|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
Tak jak mówiłam, beta <2
Trzymam za Was wszystkie kciuki ![]() Jeszcze się wyżalę: strasznie mnie irytuje jak mi wszyscy mówią "odpuść" to się uda. I po co ciagle czytasz o tym, odetnę Ci internet. Znajdź sobie jakieś zajęcie. ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez sreberko4 Czas edycji: 2016-05-24 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Sreberko nie bierz tego do siebie a ciocie i wujkowie dobra rada niech sobie gadaja. Swoją drogą skąd mogą wiedzieć jak się czuje para starająca się o dziecko? Odpuścić? Powiedzieć żeby oni sobie odpuścili doradzanie, bo dokładnie wiesz co robisz i czego chcesz. Brrr jak ja nie cierpię doradzania na siłę komuś. |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Lilotka tak mi przykro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
Lilotka bardzo mi przykro. Obyś długo tu nie zabawiła.
Sreberko mnie też denerwują te teksty "odpuść" i "nie myśl o tym". Gdyby to było takie proste. Chcę dziecko bardzo. To, że mam już jedno niczego nie zmienia. Staram się wyluzować, nie robię testów owu, ale myślę o tym ciągle. Qazsew uda się! Taka fajna mama nie może się marnować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2468 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
Qazsew dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia. 😚 Co do starań to będę się starała do roku jak się nie uda to odpuszczam... teraz udało się za czwartym, ale od początku czułam że coś jest nie tak, brak objawów bardzo mnie martwił. .. nie pomyliłam sie. Wiem że to musiało tak byc, jednak ciężko mi się z tym pogodzić 😦 jeszczei Gin powiedział , że najlepiej będzie jak doczekamy 2-3cykle... co o tym myslicie? Nie miałam łyżeczkowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o odpuszczanie, to najważniejsze, abyś była w zgodzie ze sobą. Każda z nas jest inna i ma różne limity siły, cierpliwości i chęci. Trzymam kciuki, abyś takiej decyzji nie musiała podejmować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Jelonekhihi Masz rację. Nie bez powodu lekarze mówią co mówią. Jednak co do starań po poronieniu różnie gadaja np. ze po łyżeczkowaniu trzeba odczekać a po samoistnym oczyszczeniu można niemal od razu. Co lekarz to inna opinia. Jeśli chodzi o starania to bardzo mi zależy, żeby dzidziuś urodziło się jak najszybciej chodzi mi o minimalną różnice wieku między rodzeństwem jak się nie uda to trudno. Mam dwoje zdrowych i pięknych dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
sreberko4 ktoś kto tego nie przechodzi nigdy nas nie zrozumie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Odczekajcie ze 2 cykle, to jednak było poronienie, organizm musi dojść do siebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, jeśli czasem rozmawiacie z " TYM NA GÓRZE" to szepnijcie proszę słówko aby przywrócił do życia i zdrowia żużlowca Krystiana Rempałę
![]() W niedzielę miał koszmarny wypadek, jest w stanie krytycznym, walczy o życie ![]() ![]() Jesteśmy blisko tego żużlowego środowiska i jesteśmy z nim związani, dlatego Was o to proszę. Chce mi się wyć ![]()
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Kiedy powtarza się test w przypadku cienia cienia? Tego samego dnia? Można nie z rana?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Lilotka bardzo mi przykro przez to co sie stało... Moja koleżanka zaszła w ciążę w cyklu po poronieniu, jest właśnie w 25 tygodniu z córeczką 😉 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Mam taki, a jest to ważne, bo dziś wyjeżdżamy i obawiam się, że tam, gdzie jedziemy, będzie dużo rzeczy, których w ciąży nie powinno się jeść i pić... Mam 10 dpo, miesiączka teoretycznie sobota-niedziela.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może odpuść dziś alkohol i zrób jutro rano? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Steves myślę , że z porannego moczu wyjdzie już prawdziwy cień. 😉
---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- No i jak podejrzewasz ciążę to unikaj alko i zakazanych jedzonek moze? ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ---------- Pater89 to super wiadomość dla mnie. Możesz mi powiedzieć ile cykli po poronieniu odczekali? |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Alkohol to akurat pół biedy... No nic, poczekam aż się apteka otworzy i TŻ zbudzi :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Tak wgl Witam znad porannej kawy. ☕ Miałam ciężką noc synek spał z nami i skakał po mnie, że teraz mnie żebra bolą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Raczkowanie
|
Wspólny cel mamy - o dziecko się staramy! Cz. III
Cytat:
Tez miałam takie samoistne poronienie 3 tyg temu i gin na USG powiedziała ze wszystko dobrze sie oczyściło i w ogóle nie muszę czekać ze staraniami wiec nie marnowaliśmy czasu :-D Dawno mnie tu nie było - przyznam ze nie śledziłam wątku przez te pare tygodni żeby nie myślec o tym non-stop za każdym razem jak przychodzą powiadomienia o nowych wiadomościach :-/ Teraz dla mnie jedynym pocieszeniem jest budowa naszego wymarzonego bajecznego domku z bali na wsi ![]() ![]() W sobotę na działce zmontowałam swoją pierwsza w życiu szklarnie i juz mam prawie 40 sadzonek pomidorów oraz zioła <3 Lidka!!! Gratulacje!! Super ze gin juz tak wcześnie zobaczył ciąże i ze wszystko w porządku ![]() ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez Milagr0s Czas edycji: 2016-05-25 o 07:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2486 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Milagr0s przykro, że i Ciebie to spotkało ... możesz napisać który to był tydzień? Co do starań to czuję. , że powinnam zacząć od razu, jednak to co dr. powiedział o czekaniu siedzi mi w głowie. Powiem tak nie będziemy nabija, ale też nie będziemy się zabezpieczać. Fizycznie czuję się bardzo dobrze krwawiłam tylko 6 dni a czasami okres mam dłuższy ostatni np. 12 dni trwał no i bólu podczas porinienia żadnego praktycznie nie czułam czasami podczas okresu brzuch mnie bardziej bolał.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mysle ze ten pomysl ze spontanicznym przytaleniem sie bez zabezpieczen jest spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję za wsparcie 😗 jesteście nieocenione. Też uwielbiam ogrodnictwo. Jestem pasjonatką kwiatową 😜 Milagr0s zazdraszczam domu z bali na wsi!!! To moje marzenie. .. może się kiedyś ziści...
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Milagr0s po cichu liczę że spontaniczne przytulanki zaowocują. 😉 ale co ma być to będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze do kwiatów nie doszłam bo dopiero zaczynam swoją przygodę z ogrodnictwem i też na tej działce gdzie trwa budowa zaledwie znalezliśmy miejsce nasłonecznione i które by jedocześnie nie przeszkadzało budowie więc w tym sezonie mam bardzo ograniczone możliwości a najbardziej zależy mi jednak na eko warzywach więc jest szklarnia ![]() ![]() A i jeszcze zasadziliśmy 2 bzy (moja miłość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.