MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-31, 22:05   #2461
aptrp
Rozeznanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Bober, a skąd wiesz że miałeś chore jądra? I mało testosteronu? Masz na to papier, czy tylko widzimisię?
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:13   #2462
bober111
Rozeznanie

Poznaję po tym w jakim stopniu rozwinely sie u mnie cechy meskie, po swoim samopoczuciu i zachowaniu, ze mam mniejsze niz norma i ze mnie bolało lewe jak byłem mały, ze jest inaczej nie tak ulozone jak powinno w mosznie. Gdybys mnie znala i widziala na zywo to nie zadalabys tego pytania.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:18   #2463
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

A byłeś u lekarza? Leczysz się hormonalnie? Wiesz, że jeśli naprawdę masz problemy z testosteronem to terapia mogłaby pomóc?

Bober, 20. Z jaką cechą, wyglądu, charakteru? Nie wiem. Może małe piersi? Ale to takie moje gdybanie, myślę że to po prostu tak się ma i koniec.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:23   #2464
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
Poznaję po tym w jakim stopniu rozwinely sie u mnie cechy meskie, po swoim samopoczuciu i zachowaniu, ze mam mniejsze niz norma i ze mnie bolało lewe jak byłem mały, ze jest inaczej nie tak ulozone jak powinno w mosznie. Gdybys mnie znala i widziala na zywo to nie zadalabys tego pytania.
Tyle gadasz a nie byłeś jeszcze u lekarza
Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
A byłeś u lekarza? Leczysz się hormonalnie? Wiesz, że jeśli naprawdę masz problemy z testosteronem to terapia mogłaby pomóc?

Bober, 20. Z jaką cechą, wyglądu, charakteru? Nie wiem. Może małe piersi? Ale to takie moje gdybanie, myślę że to po prostu tak się ma i koniec.
o to to niestety
te koleżanki o których mówię to w większości drobne dziewczyny, ja sama też jestem drobna ale to oczywiście nie jest żaden wyznacznik
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:27   #2465
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
te koleżanki o których mówię to w większości drobne dziewczyny, ja sama też jestem drobna ale to oczywiście nie jest żaden wyznacznik
ja byłam drobna aż się nie roztyłam trochę (ważę ok 70 kg ;( przy wzroście niecałe 170), no ale pochwa mi nie urosła, chociaż cycki owszem.

właśnie bober, jestem trochę puszysta, jak się ubiorę w pończochy i pas to mam wrażenie, że wyglądam jak szynka, taka w tych sznurkach - ale wiesz co? Nadal podniecam swojego faceta.

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2012-01-31, 22:34   #2466
bober111
Rozeznanie

Mojwa może wzrost, szerokość bioder.

Nie leczę sie hormonalnie mam prostu mało ale nie az tak malo zeby oplacalo sie brac hormony byloby jeszcze gorzej z powodu skotkow ubocznych. Mialem go za malo gdy dojrzewalem. Zawsze myslalem ze jestem normalny i ze tylko troche mniej meski kiedys jeszcze mialem nadzije ze u mnie to przyjdzie pozniej poprostu. Ale jak zmierzylem swoje proporcje i zrobilem zdjecie na ktorym bylo widac jak mam szerokie biodra i waska klatke to sie przejelem ze moje cialo wyglada niezbyt ciekawie. I ta skolioza gdybym mial normalne miesnie to pewnie by sie tak nie rozwijala.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Ja waze 55 przy 170 i co kobieta moze pomyslec o takim chlopaku, prawdziwy mezczyzna nie wazy tyle. Do tego mam brzuszek.

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Mojwa a moze ty nie jestes ciasna tylko twoj facet ma gubego. Jak trzymasz go w dłoni to kciuk ci sie styka z ktoryms palcem.
Stary 2012-01-31, 22:35   #2467
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:

Mojwa a moze ty nie jestes ciasna tylko twoj facet ma gubego. Jak trzymasz go w dłoni to kciuk ci sie styka z ktoryms palcem.
To nie jest mój pierwszy partner. Nie ma jakiegoś bardzo grubego, standardowo

Cytat:

Ja waze 55 przy 170 i co kobieta moze pomyslec o takim chlopaku, prawdziwy mezczyzna nie wazy tyle. Do tego mam brzuszek.
Miałam faceta, który mając 180 ważył 60 i bardzo go kochałam

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 22:40   #2468
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
Tak myślałem, widzimisię. Nie mamy o czym gadać - jak nie pójdziesz do lekarza, to nic się nie zmieni, nawet gdybyś zaczął pływać.
Niestety, dziewczyny mają rację, Twój problem to ta paradoksalnie większa główka
Stary 2012-01-31, 22:42   #2469
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Mojwa może wzrost, szerokość bioder.

Nie leczę sie hormonalnie mam prostu mało ale nie az tak malo zeby oplacalo sie brac hormony byloby jeszcze gorzej z powodu skotkow ubocznych. Mialem go za malo gdy dojrzewalem. Zawsze myslalem ze jestem normalny i ze tylko troche mniej meski kiedys jeszcze mialem nadzije ze u mnie to przyjdzie pozniej poprostu. Ale jak zmierzylem swoje proporcje i zrobilem zdjecie na ktorym bylo widac jak mam szerokie biodra i waska klatke to sie przejelem ze moje cialo wyglada niezbyt ciekawie. I ta skolioza gdybym mial normalne miesnie to pewnie by sie tak nie rozwijala.

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

o jesuu..

odpowiedz mi raz na pytanie: BYŁEŚ U LEKARZA?

byłeś kiedykolwiek u endokrynologa(hormony) albo ortopedy(skolioza)? Po 1. na skoliozę są ćwiczenia po 2. zależy ile stopni, można też zrobić operację(akurat jestem obeznana w tym temacie)
Stary 2012-01-31, 22:44   #2470
motyla
Zakorzenienie

bosze... a ten dalej swoje... domorosły lekarzyna...
motyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-31, 22:49   #2471
maryanna3
Zakorzenienie

ja miałam naprawdę straszną skoliozę, już były kwalifikacje na operację, wahałam się sporo czasu ale długimi latami ćwiczeń(co już weszło mi w krew) sporo sobie naprostowałam jeśli o to chodzi to przede wszystkim basen, basen i jeszcze raz basen, wiesz, że kiedyś bałam się okropnie wody a dzięki skoliozie właśnie doskonale pływam pod, nad wodą, różnymi stylami? człowieku rób ze sobą COŚ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-31, 23:02   #2472
bober111
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
Tak myślałem, widzimisię. Nie mamy o czym gadać - jak nie pójdziesz do lekarza, to nic się nie zmieni, nawet gdybyś zaczął pływać.
Niestety, dziewczyny mają rację, Twój problem to ta paradoksalnie większa główka
Dlaczego widzimisię? Poprsotu mam mało to nie znaczy że jestem chory. Ale też nie zmienia tego że wyglądam jak wyglądam. Jak bylem mlodszy bolało mnie często lewe jądro z tego co czytałem na necie podejrzewam że miałem kilka razy skręt jądra i przez to niedokrwienie. Skoro mam dużo testosteronu i jest to tylko widzimisie to dlaczego waze 55kg mam w obwodzie bicepsa 27 mam szerokie biodra wąską klatkę albo słabne owłosienie. Jestem brzydki i niemęski nie zmienie tego ale przynajmniej wiem skad mi sie to wzielo.

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
o jesuu..

odpowiedz mi raz na pytanie: BYŁEŚ U LEKARZA?

byłeś kiedykolwiek u endokrynologa(hormony) albo ortopedy(skolioza)? Po 1. na skoliozę są ćwiczenia po 2. zależy ile stopni, można też zrobić operację(akurat jestem obeznana w tym temacie)
Nie bylem to bylo male skrzywienie wiec sie tym nie przejolem. Teraz mnie boli i jest gorzej. Przez to niektorych rzeczy raczej nie powinienem robic zeby nie pogarszac. Pojde do ortopedy i co mi to da mam juz prawie 23 lata nie rosne ortopeda nie uleczy mnie. Mogę do rehabilitanta ale nie mam pieniedzy. W mojej miejscowosci nie ma basemu. Probowalem cos cwiczyc w domu i tylko sie pogorszylo. Wiele osob ma wieksza skolioze niz ja i jakos zyja to nie jest jakas wielka tragedia tyle ze czasem lekko boli. Najgorsza jest swiadomosc ze bedzie tylko gorzej i ze moze sie powiekszyc.
Stary 2012-01-31, 23:29   #2473
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego widzimisię? Poprsotu mam mało to nie znaczy że jestem chory. Ale też nie zmienia tego że wyglądam jak wyglądam. Jak bylem mlodszy bolało mnie często lewe jądro z tego co czytałem na necie podejrzewam że miałem kilka razy skręt jądra i przez to niedokrwienie. Skoro mam dużo testosteronu i jest to tylko widzimisie to dlaczego waze 55kg mam w obwodzie bicepsa 27 mam szerokie biodra wąską klatkę albo słabne owłosienie. Jestem brzydki i niemęski nie zmienie tego ale przynajmniej wiem skad mi sie to wzielo.

Nie bylem to bylo male skrzywienie wiec sie tym nie przejolem. Teraz mnie boli i jest gorzej. Przez to niektorych rzeczy raczej nie powinienem robic zeby nie pogarszac. Pojde do ortopedy i co mi to da mam juz prawie 23 lata nie rosne ortopeda nie uleczy mnie. Mogę do rehabilitanta ale nie mam pieniedzy. W mojej miejscowosci nie ma basemu. Probowalem cos cwiczyc w domu i tylko sie pogorszylo. Wiele osob ma wieksza skolioze niz ja i jakos zyja to nie jest jakas wielka tragedia tyle ze czasem lekko boli. Najgorsza jest swiadomosc ze bedzie tylko gorzej i ze moze sie powiekszyc.
Jak jesteś taki mądry to zapewne wiesz, że ćwiczenia mogą zastopować skoliozę. Myślisz, że mi to przyszło od razu? Nie, zanim znalazłam ortopedę który był normalny nachodziłam się po debilach. Byłam też po znajomości u lekarza, który przeprowadza te operacje w Trzebnicy. Dużo o tym mi opowiedział byłam już nawet prawie zdecydowana. On powiedział wprost, że dla niektórych jest to zabieg bardziej kosmetyczny i co, lekarz nie jest od oceny-też przeprowadzają takie zabiegi. Na NFZ jeśli chciałbyś wiedzieć. Poczytaj: http://www.ortopeda.biz.pl/pytania.html. Dodam, że ja na basen zaczęłam chodzić później, większą część zawdzięczam sobie samej kiedy ćwiczyłam zestaw od lekarza w domu. Niczego nie traciłam oprócz godziny dziennie.
Stary 2012-01-31, 23:44   #2474
bober111
Rozeznanie

Niektórzy nabierają mądrości wcześniej. Nic z tym nie robiłem bo nie miałem swiadomosci, bałem się że rodzice potraktują to jako widzimisie, nie bolało mnie, skrzywienie bylo male, dopiero na komisji poborowej lekarz to stwierdzil widzialem wczesniej jak mialem 15 lat jak stawalem przed lustrem ze mam nierowne wciecie w talii wstydzilem sie o tym mowic rodzicom albo isc do lekarza, potem przeczytalem gdzies ze od 18 lat juz sie nie powieksza i dalem sobie spokoj a to nie byla prawda. Zeby cos ze soba robic to przedewszystkim trzeba chciec, ale najpierw trzeba chciec wogole zyc trwam w beznadzieji od ladnych kilku lat cos z pogranicza depresji czaasami wtedy nie masz motywacji zeby walczyc o swoje szczescie. A pozatym jestem ciapowata niesmiala ☠☠☠☠a.
Jakie cwiczenia robilas?
Stary 2012-02-01, 01:02   #2475
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Niektórzy nabierają mądrości wcześniej. Nic z tym nie robiłem bo nie miałem swiadomosci, bałem się że rodzice potraktują to jako widzimisie, nie bolało mnie, skrzywienie bylo male, dopiero na komisji poborowej lekarz to stwierdzil widzialem wczesniej jak mialem 15 lat jak stawalem przed lustrem ze mam nierowne wciecie w talii wstydzilem sie o tym mowic rodzicom albo isc do lekarza, potem przeczytalem gdzies ze od 18 lat juz sie nie powieksza i dalem sobie spokoj a to nie byla prawda. Zeby cos ze soba robic to przedewszystkim trzeba chciec, ale najpierw trzeba chciec wogole zyc trwam w beznadzieji od ladnych kilku lat cos z pogranicza depresji czaasami wtedy nie masz motywacji zeby walczyc o swoje szczescie. A pozatym jestem ciapowata niesmiala ☠☠☠☠a.
Jakie cwiczenia robilas?
Jeśli zaczniesz od czegoś, od czegokolwiek, chociażby od skoliozy - potem będzie już łatwiej i małymi krokami wyjdziesz z tej beznadziejności. Tylko musi ci się zachcieć.
Cytat:
Dlaczego twoj facet nie potrzebuje seksu. To jest dziwne.
On uwielbia seks, ale nie potrzebuje go na zasadzie "bez tego ani rusz". Uważam, że to normalne. Kto powiedział, że seks MUSI być najważniejszy? Czemu miałby być? On woli miłość samą w sobie, spędzać życie z ukochaną osobą. Każdy ma swoje priorytety.
Cytat:
Miłość nie przezwycięży beznadziejnego seksu. Co mi po osobach asseksualnych.
No właśnie... Czytaj powyżej. Jak najbardziej może przezwyciężyć.
Cytat:
Nie ma związku bez dobrego seksu. Przynajmniej dla osób które mają popęd seksualny czyli dla zdrowych.
Też powyżej. Jest związek bez dobrego seksu, jeśli dla danych ludzi miłość jest ważniejsza, a takie przypadki istnieją.
Jeśli nadal nie wierzysz, a aseksualnych nie chcesz, to pozostają jeszcze ludzie głęboko wierzący. Oni potrzebują seksu tylko do dzieci. Ale naprawdę polecam uwierzyć ;p
Cytat:
Tak licza się tylko że nie piszesz o tym samym.
Mam na myśli to, że twój pogląd o seksie i związkach jest wykształcony na podstawie opinii kobiet, które czytasz (bo własnego doświadczenia nie masz). Jednak my tutaj mamy inne zdanie na ten temat, i nie rozumiem, czemu nie bierzesz tego pod uwagę.
Powinieneś skorygować trochę swój światopogląd.
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 02:05   #2476
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Aktorzy dostają pieniądze a partnerce seks musi sprawiać przyjemność. Pozatym są filmy gdzie zwykli ludzie nagrywają swój seks.
Sorry,ale czy Ty w ogóle wiesz o co mi chodziło,bo odnoszę wrażenie,że kompletnie nie zajarzyłeś

Cytat:
Napisane przez Arazjel Pokaż wiadomość
Zawsze podświadomie czułem że jestem niezwykłyA swoją drogą czepiacie się Bobera że ciągle jęczy o swym małym fiutku,to co można by powiedzieć o wielu kobietach mających nieraz ,naprawde duże kompleksy dotyczące warg i nie mam na myśli ust ,to dopiero są fanaberie bo nijak nie wpływa to na pożycie seksualne.
Ok.kobiety też mają kompleksy,ale co ma piernik do wiatrakaP.s. nikt się Bobera nie czepia,wręcz przeciwnie my staramy się mu doradzić,ale co po naszych staraniach,skoro mu się nic nie chce robić,bo z góry założył,że nic z tego nie wyjdzie.
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 08:28   #2477
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
aptrp to facet
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-01, 09:06   #2478
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie cwiczenia robilas?
No więc jeśli nabrałeś tej mądrości teraz to wiedz, że nigdy nie jest za późno. Wiesz, że takie operacje robią ludzie często mając lat 30 np.? Ale nie zachęcam Cię do operacji, bardziej do ćwiczeń. To są ćwiczenia ogólno-wzmacniające mięśnie w tych odcinkach. Nie podam Ci niestety ćwiczeń uniwersalnych bo takich nie ma-zależy od rodzaju,stopnia wady, od wieku, od masy czynników. Robiąc na własną rękę możesz sobie tylko zaszkodzić. Ja raz słyszałam takie opinie, raz inne, jedyne co się powtarza to szkodliwość robienia brzuszków np. Ćwiczenia, które ja robiłam to np. dociskanie odcinka lędźwiowego do podłoża przy leżeniu na plecach, podciąganie nóg i dociskanie do tułowia i masę innych mogłabym wymienić ale to Ci nic nie da. Musisz zadzwonić do ośrodka zdrowia, umówić się do lekarza rodzinnego, który da Ci skierowanie do ortopedy. Pewnie dostaniesz kartkę z ćwiczeniami, może da Ci skierowanie na zdjęcie rtg, może do fizjoterapeuty. Do fizjoterapeuty można przejść się np. 2 razy żeby pokazał Ci jak masz ćwiczyć, później te ćwiczenia można wykonywać w domu.
Ale masz rację-żeby coś zrobić trzeba chcieć. Jesteś dorosły facet i nikt za rączkę Cię do lekarza nie będzie prowadził. Słuchaj ja wiem jaki to ból i kompleks na punkcie akurat skrzywienia kręgosłupa ale nie robiąc z tym nic-pogłębiasz ten kompleks.
Stary 2012-02-01, 11:18   #2479
Dopefiend
Raczkowanie

[QUOTE=bober111;31973525]
Jaka nadzieja?

Gdybym umiał oczarować kobietę albo miał okazję na seks to bym nie zmarnował jej. A one nawet gadac ze mna nie chca jak mnie zobacza, nie widza we mnie faceta tylko jakos zeunuchoidowano posatć.

Właśnie w tym Twoja nadzieje, zebys wykorzystał sytuacje, ja nie potrafie a raczej nie chce.

Ja za soba tez nie przepadam. Włosów to mam najwięcej na głowie choć gole się na jedynke, 181cm lekki brzuch od piwa, muskulatury żadnej, gdybym troche schudl (w klatce) to by bylo widac jak mi serce bije mam skonczone 23 lata a wyglądam chyba na 17 bo często nie chcą mi piwa w sklepie sprzedać więc wychodzi na to, że tez nie wyglądam jak facet a jednak wystarczy, ze powiem pare slow i zaczynaja zupelnie inaczej na mnie patrzeć, to nie sa teksty typu ale jestes sliczna, chyba spadlas z nieba, przechwałki czy inne pierdoły. Najlepiej zawsze na początku sprawić uśmiech na jej twarzy. Na to jest dużo sposobów. Osobiscie najbardziej lubie wykorzystywać takie sytuacje. Jak jest z kolezankami to powiedziec cos zeby one zaczely sie z niej smiac (oczywiscie nic obraźliwego) a po paru sekundach przerzucic uwage na siebie tzn. powiedziec, ze sie zrobilo/zachowalo tak samo jak ona ale przedstawic to 1000x gorzej. Wtedy natychmiast przechodzi jej to lekkie zawstydzenie, zaczyna sie smiac a co najwazniejsze pojawia się uśmiech i zaczyna być zainteresowana tobą. Warto przed rozpoczeciem opowiadaniu o swojej sytuacji, delikatnie polozyc reke na ramieniu spojzec na nia z usmiechem. Głupio zapewne to wyglada na monitorze ale w praktyce działa.

A skąd jesteś Borsuk? Może bym Cie nauczył zwrocenia na siebie uwagi (pozytywnie of course) a ja bym się nauczył od Ciebie "wykorzystania sytuacji"

Nie gwarantuje, ze bd ze soba szczesliwi do konca zycia ale moge Cie zapewnic, ze zawsze jakaś śliczna dziewczyne zainteresujesz. (sliczną czytaj ładna, miła a nie pustak)

A co do jąder to nie wiem czy to choroba czy nie ale sa tak male jak pileczka od ping-ponga x)

@Edit

A co do Twojej wiedzy na temat krztuszenia się penisem i że lepiej wygląda duzy w dłoni zanim włoży sie go do buzi brzmi bardzooo dziwnie.

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-02-01 o 12:35
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-01, 11:51   #2480
TmargoT
Zakorzenienie

[QUOTE=Dopefiend;31984073]
Cytat:
Jaka nadzieja?

Gdybym umiał oczarować kobietę albo miał okazję na seks to bym nie zmarnował jej. A one nawet gadac ze mna nie chca jak mnie zobacza, nie widza we mnie faceta tylko jakos zeunuchoidowano posatć.

Właśnie w tym Twoja nadzieje, zebys wykorzystał sytuacje, ja nie potrafie a raczej nie chce.

Ja za soba tez nie przepadam. Włosów to mam najwięcej na głowie choć gole się na jedynke, 181cm lekki brzuch od piwa, muskulatury żadnej, gdybym troche schudl (w klatce) to by bylo widac jak mi serce bije mam skonczone 23 lata a wyglądam chyba na 17 bo często nie chcą mi piwa w sklepie sprzedać więc wychodzi na to, że tez nie wyglądam jak facet a jednak wystarczy, ze powiem pare slow i zaczynaja zupelnie inaczej na mnie patrzeć, to nie sa teksty typu ale jestes sliczna, chyba spadlas z nieba, przechwałki czy inne pierdoły. Najlepiej zawsze na początku sprawić uśmiech na jej twarzy. Na to jest dużo sposobów. Osobiscie najbardziej lubie wykorzystywać takie sytuacje. Jak jest z kolezankami to powiedziec cos zeby one zaczely sie z niej smiac (oczywiscie nic obraźliwego) a po paru sekundach przerzucic uwage na siebie tzn. powiedziec, ze sie zrobilo/zachowalo tak samo jak ona ale przedstawic to 1000x gorzej. Wtedy natychmiast przechodzi jej to lekkie zawstydzenie, zaczyna sie smiac a co najwazniejsze pojawia się uśmiech i zaczyna być zainteresowana tobą. Warto przed rozpoczeciem opowiadaniu o swojej sytuacji, delikatnie polozyc reke na ramieniu spojzec na nia z usmiechem. Głupio zapewne to wyglada na monitorze ale w praktyce działa.

A skąd jesteś Borsuk? Może bym Cie nauczył zwrocenia na siebie uwagi (pozytywnie of course) a ja bym się nauczył od Ciebie "wykorzystania sytuacji"

Nie gwarantuje, ze bd ze soba szczesliwi do konca zycia ale moge Cie zapewnic, ze zawsze jakaś śliczna dziewczyne zainteresujesz. (sliczną czytaj ładna, miła a nie pustak)

A co do jąder to nie wiem czy to choroba czy nie ale sa tak male jak pileczka od ping-ponga x)

@Edit

A co do Twojej wiedzy na temat krzsztuszenia się penisem i że lepiej mieć cos wiekszego w garsci przed wlozeniem sobie tego do buzi brzmi bardzo dziwnie.
wiedza bobera wzięła się z filmów porno.
on je ogląda i mysli,że tak wygląda swiat i sex,a łzy w oczach aktorki porno oddającej dwie dziury na raz to łzy rozkoszy
Stary 2012-02-01, 11:52   #2481
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dopefiend Pokaż wiadomość

A co do Twojej wiedzy na temat krzsztuszenia się penisem i że lepiej mieć cos wiekszego w garsci przed wlozeniem sobie tego do buzi brzmi bardzo dziwnie.
że co w ogóle?? może mi ktoś powiedzieć o co chodzi?
Stary 2012-02-01, 11:59   #2482
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
że co w ogóle?? może mi ktoś powiedzieć o co chodzi?
Przeczytaj poprzednią strone

Błąd juz poprawiony :P

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
wiedza bobera wzięła się z filmów porno.
on je ogląda i mysli,że tak wygląda swiat i sex,a łzy w oczach aktorki porno oddającej dwie dziury na raz to łzy rozkoszy
Chodziło Ci o to, że jemu wydaje się, że dziewczyny zawsze wybierają tych z wyglądu najbardziej męskich, ktorzy sa zawsze dobrze wyposazeni, nie koncza szybko i walą je jak dmuchane lalki taa?

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-02-01 o 12:20
Stary 2012-02-01, 12:46   #2483
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytaj poprzednią strone

Błąd juz poprawiony :P

Chodziło Ci o to, że jemu wydaje się, że dziewczyny zawsze wybierają tych z wyglądu najbardziej męskich, ktorzy sa zawsze dobrze wyposazeni, nie koncza szybko i walą je jak dmuchane lalki taa?

ma błędny obraz rzeczywistości i tak mocno wpojony,że nie słyszy odgłosów prawdy.
Stary 2012-02-01, 13:21   #2484
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:

ma błędny obraz rzeczywistości i tak mocno wpojony,że nie słyszy odgłosów prawdy.
Ale jak powiedział wcześniej wykorzystałby szanse gdyby jakas byłą chętna, a to już coś
Stary 2012-02-01, 13:37   #2485
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak powiedział wcześniej wykorzystałby szanse gdyby jakas byłą chętna, a to już coś
ale jak to zrobić,żeby była chętna...
zresztą nie wiadomo,czy nie uciekłby PRZED,bo co innego mówić,a co innego robić.
Stary 2012-02-01, 13:56   #2486
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
ale jak to zrobić,żeby była chętna...
zresztą nie wiadomo,czy nie uciekłby PRZED,bo co innego mówić,a co innego robić.
Ja tam jednak w niego wierzę i myślę, żeby nie zwiał.

"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it? Or just let it slip?" =)
Stary 2012-02-01, 14:15   #2487
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

ja mam dla bobera lepszy cytat:

Too short, too tall,
Doesn't matter, one size fits all.
Zu groß, zu Klein,
Der Schlagbaum sollte oben sein.

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2012-02-01, 14:20   #2488
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:

Too short, too tall,
Zu groß, zu Klein,

niestety Bober przeczyta tylko pierwsze dwa wyrazy too short TOO SHORT TOOO SHOOORT
Stary 2012-02-01, 14:24   #2489
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

bober, pomyśl że faceci z maczugami mają gorzej - wcale nie zaspokoją większości kobiet tylko te, które są na tyle rozciągliwe, że tak powiem - a dla wielu kontakt z taką maczugą wiąże się z bólem. Ty chociaż możesz sobie nakładkę założyć, a taki maczugowiec przecież sobie nie utnie.

Maryanna - no mam wrażenie że on tak czyta posty właśnie

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2012-02-01, 14:49   #2490
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez motyla Pokaż wiadomość
bosze... a ten dalej swoje... domorosły lekarzyna...
W sensie bober? Chyba nie... W sumie się sam nie leczy

Cytat:

Too short, too tall,
Zu groß, zu Klein,

To big, to small
Size does matter after all
Zu gross, zu klein
Er könnte etwas größer sein

:P

Bober, mówisz, że nie masz kasy na rehabilitację. Pisałem Ci już - zarób - dużo kasy rozwiąże nie tylko problem skoliozy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości