![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
gusia bede tam w poniedzialek to sie dowiem i dam ci znac... ja uwazam ze powinni to wykonywac skoro kogos dreczy infekcja i leki nie pomagaja to powinni to sprawdzic co innego jak nic nikomu nie dolega to inna sprawa ale tak nie rozumiem...
#2492 |
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
![]() dziekuje Pomidoro ![]() Wpadlam sie tylko przywitac i zyczyc wam milego dnia,a ja zmykam do szkoly. |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
czesc Myszki
![]() weszlam na chwile, pozniej doczytam do konca wszystko a teraz pedze na wizyte, prawdopodobnie beda moje wyniki badan, strasznie sie boje ![]() ![]() ![]() ![]() no to ja juz lece, odezwe sie jak wroce od lekarza
#2494 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Misia miłego dnia w szkole ![]() Mijalea teraz leniuchuj ile wlezie. Jak dzidzie się urodzą to już nie będzie nam to dane ![]()
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane,ja tak wczoraj spac sie wybieralalm i wkoncu poszlam ale jeszcze o 4 nad ranem na zegarek patrzylam bo zasnac nie moglam,mam nadzieje ze dzis padne jak kawka bo ide do pracy na 11 godzin wiec pewnie to mnie wymeczy troszke
Misiu milej szkolyu Asie nic sie nie martw wszystko u lekarza napewno bedzie dobrze Madziu zazdroszcze Ci tego leniuszkowania,tez bym sobie chciala zrobic taki dzien leniucha ale nie mam kiedy zmykam kochane bo sie spoznie do pracki,zajrze dopiero wieczorem po 22 wiec pewnie milo mnie zaskoczy ilosc stronek Milego dnia kochane i papapap Ps.A jeszcze w nocy dostalam smska od Tz ze bedzie sie staral wrocic do mnie ale nie wie czy tak da rade i czy sie uda wiec kochane trzymajcier kciukaski zeby mu sie jednak udalo Uwielbiam was kochane papapa hihih
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kachulko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnim wyznaniem poprawiłas mi humor ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |||
Zakorzenienie
|
Witam moje kochane tableciary
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Madziu, i co że leniuchowałaś. Ty to możesz na ciążę zrzucić, a ja na nic, a też leniuchowałam ![]() ![]() Misiu, miłej szkoły życzę ![]() Kachulko, to trzymamy kciukasy, żeby TZ wrócił ![]() A ja dziś mam chytry plan: ponieważ wczoraj leniuchowałam, dziś posprzątam całe mieszkanie, wypiorę kurtki (co oznacza, że będę w domu zamknięta przez jakieś dwa dni ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
buuuuuuu badania wyszly okropne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam to cholerne(ze sie tak wyraze ) PCOS!!! ja juz nic nie rozumiem........... na usg wychodzi ladnie, za to badania hormonalne sa kiepskie, teraz wyszly jeszcze gorsze niz w Polsce....... stosunek LH:FSH powinien byc bliski 1:1..... wczesniej wyszlo mi 2:1 a w tamtym cyklu bylo 3/4: 1 tragedia ![]() jedyne pocieszenie, ze bylo to robione na koniec cyklu i wtedy przy PCOS wychodza gorsze wyniki....... powinno sie to badac w 2-4dc a ja mialam chyba w 27dc..... tak czy siak PCOS jest i to duze lekarka zalamala rece, mowi, ze nie dosc ze mam duza wade macicy to jeszcze duze PCOS i juz po poronieniu jestem 14 lutego ide na badanie progesteronu- w 21 dc zobaczymy czy byla owulacja a 26 lutego mam skierowanie do szpitala na wizyte u ginekologa...... niech cos poradza z ta macica i z tym PCOS aha i jedynym plusem jest to, ze okres wystepuje normalnie (tzn jak biore progesteron to cykle sa bardzo regularne) bo PCOSki maja przewaznie bardzo rzadko...... takze pocieszyla mnie i mysli, ze owulacja wystepuje co jakis czas, ale mam porozmawiac w szpitalu i pewnie gin da mi clomid czy cos na ta owulke
#2499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znowu mam podly nastroj, mam nadzieje, ze cos wymysla w tym szpitalu, ale super, bo nawet usg czy cos nie zrobia, bo ja wtedy bede miala @....... kupie tez dzisiaj przez neta testy owulacyjne i bede badac w kazdym cyklu, przydatne to bedzie, zeby sprawdzic czy mam w ogole owulke, mam nadzieje, ze czasem ona wystepuje.. jak tylko ochlone troche to poczytam Was Myszki ![]()
![]() |
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
Asiu tule mocno
![]() Ale tyle w Tobie sily do walki, ze jestem pewna, dasz rade i zwalczysz te niepowodzenia! Pomidorko, ja caly czas leniuchuje bo oprocz sprzatania i jakis drobnych spraw nie mam za duzo na glowie ![]() Po prostu ostatnie 3 dni czulam sie jak z krzyza zdjeta, dzis jest juz lepiej...maz zabiegany, a przed nami tyle do zrobienia...nie mielismy nawet kiedy jechac i obejrzec dokladnie mieszkanko, bo wracal w tym tyg za pozno i bylo juz ciemno. W niedziele mamy sie spotkac z wlascicielami na takie ogledziny, zeby spisac co i w jakim jest stanie. Ma nadzieje, ze wyciagne dzis meza i pojedziemy sobie na spokojnie popatrzec najpierw sami. Przeciez ja to mieszkanko widzialam dopiero raz hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Asiu moze cos lekarz na to zaradzi
![]() ![]() Kachulko ![]() ![]() Dziewczyny jak najszybciej zalatwic zwolnienie na 2 tyg i do jakiego lekarza sie udac????
![]() |
#2504 | |
Zakorzenienie
|
Madziu, to musisz koniecznie obejrzeć mieszkanie bo ci się do marca w pamięci jego wygląd zatrze
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | ||
Zadomowienie
|
witajcie kchane
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a mój Pio juz zjechał i aby maly wstanie ruszam do niego wkoncu wyrwe sie z domu hehe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja od dzis zaczełam ostra walke ze zbednymi kg ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2507 |
Zakorzenienie
|
Asiu ściskam Cie mocno,
![]() ![]() Bedzie dobrze.Lekarz na pewno coś poradzi. Asiu a co z wizytą u polskiego lekarza, którego doradziła Ci mama koleżanki??? Emi no to jesteśmy dwie w tej walce. Razem raźniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zadomowienie
|
Agatko co tam u ciebie kochana??
![]() hura mam zasomowienie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
Ja tak teoretycznie mam wiecej czasu ale to tylko teoretycznie bo suknie muszę zamówić najpózniej w czerwcu. Ale mam też więcej do zwalczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
Emi, gratuluje zadomowienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz mam ich tyle, ze patrzec na siebie nie moge jeszcze takie czerwone sa....... dlaczego maja taki kolor?? niektore biale inne czerwone.. Cytat:
![]() ![]() ![]() a na gieldzie narazie jest na plusie, zobaczymy co tam sie dzisiaj jeszcze zdarzy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co Was tak wszystkie na to generalne sprztanie wzielo ostatnio ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tez mam nadzieje, ze mi jakos pomoga......... ale wierze, ze wkoncu osiagniemy sukces ![]() walka z kilogramami powiadasz???????hmmmm a ja wlasnie siedze i pije takie slodkie, pysne, czekoladowe kakao............. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2514 |
Zakorzenienie
|
Emi ja waże 77 ale wygladam na duuużo więcej. Nogi mam ok tylko ta oponka na brzuchu i takie ramiona mam nieciekawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tym lekarzem to narazie sobie odpuscilam............ usiadlam i tak bez emocji sie zastanowilam nad wszystkim i poprostu tak ufam mojemu lekarzowi, tyle jest w nim checi do pomocy i tak szybko zawsze stawial diagnoze i jak do tej pory zawsze byla sluszna..... ze nie moge poprostu go skreslic (bo uslyszalam niepochlebne informacje na jego temat), w srodku mam wszystko pieknie zaleczone- torbiele, nadzerki itp...... naprawde sie stara i moge zawsze na niego liczyc, nawet bedac w Anglii, ze postanowilam go nie zmieniac poza tym on wysylal mnie tez do swoich znajomych lekarzy, wiec nie opieram sie tylko na jego diagnozie.. takze mysle, ze podjelam sluszna decyzje, a w razie czego to ten polecony lekarz mi nigdzie nie ucieknie ![]() chce teraz sprobowac cos zdzialac w Anglii, tu na miejscu i mam nadzieje, ze mi sie uda ![]() aha i zycze Tobie i Emi wygranej w walce ![]() ![]()
![]() |
#2516 | ||
Zadomowienie
|
dziekuje
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
jeju dla mnie oponka na brzuchu to tez jakas zmora........ teraz w sumie mam praktycznie plaski brzuszek, ale jak zaczne brac Duphaston to znowu bede wygladac jak w ciazy
![]() ![]()
#2518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz uciekam do pracy
![]() A więc miłego odpoczynku, ślicznej pogody za oknem i pogody ducha ![]() pa pa |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
Papa Kasiasiarku, miłego wekendu życzę
![]() Dziewczyny, co się brzuszkami przejmujecie, jest więcej ciałak do kochania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.