|
|
#2461 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ~~~Czerwcóweczki 2016 - to tu :)~~~
Witaj Lulus
![]() Pik pik super wiadomosci ![]() Ehh ja jeszcze godzina w pracy mam dosc, ledwo na oczy patrze. Jedna dziewczyna podniosla mi cisnienie to troche zapierniczalam ale teraz mala przerwa i znowu nie moge sobie poradzic ze zmeczeniem i sennoscia. Musze zapamietac ze z holterem nie ma szans zasnac Milo jak w pracy kazdy stara sie dbac o Ciebie i mowi nie mecz sie ja Ci pomoge. Troche mi glupio i przewaznie odmawiam, jedynie prosze o pomoc jak jest do noszenia ciezkie rzeczy. A dzis jak tak jeczalam ze taka zmeczona, ze nie spalam to nawet moja menadzerka zaproponowala zebym poszla do domu albo wczesniej skonczyla no to korzystam z drugiej opcji chcialabym juz isc ale przez jedna "kolezanke ze zmiany" musze jeszcze siedziec godzine
|
#2462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2463 |
|
tut tuut
|
Lulus witaj
PikPik suuuuuuper wiadomosci przynosisz ![]() A w uk dzis Bonfire Night, mnostwo fajerwerkow, ognia.. W sam raz zeby sie odstresowac po trudnym dniu, brzuch mi stwardnial i fasola tez swoje sie dzis nadenerwowala |
|
|
|
#2464 |
|
Zadomowienie
|
Zrelaksuj się kochana
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Ja chyba zaraz uciekam spać, bo w końcu w dzień nie udało mi się ani na chwilę położyć. Zuza już śpi, wciąż gorączkuje... ciekawe jaka będzie noc ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Sliweczka czekam jeszcze na Twoją relację z wizyty!!!
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już leżę w łóżku. Mąż usypia Filipa. Ciekawe o której pobudka jutro (tzn.w nocy).. |
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
hejoszka
![]() gratuluję udanych wizyt! ![]() co do imion, ja mam mega problem z imieniem dla chłopca... Jagoda jest piękne, ale u mnie w rodzinie są już dwie ![]() więc wybrane mamy Nina ![]() i szczerze to ja myślę, że u nas będzie drugi chłopiec.... mimo, że bardzo marzę o córeczce ale to takie nierealne
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2015-11-05 o 20:26 |
|
|
|
#2467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też się dziś nastawiam na częste pobudki, a nawet połowę, albo i więcej nocy nieprzespanej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2468 | |
|
tut tuut
|
Cytat:
Zycze Filipowi dobrej nocy i Wam przy okazji tez
|
|
|
|
|
#2469 | ||
|
Konto usunięte
|
U nas bardzo dobrze
Dziecię ma 16 mm., serduszko bije jak należy. Idę równiutko z tygodniami jak wg. OM. Jutro zaczynam 9 tydzień. Termin porodu 17 czerwca. Oj miałam wielkiego stresa w tej poczekalni ale jak zobaczyłam fasola z pulsującym serduszkiem to od razu się uspokoiłam ![]() Cytat:
![]() Moja córa miała być Jagoda ale ostatecznie wybraliśmy Iga ze względu na to że mamy owocowe już nazwisko ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szansa pół na pół. Wiem, że zawsze chciałaś córeczkę i dowiemy się za 2-3 miesiące czy będzie Nina/Inga czy nołnejm Też bym chciała parke ![]() Cytat:
Dzięki :-D |
||
|
|
|
#2471 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli już mogę iść spokojnie szykować się do snu ![]() Dobrej, spokojnej nocy Wam życzę
|
|
#2472 |
|
tut tuut
|
Sliweczko bardzo sie ciesze
|
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję dziewczyny, aż się wzruszyłam normalnie, że tak się martwicie
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku myślałam, że córka, a teraz czuję że nie będzie mi dane pleść warkoczy...
|
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Kasia zmienimy to hehe
|
|
|
|
|
#2477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy ten sam termin porodu
|
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! I wszystkie jesteśmy Kasie!
|
|
|
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2482 |
|
Konto usunięte
|
:d
|
|
|
|
#2483 |
|
tut tuut
|
OGLOSZENIE PARAFIALNE:
moje mile, lista lista! Upraszam Szanowne zgromadzone na watku tymze o zajrzenie na pierwsza strone naszego watku, post pierwszy, oraz, jesli brakuje info o TP, terminie wizyty, ewentualnej plci, albo, o zgrozo, ktorejs z Was nie ma na liscie - upraszam serdecznie o przeslanie mi na priv brakujacych danych a z dzika radoscia pogalopuje uzupelnic liste. Zalezy nam aby na liscie byly aktualne terminy wizyt lekarskich, gdyz pragniemy za siebie nawzajem trzymac kciuki czy tam co ktora z nas trzymac lubi na szczescie. Takze Uwaga, Pozor, Achtung, Wnimanje - pamietajcie o naszej liscie! Amen. |
|
|
|
#2484 | |||
|
Raczkowanie
|
UWAGA aferka, ktora nie chce sobie psuc humoru i zajmowac pirdolami w internecie niech nie czyta dalej
![]() Dziewczeta! Jest mi bardzo przykro, ale przede wszystkim ja (jako uznana za gówno i laska ktora sama nie wie co pisze), ale takze spora czesc z Was oraz caly nasz watek wrzucony do jednego wora zostal obrazony przez alfe i omege vel Plat. Uzywajac jej slownictwa "hmmmm coz zal mi tej laski". Cytat:
Cytat:
Cytat:
Link do watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post53356820 Konkretnie od postu #4184 Wiecie co jest najgorsze, ze napisala to tam a nie tutaj, temat obrazania przemilcze. Przepraszam Was wszystkie, ze narazilam nasz wtek na takie nimile doswiadczenia. Z drugiej strony moze lepiej ze nie bedzie tutaj kogos kto bedzie zatruwal atmosfere, z reszta nawet nie wiem po co ona mialaby czytac co pusza osoby, ktorych nie szanuje i z ktorych sie wysmiewa pewnie zeby miec tematy do wysmiewania sie - nudne zycie musi prowadzic ze sie zajmuje takimi intrygami.Ja w kazdym razie zglosilam jej posty, bo lamia regulamin - wspominaja inne watki i obrazaja. Serio jestem w szoku, wydawala sie taka wywazona osoba a okazala sie tak dwulicowa ![]() Wiem dotuniek ze na pewno jej doniesiesz o moim poscie Wam obu zycze nabycia umiejetnosci czytania ze zrozumieniem, bo skoro obie stwierdzilyscie ze uznalysmy na watku ze lekarz na nfz to zlo to nie mam slow. Pozdrawiam Was serdecznie Cala akcje skomentuje tak emotką - serio nie szkoda Wam energii i czasu na obgadywanie nas za plecami?Ehhhhh brak mi slow, no ale sama nie wiem co mowie - wiec mowie dobranoc |
|||
|
|
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet ja to teraz przeczyjalam. Bardzo nie fajnie z jej strony..
|
|
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
No wlasnie na wieczor zawsze przegladam rozne watki, bo tutaj w poczekalni wydaje mi sie ze wszystkie gramy do jednej bramki i sie wzajemnie wspieramy.
A tu taka akcja ze Najgorsze ze totalnie z kontekstu wszytsko wyciagniete przedstawila i obgadala mnie ze zjechalam wlasne dziecko, "ale przeciez to normalne wiec luz... " Czy ja cos takiego napisalam? Rety. Serio dzisiaj myslalam, ze zrozumiala ze przesadzila a jej malo i opowiada o maszym watku gdzie indziej... Ehhh faktycznie musi miec duzo czasu skoro nie szkoda jej na takie akcje ale na dobre chociaz wyszlo, to ze jesli ma o nas takie zdanie to przestanie z nami pisac. Jak mozna byc tak falszywa osoba? Ehhhh ludzie nie przestaja mnie zadziwiac
|
|
|
|
#2487 |
|
tut tuut
|
"Gadaj z gownem to cie osra"
I zrobilo mi sie bardzo przykro...... Czy przebywanie na forum w ogole ma sens? Czlowiek w pewnym stopniu sie otwiera, a potem... Jestem stety/niestety zwolenniczka zamknietej grupy na facebook. Bez mozliwosci czytania dla osob postronnych. Po to, aby takich przykrosci unikac. |
|
|
|
#2488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyny ignorujcie takie posty, nie ma sensu sie denerwowac Sliweczko: moderatorskie powinnosci mnie tu przygnaly i coz ja widze Gratuluje |
|
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Chcialam napisac tylko, ze w ciazy zaleca sie stosowac magnez dla kobiet w ciazy np MagneB6 lub Aspargin. I ze, ten rozpuszczalny odradza sie bo nie jest wyrobem medycznym a suplementem diety i slabo sie wchlania, badz wcale. Tez mieszkam w uk i niestety nie udalo mi sie tu dostac magnezu, gdyz na skurcze nog (w moim przypadku) zalecili napic sie wody i wyciagac nogi, nie pomagalo wiec mama przyslala mi magnez z Polski Nie chcialam sie wymadrzac, po prostu przeczytalam o tym rozpuszczalnym magnezie i tknelo mnie, ze "przeciez nie wolno" wiec ja tak z dobrego serca Zdrowka dla wszystkich
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Konto usunięte
|
Mi bez problemu GP przepisal magnez w ciazy. O ten Floradix Magnesium
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

no to korzystam z drugiej opcji 

nazywam się Justyna mam 29 lat i mam juz córcie która w tym miesiącu skończy trzy latka, termin mam na ok 9 czerwca pisze około bo mój termin narazie jest 'ruchomy' malenstwo ma dwutygodniowy poslizg, (ostatnia @ 19.08 ) przezyłam przez to duzo stresu, skierowano mnie do szpitala w 7 tyg z zapadniętym pęcherzykiem c. a po trzy dniowych badanach okazało sie że ciąża młodsza o 2 tyg i pęcherzyk dopiero się rozwija beta rosła ale też nie idealnie, tydzień temu wreszcie kamien mi spadł z serca gdy zobaczyłam na monitorze 1,5 cm maleństwo i usłyszałam słowa ciąża żywa

mozesz im mówić w kółko jedno i to samo a one i tak nic nie kumają, a jak powiesz coś dosadniej to zaraz Ci wchodza na głowe że jesteś niemiła, a jak odpiszesz cos z ironią to biorą to za szczera odpowiedź...
a już nie wspomne o tym, ze lekarze na nfz to konowały, a przyjmujący prywatnie to cudotwórcy...