Byłe tableciary plotkary II - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-01, 09:00   #2491
Ray
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

gusia bede tam w poniedzialek to sie dowiem i dam ci znac... ja uwazam ze powinni to wykonywac skoro kogos dreczy infekcja i leki nie pomagaja to powinni to sprawdzic co innego jak nic nikomu nie dolega to inna sprawa ale tak nie rozumiem...
Stary 2008-02-01, 09:01   #2492
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc kobietki

dziekuje Pomidoro

Wpadlam sie tylko przywitac i zyczyc wam milego dnia,a ja zmykam do szkoly.
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 09:02   #2493
mezatka07
Zakorzenienie

czesc Myszki
weszlam na chwile, pozniej doczytam do konca wszystko a teraz pedze na wizyte, prawdopodobnie beda moje wyniki badan, strasznie sie boje poprostu mam stracha oszalalam chyba.................
no to ja juz lece, odezwe sie jak wroce od lekarza
Stary 2008-02-01, 09:15   #2494
gusia..
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
gusia bede tam w poniedzialek to sie dowiem i dam ci znac... ja uwazam ze powinni to wykonywac skoro kogos dreczy infekcja i leki nie pomagaja to powinni to sprawdzic co innego jak nic nikomu nie dolega to inna sprawa ale tak nie rozumiem...
Dzięki Ray będę czekać na wiadomości.

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
czesc Myszki
weszlam na chwile, pozniej doczytam do konca wszystko a teraz pedze na wizyte, prawdopodobnie beda moje wyniki badan, strasznie sie boje poprostu mam stracha oszalalam chyba.................
Mężatko wszystko będzie dobrze Trzymam żeby tak było.

Misia miłego dnia w szkole

Mijalea teraz leniuchuj ile wlezie. Jak dzidzie się urodzą to już nie będzie nam to dane
Stary 2008-02-01, 09:23   #2495
kachula27
Zakorzenienie

Czesc kochane,ja tak wczoraj spac sie wybieralalm i wkoncu poszlam ale jeszcze o 4 nad ranem na zegarek patrzylam bo zasnac nie moglam,mam nadzieje ze dzis padne jak kawka bo ide do pracy na 11 godzin wiec pewnie to mnie wymeczy troszke

Misiu milej szkolyu

Asie nic sie nie martw wszystko u lekarza napewno bedzie dobrze

Madziu zazdroszcze Ci tego leniuszkowania,tez bym sobie chciala zrobic taki dzien leniucha ale nie mam kiedy

zmykam kochane bo sie spoznie do pracki,zajrze dopiero wieczorem po 22 wiec pewnie milo mnie zaskoczy ilosc stronek
Milego dnia kochane i papapap

Ps.A jeszcze w nocy dostalam smska od Tz ze bedzie sie staral wrocic do mnie ale nie wie czy tak da rade i czy sie uda wiec kochane trzymajcier kciukaski zeby mu sie jednak udalo

Uwielbiam was kochane papapa hihih

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 10:08   #2496
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Ps.A jeszcze w nocy dostalam smska od Tz ze bedzie sie staral wrocic do mnie ale nie wie czy tak da rade i czy sie uda wiec kochane trzymajcier kciukaski zeby mu sie jednak udalo

Kachulko

Ostatnim wyznaniem poprawiłas mi humor Jesteś kochana
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 10:12   #2497
Pomidora
Zakorzenienie

Witam moje kochane tableciary
Cytat:
ja juz dziewczyny spokojna

dzieki wizazowi co ja bym bez niego zrobila

wpisalam w wyszukiwarke gdzie u mnie mozna zrobic taki posiew.. no i wyskoczyl wizaz i jedna dziewczat podala caly adres laobratorium bakteriologicznego ...

zadzwonilam tam z samego rana i nie musze isc wczesniej do lekarza ani skierowan po prostu musze przyjechac kiedy chce od poniedzialku do piatku i na miejscu pobiora mi probke.. koszt badania 45 zl a na wynik czeka sie do 4 dni ....

ciesze sie ze znalalzma te przychodnie bo w poniedzialek z rana maz mnie tam zawieziei bede wiedziala czy nie jest grozna ta infekcja dla dziecka czy trzeba podac jakies leki... a zreszta majac takie badanie wystarczy pokazac je na porodowce i beda wiedziec co robic ...

kamien spadl mi z serca bo cala noc o tym myslalam

przy tym szukaniu przypadkiem przeczytalam jak jednej kobiecie umarlo tak dziecko po porodzie bo zarazila je czyms o czym nawet sama nie wiedziala i sie wystraszylam nigdy wiecej nie chce czytac czegos takiego a fe... ale juz przeczytalam wiec sie ciesze ze zrobia mi to badanie skoro taka mozliwosc jest i nie musze sie dopraszac zadnego lekarza o nie to dla mnie super..

a tak biore sie za sprzatanko
Justynko, A NIE MÓWIŁAM??? Zero nerwów kochana, wszystko się układa i nie ma co o tym ciągle mysleć Mam nadzieję, że badania wyjdą pozytywnie.

Cytat:
Napisane przez gusia.. Pokaż wiadomość
Ray jak już bedziesz po tym badaniu to proszę daj znać co Ci tam powiedzieli. Ja też męczę się z infekcją od początku ciąży. Leki nie pomagają. Teraz stosuję Tantum Rosa i chyba jest troszkę lepiej. Jak ja zapytałam mego lekarza o posiew to powiedział, że tego nie zleca się każdej pacjentce i nie jest to jakieś rutynowe badanie No ale skoro ja mam cały czas coś nie tak to chyba mnie powinien skierować na takie badanie?? No nie wiem. Ale pod koniec ciąży też je pewnie sobie zrobię
Pomaga ci Tantum Rosa? Jak każdy ma jedna inny organizm, ja tylko na to się wykosztowałam i nic mi nie pomogło Ale dobrze, że tobie pomaga Gusiu

Cytat:
czesc Myszki
Asiu, baaaaardzo mocno trzymamy kciuki, żeby było dobrze daj znać jak wrócisz.

Madziu, i co że leniuchowałaś. Ty to możesz na ciążę zrzucić, a ja na nic, a też leniuchowałam Jak czujesz, że chce ci się leniuchować to to rób i tyle

Misiu, miłej szkoły życzę

Kachulko, to trzymamy kciukasy, żeby TZ wrócił

A ja dziś mam chytry plan: ponieważ wczoraj leniuchowałam, dziś posprzątam całe mieszkanie, wypiorę kurtki (co oznacza, że będę w domu zamknięta przez jakieś dwa dni). Ale bez makijażu się nie obejdzie Ale fajnie mieć ferie i nic nie robić Miłego dnia kochane.

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-01, 10:26   #2498
mezatka07
Zakorzenienie

buuuuuuu badania wyszly okropne
mam to cholerne(ze sie tak wyraze ) PCOS!!!
ja juz nic nie rozumiem........... na usg wychodzi ladnie, za to badania hormonalne sa kiepskie, teraz wyszly jeszcze gorsze niz w Polsce.......
stosunek LH:FSH powinien byc bliski 1:1..... wczesniej wyszlo mi 2:1 a w tamtym cyklu bylo 3/4: 1 tragedia
jedyne pocieszenie, ze bylo to robione na koniec cyklu i wtedy przy PCOS wychodza gorsze wyniki....... powinno sie to badac w 2-4dc a ja mialam chyba w 27dc..... tak czy siak PCOS jest i to duze
lekarka zalamala rece, mowi, ze nie dosc ze mam duza wade macicy to jeszcze duze PCOS i juz po poronieniu jestem

14 lutego ide na badanie progesteronu- w 21 dc zobaczymy czy byla owulacja
a 26 lutego mam skierowanie do szpitala na wizyte u ginekologa...... niech cos poradza z ta macica i z tym PCOS

aha i jedynym plusem jest to, ze okres wystepuje normalnie (tzn jak biore progesteron to cykle sa bardzo regularne) bo PCOSki maja przewaznie bardzo rzadko...... takze pocieszyla mnie i mysli, ze owulacja wystepuje co jakis czas, ale mam porozmawiac w szpitalu i pewnie gin da mi clomid czy cos na ta owulke
Stary 2008-02-01, 10:34   #2499
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
ja juz nic nie rozumiem........... na usg wychodzi ladnie, za to badania hormonalne sa kiepskie, teraz wyszly jeszcze gorsze niz w Polsce.......
stosunek LH:FSH powinien byc bliski 1:1..... wczesniej wyszlo mi 2:1 a w tamtym cyklu bylo 3/4: 1 tragedia
jedyne pocieszenie, ze bylo to robione na koniec cyklu i wtedy przy PCOS wychodza gorsze wyniki....... powinno sie to badac w 2-4dc a ja mialam chyba w 27dc..... tak czy siak PCOS jest i to duze
lekarka zalamala rece, mowi, ze nie dosc ze mam duza wade macicy to jeszcze duze PCOS i juz po poronieniu jestem

a 26 lutego mam skierowanie do szpitala na wizyte u ginekologa...... niech cos poradza z ta macica i z tym PCOS

aha i jedynym plusem jest to, ze okres wystepuje normalnie (tzn jak biore progesteron to cykle sa bardzo regularne) bo PCOSki maja przewaznie bardzo rzadko...... takze pocieszyla mnie i mysli, ze owulacja wystepuje co jakis czas, ale mam porozmawiac w szpitalu i pewnie gin da mi clomid czy cos na ta owulke
Asiu tak mi przykro Głupie torbiele, czemu nie można się ich pozbyć Ale sama napisałaś, że badanie było robione nie w tym czasie kiedy powinno, więc może aż tak źle nie jest Będziemy czekać na resztę wyników. A ty sie nie poddawaj kochana, jesteśmy z tobą

28.09.2014

Stary 2008-02-01, 10:44   #2500
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Asiu tak mi przykro Głupie torbiele, czemu nie można się ich pozbyć Ale sama napisałaś, że badanie było robione nie w tym czasie kiedy powinno, więc może aż tak źle nie jest Będziemy czekać na resztę wyników. A ty sie nie poddawaj kochana, jesteśmy z tobą
dziekuje Pomidorko i calej reszcie
znowu mam podly nastroj, mam nadzieje, ze cos wymysla w tym szpitalu, ale super, bo nawet usg czy cos nie zrobia, bo ja wtedy bede miala @.......

kupie tez dzisiaj przez neta testy owulacyjne i bede badac w kazdym cyklu, przydatne to bedzie, zeby sprawdzic czy mam w ogole owulke, mam nadzieje, ze czasem ona wystepuje..

jak tylko ochlone troche to poczytam Was Myszki
Stary 2008-02-01, 10:47   #2501
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje Pomidorko i calej reszcie
znowu mam podly nastroj, mam nadzieje, ze cos wymysla w tym szpitalu, ale super, bo nawet usg czy cos nie zrobia, bo ja wtedy bede miala @.......

kupie tez dzisiaj przez neta testy owulacyjne i bede badac w kazdym cyklu, przydatne to bedzie, zeby sprawdzic czy mam w ogole owulke, mam nadzieje, ze czasem ona wystepuje..

jak tylko ochlone troche to poczytam Was Myszki
To się trzymaj Asieńko kochana Może sobie melisę zaparz, na mnie zawsze działa i troszkę uspokaja

28.09.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-01, 10:59   #2502
Mijalea
Zakorzenienie

Asiu tule mocno
Ale tyle w Tobie sily do walki, ze jestem pewna, dasz rade i zwalczysz te niepowodzenia!

Pomidorko, ja caly czas leniuchuje bo oprocz sprzatania i jakis drobnych spraw nie mam za duzo na glowie
Po prostu ostatnie 3 dni czulam sie jak z krzyza zdjeta, dzis jest juz lepiej...maz zabiegany, a przed nami tyle do zrobienia...nie mielismy nawet kiedy jechac i obejrzec dokladnie mieszkanko, bo wracal w tym tyg za pozno i bylo juz ciemno.
W niedziele mamy sie spotkac z wlascicielami na takie ogledziny, zeby spisac co i w jakim jest stanie. Ma nadzieje, ze wyciagne dzis meza i pojedziemy sobie na spokojnie popatrzec najpierw sami. Przeciez ja to mieszkanko widzialam dopiero raz hihi

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 11:10   #2503
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Asiu moze cos lekarz na to zaradzi nie zalamuj sie

Kachulko zeby TŻ szyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybko wrocil i zdarzyl na owolke

Dziewczyny jak najszybciej zalatwic zwolnienie na 2 tyg i do jakiego lekarza sie udac????

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 11:14   #2504
Pomidora
Zakorzenienie

Madziu, to musisz koniecznie obejrzeć mieszkanie bo ci się do marca w pamięci jego wygląd zatrze

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Asiu moze cos lekarz na to zaradzi nie zalamuj sie

Kachulko zeby TŻ szyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybko wrocil i zdarzyl na owolke

Dziewczyny jak najszybciej zalatwic zwolnienie na 2 tyg i do jakiego lekarza sie udac????
Najlepiej chyba pójść do sprawdzonego internisty i powiedzieć prawdę, np. że się zwalniasz albo coś tam. Nie powinno być problemu

28.09.2014

Stary 2008-02-01, 11:18   #2505
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

witajcie kchane
Cytat:
Czesc kochane,ja tak wczoraj spac sie wybieralalm i wkoncu poszlam ale jeszcze o 4 nad ranem na zegarek patrzylam bo zasnac nie moglam,mam nadzieje ze dzis padne jak kawka bo ide do pracy na 11 godzin wiec pewnie to mnie wymeczy troszke

Misiu milej szkolyu

Madziu zazdroszcze Ci tego leniuszkowania,tez bym sobie chciala zrobic taki dzien leniucha ale nie mam kiedy

zmykam kochane bo sie spoznie do pracki,zajrze dopiero wieczorem po 22 wiec pewnie milo mnie zaskoczy ilosc stronek

no wiec Kasi jest jakas nadzieja ze twój Tż wróci do ciebie bede mocno trzymac kciuki:kc iuki:
a mój Pio juz zjechał i aby maly wstanie ruszam do niego wkoncu wyrwe sie z domu hehe
Cytat:

Asiu jestem z tobamam nadzieje ze wkoncu cos z tym zrobia i bedzie wszystko dobrze jestes silna kobieta masz kochajacego meza wiec napewno wszystko sie ułozy wierze w to całym sercem
a to dla ciebie na poprawde humorku

a ja od dzis zaczełam ostra walke ze zbednymi kg zobaczymy co mi z tego wyjdzie hehe
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 11:22   #2506
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, to musisz koniecznie obejrzeć mieszkanie bo ci się do marca w pamięci jego wygląd zatrze

Najlepiej chyba pójść do sprawdzonego internisty i powiedzieć prawdę, np. że się zwalniasz albo coś tam. Nie powinno być problemu
Dzięki Pomidorko oby sie udalo

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 11:25   #2507
kasiasiar
Zakorzenienie

Asiu ściskam Cie mocno, . Wysyłam Ci troche mojej siły żeby Ci łatwiej było walczyć z przeciwnościami

Bedzie dobrze.Lekarz na pewno coś poradzi. Asiu a co z wizytą u polskiego lekarza, którego doradziła Ci mama koleżanki???

Emi no to jesteśmy dwie w tej walce. Razem raźniej
Stary 2008-02-01, 11:31   #2508
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Asiu ściskam Cie mocno, . Wysyłam Ci troche mojej siły żeby Ci łatwiej było walczyć z przeciwnościami

Bedzie dobrze.Lekarz na pewno coś poradzi. Asiu a co z wizytą u polskiego lekarza, którego doradziła Ci mama koleżanki???

no to fajnie ze sama nie jestem ciekawi mnie kto szybciej osiagnie rzadane efekty hehe
Stary 2008-02-01, 11:35   #2509
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Agatko co tam u ciebie kochana??
hura mam zasomowienie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-01, 11:35   #2510
kasiasiar
Zakorzenienie

Ja tak teoretycznie mam wiecej czasu ale to tylko teoretycznie bo suknie muszę zamówić najpózniej w czerwcu. Ale mam też więcej do zwalczenia
Stary 2008-02-01, 11:37   #2511
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Ja tak teoretycznie mam wiecej czasu ale to tylko teoretycznie bo suknie muszę zamówić najpózniej w czerwcu. Ale mam też więcej do zwalczenia
a kochana ile wazysz?? ja waze 76kg a musze conajmniej 14 schudnac
Stary 2008-02-01, 11:41   #2512
Pomidora
Zakorzenienie

Emi, gratuluje zadomowienia

28.09.2014

Stary 2008-02-01, 11:43   #2513
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
jedynie roztepny na udach mam jak by kot sie na mnie rzucil jakis i zjechal na pazurkach no ale coz ... uroki ciazy
wiem wiem Ray rozstepy nie za ciekawa sprawa...... mam nadzieje, ze wiecej Ci sie ich nie zrobi
ja juz mam ich tyle, ze patrzec na siebie nie moge jeszcze takie czerwone sa....... dlaczego maja taki kolor?? niektore biale inne czerwone..

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Juz sie udzielammaialm do nadrobienia 7stroni juz nie pamietam co ktora napisala

Marcelinko gratuluje zaliczonego egzaminu,i udanych zakupow.
Niezly sbosob znalazlas na rodzicowJuz niedlugo i wkoncu zamieszkasz z tz
Pomidoro ciesze sie ze humorek powraca
Nikitko zycze szybkiego powrotu do zdrowiaEgipt powiadasz ,ale super,napewno bedziecie zdowoleni
Kachulo zycze bezpiorunowej romowy z tz,i mam nadzieje ze czesciej zacznie bywac w domu
Emi suknia sliczna
Kasiasiar glowa do gory napewno wszystko szybko sie ulozy
kiniu milego wieczorku
mezatko jak tam na gieldzie?

A ja dzisiaj tak zmoklam ze jak zdjelam jeansy to moglam z nich wykrecacnie wspominam juz o butach ktore mi cale przmokly,i dotego parasol mi wiatr polamali zanim doszlam do pracy to wygladalam jak zmokla kura
Misiu nasza zmokla kurko ale nie...... no naprawde tak sie wczoraj rozpadalo, ze wspolczuje jezeli szlas akurat w tamta ulewe
a na gieldzie narazie jest na plusie, zobaczymy co tam sie dzisiaj jeszcze zdarzy
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Dziekuje ale cos moje zdrowie nie chce powracac, gardło niby nie boli ale ciezko sline przełykac, no i kaszel suchy. Dzis na kontrole z synkiem ide zobaczymy czy jest jakas poprawa.

Dziewczyny gratuluje zadomowienia.
Nikitko kochana nasza mateczko to wracaj do zdrowka i to predko!!!

Cytat:
Pomidorko to milo ze do9brze sie bawiliscie,mi jak widac jednak zasnac sie nie udalo i siedze przed monitorem ,mam nadzieje ze juz niedlugo mnie spanie wezmie bo jutro musze wczesniej wstac bo szybciej musze do pracy isc
Kachulka to Ty nocny marek jestes noo... tak to spioszek a jak trzeba pojsc spac to wisisz nad monitorkiem

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Dzien dobry z rana, ja tylko na chwilke, wczoraj przeleniuchowalam caly dzien i dzis chcialabym cos zrobic.

Mnie tez wczoraj bolala troszke glowa, i wogole bez zycia bylam. Moglam lezec i lezec i wszystko mi bylo obojetne. Mam nadzieje, ze to przez ta pogode. Juz sie zastanawialam czy to jakas faza ciazy, czy chora jestem, bo czulam sie totalnie bez energii...mam nadzieje, ze to nie anemia
Pogoda okropna, wieje, zimno...ehh

Zjadlam tez wczoraj swojego paczka, niestety nie byl taki smaczny jak rodzime, ale tradycji stalo sie zadosc
No Madziu niestety takie uroki ciazy....... sennosc, zmeczenie.... ale podobno pozniej ma byc lepiej....... chociaz TY juz niedlugo 5 miesiac zaczniesz to moze tak ta brzydka pogoda na Ciebie wplywa??

Cytat:

Misiu milej szkolyu

Kasiulku a ja mam nadzieje, ze to jednak nie ten dzien w pracy Cie wymeczy a raczej ukochany TZ, ktoremu uda sie do Ciebie wrocic czym predzej kciukaski oczywiscie zacisniete

Cytat:
Witam moje kochane tableciary

Justynko, A NIE MÓWIŁAM??? Zero nerwów kochana, wszystko się układa i nie ma co o tym ciągle mysleć Mam nadzieję, że badania wyjdą pozytywnie.

Pomaga ci Tantum Rosa? Jak każdy ma jedna inny organizm, ja tylko na to się wykosztowałam i nic mi nie pomogło Ale dobrze, że tobie pomaga Gusiu

Asiu, baaaaardzo mocno trzymamy kciuki, żeby było dobrze daj znać jak wrócisz.

Madziu, i co że leniuchowałaś. Ty to możesz na ciążę zrzucić, a ja na nic, a też leniuchowałam Jak czujesz, że chce ci się leniuchować to to rób i tyle

Misiu, miłej szkoły życzę

Kachulko, to trzymamy kciukasy, żeby TZ wrócił

A ja dziś mam chytry plan: ponieważ wczoraj leniuchowałam, dziś posprzątam całe mieszkanie, wypiorę kurtki (co oznacza, że będę w domu zamknięta przez jakieś dwa dni). Ale bez makijażu się nie obejdzie Ale fajnie mieć ferie i nic nie robić Miłego dnia kochane.
Pewnie Pomidorko, ze fajnie troszke poleniuchowac
co Was tak wszystkie na to generalne sprztanie wzielo ostatnio ??

Cytat:
To się trzymaj Asieńko kochana Może sobie melisę zaparz, na mnie zawsze działa i troszkę uspokaja
no wlasnie nie mam nic takiego Pomidorko ale wiesz co musze sobie w koncu kupic jeszcze nie wiem gdzie ale damy rade

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Asiu tule mocno
Ale tyle w Tobie sily do walki, ze jestem pewna, dasz rade i zwalczysz te niepowodzenia!

Pomidorko, ja caly czas leniuchuje bo oprocz sprzatania i jakis drobnych spraw nie mam za duzo na glowie
Po prostu ostatnie 3 dni czulam sie jak z krzyza zdjeta, dzis jest juz lepiej...maz zabiegany, a przed nami tyle do zrobienia...nie mielismy nawet kiedy jechac i obejrzec dokladnie mieszkanko, bo wracal w tym tyg za pozno i bylo juz ciemno.
W niedziele mamy sie spotkac z wlascicielami na takie ogledziny, zeby spisac co i w jakim jest stanie. Ma nadzieje, ze wyciagne dzis meza i pojedziemy sobie na spokojnie popatrzec najpierw sami. Przeciez ja to mieszkanko widzialam dopiero raz hihi
Madziu masz racje, jakos dam rade dla dzidzisia zrobie wszystko

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
witajcie kchane

no wiec Kasi jest jakas nadzieja ze twój Tż wróci do ciebie bede mocno trzymac kciuki
a mój Pio juz zjechał i aby maly wstanie ruszam do niego wkoncu wyrwe sie z domu hehe

Asiu jestem z toba mam nadzieje ze wkoncu cos z tym zrobia i bedzie wszystko dobrze jestes silna kobieta masz kochajacego meza wiec napewno wszystko sie ułozy wierze w to całym sercem
a to dla ciebie na poprawde humorku

a ja od dzis zaczełam ostra walke ze zbednymi kg zobaczymy co mi z tego wyjdzie hehe
Emi no to milego dzionka z Pio i synkiem zycze i prosze sie tam nie sprzeczac tylko kochac, kochac i jeszcze raz kochac

tez mam nadzieje, ze mi jakos pomoga......... ale wierze, ze wkoncu osiagniemy sukces

walka z kilogramami powiadasz???????hmmmm a ja wlasnie siedze i pije takie slodkie, pysne, czekoladowe kakao.............
Stary 2008-02-01, 11:47   #2514
kasiasiar
Zakorzenienie

Emi ja waże 77 ale wygladam na duuużo więcej. Nogi mam ok tylko ta oponka na brzuchu i takie ramiona mam nieciekawe
Stary 2008-02-01, 11:50   #2515
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:

dziekuje Kasiasiarku

a z tym lekarzem to narazie sobie odpuscilam............
usiadlam i tak bez emocji sie zastanowilam nad wszystkim i poprostu tak ufam mojemu lekarzowi, tyle jest w nim checi do pomocy i tak szybko zawsze stawial diagnoze i jak do tej pory zawsze byla sluszna..... ze nie moge poprostu go skreslic (bo uslyszalam niepochlebne informacje na jego temat), w srodku mam wszystko pieknie zaleczone- torbiele, nadzerki itp...... naprawde sie stara i moge zawsze na niego liczyc, nawet bedac w Anglii, ze postanowilam go nie zmieniac
poza tym on wysylal mnie tez do swoich znajomych lekarzy, wiec nie opieram sie tylko na jego diagnozie.. takze mysle, ze podjelam sluszna decyzje, a w razie czego to ten polecony lekarz mi nigdzie nie ucieknie
chce teraz sprobowac cos zdzialac w Anglii, tu na miejscu i mam nadzieje, ze mi sie uda

aha i zycze Tobie i Emi wygranej w walce kilogramy musza przegrac
Stary 2008-02-01, 11:57   #2516
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Emi, gratuluje zadomowienia
dziekuje
Cytat:
nie mam nic takiego Pomidorko ale wiesz co musze sobie w koncu kupic jeszcze nie wiem gdzie ale damy rade

Emi no to milego dzionka z Pio i synkiem zycze i prosze sie tam nie sprzeczac tylko kochac, kochac i jeszcze raz kochac

tez mam nadzieje, ze mi jakos pomoga......... ale wierze, ze wkoncu osiagniemy sukces

walka z kilogramami powiadasz???????hmmmm a ja wlasnie siedze i pije takie slodkie, pysne, czekoladowe kakao.............
no dziekuje ale czekam az mały wstanie a teraz jak zwykle suknie slubne ogladam hehe kakao mniam nie rób mi ochoty
Cytat:
Emi ja waże 77 ale wygladam na duuużo więcej. Nogi mam ok tylko ta oponka na brzuchu i takie ramiona mam nieciekawe
no przez ta moja oponke na brzuchu własnie ledwo w sukienke wchodze reszta oki ale ten brzuch mnie wykonczy a pomyslec ze miałam figurke modeliki kiedys
Stary 2008-02-01, 12:10   #2517
mezatka07
Zakorzenienie

jeju dla mnie oponka na brzuchu to tez jakas zmora........ teraz w sumie mam praktycznie plaski brzuszek, ale jak zaczne brac Duphaston to znowu bede wygladac jak w ciazy taki mam wtedy brzuch nadety matko.........
Stary 2008-02-01, 12:14   #2518
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
jeju dla mnie oponka na brzuchu to tez jakas zmora........ teraz w sumie mam praktycznie plaski brzuszek, ale jak zaczne brac Duphaston to znowu bede wygladac jak w ciazy taki mam wtedy brzuch nadety matko.........
no to widze ze ten problem meczy wiekszosc kobiet niestety
Stary 2008-02-01, 12:28   #2519
kasiasiar
Zakorzenienie

Ja zaraz uciekam do pracy Nie wiem kiedy sie pojawię, najprawdopodobniej dopiero po weekendzie.

A więc miłego odpoczynku, ślicznej pogody za oknem i pogody ducha

pa pa
Stary 2008-02-01, 12:30   #2520
Pomidora
Zakorzenienie

Papa Kasiasiarku, miłego wekendu życzę

Dziewczyny, co się brzuszkami przejmujecie, jest więcej ciałak do kochania

28.09.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości