![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 2
Cytat:
![]()
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy wasze dzieci już chwytają? mój ma 14 tygodni i nie chwyta.. Bawi się rączkami, pakuje je do buzi, ale odruch łapania bardzo rzadko.
Aa, dziewczyny które mają kick&play czy waszym dzieciom udaje się włączyć tą melodie przy kopnięciu? Mały kopie, ale cały czas za słabo by to włączyć..
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Siacha zależy ile macie zamiar siedzieć. my chcemy chrzciny tak na 2-3 godz. więc będzie tylko obiad dwudaniowy, ciasta, kawa. Alkoholu nie będzie.
W ogóle to zapomniałam się pochwalić, że udało nam się zamówić świetny lokal restaurację na chrzciny- tam gdzie mieliśmy wesele. Mają najlepsze jedzenie i cenę. Wszędzie chcieli minimum 65zł a tu zapłacimy 35zł. Na górze są pokoje do wynajęcia i chciałam zamówić jeden na karmienie i przewijanie ale Pani powiedziała, ze będzie gratis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem włączy kopnieciem czasem nie ![]() Cytat:
Ja też znalazłam ale to za rok, 75zl ale zarcie mega! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, faktycznie przez tą pogodę dzieci są marudne. dziś chłodno i moja jest aniołkiem (żebym tylko nie żałowała, że pochwaliłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
Aika
![]() Moje dziecko dzisiaj w nocy przespalo ciagiem 6 godzin ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też krótko będziemy. Gdzieś na 14.30 będzie obiad. U nas jest drogo ale blisko. Mieszkamy między kościołem a salą i też mieliśmy tam wesele. Moja babcia funduje chrzciny. Dzięki za odpowiedzi. Weźmiemy ze dwie butelki wina i styknie a jak będą chcieli pić to przyjdą do domu i tyle. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chwyta nic, jak jej daje do reki grzechotke to zlapie ale sama nie.
![]() |
#2471 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W poprzednim związku doszło do tego ze się patrzeć na niego nie mogłam i się zastanawiałam co ja z nim jeszcze robię, a po rozstaniu odzylam. Teraz jeszcze nie mam aż takich myśli. A no i się odezwał...stwierdził ze nie ma już siły walczyć i się poddał. Oczywiście gowno prawda i kota ogonem odwraca bo jeszcze walczyć nie próbował. Natomiast spytał czy widze jaką kolwiek szansę na bycie razem. Jeszcze mu nie odpowiedzialam
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiałam nad tą matą ale o waszych wypowiedziach zrezygnuję bo właśnie nie chciałabym żeby musiała mocno kopać żeby to się włączyło.
Wezmę chyba jednak tą tropikal forest czy jakoś tak bo też ma tą funkcję do kopania i dodatkowo panel z piosenkami i światełkami. tylko zastanawiam się czy teraz zamawiać czy poczekać bo może ktoś się zapyta co na chrzciny kupic. |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Boże.. Oglądam "szkołę".. Ja pierdykam kto to wymyśla
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, nie łapie Tez sie biorę za ćwiczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
barbaritka dasz mu odpowiedź?
Naprawdę, nie wiem co napisać. Nie wyobrażam sobie co musisz czuć. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji więc nie jestem w stanie Cię zrozumieć aż tak ale dobrze wiesz, że jeżeli chcesz się wygadać to zawsze możesz. Jak nie tutaj to w klubie.. ![]() Pamiętaj, że dobro Twoje i maleństwa są najważniejsze ![]() Zrobiłam sałatkę tabule (czy jak to się tam pisze) Mammmooo, jakie to dobre ![]()
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zakorzenienie
|
Barbaritka może napisz mu, że jeszcze nie wiesz co zrobisz, musicie najpierw poważnie porozmawiać. A na rozmowie przedstaw swoje warunki.
Fartuch moja ma 8,5 tyg i jeszcze nie łapie zabawek ale trąca je zamkniętą łapką |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Już będę miły'' takie esy dostaje. Normalnie boki zrywać.
![]() Pójdę sobie chyba dzisiaj nad morze. Pójdę przed jego przyjściem, niech się zastanawia. ![]() Ten kto wymyślatego typu seriale ma chyba dobrego dilera. Normalny człowiek by tego nie wymyślił. ![]()
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() u nas temat chrzcin wciaz na tapecie..bo TZ chce zrobic w restauracji a ja w fomu..noo kurcze bedzie 10 dzieciakow biegajacych i 8 doroslych, mamy spory salon i ogrod z tylu domu.. juz raz zrobilismy wesele i co? polowa ludzi nie przyjechala a kasa poszla... chrzestna lilly na pewno zrobi tort bo dobre robi a znajoma powiedziala ze przyjada do nas dzien wczesniej i mi pomoze ze wszystkim.. wiec, wole w domu ![]() moj TZ sie naprawia chyba.wczoraj skosil trawe z przodu, zajal sie mala, pomogl mi z kapaniem, pozniej ja nakarmil i uspal... w nocy mleko robil a rano przyniosl mi kawe...no zobacze jak dlugo sielanka potrwa.. Aika-przykro mi.. Fartuch- nic nie rob, niech zobaczy jaka Ty robisz prace a nie... w☠☠☠☠ia mnie takie podejscie, moj by dostal po lbie za takie cos.. ![]() ![]() industria- ze ty masz do nich cierpliwosc..swoja droga to niezle kombinuja, tak czy siak widac ze chca kase w jakis sposob wyciagnac..uje ☠☠☠ane no Barbaritka-silna kobieta z Ciebie,moze sie jeszcze ulozy? kaja- u nas tez burzliwy zwiazek ale chyba dlatego tak sie kochamy.. szuu-to teraz twoj TZ bedzie musial dodatkowo masowac po nocach heheh moja powoli cos tam kombinuje zeby chwycic ![]()
#2483 | |||||
Zakorzenienie
|
jak to jest że jak leże na łóżku to Grubcio śpi spokojnie, a jak sie podniose to od razu zaczyna marudzić i sie budzić
![]() nie mam wyjścia, musze leżeć ![]() Cytat:
![]() ja też jestem zdania że na imprezie dziecka typu chrzciny, urodziny czy komunia nie powinno być alkoholu. no, wiadomo, jakieś winko toleruje, ale bez chlania. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moja dziś też mnie zaskoczyła- pierwszy raz spała od 20 aż do 4.40 ! ale oczywiście też nie chwale ![]() chciałam ją budzić o 4. ale tż powiedział że mam zostawić na śpi, no i pospała jeszcze 40 minut ![]() kurde! prawie 9 godzin, jestem w szoku,,,,,, za to po jedzeniu nie chciała już spać i tylko miche cieszyła, musiałam troche polulać zeby sie jej przypomniało ze to jeszcze noc i czas spania ![]() Cytat:
![]() a co to takiego?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi :-( Cytat:
Haha mam to samo ;-) pytanie czy dotrwam do tych godzin żeby to wszystko obejrzeć ;-) Cytat:
A ja właśnie zasnęłam i nie obejrzałam :-( dobrze ze jest jeszcze TVN player Cytat:
I mnie był tylko obiad dwudniowy potem tort i ciasto. Bez alkoholu. Hahaha też wczoraj widziałam fragment ;-) wampir!!! ;-) |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- A dobrze macie to zamocowane? Dziwne, ze tak mocno trzeba
![]() |
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tak. A w szpitalu znów ktoś ma chyba złe wspomnienia bo ciągle ktoś za kogoś wychodzi dla pieniędzy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
A i jeszcze co do chwytania to moja ostatnio namiętnie chwyta swoje body
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- No i obczaila wyciaganie i wkladanie smoczka ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Industria a Ty ktory jestes rocznik?
#2489 |
Zakorzenienie
|
ja kapalam mala 2 razy sama bo TZ nie bylo w domu ale tak to zawse mi pomaga..tym bardziej teraz jak mala tak sie wierci ze ja trzymam i myje glowke i szyjke a TZ reszte.. pozniej zawijam mala biore ja do sypialni
![]() ![]()
#2490 |
Zakorzenienie
|
Masija właśnie, co to za sałatka? ja też nie znam
My też zawsze razem kąpiemy niunię ale jak tż miał drugie zmiany to musiałam się sama odważyć. I nie było tak trudno! ale i tak wolę z tż-em bo wtedy wszystko szybciej i sprawniej idzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.