![]() |
#2461 |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015 cz. VI
Hmmmm, dopiero co się nasze dzieci urodziły, a zaraz do przedszkola pójdą. Kiedy to minęło???
#2462 |
Zakorzenienie
|
Jagna, też się nad tym zastanawiam
![]() Hanię też szykuję do przedszkola. Sama się pyta, kiedy do tej szkoły pójdzie ![]() A tu my ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
Jelonek śliczny brzusio☺
Dusiolka współczuje ograniczonego terenu z córą, ja bym chyba padła przy mojej Z, a ona by chyba ten jeden pokój rozniosła... Czy Wasze dzieciaki budzą się jeszcze w nocy? Moja Z obudziła się dzisiaj po 3 i kazała mi śpiewać "stary niedźwiedź mocno śpi"😁
#2464 |
Zakorzenienie
|
Iwona, u nas są dalej pobudki. Zazwyczaj wystarczy przytulenie i zasypia. Czasem coś pogada, typu "tatuś idzie do pracy", "pada śnieg".
Mmgi, co u Was? Jan śpi z Wami w łóżku czy w łóżeczku? |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Jelonku cudny brzusio!
Moja M sie budzi raz aby ja wsiąść do nas do łóżka i zasyia u nas
#2466 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba nie muszę odpowiadać, czy sie budzi czy nie
![]() Jelonku, piękne krągłości! A jakie włosy długie masz! Też ciekawa jestem jak mmgi sobie to wszystko rozplanowala karmiac piersią. Bo wiadomo - razem wygodniej. Ale już w czwórka w łóżku to mały ścisk ![]() Jelonku, Ty planujesz kp? |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, podejrzewam, że skończę z całą ferajną w łóżku, więc chciałabym wiedzieć jak to Mmgi rozplanowała.
Będę oczywiście kp. Hania już mnie maca i mówi, że dla dzidziusia mleczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2468 |
Zadomowienie
|
U nas Zosia śpi sama w drugim pokoju, a Hania z wieczora śpi w swoim łóżeczku a przy pierwszej nocnej pobudce ląduje u nas w łóżku bo nie mam mocy jej odładać😆
#2469 | |
Raczkowanie
|
moj tez oczywiscie ze sie budzi , a przy tym woła o 2 , albo 3 w nocy, ,, mamo biegaj", albo ,,mamo czytaj" , albo zebym przyniosła mu takiego duzego misia 100 cm, no nieraz cuda wymyśla, no i oczyswiscie na mleko tez jest pobudka, tak ze ten... ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
U nas jest pobudka na mleko standardowo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Wtajemniczenie
|
u nas jedna lub dwie pobudki na mleko, czasem gorsze noce-np. zerwanie się z płaczem i wtedy najszybciej uspokoii się i zaśnie w innym pokoju a potem siup spowrotem do siebie
![]() my również idziemy do przedszkola od września, jak się dostaniemy to do publicznego a jak nie to do prywatnego mam pietra że przegapię termin rekrutacji w naszym przedszkolu, bo ostatnio o niczym nie pamiętam ![]() brak mi sił, dziś o 6:30 rano już wyjeżdżaliśmy spod domu bo do lekarza jechaliśmy, po powrocie Jasiek był taki maruda, dopiero teraz się ogarnął, a ja padam na twarz. a kawę odstawiłam i nie mogę się napić ![]() jelonek-wyglądasz seksi! ![]() ![]()
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2017-01-16 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() No właśnie, zachęcona recenzjami na grupie kupiłam sobie na Ali biustonosz do karmienia. Powiem Wam, że jest fajny. Trafiłam z rozmiarem, dobrze podtrzymuje piersi i tylko jakieś 18 zł. Od razu zamówiłam drugi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Wtajemniczenie
|
jelonek-zdecydowanie bije z foty kobiecość, seksapil!
![]() a pamiętaj że skoro nic w przyrodzie nie ginie i tak mężowi "na potem" zachcianki odkładasz, to łolaboga co to się będzie w tej waszej sypialni dziać ![]() uśpiłam bąka, mam chwilę na ogarnięcie chaty
#2474 |
Zakorzenienie
|
Linda przeczytałam "puściłam bąka"😁😁😁 padlam ze smiechu😂
#2475 |
Zakorzenienie
|
Jelonku, oj Ty niedobra
![]() Ten biustonosz to taki na napy od wewnętrznej strony? Miałam taki i u mnie sie nie sprawdził- z miseczki robiła sie czapka dla Jasia ![]() Mój Jasienty szpaczek od tygodnia nie ma drzemek - codziennie budzi się o 8 - 8.30 i zasypia o 20. Budzi sie wypoczęty. Wcześniej budził sie również koło 8, koło 16 - 17 miał drzemkę, hopsał do 22-23, pobudka o 8 z rykiem bo niewyspany. Także jest bosko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 |
Rozeznanie
|
Raduska, chciałam zapytać o stan zdrowia tego chłopca rannego przy odpalaniu petard. Bo nie ma dnia, żebym o tym nie myślała.
#2477 |
Zadomowienie
|
Jelonek śliczny brzusio 😊
Moja zazwyczaj śpi cała całą noc w swoim łóżeczku, czasem budzi się ok 2-3 tylko po to żeby przejść do naszego łóżka i od razu zasypia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Jag_na podobno zaczął reagować tzn rodzice do niego przychodza cos opowiadają i mu łza poleciała. Albo babcia przyszła z upieczonym ciastem to pokazywał na rurkę Ze nie moze wiec chyba idzie ku dobremu
![]() Na jedno oko,bo drugiego nie ma ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Zadomowienie
|
Jelonek, roznie, czasem go dwa razy odłożę, a przy trzecim karmieniu już zostaje, czasem już po pierwszym. Zależy w sumie czy od razu zaśnie czy się wierci, jak nie może zasnąć to go kładę na łóżku, bo mi się nie chce siedzieć.
Też myślę o tym, żeby Aniele dać do przedszkola od września, tylko zastanawiam się, czy nie będzie przynosić chorób i zarażać Jasia. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Mmgi, Aniela nie budzi się jak brat zakwili?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze, że żyje... Chwila nieostrożności i taka tragedia 😢
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Dusiolka czyli "idzie" ku dobremu
Tez często myślę o tym chłopaku ale jakos zapominałam zapytać!
#2483 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Jelonek - słodko wygląda brzuszek w tym sweterku ![]() Ewka - też przeczytałam puściłam bąka ![]() ![]() ![]() Młody też budzi się raz na mleko, woda niestety nie wchodzi w rachubę. Byłam dzisiaj na wizycie, młoda przekręciła się główką w dół ![]() Wiec leżę sobie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Rozeznanie
|
Dobry ;-)
Zaległe sto lat i życzenia słodkiego życia dla naszych kolejnych dwulatkow! Jelonku- piękne kształty ![]() Linda popieram foch- co by za dobrze chłopy nie miały ;-) a tak serio to mnie właśnie bardziej z równowagi wyprowadzi "odpowiedni" ton wypowiedzi niż sama treść komunikatu. Kiedyś byłam królowa focha i to tego najlepszego typu- p.t. Weź się domyśl ![]() Mmgi z tymi zarazki to pewnie wszystko od dziecka zależy. Sąsiadka ma taką kruszyw z października i 2latka w domu. Młody kilka razy w tyg do takiego półprzedszkola uczęszcza i nic nie Dzieje się. Choć ja sama do tej pory wstrzymywalam się z wizytą u nich właśnie żeby moja Dama czegoś im nie zniosła ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Paulina myślałam że to Ewka aka "mordo" pisze powyżej i zachodzilam w głowę po co jej staniki do karmienia ![]() Moja diablica tez się budzi na mleko w nocy 2/3 to stały punkt nocnego programu. A już przed piatkami miała bezmlevzne noce... Odpoczywaj kobieto- nogi w górę i wykorzystuj swój stan, bo niedługo juz nie będzie litości ;-) Edytowane przez pepa_ Czas edycji: 2017-01-16 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Wtajemniczenie
|
pepa-haha ja właśnie uwielbiam focha "weź się domyśl". nie wyobrażam sobie z niego na razie rezygnować. tyle energii mi daje. normalnie czuję że żyję hahaha
![]() Mordo-Ewka i Paulineczka-widać kogo uważacie za wątkowego Paździocha! ![]() Tż dziś rano budząc mnie przerwał mi super sen-staliśmy z mężem w kolejce do stołu szwedzkiego ![]() ![]() ![]() dobrze, że z tym chłopcem rannym lepiej, trzymam kciuki za poprawę i dojście do zdrowia! najważniejsze, że żyje!
#2486 |
Raczkowanie
|
moj maż dostaje szału jak mówie ,, wez sie domysl ''
nie czesto uzywam, ale przy rozmowie np ze znajomymi to ten temat czesto jest poruszany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Hehe ja wale wprost o co mi chodzi bo sama nie lubie tez sie domyślać
![]() Mam oficjalnie kuchnie! Dzis dzisn sprzatania i układania ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Wazne ze zyje oczywiscie teraz mega mocno trzymam kciuki i wspieram modlitwa by jak najwiecej kontaktował ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 |
Zadomowienie
|
Dusiolka wrzuc koniecznie zdjęcie kuchni😉😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
IMG_1484646797.502067.jpg
IMG_1484646810.929485.jpg Monia prosze ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Raczkowanie
|
piękna kuchnia , biała... marzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.