|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Moderna dzieki
![]() Plastusiowy Pamietnik mamy, jeszze polecam Wrobelka Elemelka, Sxkolne Przygody Pimpusia Sadelko, Nie placz Koziolku, Kajtkowe przygody to ze " staroci", a i jeszcze Sierotke Marysie. Natomiast od wakacji kroluje u nas. Nawet nie wiesz jak bardzo Cie kocham oraz Tak bardzo Cie kocham - do snu. Aaaa...na Mikolaja zamawiam Rok w lesie... Gdyby ktos potdzebowal inspiracji dla nastolatek to jest faza na wielkie kolorowe sluchawki, kolorowe glosniki bezprzewodowe oraz miesmiertlelnie muzyka i czytadla.
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2463 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zostały mi dwie dorosłe osoby do obkupienia![]() dzieci lubie ale z dorosłymi zawsze problem :p hehe też mam w szafie jednej składzik prezentów ale już "na zaś" bo świateczne mam juz popakowane na szafie. u nas teraz fajne przeceny letnich rzeczy np. w Kiku bluzeczki dziewczece za 1euro i spodenki. wiec mam już dla jednej Wielkanocny prezent :d 3 bluzki i szorty za łączną sume 4 euro. ojoj zdrowia!!! Cytat:
klementyna1 zdrowia!!!! Sorceresss zdrowia!!!! Cytat:
dzięki Cytat:
eh wszyscy chorzy... a ja w poniedzialek zaczynam kurs tylko że nie ide bo musze isc do lekarza z florkiem po zgode do przedszkola. eh ;/
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na razie kupiłam. Papier na świąteczne prezenty 3 sztuki za 3nok wydatek ze hej. Nie wiem co kupie młodemu :'/ może nast figurkę żeby spiderman miał kolegę. Ale do tego jeszcze czas.
Siostra kupiła. Mamie bilet na 15go grudnia ja jej tylko bagaż potem musze dokupić i się bd zegnaly; -( Nå razie jadę do pracy z lekka mi się nie chce młody strasznie płakał jak wychodziłam i mówił " Mamma nei nei mamma oc do mnie "😰 |
|
|
|
#2466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
Się tak wtrącę z pakowaniem. Rok temu pakowalam w szary (brązowy) papier, który sobie zniosłam z castoramy (za freee) i do tego zrobiłam z kartek a4 do drukarki wycinane serwetki okrągłe. Serwetki na papier, przymocowane nitką cienką. Wyglądało super, koszt zerowy.
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
W tym roku nie jadę na swieta do PL niby szef gadał ze 5tys mi może pożyczyć wczoraj patrzał am i same bilety 5350 ☺ ale jak tak dalej bd godz dawała to nie będę miała z zego mu oddać hehe wiec BN odpuszczam ale na Wielkanoc lecę akurat bd wypadały 3ur Milusia 😄
Zaproszenie siostrę Lidzie z dziećmi i sobie zrobimy wigilię a dzieci ew na tarasie bd mogły się też pobawić Idę pracować eh jak zawsze po sobocie syf ze głową boli |
|
|
|
#2469 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Fajna Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Byłam własnie wczoraj z Z na zakupach w Pepco, Kiku w Czechach i mam pierwsze spineczki z Pepco ![]() Cudne wygląda w takiej małej białej kokardce na główce ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Wrzuce do klubu
|
||
|
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze papier, taśma dwustronna zeby ładnie było, a nie cos tak naklejone po wierzchu, jakieś ozdoby, robione etykietki z imionami - ostatnio miałam złoto- srebrne papiery, złote etykietki z powykrawanymi puncherami śnieżynkami, choinkami, reniferami, prezenty przewiązane rafią, na której jeszcze takie mini dzwoneczki wisiały.Kiedys w wersji hardcorowej to miałam na wszystko złote woreczki na szydełku wydziergane.
|
|
#2471 |
|
Wtajemniczenie
|
Scarlett, nieeeeźle. Powiedz, że masz zdjęcia owych prezentów, a raczej opakowań
Myślałam, że moje prezenty z suszonymi owocami i cynamonkami były ciekawe ale widzę, że nie...Ogłaszam, że w Krakowie można oddychać - zanieczyszczenia na poziomie 30-40% normy!!! Młodzież poszła się wyłazić, ja wegetuję w domu opatulona w koce bo robię wietrzenie na maxa.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2473 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się zdarza telefonem jakieś szybkie fotki (jakości również "szybkiej") zrobić.
W tym roku znowu darmowy papier plus parciany sznurek i tyle ![]() Demeter, kiedy Z. ma urodzinki?
|
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
Sorce 3 grudnia.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() Cytat:
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą (pamiętam jak mnie to jak K. był mały denerwowało i zwracałam uwagę min. mamie chrzczonego dziś dziecka;p) tylko ja myłam ręce jak brałam małego na ręce, wszystkie ciotki, klotki i babki całowały go po buzi... |
|
|
|
|
#2477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi jest niezmiernie miło, jak ktoś się tak postara. Niestety większość rodzinki stawia na torebki prezentowe. ---- A my po niedzielnym obiadku i rodziców. Teraz relaxxx
|
|
|
|
|
#2478 |
|
MBZ♥
|
Zdrówka dla Chorych
Ale mnie zainspirowałyscie mnie z pakowaniem prezentów ![]() Scarlett, Sorce![]() Prezentów jeszcze nie mam. Tzn ogólne koncepcje, które leżą na półkach w sklepie. Jeszcze ![]() Demeter zaraz wpadnę do klubu polukać ![]() Ja lubię Zosię jak ma ubraną tutu, a do tego conversy i bluzę szarą z kapturem albo kurtkę jeansową czy koszulę ![]() Dragusiu to masz małe przedszkole do oprezentowania ![]() Despa, te co napisałaś mam swoje, muszę dokupić Dzieci z Bullerbyn i nową Musierowicz ![]() Kasia szkoda, że nie polecicie na święta ![]() Zosiek mnie zadziwia: mamusiu umiem mówić: krokodyl ale do dziadziusia będę mówić: konenel bo On się wtedy cieszy![]() Mąż mnie rozpieszcza
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubię dopieszczac prezenty
I miło jak widac, ze ktos się dla Ciebie postarał Tylko ja antytalencie plastyczne, tort pieluchowy mi wyszedł taki;p Na pewno nie tak ładny jak te z allegro, ale uszedł w tłumie;p
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, mnie też rozpieszcza
. Ale leżę i czekam![]() : brzydal: na kolację do łóżka, żeby nie było ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2481 |
|
MBZ♥
|
Scarlett, mój oprócz pieczenia chleba i wyjazdu to też się spisał
rano jak poszli do sklepu po chleb to wszyscy w sklepie się dowiedzieli, że jeszcze śpię ![]() ![]() Klementyna dobrze że mają takie podejście bo ja bym była zła fajny tort ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Gdzie znajdę coś w tym stylu:http://home-you.com/pl/salon-artykul...162387181.html ale w wersji świątecznej i z pozytywką? |
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2483 |
|
MBZ♥
|
O dzięki, wyślę Sis
chciałabym do 100zł kupić i żeby nie charczała przy wydawaniu dźwięków. Mi i siostrze kiedyś babcia z Kanady przywiozła. Pięknie gra. Chciałabym dla Zosi podobną.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze laski ogladam własnie duplo i ceny serio dośc wysokie... Nawet uzywki czesto blisko ceny nówek z promocji...Przez to nie wiem, co wybrac;p
|
|
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas sprawdza się wszystko co ma koła, podwozia, więc mamy kreatywne auta, pociąg z cyferkami i mój pierwszy plac budowy. W planach chyba karetka na mikolaja i na pewno oszalałby na punkcie śmieciarka, betoniarki, traktor jeszcze fajny a potem jakieś pudło samych klocków może. Marzenia
Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2015-11-08 o 22:03 |
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Kaspersky nie miał styczności na razie z Duplo, ale nad tradycyjnymi tymi małymi potrafił siedzieć 1,5 godziny...Może od razu mu kupie lego city czy inne;p;p;p
|
|
|
|
#2487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My kupilismy pierwszy zestaw 1 wrzesnia i dzień w dzień po kilka razy tworzy najchętniej wysokie autka.Im większy zestaw tym taniej za klocek. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Zresztą ja już wspominałam, że jestem w Duplo zakochana. Z też uwielbia, próbuje składać, bawi się okienkami. Stare, duże klocki zapakowałam i oddałam. ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Zresztą własnie jej zamówiłam na prezent lego Duplo Supermarket na roczek ![]() Sorce, pytałaś o urodziny Z. A kiedy Twoja Emilka ma się planowo na świecie pojawić? Wiem, że grudzień prawda? A dokładnie?? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie, drogie, nie da się ukryć.... Powinien byc jakiś radar duplopromocji, jak idę gdzieś do sklepu to już nigdy nie ma...
Z uwielbia, ostatnio kupiłam karetkę, 1 samochodzik, 1 ludzik (oj NFZ byłby happy bo lekarz jest kierowca), jakiś klocek niby lekarstwa i walizka. To wszystko jedyne 65 zł... Ale wróżę Z karierę w NFZ, bo karetka mało pojemna to postawiła 2 łóżka na dachu i od razu większy przerób pacjentów
|
#2489 | |
|
Wtajemniczenie
|
super, mój mi tylko z szafki donosił pieguski
![]() Tekst Zosi o krokodylu git! fajnie, Cytat:
Ja jestem już tak wytyrana psychicznie (ciągły stres i nerwy), że mogłabym rodzić już teraz. Moja Emilka, która wczoraj wg Filipka była Zosią (więc cholera wie jak będzie miała na imię :P) 40 tydzień kończy 27.12. Będę mieć CC, które robią 38-39tc więc jakoś przed świętami powinniśmy być w komplecie. I tak... to będzie druga połowa grudnia, koniec roku... sama końcówa... biedne dziecko z końca roku! ![]() Druga noc pod rząd z jakimiś szalonymi snami u mnie. Gdzie się takie dziwactwa kiszą w mojej głowie? Materiał na komin i czapkę Filipka tak mi się spodobał, jest gruby, że używam go jako koca
|
|
|
#2490 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja miałam termin własnie na połowę grudnia - 15-go i nikt, ale to nikt nie marudził nic że dziecko z końca roku. Wiadomo, że przy maluszkach takie róznice są widoczne bardzo ale potem? Wszystko się wyrówna Nie mamy na to wpływu... ----- Ale ciemnooo, deszcz leje. Zawiozłam K do złobka, poszedł chętnie z Panią do dzieci oglądać autka. Jest dobrze ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Ulala ![]() Cytat:
![]() Scarlett, ja lubie pakowac prezenty ale nie aż tak jak Ty widze |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

zostały mi dwie dorosłe osoby do obkupienia

. Ale leżę i czekam