczki z pieczątkami, wrzuca je gdzieś (nie musiałam podpisywać takiego „pokwitowania”, że odebrałam prezent za ukończenie poziomu) i idzie po wybrany przeze mnie prezent. Wraca i mówi, że musi teraz przylepić nową karteczkę z datą, aby wbić resztę pieczątek. Jeszcze jakieś pieczątki?- myślę sobie, ale stoję cicho i tylko kiwam głową. No i wstawiła jeszcze 5kolejnych (wciąż się zastanawiam, jak ona to policzyła?) Na koniec miała problem z wbiciem na kasę prezentu za ukończony poziom i druga ekspedientka musiała jej pokazać krok po kroku, co i jak. Ogólnie Pani przemiła, parokrotnie mnie przepraszała i choć akurat się śpieszyłam, to sytuacja mnie raczej ubawiła. Ja, pomimo wielu lat z YR wciąż uczę się czegoś nowego, a Pani dopiero się odnajdywała w zawiłych zasadach YR, co nie jest łatwe, więc (jeśli, to czyta) życzę powodzenia i pozdrawiam
|
|
|
|
#2468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo ja zawsze muszę się prosić o pieczątki bo często Panie zapominają nabić należytą ilość ![]() Ale często Panie przy kasie są zagubione albo mniej wiedzą na temat yr niż ja ![]() I widzę że to je irytuje chociaż wcale ich nie pouczam tylko upominam w miły sposób o swoje Jaki prezent wybrałaś za drugi poziom bo mój też zbliża się ku końcowi i właśnie się zastanawiam co wybrać ? |
|
|
|
|
#2469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę kontrolować czy wszystko ok- ale robię to miło i z uśmiechem głupio mi też, jak wiem więcej niż obsługująca mnie kobietka... niedawno jedna mnie przepraszała (jak po raz pierwszy wąchałam SEBS), że nie wie jaki zapach wyszedł przed nim (QNdA), bo pracuje tu DOPIERO od dwóch miesięcy- to była jej odp, jak stwierdziłam że SEBS pachnie mi podobnie, tylko intensywniej do ich poprzedniej nowości. Początkowo wskazała na SEP Nie lubię za to podejścia "byle szybciej, będzie spokój" u starszych stażem pracownic- kiedyś musiałam upomnieć się dosłownie o wszystko: o prezent z ulotki papierowej, o nabicie rabatu z tej ulotki, o wbicie pieczątek i o coś jeszcze, ale już nie pamiętam... ja wiem, co i jak i pilnuję tego, ale ile jest klientek "zielonych", które takie ekspedientki "naciągną", a te nawet o tym nie wiedzą Ja teraz ukończyłam 3poziom i wziełam wodę UMaJ, której nigdy nie miałam (ostatnio mam kręćka na punkcie zapachów cytrusowych ), ale to już ostatni raz. Teraz będę kończyć po 1 lub 2 poziomie, bo za trzeci nie mam co brać. Kiedyś za drugi wzięłam paletkę 4cieni do powiek. Wiem, że dziewczyny biorą też pomadki GR, tusze do rzęs, produkty TdH, podkłady/pudry czy wody PN.
|
|
|
|
|
#2470 |
|
Wtajemniczenie
|
Od dwóch dni palę nową świecę z limitki. Niestety, do poprzednich nie ma nawet porównania. Jest praktycznie bezzapachowa:/
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze wiedzieć. Za taką cenę... Ja wczoraj w TKMaxx kupiłaś śliczną świąteczną za 30 zł, zapach śliczny, bardzo intensywny przy paleniu. 4 razy większa niż ta z YR.
|
|
|
|
#2472 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś lub chcociaż widział na żywo zegarek z oferty świątecznej? Warto brać?
|
|
|
|
#2474 |
|
Rozeznanie
|
Jestem bardzo zawiedziona. Jak lwica broniłam świec YR bo miała wczesniej gruszkę, wanilię, bez i pistację i wszystkie były fenomenalne, zapach unosił się w całym salonie mocniej niż YC! Wczoraj odpaliłam jabłko i niestety niektóre z was mają rację - bardzo słabo czuć zapach. Straszny zawód!
|
#2475 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj będąc w YR pani dała mi katalog ze świątecznymi limitkami, a w środku była ulotka, że przy zakupie za 19zł, krem do rąk waniliowy gratis, o ile dobrze pamiętam
|
|
|
|
#2476 |
|
Raczkowanie
|
Cześć, nie wiem, czy już ktoś o tym pisał - będzie nowy męski zapach w 2016:
http://www.fragrantica.com/perfume/Y...ver-33207.html |
|
|
|
#2477 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam dziś z paczkomatu zamówienie z kodem cri50.
Szkoda że zestaw pomarańcza i cynamon nie ma jednak pudełka Mam jedno z poprzedniej oferty i bardzo mi się podoba.
|
|
#2479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no no.. trafiło sie.. oby jeszcze dziewczę popracowało ku chwale roska i nie zrobiła sobie manka skoro taka petarda w liczeniu ale w ogóle bardzo miło że dbała o klienta i nie potraktowała ciebie jak wyłudzacza i roszczeniową pieczątkomaniaczkę. Wszystko zależy jednak od osoby i jej podejścia do ludzi.
|
|
#2480 |
|
Raczkowanie
|
Ja lubię moją stacjonarkę (ch alfa w Gdańsku) Panie znają promocje i nigdy nie musiałam się o nic upominać
|
|
#2481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pani mnie już tam poznaje i zawsze wszystko jest miło i szybko załatwione.
|
|
#2482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2483 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam chyba pecha do ekspedientek w gdańskich stacjo, choć kilka razy trafiłam na całkiem miłe, zarówno w Bałtyckiej, jak i Madisonie.
|
|
|
|
#2484 |
|
Konto usunięte
|
jak dla mnie panie w galerii baltyckiej sa przemile a w madisonie bardzo jest nieprzyjemna pani w krotkich wlosach(chyba Kamila)
|
|
|
|
#2486 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja najbardziej lubię YR w CH Auchan w Piasecznie
Za to jakoś nie przepadam za stacjo w G. Mokotów i CH Ursynów Pamiętacie, że z ulotką październikową można było kupić za 5zł miniaturkę 5ml QNdA, ale początkowo ich nie było i można było zdobyć 15ml wybranej wody? Podzwoniłam wtedy i odwiedziłam kilka stacjo. W mojej ulubionej załatwiłam sprawę bez problemu Pytam w końcu w jednym sklepie skąd takie różnice między sklepami tej samej marki i babka mi coś pokrętnie tłumaczy z czego zrozumiałam tyle, że to zależy czy sklep jest firmowy czy to franczyza (wtedy właściciel może regulować niektóre sprawy).
|
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
niestety przy takich stawkach (okolo5zł na godzine) nic dziwnego.. i może są słabo motywowane...
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za niedługo też będę musiała wybrać jakiś prezent za 3 poziom i kompletnie nie mam pomysłu, w sumie to żałuje że nie skończyłam na drugim. Doradzicie co warto sobie wybrać?
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zostały mi 3 pieczątki do końca 2 poziomu i na tym skończę. Chyba wybiorę któryś z pyłków. Rzadko się maluję cieniami, ale jak mają je wycofać, to chcę chociaż wypróbować
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie głównie nad kremami myślałam i chyba koniec końców na to się zdecyduję myślałam jeszcze ewentualnie o tym podkładzie wygładzająco-rozświetlającym, polecacie? ![]() http://www.yves-rocher.pl/podklad_wy...rozswietlajacy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

przynajmniej na początku. Trochę tylko wodniste jest...

muszę kontrolować czy wszystko ok- ale robię to miło i z uśmiechem
), ale to już ostatni raz. Teraz będę kończyć po 1 lub 2 poziomie, bo za trzeci nie mam co brać. Kiedyś za drugi wzięłam paletkę 4cieni do powiek. Wiem, że dziewczyny biorą też pomadki GR, tusze do rzęs, produkty TdH, podkłady/pudry czy wody PN.

i nie zrobiła sobie manka skoro taka petarda w liczeniu 

z czego zrozumiałam tyle, że to zależy czy sklep jest firmowy czy to franczyza (wtedy właściciel może regulować niektóre sprawy).