![]() |
#2461 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
jest beszczelne dlatego bym nie dala sie wciagnac w kupowanie kolejne
#2462 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A chrzest też na maj planujemy ![]()
![]() |
#2464 | |
Zadomowienie
|
polly
Piękna sukienka, ja za czerwienią nie przepadam ale ciemny fiolecik ![]() Potworak mnie rozbawił, ja na początku corce mówiłam że w brzuchu jest stworek( tak zapobiegawczo) a teraz mówię że dzidziuś chłopiec to pyta się a gdzie stworek ![]() Cytat:
sloneczko Jutro do lekarza obowiązkowo Bardzo lubię to imię bo moje ale piekielnie długie w urzędach ale na codzien Ola i jest spoko. Mnie rodzice jeszcze na drugie dali Magdalena więc z nazwiskiem ok 30 znaków ![]() ![]() Ja zastanawiam się nad czerwcem bym chrzciny i 4 urodziny razem zrobiła bo wyjdzie tylko 4 os więcej a jedna impreza. Najlepiej bym podciągneęa 5 rocznicę ślubu i swoją 30 ale to będzie za dużo na raz a wszystko w terminie czerwiec lipiec. Zapomniałam mamy wesele na początku czerca więc pewnie po połowie zrobimy chrzciny. Mi brakuje skóry jak łapie skurz albo jak mały się wypycha a ostatnio daje popalic tak ładnie się rusza że aż wybrzusza i można prawie łapac ![]() Co myślicie o urządzeniu do mikrodermabrazji z lidla???? Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2015-12-09 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo.
![]()
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Sowa u nas chrzciny są w soboty i niedziele, a jeśli ktoś sobie życzy to np. po mszy niedzielnej, czy sobotniej. Warto zapytać😉
Co do przypadkowego linka.. brak słów..
#2467 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już chyba złośliwie bym tego nie kupiła.
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie skoro tylko przypadkowo wysłała to nie było do Ciebie i już 😀 jak mnie denerwują mamuśki, które urządzają dziecięce pokoje rękami rodziny.. Już wyobrażam sobie dziecko, które marzy o pościeli, a nie nowej grze, czy zabawce!! 😕
#2469 |
Zadomowienie
|
ja bym nawet wprost napisala ze sliczna posciel napewno sie ucieszy jak mu rodzice kupia ;p
#2470 |
Zadomowienie
|
Pytanko to tych bardziej obytych z "cukrem na bakier" dziś niechcący na 20 min przed mierzeniem wypiłam pół szklanki herbatki owocowej i wynik 133 a normalnie po posiłku i godz przerwy mam ok 120.
Pytanko brzmi czym "posłodzic" kawę bo słodziki odpadają a cukier odpada jak już mam byc odpowiedzialna. Stevie mam od siostry naturalną z jej doktoranckiej uprawy ale zieleniną czuję że ciężko posłodzic kawę z mlekiem, próbowałam herbatę to taka zielaniasta wyszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() Darolka to będą już dwie wątkowe Aleksandry ![]() Chrzciny ja zrobię w domu, rodzina pomoże z jedzeniem bo nie będzie Nas dużo ![]() Słoneczko przedzwoń do lekarza z tymi wynikami, chyba przydałoby się mierzyć ciśnienie czy masz w normie. Enzymy wątrobowe nie znasz wyników? Sowa ja bym chyba zrobiła chrzciny dla rodziny, a urodziny z mężem jakoś sama uczciła wyjątkowo ![]() Diablica to masz piękne imię ![]() ![]() ![]()
#2473 |
Wtajemniczenie
|
Jakbym miala mala rodzine to na pewno bym chrzciny robila w domu, ale maz ma 6siostr kazda męża dzieci najstarsze 22lata
![]() ![]() Fasolka super ja chciałam Olka ale niedawno szwagierka wziela i byloby 2pod rząd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Rozeznanie
|
Nawet nie ma takiej możliwości, żebyśmy kupili jeszcze cokolwiek. Wychodzę z założenia ze prezenty będę robiła kiedy chce i komu chce, a nie jak mi ktoś bedzie narzucał ich charakter i cenę. Ciekawe czy bedzie taka wylewna jak poprosimy jej meza na chrzestnego naszego synka ( zw na brak mężczyzn w rodzinie to nie uniknione) ale sie zapienilam ! Juz nie pierwszy raz traktuje nas jak krowy dojne
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Wtajemniczenie
|
U nas tez chrzciny w soboty i w niedziele ale ja mysle ze niedziela bardziej uroczysta
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Sowa z tym linkiem to przegięcie.. Tym bardziej ze dostal dopiero prezenty na Mikołaja ktos myśli ze druga osoba nie ma na co wydawać.. Tym bardziej ze jesteś w ciąży i czeka Was mnóstwo wydatków.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
My mamy ogromny problem z wyborem chrzestnych. Nawet juz o tym myslenie powoduje we mnie zmeczenie :p
Sypialnia pomalowana, teraz wkreca mezulek halogenki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Wtajemniczenie
|
Dzis dzwonilam do gina bo mam to zwolnienie do 31.12 i pytalam co w związku z tym mam zrobić bo ciągłość bym stracila a on ze ma dyżur 1.01 i żebym przyszła do szpitala
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
luty ur. mojego taty, marzec ur. teściowej i najstarszej siostry męza, kwiecien ur mojej siostry, maj urodziny mamy, czerwiec ur Młodej i dziadka, lipiec moje urodziny, cioci i wujka ( 2x 40), sierpień ur babci, we wrześniu chyba nic ważniejszego tylko rocznica ślubu rodzicow, październik ur. najmłodszej siostry, listopad nic, grudzien ur teścia i środkowej siosry. Nie wspominając o innych uroczystościach i dalszej rodzinie, to co miesiąc można imprezę i torta smiało upiec. Nie pamiętam kiedy 2 babcia ma urodziny ale mama zawsze przypomina. Bonku to ładnie rozpoczniesz nowy rok ![]() Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2015-12-09 o 20:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Moja chrzesnica na chrzcie spala :d za to na roczku roznosila kosciol hahaha
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sowa, zdecydowane przegięcie z tym linkiem... ![]()
![]() |
#2483 |
Rozeznanie
|
idę spać
dobranoc mamuśki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Misia dlatego chciałabym jak najszybciej mieć chrzciny za sobą bo najedzone i przebrane maleństwo może całą mszę przespać, a z roczniakami już jest problem 😀
#2485 |
Zakorzenienie
|
ja też się zbieram.... bo jutro wczesna pobudka, najpierw po skierowanko a później krzywa i inne badania, trzymajcie za mnie kciuki, żebym nie zwymiotowała
![]() ![]() będę się pewnie jutro odzywać z nudnej poczekalni ![]()
#2486 |
Zadomowienie
|
my chrzciny planujemy na czerwiec kiedy przyjedziemy do Polski
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez eeyesblue Czas edycji: 2015-12-09 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Chcę takiego męża! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
słoneczko a kiedy masz wizyte? na te wyniki watrobowe chyba sie dluzej czeka niz jeden dzień.
a mnie znowu chce sie siku - mam wrażenie że przez cały dzień nic innego nie robie dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo ladne imię ![]() misia880 super kolory, cieple i przytulne ![]() Oj ja tez o tym marzę ![]() Cytat:
![]() U mnie ksiądz robi i w sobotę i w niedzielę a nawet w tyg by zrobil, i to nawet nie jest kwestia pieniędzy ![]() A z tym linkiem to juz przegiecie
![]() |
#2490 |
Zadomowienie
|
nasza na mszy była spokojna na moich ręcach natomiast już droga autem była masakryczna nie tylko do ale i po wszystkim, młoda czuła że ważna uroczystośc i dała popalic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.