Razem do Sylwestra schudniemy :) - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-22, 10:10   #2461
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Cytat:
Napisane przez ania8628 Pokaż wiadomość
Ja czuję się już dobrze. Wczoraj poćwiczyłam z chodakowską 40 minut. Myślałam że uda mi się w tym miesiącu wyćwiczyć więcej minut.... a tu nawet 1000 nie ma.....
Ale na szczęście zaczęły mi spadać cm.

Ania napisz w k. co tam się stało w pracy.
za ćwiczenia i super, że cm spadają
ja muszę sobie jakiś centymetr kupić, bo przy ćwiczeniach mierzenie jest jednak bardziej obiektywne niż waga

napisałam

hej

niedawno wstałam, choć w ogóle zwlec się z łóżka nie mogłam, bo taka wymęczona jestem po tamtym tygodniu, że masakra
no ale wstałam, zjadłam, zbieram się zaraz na siłkę, potem może jakieś szybkie zakupy. Popołudniu do rodziców jadę, a potem jadę z tatą do dentysty. Także dzień zleci
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 10:32   #2462
aza3994
Zakorzenienie

Dzien dobry
Dzis wracam na dobra diete na 19 mam zaplanowany spinning

Beatka zazdroszcze pieknego nieba, u mnie niestety pochmurno milego dnia

Ania89 odpoczywaj po ciezkim tygodniu cos Ci sie z zabkami dzieje?

Ania86 za spadki cm to jest najwazniejsze przecież u mnie tez jeszcze do 1000 daleko, ale jeszcze miesiac sie nie skonczyl

Madzia

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 10:34   #2463
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Ania89 odpoczywaj po ciezkim tygodniu cos Ci sie z zabkami dzieje?
generalnie to nie, ale ja ogólnie staram się regularnie chodzić do dentysty, a już nie byłam ze dwa lata, jeśli nie dłużej, więc idę sprawdzić co i jak
Stary 2016-02-22, 13:50   #2464
agafisia
Zakorzenienie

hej rybki

ja już po wizycie kontrolnej u wetki-wszystko ładnie się goi w piątek chciała już szwy sciągać ale ja powiedziałam że przyjdziemy w poniedziałek-lepiej później niż za wcześnie i przyszedł pan który Fisię operował żeby ja wytulić i pomiziać miło

andzia86-fajnie czuć luz w ciuchach ja mam spodnie poopinane za mocno ostatnio
daga-u mnie też pochmurno ale za to 12 stopni
andzia89-powodzenia u dentysty ja planuję w marcu wizytkę
beatka-to niebo takie niebieskie czy masz okulary w niebieskich barwach o tej big love
madzia- jak tam rodzinka? marudzi czy da się znieść? na długo przyjechali??

zaraz biorę sie za obiadek-mam w planie pierś pieczoną z jakimś pomidorkiem suszonym w środku i bataty pieczone i warzywka z parowaru zdrowo dalej

siedzielismy w kolejce u weta prawie 2 godziny-na 5 minut rzucenia okiem na szwy i podanie zastrzyku z antybiotykiem- i były 2 totalnie nawiedzone babki ja mam małego fioła -wogóle nie mam przy nich-na punkcie swojego psa...masakra jedna to chyba siedzi i ksiązki czyta o psach krolikach kotach i we wszystkich organizacjach zwierzęcych jest i wszytsko o wszystkim wie...druga była z jednym psem ale wzieła drugiego żeby za sobą nie tęskniły...i pozwalała sobie lizać im usta...ohyda tylko siedzielismy z danielem i przewracaliśmy oczami na nie

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

daga-ty masz fioła totalnego na punkcie tego swojego Gordonika!!! haha przyłapana:P

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-22, 16:37   #2465
Aniaa_89
Zakorzenienie

Aga super,ze z pieskiem ok i wszystko sie ladnie goi

Ja rano zaliczylam silke-40minut. Byl orbitrek +interwaly na biezni zmeczylam sie,wiec dobrze
Wracając do domu zrobilam szybkie zakupy w Biedrze. Potem pojechalam do rodzicow,po drodze jeszcze do solarium poszlam sie wygrzac i zlapac troche kolorku posiedzialam troche u rodzicow,a teraz u dentysty. Ja juz po. Jednego zeba mi zrobila,jeszcze jakis jeden mam do zrobienia,ale to w marcu bo na razie jeszcze grafiku nie mam,to nie wiem jak bede pracowac teraz czekam na tate,bo razem przyjechalismy,bo tez cos tam mial do zrobienia
A potem do domku i relaks z tztem
Stary 2016-02-22, 17:10   #2466
bejata440
Zakorzenienie

Fisia ciesze sie ze z sunią dobrze. znam wiele ludzi którzy mają świra na punkcie swoich zwierząt bardzo ładny obiadek przed tobą !

Aniu czytałam w k jak tam ;/ przykre. Moze sie wyjaśni? Postaw na swoim. Druga Ania - brawo za cm! Gdzie najbardziej ?
Aza - zacznę planować wyskok na tydzien gdzies tez. Tak bardzo zazdroszczę wspaniałego tygodnia w słonku!
Niebo piękne było jeju!

Ja dzis piwkuje na tarasie . Jutro prZed 6 w pracy musze byc.
A w srode mamy wizytę z sheffield wiec wieczorem bede Piła i jadła w mega miejscu
Stary 2016-02-22, 17:24   #2467
agafisia
Zakorzenienie

andzia89-miło poczytać że w końcu masz dzień dla siebie a nie tyrasz w salonie
jak kolorek? dawno już nie byłam na solarium...zawsze śmierdziałam jak opalana świnia
beatka-bo ja na prawdę ostatnio bardzo ładnie jem schudłam może odrobinkę-ale w zasadzie cieszę sie z tego ze jem ładnie że sie staram i kombinuje jak tu zrobić zeby było zdrowo
miłego wieczorku

Stary 2016-02-22, 17:45   #2468
aza3994
Zakorzenienie

Aga cieszę się, że z Fiśką wszystko ok. Goi się jak na psie a ja mam lekkiego świra, przyznaję bez bicia super obiadek miałaś, fajnie, że przestawiłaś sie na zdrowe rzeczy

ania89 fajnie, ze miałaś dzień dla siebie i czas na siłownię też czasem lubię się wybrać na solarium, skóra troszkę innego odcienia nabiera ja nie lubię bladych twarzy za bardzo

Beatka no kombinuj ja naładowałam baterie ostro!

zeżarłam dziś prawie całą czekoladę wedlowską mleczną nie wiem, jak to się wydarzyło, miałam nie ruszać a nagle zostało puste opakowanie pomijając to dieta ok. niedługo zbieram się na siłownię, trzeba spalić kalorie, chociaż przyznaję, ze nie chce mi się za bardzo... ale wiem, że jak już pójdę to będzie power!

3/2017
Stary 2016-02-22, 18:04   #2469
agafisia
Zakorzenienie

daguś-lekkiego??? dopiero niedawno dotarło do mnie że to twój gordonik w podpisie smieszny ten twój uszatek
zanim zrobiłam sterylke wyczytałam cały internet jak sie przygotować do tego i zajmować pieskiem dużo rzeczy mi wetka nie mówiła - sama wiem to musi się ładnie goić
troche mnie wkurza że mnie spodnie cisną-ale wiem że na wiosnę schundę więcej ruchu będzie, kijki , działka a jedzonko zdrowe to w moim wypadu podstawa
weź nic nie mów o czekoladzie-ssie mnie na mleczną albo grześka ale nie chce mi sie złazić do sklepu-na szczęście

Stary 2016-02-22, 19:07   #2470
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bejata440 Pokaż wiadomość
Aniu czytałam w k jak tam ;/ przykre. Moze sie wyjaśni? Postaw na swoim.

Ja dzis piwkuje na tarasie . Jutro prZed 6 w pracy musze byc.
A w srode mamy wizytę z sheffield wiec wieczorem bede Piła i jadła w mega miejscu
no zobaczymy jak to wszystko wyjdzie

fajne popołudnie dzisiaj masz

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
andzia89-miło poczytać że w końcu masz dzień dla siebie a nie tyrasz w salonie
jak kolorek? dawno już nie byłam na solarium...zawsze śmierdziałam jak opalana świnia
nom, w ogóle ten tydzień mam fajny, to trochę w końcu odsapnę ciekawe jaki będę miała grafik na marzec

no póki co jestem lekko zaczerwieniona po tej dzisiejszej solarce, bo na mocne lampy poszłam, a już taka blada byłam, że masakra, dawno się nie opalałam
no ale zobaczymy jak jutro będzie

Cytat:
ania89 fajnie, ze miałaś dzień dla siebie i czas na siłownię też czasem lubię się wybrać na solarium, skóra troszkę innego odcienia nabiera ja nie lubię bladych twarzy za bardzo

zeżarłam dziś prawie całą czekoladę wedlowską mleczną nie wiem, jak to się wydarzyło, miałam nie ruszać a nagle zostało puste opakowanie pomijając to dieta ok. niedługo zbieram się na siłownię, trzeba spalić kalorie, chociaż przyznaję, ze nie chce mi się za bardzo... ale wiem, że jak już pójdę to będzie power!
ja uwielbiam być opalona od razu człowiek lepiej wygląda i lepiej się czuje
a ja już taka blada byłam, że dramat w ogóle wymęczona też przez tą pracę, wory pod oczami, blada jak nie wiem itd, także zbyt ciekawie nie jest

no ładnie
ale u mnie nie lepiej, bo u rodziców zjadłam kilka rurek z nadzieniem waniliowym ale uwielbiam je i nie mogłam się powstrzymać
no ale tylko kilka, poza tym z jedzeniem dziś ok, ćwiczenia były,więc nie ma tragedii

mi też się często nie chce iść na siłkę, ale po treningu od razu człowiek się lepiej czuje i to zadowolenie, że się poruszało
ja jutro się wybieram z TŻtem na łyżwy uwielbiam, a niestety rzadko bywam
Stary 2016-02-22, 20:59   #2471
aza3994
Zakorzenienie

Aga no moze troche wiekszego niz lekkiego ja mam w domu jeszcze Grześka, podrzucić Ci?

Ania to widze ze mamy podobne podejscie do opalonej skory chociaz troche zarumieniona wyglada lepiej aaa nie ma co przesadzac i sie ograniczac ze wszystkim, zwlaszcza, ze ruch jest

Ja melduję zaliczone 80 min ćwiczeń - 20 min biegu i 60 min spinningu - byl czad i moc , ledwo zylam!!!

3/2017
Stary 2016-02-22, 21:22   #2472
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja melduję zaliczone 80 min ćwiczeń - 20 min biegu i 60 min spinningu - byl czad i moc , ledwo zylam!!!
super

ja się lenie
TŻ poszedł na trening, siedzę sama, więc stwierdziłam, że będę dobrą żonką i przygotowałam mu posiłki na jutro do pracy
Stary 2016-02-22, 21:25   #2473
agafisia
Zakorzenienie

andzia89-będzie cię piekł tyłek:P ile minut byłaś?
daga-o mniom uwielbiam grześki te zwykłe fioletowe jestem leniem i nie schodzę do sklepu a w domu słodyczy nie trzymam bo by zaraz znikły

łeb mnie dzisiaj ćmi...ide chyba zaraz spać

Stary 2016-02-22, 21:30   #2474
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
andzia89-będzie cię piekł tyłek:P ile minut byłaś?
tyłek mnie nie piecze, ale ogólnie jest mi strasznie ciepło
na 5poszłam, bo taki bladzioch, dawno się nie opalałam, to nie chciałam przesadzić ale na mocniejsze lampy, więc mam nadzieję, że będzie cokolwiek widać jutro
Stary 2016-02-22, 23:05   #2475
aza3994
Zakorzenienie

Ania pewnie, nie ma co przesadzać, potem skóra boli i schodzi

Aga tez lubie zwyklego grzeska

Polecialam z koksem, tata przywiozl od cioci kopytka... A ja kopytek nie odmawiam no i pojadlam na wieczor! Chyba serio musze sobie rozpisac zarcie , bo grzesze strasznie! Branoc

3/2017
Stary 2016-02-23, 07:05   #2476
bejata440
Zakorzenienie

Fisia jak napisałaś o grzeskach to od razu zadzwoniłam do rodzicow zeby do paczki kisieli i budyniów dołączyli Grześki i wedla truskawkowa

Ania - ja lubie czasem na solarium pójść. Na siłowni mam, jak mam ładna cerę to ide sobie na pare min inaczej mi plamy wyskakują ;(
Musze jak najszybciej tabletki anty brać.
Mi tez sie nie chce często na trening wyjsć, ale jak juz jestem na siłowni to mam moc!!
Aza mega! Spinning i bieg Wow!

Ja od 6 jestem juz w lab .
Wczoraj było miło - piwko drink jedzonko muzyka spanie ;-)
Dzisiaj tez zostaje u niego, jedziemy do mnie do miasta tylko po rzeczy na jutrzejszy audyt, i nowa serie Blu ray Vikings
A u niego zrobimy plecy chyba /bieg albo skakanka ;-)
Miłego dnia ;*
Stary 2016-02-23, 09:10   #2477
ania8628
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
U mnie wczoraj było 60 minut ćwiczonek. Jestem taka podbudowana tym, że w końcu są jakieś efekty mojego odchudzania - dziś na wadze 56,4kg.

Cytat:
Druga Ania - brawo za cm! Gdzie najbardziej ?
Beatka ja pomierzyłam się w talii, brzuch na wysokości pępka i brzuch trochę pod pępkiem.
Z talii spadło -2cm, z brzucha -4cm, i niżej -2cm, udo -1,5cm (najbardziej mnie dobijają te moje nogi).

No i udało mi się wcisnąć w te moje nieszczęsne dżinsy - rozmiar 36, dopięłam się, ale jeszcze są ciasne...

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 09:29   #2478
bejata440
Zakorzenienie

Aniaaaaa piekneeee efekty!
Spokojnie , ruszy w koncu z ud. Mi tez pomału schodzi..

Zaczynam sie cieszyć na ta moja szkole powoli ;-)
Stary 2016-02-23, 09:42   #2479
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
U mnie wczoraj było 60 minut ćwiczonek. Jestem taka podbudowana tym, że w końcu są jakieś efekty mojego odchudzania - dziś na wadze 56,4kg.

Beatka ja pomierzyłam się w talii, brzuch na wysokości pępka i brzuch trochę pod pępkiem.
Z talii spadło -2cm, z brzucha -4cm, i niżej -2cm, udo -1,5cm (najbardziej mnie dobijają te moje nogi).

No i udało mi się wcisnąć w te moje nieszczęsne dżinsy - rozmiar 36, dopięłam się, ale jeszcze są ciasne...
No Kochana! Pięknie

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 11:00   #2480
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej

ja mam dzień lenia-jeszcze nawet się z łóżka nie zwlekłam
no ale mam wolne to mi się należy, a co! na razie się z łóżka nie ruszam, jakiś film sobie obejrzę, a potem może porobię coś bardziej konstruktywnego-posprzątam czy coś ale na razie relaks

Cytat:
Ania - ja lubie czasem na solarium pójść. Na siłowni mam, jak mam ładna cerę to ide sobie na pare min inaczej mi plamy wyskakują ;(
Musze jak najszybciej tabletki anty brać.
Mi tez sie nie chce często na trening wyjsć, ale jak juz jestem na siłowni to mam moc!!
ja lubię solarium, bo uwielbiam być opalona. I jak już pójdę raz, to mam ochotę chodzić ciągle
ale ostatnio coś mi jakieś uczulenie pojawia jak jestem mocniej opalona ale to chyba właśnie od tabletek anty, bo coś czytałam, że może tak być, a ja biorę je już ponad 7lat po wakacjach planuję odstawić

Cytat:
Cześć dziewczyny!

super
ładna spadki
i super, że udało się wcisnąć w dżinsy-nieważne, że ciasne, ważne że weszły. A z czasem będą w sam raz
Stary 2016-02-23, 11:40   #2481
aza3994
Zakorzenienie

Beatka rodzice to Ci ladna pake zorganizuja wielkanoc bedziesz spedzala w De czy wracasz do Pl? Miłego dnia

Ania86 za cwiczenia super, ze Ci leci waga i cm! 1,5cm w udzie to sporo! Ile teraz masz?

Zuza a co u Ciebie slychac?

Ania89 korzystaj z dnia lenia nalezy Ci sie

Witam Was dziewczynki
Jestem właśnie w urzedzie, chce zarejestrowac samochod i kita jest jak nie wiem dzien zaczelam od owsianki z bananem i zielonej herbatki o 17 planuje zumbe

3/2017
Stary 2016-02-23, 11:52   #2482
Zuza_kg
Zakorzenienie

Cytat:
Zuza a co u Ciebie slychac?
U mnie zmiennie. Raz lepiej jedzeniowo raz gorzej. Musze się dziś na orbitrek wdrapać bo wstyd
Ogólnie natomiast jestem baaaaardzo szczęśliwym dziewczątkiem

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 12:16   #2483
ania8628
Zadomowienie

Cytat:

Ania86 za cwiczenia super, ze Ci leci waga i cm! 1,5cm w udzie to sporo! Ile teraz masz?
Daga uda są najgorsze - lewe 57, prawe 58, bo ja mam tzw bryczesy i mi się tłuszcz odkłada tak po zewnętrznej stronie (dla zobrazowania wrzucam zdjęcie o co mi chodzi)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dziewczyny-co-polecacie-na-bryczesy.jpg (46,1 KB, 13 załadowań)

Stary 2016-02-23, 13:23   #2484
agafisia
Zakorzenienie

hejka
andzia86-po to jest klub żeby takie zdjecia tam wrzucać i nie świecić tyłkiem na forum ładną talię masz-szczupluśką bardzo gratuluje spadków-w końcu
beatka-ale paka będzie słodyczowa
zuza-hehe fajnie że jesteś szczęśliwa
andzia89-mozesz mieć uczulenie od tabsów...ja mam na pierwsze słońce...zawsze na wiosnę uczulenie na rękach i dekoldzie...
daga-kupiłaś autko?

ja dzis mam słaby dzień-leb mnie ćmi i spiąca jestem jakbym potrzebowała kawy-a kawy nie pijam Fisie zaczynają szwy gryźć goi się
wlazłam niepotrzebnie na wagę -mam @- i się przeraziłam choć nic nie podjadałam...ale mam to gdzieś...ogólnie dziś wszystko mi wisi...chyba jednak robię sobie kawę-moze zadziała

Edytowane przez agafisia
Czas edycji: 2016-02-23 o 13:24
Stary 2016-02-23, 13:38   #2485
bejata440
Zakorzenienie

Razem do Sylwestra schudniemy :)

Fisia to nie jest chyba jej zdjecie ;-) to zdjecie dla zobrazowania

Na nogi tylko siłowy trening

Edytowane przez bejata440
Czas edycji: 2016-02-23 o 13:39
bejata440 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-23, 14:42   #2486
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ania89 korzystaj z dnia lenia nalezy Ci sie

Witam Was dziewczynki
Jestem właśnie w urzedzie, chce zarejestrowac samochod i kita jest jak nie wiem dzien zaczelam od owsianki z bananem i zielonej herbatki o 17 planuje zumbe
no powylegiwałam się w łóżku, zwlekłam się z niego dopiero ok 13
ale żeby nie było, że cały dzień się obijam,to posprzątałam trochę mieszkanie
niedługo jakiś obiad muszę sobie ogarnąć, a po pracy TŻta idziemy na łyżwy

oby szybko udało się wszystko załatwić

Cytat:
Napisane przez Zuza_kg Pokaż wiadomość
Ogólnie natomiast jestem baaaaardzo szczęśliwym dziewczątkiem
to najważniejsze!

Cytat:
andzia89-mozesz mieć uczulenie od tabsów...ja mam na pierwsze słońce...zawsze na wiosnę uczulenie na rękach i dekoldzie...

ja dzis mam słaby dzień-leb mnie ćmi i spiąca jestem jakbym potrzebowała kawy-a kawy nie pijam Fisie zaczynają szwy gryźć goi się
wlazłam niepotrzebnie na wagę -mam @- i się przeraziłam choć nic nie podjadałam...ale mam to gdzieś...ogólnie dziś wszystko mi wisi...chyba jednak robię sobie kawę-moze zadziała
no dlatego właśnie napisałam, że myślę, że to od tabsów choć generalnie pojawiło mi się to z czasem, bo przecież już kilka lat je biorę, a na początku tak nie było no ale cóż, tyle lat hormony, to robi to swoje
mi się na dekolcie głównie robi i takie irytujące swędzące
teraz już zapobiegawczo zaczynam łykać coś na alergię przed większym opalaniem ale nie zawsze to pomaga

i jak kawka wypita? pomogło?
Stary 2016-02-23, 14:58   #2487
agafisia
Zakorzenienie

beatka-faktycznie nie wpadłam na to
andzia89-ja też po jakimś czasie tak mam...własnie dekold i ręce do łokci najbardziej swędzą-mam plamy swędzące...ale po tygodniu dwóch znika
nie pijam kawki bo mnie po niej telepie...a dzisiaj łeb mnie ćmi boję sie ze bardziej zacznie wypiłam dobrą herbatkę i dostałam 3 różowe piękne rózyczki od męża na lepszy nastrój-to zamiast kawy

mój od jutra zaczyna 5 popołudniówek...muszę sobie zorganizować czas na popołudnia bo zwariuję sama tyle dni w domu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-23, 15:19   #2488
ania8628
Zadomowienie

Agus ty ale się o mnie troszczysz Ale Beatka ma rację ta pupa nie jest moja. Chciałam wam tylko zobrazować z czym mam największy problem.

Stary 2016-02-23, 15:55   #2489
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
andzia89-ja też po jakimś czasie tak mam...własnie dekold i ręce do łokci najbardziej swędzą-mam plamy swędzące...ale po tygodniu dwóch znika
nie pijam kawki bo mnie po niej telepie...a dzisiaj łeb mnie ćmi boję sie ze bardziej zacznie wypiłam dobrą herbatkę i dostałam 3 różowe piękne rózyczki od męża na lepszy nastrój-to zamiast kawy
no szybko w miarę znika, ale trzeba też odpuścić z opalaniem na jakiś czas a jak np na jakimś wyjeździe złapie takie uczulenie(jak ja zazwyczaj mam), no to już słabo się robi

kochany ten Twój mąż

mój dzisiejszy obiadek
pierś z kurczaka, kasza gryczana, groszek, pomidor + świeży sok z marchwi i jabłek
a Wy co tam dzisiaj miałyście dobrego na obiadek?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160223_153639.jpg (101,2 KB, 10 załadowań)
Stary 2016-02-23, 16:02   #2490
agafisia
Zakorzenienie

andzia86-o twoją pupę się troszczę haha
andzia89-nom kochany
ale zdrowo na talerzu ja dziś powtórka z wczoraj bo mi zostaly roladki zjadłam: 1 roladkę z kurczaka z pomidorkiem suszonym i szpinakiem owiniętą szynką parmeńską upieczoną, upieczone bataty z przyprawkami, upieczone pieczarki, paprykę i cebulkę też zdrowo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości