![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolczyk w wardze - wątek zbiorczy
No to maja wymagania. Kiedy ja robilam, czolo moglo byc zasloniete. Tylko wymagali odslonietych uszu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Przyczajenie
|
hej. czy moglibyście mi pomóc jakich stosownych argumentów użyć, żeby mama zgodziła się na kolczyka w wardze? mam już w nosie i postawiłam mamę przed faktem dokonanym i stwierdziła, że już więcej sobie nie zrobię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2464 |
Przyczajenie
|
15.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2465 |
Zadomowienie
|
Zaczekaj do osiemnastki lub pelnej niezaleznosci finansowej od mamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2466 |
Przyczajenie
|
nie chcę czekać. a mama nie zgadza się tylko dlatego, bo jej się to nie podoba. a tak nie powinno być. więc nie wiem jak ją przekonać. chociaż pewnie i tak sobie zrobię, nawet bez jej zgody. xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 |
Przyczajenie
|
Jak sie uprze to nie przekonasz. Poza tym to jest indywidualne jaka mama ^^ xP Powiedz,że to Twoje ciało i zrobisz co chcesz, a jak Ci nie da zgody to sobie sama zrobisz jakas igła zakażoną i Ci bedzie mogło krzywo wyjsc. Chyba, ze chcesz sama robic sobie(lub koleżanka) i tak ale to odradzam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 |
Zadomowienie
|
ja moich wzięłam na to, że powinni docenić, że liczę się z ich zdaniem a nie tak jak inni stawiam ich przed faktem dokonanym itp.. kiedyś zmiękną
![]()
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2469 |
Przyczajenie
|
sama sobie zrobię. w nosie też robiłam sama, a mamie nawet nie wspominałam że takowego chcę. więc się zdziwiła i stwierdziła, że jej słabo bo sama go zrobiłam. xD
a o wardze słyszy już drugi rok. więc albo w końcu powie tak dla świętego spokoju, albo sobie zrobię za tydzień i się zdziwi. i wie, że na dużo mnie stać. i jak się uprę to koniec. ;p bo przecież siłą mi go nie wyciągnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Zadomowienie
|
A ja Ci radzę nie rób wcale. NIE DOROSŁAŚ DO KOLCZYKÓW. Tym bardziej, że SAMA przebijasz (ciekawe jaką igłą?). A mama ma racje.. BRAWA DLA MAMUSI! Nie zgadza się bo widzi, że córeczka nie jest w pełni przystosowana do tak poważnych zmian, ingerencji w tankę etc.
![]() |
#2471 |
Przyczajenie
|
ojojoj, najmądrzejsza się odezwała. ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Ale mnie takie teksty irytują.
prawie jak " na złość mamie odmrożę sobie uszy "
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Zadomowienie
|
IRONIA BRONIĄ GŁUPICH, wiesz?
![]() |
#2474 |
Raczkowanie
|
Moja daleka koleżanka ma 11 lat i chce kolczyka w wardze. Ma wybrać pod czy nad?
Ja wciąż się zastanawiam czy nie jest za młoda.?
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Rozpuszczone teraz te dzieci, ze hoho. Na kolczyki, farbowanie wlosow, makijaze przyjdzie pora. 11 lat, to dziecko jeszcze, co z kolezankami w dom sie powinno bawic, albo za pilka ganiac, czy w gume grac. Doroslosci sie dzeciom zachciewa. Nie zal to dziecinstwa tracic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 |
Przyczajenie
|
witam
![]() chciałabym sobie zrobic kolczyk w wardzę. po lewej stronie na dole.czy polecacie mi jakies salony w warszawie w centrum? znalazłam jednego faceta ktory to robi w domu. jest to pierwszy moj powazniejszy kolczyk wiec nie wiem na co mam wzwrocic uwage. i jeszcze jedno: czy po 2 miesiacach wakacji zagoi mi sie? jak nie to jaki do szkoly bym musiała załozyc zeby mi nie było go widac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Zadomowienie
|
WYSZUKIWARKA!!!!!!
tu masz wszystko co powinnaś wiedzieć: http://renger.webd.pl/piercing/index...id=75&Itemid=1 czas gojenia zależy od organizmu oraz odpowiedniej pielęgnacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Nosze vertical labreta od przeszło 3 lat. Od niedawna po myciu zębów, zaczęła mi się pojawiać jakby ropa. Stosowałam sól fiz., później tribiotic w tygodniowych sesjach w miesięcznych odstępach i nie jest lepiej. Czy może zmiana kolczyka z tytanu na bioplast coś w tym względzie pomoże? Żadnych poza tym oznak migracji nie widze. Nie mniej jednak niepokojące to jest
![]() ![]() Edytowane przez sierzant Czas edycji: 2009-06-08 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Raczkowanie
|
No i klasyczne pytanie nad czy pod (monroe)
![]() |
#2481 |
Przyczajenie
|
http://www.bmezine.com/pierce/05-lip...strils-16g.jpg
taki o. Wybaczcie nieznajomość nazewnictwa ale jakoś nigdy się w to nie zagłębiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Zadomowienie
|
sierzant nie odpowiednio pielęgnowałaś przekłucie. maści nie są do pielęgnacji przekłucia, a zwalczania stanów zapalnych. a sól to jałowy płyn bez właściwości gojących. gdybyś stosowała octenisept zamiast maści byłoby ok.
stosuj maść z antybiotykiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2483 |
Przyczajenie
|
Siemka !
![]() Jestem tu nowy i od pewnego czasu chodzę z zamiarem przekłucia sobie wargi. Chcę zrobić sobie kółko, na środku wargi lub po lewej stronie. ![]() Niestety, w moijej mieścinie nie ma żadnego LEGALNEGO zakładu piercingu, a w kosmetycznych przekłuwają uszy, język. Pozostały jednak te nielegalne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
Ikuyo jeśli nie ma żadnego odpowiedniego miejsca, w którym mógłbyś się przekłuć to szukasz czegoś w innym mieście-nie ma co ryzykować zdrowia/życia oszczędzając parę złotych. skąd jesteś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Przyczajenie
|
Elbląg, najbiliższe studio piercingu jest w Gdańsku, 60km to raczej daleko ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Przyczajenie
|
ja wczoraj zrobiłam kolczyka po lewej stronie w dolnej wardze. i jest śliczny! w ogóle nie bolało,a facet był profesjonalistą(jak ktoś chętny to mogę go polecić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Przyczajenie
|
Snide stosowałam maść, ponieważ pojawiająca się ropa wskazywałaby na stan zapalny. A tribiotic zawsze wydawał mi się maścią z antybiotykiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Przyczajenie
|
Witam.
Chciałbym sobie zrobić kolczyk w wardze. Czy bardzo będzie podrażniał mi dziąsła?? Czytałem że jak ma się w wardze na środku (niektórzy mówią że w brodzie) to osuwają sie strasznie dziąsła. To prawda?? Mam wrażliwe dziąsła i nie wiem co robić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 |
Raczkowanie
|
jeżeli masz wrażliwe dziąsła to rozwiązaniem jest kolczyk z bioplastu lub ptfe. myślę, że jak pogrzebiesz w wątku wszystkiego się dowiesz.
![]() |
#2490 |
Przyczajenie
|
mam takie pytanie, mam kolczyk w wardze, ostatnio widzialem u jakiegos chlopaka ktorego nie znam taki malutki kolczyk w wardze, tzn praktyczni nie bylo go widac byl koloru blekitnego. Szukam kolczyka tego rodzaju, problem w tym ze takiego nigdzie nie moglem znalezc. Moze ktos moglby mi pomoc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.