|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
PATULINKA (nie patelnia)
super wieści, odpoczywaj w domku ![]() Cytat:
Nie wiem jakim cudem, ale nie jestem zmęczona tak śpiew uświadomiłam, ze za miesiąc takie wstawanie kilka razy w nocy to juz norma bedzie
Edytowane przez gosiaczek071 Czas edycji: 2016-02-20 o 10:58 |
|
|
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, pewnie sie spelnia w tym co robi skoro mowisz o autorskim przedmiocie
utwierdzilas mnie w przekonaniu ze w moich oczach Wasza rodzina jest ideałem oboje robicie toco lubicie, macie cudowne (i sliczne do tego) dzieci ahhh ![]() a co do wstawania to..fakt, za miesiac to bedzie standard
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żebyś nad podsłuchała kiedyś ![]() Ale kochamy sie bardzo, fakt
Edytowane przez gosiaczek071 Czas edycji: 2016-02-20 o 10:57 |
|
|
|
|
#2464 |
|
Winter is coming
|
Moja mama pochodzi z rodziny, gdzie się nigdzie nie jeździło, mój dziadek do dzisiaj uważa, że jej się w głowie poprzewracało, ze tyle jeździ
a ona sama kocha podróże, mój ojciec mniej, ale kocha swoją żonę, więc jeździ z nią i ona też nas zabierała, jak byłyśmy małe z siostrą to po Polsce jeździliśmy, a potem to już za granicę. Pamiętam do dzisiaj wyjazd do Chorwacji, nie tak długo po wojnie, podziurawione domy, wyludnione wioski. Zupełnie inna Chorwacja niż teraz Ja no cóż, najchętniej bym całą kasę przetracała na wyjazdy mogę z wielu rzeczy zrezygnować, ale nie z urlopu ale są ludzie, którzy mają inne priorytety, np. wolą kupić nowy telewizor zamiast gdzieś jechać i ok.
Edytowane przez velika Czas edycji: 2016-02-20 o 10:47 |
|
|
|
#2465 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzieciaki przyzwyczajone do lotów, więc spoko ![]() gosiacze współczuję stresu. Przy gorączce małej zawsze schizuje ![]() pauulinka Super wiesci ![]() Ja jak zwykle gnije w łóżku Teraz się ciesze, ze tz na zwolnieniu. Śniadania do łóżeczka, obiadki gotowe, posprzątane. ..
|
|||
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
Martinixxx piona
ja też jeszcze w łóżeczku czekam aż mąż śniadanko doniesie Później czeka nas wyprawa po zakupy. M in komoda z Ikei, wanienka i płyny do prania żebym mogła zaczynać pranie i segregacje ☺ |
|
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
A widzialyscie, ze u marcowej znów zaczyna sie dziać? Chyba 2 juz niedługo sie rozpakują :P hehehehhe
tak, podglądam, a co!
|
|
|
|
#2468 |
|
Winter is coming
|
tez podglądam
nie chce mi się sprzątać, to czytam inne wątki
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
Szybko im idzie z tym rozpakowywanien sie, ciekawe kiedy i ktoś u nas będzie, strach sie bac
|
#2470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie kwietniowe - część V :-)
A mi sie spac nie chce :/ Kuba bajki ogłada a ja na necie siedzę...
Ja tak tylko zajrzałam, nie czytam wszystkiego Dzis apka pokazuje 43 dni do terminu...czyli realne 29 (!!!!!) dni do porodu ![]() Najlepszy moj Kuba ostatnio "mamo, a ty nie będziesz musiała juz całe zycie tak leżeć"? Edytowane przez gosiaczek071 Czas edycji: 2016-02-20 o 11:15 |
|
|
|
#2472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Haha, super Twoj Kubuś Ineso u mnie tak jak u Ciebie. Rodzice starali sie raz w toku z nami pojechać na wakacje, ale to Polska głownie, moj maz z rodziny w ogole nie jeżdżącej, wiec troche mi zajęło zanim go przekonałam najpierw Polska w LO i na studiach a potem jak raz pojechaliśmy sami na weekend za granice to juz przepadliśmy ciagalismy wszystkich znajomych ze soba, ale we dwójkę tez cudownie a jak blizej to autem i wiadomo ze koszty paliwa sie wtedy rozkładają.. Teraz mi tego najbardziej brakuje, ale jak tylko sie ogarniemy w nowej sytuacji to w drogę. Wszyscy sie nam dziwili ze mieszkamy na swoim piec lat a z sufitu nadal kable wiszą z żarówkami a my woleliśmy pojechać np do Francji niż kupic lampy. Tam gdzie sie da to oszczędzam a za resztę hej przygodo!
|
|
|
|
|
#2473 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super że wszystko sie uspokoiło i wracacie do domu ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
to cena superowa skąd Ty jesteś pewnie z drugiego konca polski niż ja tez chce taka babke
|
|
|
#2474 |
|
Zadomowienie
|
Teraz mi się przypomniał mój sen, mąż mówil ze plakalam w nocy, snilo mi sie ze krwawilam
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo fajnie NetaC więc ja pytałam o maskotkę sowę, może to co innego, nie wiem. No mi odpisała, że wymiary 30-40 cm kosztują 40 zł... Mó tż tez z tych nie jeżdżących. Nigdy nie był z rodzicami na wczasach. W sumie nic dziwnego, mieli gospodarkę. Ale ja z nim tez nigdzie nie jeżdżę, nad czym bardzo ubolewam ![]() Ciekawe, która u nas pierwsza się rozpakuje, i kiedy
Edytowane przez lulka19 Czas edycji: 2016-02-20 o 11:57 |
|
|
|
|
#2476 |
|
Winter is coming
|
od 1 marca będziemy siedzieć jak na szpilkach
jeszcze 10 dni! ![]() mi belly pokazuje 52 dni do tp, a jeszcze niedawno było 100. Puściłam pierwsze pranie i w sumie mam tak mało rzeczy, że jeszcze jedno i koniec... mam kilka ubranek, które podejrzewam o możliwość farbowania, to chyba je w łapach przepiorę. gosiaczek dobry ten twój syn
Edytowane przez velika Czas edycji: 2016-02-20 o 12:13 |
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Jasna cholera znowu ma
Gorączkę śpi teraz. Ja tez sie położyłam. Tak wertuje ten moj stary wątek z Kuba, wkleję wam cos-zrobiłam zdjęcie ImageUploadedByWizaz Forum1455969128.536788.jpg
|
|
|
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
O i o noszeniu ImageUploadedByWizaz Forum1455969387.768889.jpg
|
|
|
|
#2479 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe my w Turcji byliśmy w czerwcu, All inusive, pełen luz, totalny chill, imprezki, drineczki, leżakowanie no i.... Zaszłam zaraz po tych boskich wakacjach coś podobnie jak Ty przyjemności na urodzinach babci ![]() Cytat:
Super, bardzo sie cieszę, w domku najlepiej
|
|
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
Nasz Zosiowy brzuszek w domku
|
|
|
|
#2481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już mi tato dziś zdjęcia zrobił. Jeszcze będziemy jechać na zachód słońca zrobić. Teraz tylko czekam aż je obrobi. Są robione w warunkach domowych więc nie będą tak profesjonalne jak te wasze sesje. Ale to co widziałam kilka zdjęć to sa super ^^ |
|
|
|
|
#2482 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Najwazniejsze ze jest milosc zrozumienie itp ahhh cudowna rodzinka...Co Tyyy? Jedna sie tam szykowala na CC ale nie wiem czy juz urodzila czy co... A z tym Twoim "29" dni to u mnie pewnie cos podobnie
|
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
Pospiesz tatę i wstawiaj nam tu fotki
![]() Patulinka super ze juz w domku
|
#2484 |
|
Wtajemniczenie
|
Ide sie robic na bostwo...bo bedzie kuzynka co przytyla mega w ciazy i jeszcze nie zeszly jej te kg
i zle mi zyczyla na poczatku mowiac "spoko, jescze miesiac i Ci dojdzie duzo kilogramow"
|
#2485 |
|
Zakorzenienie
|
piszecie o takich cudownych wakacjach ach... może kiedyś pojade ale napewno nie teraz.
Gosiaczek no kurka z ta goraczką Kuby biedny i Ty i on.. oby szybko spadła. Zdjęcia z opisem odbijania dziecka dziekuje przyda sie taka wiedza dlapoczątkującej mamy ![]() ' Ja się kłade na poduszkach bo brzuch mega mnie boli mała zeszła na sam dół że az wszystko w środku boli za dużo pochodziłam dzisiaj i są efekty.
|
|
#2486 |
|
Raczkowanie
|
No wstawię parę zdjęć
|
|
|
|
#2487 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja aż się boje sprawdzac ile dni mi zostało a tu jeszcze pranie nie zrobione, a mąż się dziwi ze tak wczesnie chce sie za to brac tez mam pare takich niepewnych ciuszków i chyba w rękach przepiorę zeby zobaczyc jak się zachowują w praniu no i minky tez planuję ręcznie fajny, duży juz wszystkie macie takie ładne dlugie paznokcie, moje to teraz taka masakra że przy samym opuszku obcinam Cytat:
![]() dzieki temu odetchnęłam ze jakoś sobie dam rade sama jak mąż bedzie w pracy, bo przeciez to tylko jedno dziecko babcie mamy daleko a że mieszkamy w kawalerce to na pomoc nie ma co liczyc bo nawet nie byłoby gdzie spać ale damy rade ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() wcale nie jestes okropna, zrobiłabym tak samo, bo mega wkurzają mnie kobiety, które są przekonane ze każda ciąza bedzie taka jak ich ja od pocżatku słyszałam o jeszcze miesiac i zobaczysz, o teraz to już zaczniesz tyć, i co... jestem w połowie 8 miesiaca a mieszcze się w kurtkę sprzed ciązy ![]() poza spodniami żadnych ciuchów nie kupowałam specjalnie |
|||
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
Lucy ja tez mam krotkie
mam ładne tylko jak mam żele. Pospalam pół godz...ehhhKejka i dobrze jej tak, niech jej szczeka opadnie! Patulinka super spiczasty brzucholek. ![]() Chyba wstaje jakis obiad robic. Nie jedliśmy nic konkretnego od rana. Kuba nadal spi |
|
|
|
#2489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taa, bo każdy musi utyć w ciaży ![]() zbieramy się do moich rodziców. Do wieczorka!
|
|
|
|
|
#2490 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kejka czekamy na fotki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

super wieści, odpoczywaj w domku 

blee
chodzi mi o to jaki przedmiot wyklada
ciekawosc mnie zzera czym sie zajmuje, nie badz zla czasem
tak śpiew uświadomiłam, ze za miesiąc takie wstawanie kilka razy w nocy to juz norma bedzie

żebyś nad podsłuchała kiedyś
ale są ludzie, którzy mają inne priorytety, np. wolą kupić nowy telewizor zamiast gdzieś jechać i ok.
dobrze ze z Kuba juz lepiej, przespijcie sie oboje, wszystko bedzie dobrze
piekne widoki, super pogoda, przemili ludzie, pyszne Mohito 
Teraz się ciesze, ze tz na zwolnieniu. Śniadania do łóżeczka, obiadki gotowe, posprzątane. ..

ciagalismy wszystkich znajomych ze soba, ale we dwójkę tez cudownie