|
|
#2461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część II
Cytat:
gratulacje! ależ mnie przestraszyłaś teraz ![]() ciekawe nooooo
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
Podczytywalam w ciągu dnia i juz zapomniałam co miałam komu odpisać. ☺
Ale kolorowo się zrobiło na pierwszej stronie. Gratuluję udanych wizyt. Esesme ale zaskoczenie ☺😀 Widzę dyskusje o materacykach juz. Pojęcia nie mam co lepsze. Wcześniej myślałam o kokosie ale tak jak piszecie naczytalam się sporo negatywnych opinii i chyba jednak pójdę w lateksowy. Popytam jeszcze znajomych młodych mamusiek co miały. Trudna decyzja... Dziś chyba zgrzesze i skusze się na fast food. Właśnie wracamy z mezem do domu a lodówka pusta, bo jutro do rodziców jedziemy wiec nie ma co się zaopatrywać. Zastanawiam się tylko co wybrać kebaba mc donald czy north Fish. Pewnie będzie rybka , bo tłumacze sobie ze nie jest aż tak niezdrowo. Nawet jeżeli wezmę do tego frytki. ☺ Sporo jem ostatnio. Właściwie to ciągle bym coś jadla. A to kanapeczke, a to owocki, w miedzy czasie tosty. ... Jeżeli chodzi o owoce moim hitem są teraz mandarynki. Wczoraj zjadłam na raz 4 spore i aż Młody się ożywił. Zaczynam wreszcie czuć delikatne ruchy ☺☺☺ ale radość, |
|
|
|
#2463 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie straszcie bo jeszcze będę musiała te moje 50kg ciuszków siostrze odsylac haha, ale mysle ze skoro ostatnio mówił ze na 200% chlopaczek to juz mu sie siusiak w wargi sromowe nie zamieni😁
---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Ja tez duzo jem, normalnie godzinę po posiłku mysle juz o kolejnym
|
#2464 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
Teraz widzę chociaż sens tego ze tak brzydko ciagle wyglądam i tak strasznie znosiłam pierwszy trymestr
![]() ![]() mała mi wszystko odbiera ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2466 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
no to gratuluję dziewczynki w takim razie może ja cię na razie zrobię dwukolorowo na 1 stronie, każdą literę w innym kolorze ![]() Ja się witam w ogóle w 20 tc dzisiaj śpimy u moich rodziców i kto wie, czy nie przez kilka najbliższych dni też, bo mam armagedon w chałupie mam dzień jedzenia niezdrowego, wstyd mi bardzo, ale nic nie poradzę... przed chwilą zjadłam 5 ciastek i trochę lodów, a teraz czekamy na pizzę... no nic, raz na jakiś czas można
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
GGI czegos takiego szukalam!!! Kiedys się tym interesowalam i właśnie przypomniałam sobie jak zobaczyłam nazwę tej kolderki. Czy Ty masz taka? Jak masz i polecasz to juz nie szukam tylko zamawiam bo cena zarabista :P
Kalpana potem wlacze lapka to poszukam info i Ci podesle gdzie czytałam i co mnie przekonalo. Tzn tam podobno po porodzie juz nie jest fajnie tak bardzo, ten oddział neontologiczny nie ma super opini, ale sam oddział gdzie sie rodzi na super opinie i świetne polozne, poznałam juz kilka bo tam gdzie chodze do gin to one tam pracują. Moja srodowiskowa tez tam pracuje. Takze poznien poszukam info ![]() Eseme ale jajka a właściwie to brak jajek![]() Lucy gratuluje ruchów!!! Jakiego mi smaka narobilas na mandarynki, ale nie mam w domku buuu to zjem grejpfruta i pomaranczke ![]() Alergia - pamiętam ze ktoras myślała czy cos mozna brać, ginekolog dala mi receptę na jakies tabsy, ze w razie W żebym wziela bo lepiej wziac i uniknąć późniejszego rozchorowania się ![]() Tętno dziecka dobre ja tez zdrowiutka doktorka mi powiedziała ze teraz najlepszy okres ciąży zaczynam ze z tygodnia na tydzien ruchy będą coraz bardziej wyczuwalne <3
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mnie dał 90%, więc może też tak będzie, bo ciągle mam przeczucia na dziewczynę |
|
|
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Kalpana;53507238]
Szwagierka ma i jej dzieci jest bardzo zadowolona ja mam też antyalergiczną ale z watoliny i chcę zmienić na tą zamawiam na dniach i przede wszystkim ze względu na cene czekam na przelew z ZUS wizytyGratulacje udanej wizyty najważniejsze że wszystko okRUCHY nie moge się doczkać ciągle sie zastanawiam czy to to a może kotlet :P
Edytowane przez GGI Czas edycji: 2015-11-18 o 18:47 |
|
|
|
#2470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nic nie kupuje juz i czekam na genetyczne zebym znowu sie nie zdziwiła ![]() ![]() ![]() ![]() W ogóle mam jakaś infekcje i muszę brać urosept przez tydzień i raz jakaś saszetkę wypić ale z dzieciem wszystko ok i tętno wzorowe wyniki z krwi tez dobrze wszystko w normie
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Rozeznanie
|
Esesme ale poruszenie na wątku
teraz każda się zastanawia pewnie czy aby na pewno ma dobrze płeć określona, tez mi to przemknęło przez głowę, no ale jak gin mierzył ten słynny 1cm to chyba nie ma opcji pomyłki? ![]() Kupiłam huśtawkę hybrydowa Taggies
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2472 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hahaha chyba powinnam byc bezkolorowa ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze na genetycznym juz sie serio wyjaśni ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
Myśle ze u Ciebie potwierdzone u mnie mówił ze 80% sama sobie dopowiedzialam ze skoro 80% to na pewno
|
||
|
|
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
Esesme ale niespodzianka.
Gratulacje . Ja się jakoś tak nastawilam na chlopaka (na pierwszych badania genet. Usłyszeliśmy że najprawdopodobniej to chlopiec) ,ze aż dziwnie mi będzie jak usłyszę za2 tygodnie, ze to dziewczynka . Notabene wyjasnialoby czemu tak źle wygladam, w sensie brzydko no... . My po wizycie i maluch zaszalal z tempem wzrostu. Wiadomo czemu matka taka wyczerpana ostatnio chodzi i tylko by jadła i jadła. Ma już 260 gram. Termin miałam na 26.04; na prenatalnych 23.04; a dzisiaj z wagi 14.04. Przyspieszylo mu się, oj Przyspieszylo . A na alergię niestety nic nie mogę lyknac. Pozostaje olejek eukaliptusowy i wapno.
|
|
|
|
#2474 |
|
Winter is coming
|
odkolorowałam cię
zobaczymy co się w końcu okaże ja też czekam na jakieś poważniejsze ruchy, bo na razie to ciągle prawie nic, trochę posmyra i tyle. Kilka razy coś czułam, co można zakwalifikować albo jako kopniak albo szalone jelito i nie wiem co to było
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
Velika
czuje sie tak samo jak Ty czasem cos tam poczuje takie pukniecie i tylo:P tez chce juz więcej hehehe
|
|
#2476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje córkiTakie rzeczy się zdarzają, moja kuzynka miała parę razy usg i na każdym lekarz mówił że będzie córka na 100 procent. Kuzynka była wniebowzięta bo pierwszego ma synka więc chciała dziewczynkę i poszalała z ciuszkami dla córki. W szpitalu na oddziale 2 dni przed porodem lekarz też mówił że dziewczynka a urodziła syna -poród naturalny. Zdziwienie było nieziemskie
|
|
#2477 | |
|
Raczkowanie
|
U mnei na usg nie podobało się Małemu badanie, bo mnie neiźle napierniczął w miejsce gdzie głowica usg
Zły był,ze ktoś mu chałupe ugniata ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2478 |
|
Raczkowanie
|
Od wczoraj mój kot robi coś czego nie robił
. W załączeniu zdjęcie jak układa mi się na brzuszku . On chyba wie!
|
|
|
|
#2479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja kota tak pilnowała brzucha w pierwszej ciąży jak na zwolnieniu byłam teraz nie mam czasu tak poleżeć z kotem ale też się ociera jak brzucha dopadniea tak serio to chyba dlatego, ze brzuch jest teraz dobrze ukrwiony i tam kotu cieplutko ![]() Esesme: haha dobra niespodzianka tak często bywa na tym etapie
Edytowane przez danika Czas edycji: 2015-11-18 o 19:43 |
|
|
|
|
#2480 |
|
Rozeznanie
|
Esesme no nieźle !
chyba dopiero jak już urodzimy możemy być pewne płci ![]() Ja też jak zjem to zaraz jestem głodna :P oj będzie co zrzucać po porodzie ![]() A maluch mi tak wariuje w brzuchu, że szok!
|
#2481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lumpka z mężem też odwiedziłam, ale wygrzebałam tylko spodenki i bodziaki. Za to w galeriach nic.. W reserved nie było takich co wstawiałyście.
|
|
#2482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde, wkurzyl mnie promotor dzis i tak sie zestresowalam ze nie moge sobie z tym poradzic nigdy tak nie mialam chyba, po prostu to silniejsze ode mnie moze w domu mi przejdzie bo musimy sie spakowac do tego Paryza, wyjezdzamy o 4 rano...
|
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
Esesme ale numer, ale tak bywa
Będziesz miała małą królewnę lub królewicza ![]() MaLos mam podobną huśtawkę i uważam, że to był zakup roku
|
|
#2484 | ||
|
Mama Land
|
Cytat:
Cytat:
Justyna: Trzymam kciuki za Wasz wyjazd! Żeby był piękny i romantyczny, bo należy Ci się odpoczynek po tych bataliach labowych! |
||
|
|
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
Odebrałam dziś bujaczek kupiłam używany na olx
kupiony w lipcu na gwarancji z paragonem ️ Mój psiak oszalał na punkcie maskotki wiszącej na listku ImageUploadedByWizaz Forum1447878167.492029.jpgImageUploadedByWizaz Forum1447878193.701271.jpg
|
#2486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koty czują! Zobacz mojego psa ImageUploadedByWizaz Forum1447878249.763736.jpg
|
|
#2487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my mamy podobny tylko huśtawkę z tej samej firmy, mega mi się design i kolory podobają mięta z szarym, to ten model :
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo fajny! Uwielbiam wszystko co szare pokój szary wózek szary kołyska i Bujak szare haha szary to zdecydowanie mój kolor w garderobie tez go sporo
|
|
#2489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#2490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uaaaa Śliczne macie te leżaczki! też poluje na używany w Krk ![]() A jak już się chwalimy zakupami ! Kupiłam tą pościel Tylko nie tą z poduchami co mi GGI polecałaś , a samą kołdrę, bo mi poduch nie trzeba żadnych i kupiłam za 128 już z przesyłką (tą samą).Achh! teraz tylko trzeba kupić poszewki bo nie mam żadnych na taką wielką kołdrę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

gratulacje! ależ mnie przestraszyłaś teraz 

ciągle sie zastanawiam czy to to a może kotlet :P
ale z dzieciem wszystko ok i tętno wzorowe
wyniki z krwi tez dobrze wszystko w normie
nigdy tak nie mialam chyba, po prostu to silniejsze ode mnie
moze w domu mi przejdzie bo musimy sie spakowac do tego Paryza, wyjezdzamy o 4 rano...
️
pokój szary wózek szary kołyska i Bujak szare haha szary to zdecydowanie mój kolor w garderobie tez go sporo