|
|
#2491 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nastolatki
pokaz swoje! ;D
moze sobie kupie drugi haa ;D
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Ee aparat w telu nie łapie
A normalny tata zabrał więc ni dy rydy
|
|
|
|
|
#2494 |
|
Wtajemniczenie
|
łe to lipa ;d
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
postaram się tumoroł
|
|
|
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
grejjt :d
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie bylabym wdzieczna A teraz male dzieci sa uczeni zwrotow typu: ziom, siema, nara itp... No coz, jak napisalas: tamte lata juz nie powroca...
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież dziecko pewnie by się bardziej cieszyło z takiego 'króla lwa' niż kolejnej bajki szrekopodobnej... Jak nawet dziś oglądając fragmenty Króla lwa potrafimy się wzruszyć znaczy że ta bajka była wyjątkowa Po tylu latach 1 fragment tak wiele mi przypomniał... Te głosy, te muzyka, te postaci no i ta fabuła- to nei była bajka o niczym...Tak w ogóle to muszę ścągnąć Króla lwa sobie i obejrzeć, założę się że nie raz łezka poleci
|
|
|
|
|
|
#2499 |
|
Wtajemniczenie
|
ja plakalam na kubusiu puchatku i hefalumpie aco dopiero na tym
|
|
#2500 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak. Ja tam lubię starego kubusia puchatka. Teraz oglądałam tego nowego w TV (jakieś kukiełki) i do pięt staruszkowi nie dorasta. Nie dojrz, że jakiś anorektyk to ma taki dziwny głos. Jakby mówił (Cześć! Jestem Wojtek ja też mam 12 lat) Nie wiem czemu mnie się to tak kojarzy, ale cóż... te nowe bajki też mnie nie zachwycają. Może pierwszy shrek był śmieszny, ale to co się potem zaczęło dziać to takie jakieś... nie wiem, ale ogarnia mnie znużenie na samą myśl
|
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak Kubuś też był cudowny...
Ja jeszcze bardzo lubiłam Królewne Śnieżkę, Pokahontas i Dzwonnika... Pewnie pominęłam jeszcze kilka ale nie mogę sobie przypomnieć
|
|
|
|
|
#2503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak naprawde tez wole przedmioty humanistyczne, ale matme zdecydowalam sie wziac, bo fajnie jest czasem policzyc ![]() ![]() jaki poziom.. hmm.. w zasadzie angielskiego ucze sie od 2 klasy podstawowki, czyli leci w dalszym ciagu 8 rok. ale w mowie nie byl najlepszy. teraz znacznie sie poprawilo :P ogolnie uwazam ze jestem lepsza w pismie niz w mowie... wspolczuje zaleglosci... Cytat:
![]() oj... mamy mozna mi zazdroscic... jest cudowna! i wyrozumiala nie raz moglam na nia liczyc, jesli nie umialam nic na sprawdzian, pozwalala mi zostac w domu... ![]() spontanicznosc... ^^ |
||
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kubusia niezbyt lubilam
![]() jeszcze dodalabym bambi...
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to z wybieraniem przedmiotów w sumie ma też złą stronę
Bo np. w gimie nienawidziłam chemii i gdybym miała wybierać to pewnie odrzuciłabym ją jako 1, a teraz polubiłam A właśnie też słyszałam że w PL poziom jest dosyć wysoki i że za kilka lat mogą do nas przyjeżdżać się uczyć (taaa)
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
w Polsce naprawde jest wysoki poziom
Moj kuzyn jest w Angli i ma 16 lat. W wieku 14 lat uczyl sie tam dopiero o ulamkach (!)
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, pani od angielskiego opowiadała o skzolnictwie w Anglii
![]() edyt: mam jutro imieninki i właśnie idę spać Będzie hah xdd tzn. będą moje 3 przyjaciolki tylko i tato w sąsiednim pokomju bo na 19 do pracy idzie dopiero, ale co trzeba będzie. huk, najwyżej złapie w końcu imienin nie ma się codziennie
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2008-12-11 o 21:55 |
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
No to chyba mozemy byc dumni
![]() Jutro na 12,15 i tylko na jedna lekcje!
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Olasia, wszystkiego najlepszego
Ja juz w domu Zwolnilam sie ^^ A zaraz do ortodonty... Bede aparatka...Kurcze, podoba mi sie taki jeden chlopak (pisalam o tym juz wczesniej) i czasami lapie go na tym, ze na mnie spoglada... Tyle ze nie wiem, czy dlatego ze po prostu przechodze obok niego, czy mu sie podobam... Chociaz jak przechodze kolo niego to na niego spogladam, on na mnie tez, ale pozniej odwraca wzrok. NIby to dobry znak, bo moze jest speszony itp, ale czytalam, ze gdy chlopak odwraca wzrok to nie jest zainteresowany...A dzis wychodze ze szkoly i widze, ze na mnie patrzy, bo byl na drugim pietrze i spogladal na wejscie do szkoly, a jak ja wyszlam to na mnie spogladal... Caly czas... (W mojej szkole w niektorych miejscach sa przeszklone sciany, tzn. nie ma scian tylko jest szyba- fajny bajer :P ). Ale mi sie nie podoba w nim jedno: on sie nie goli na twarzy... A on jest taki inny...: taki zamyslony, milczacy... Chyba to mnie w nim urzeklo... No i ze jest ladny (oprocz tego jego zarostu...)Chyba trafilam na niesmialego typa... A sie rozpisalam... Ale musialam sie wyzalic ;P
|
|
#2513 |
|
Wtajemniczenie
|
Olasia wn
![]() AnnGabi jeszcze cie nie witalam wiec witam a ja siedze w domu z grypa zoladkowa ![]()
|
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
HEjka
|
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
siema
Ja dopiero wstalam
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
elo
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
kupiliscie juz prezenty pod choinke?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.

A normalny tata zabrał więc ni dy rydy

W sumie bylabym wdzieczna 

Po tylu latach 1 fragment tak wiele mi przypomniał... Te głosy, te muzyka, te postaci no i ta fabuła- to nei była bajka o niczym...

Wybacz, że tak wypytuję ale jaki tam jest poziom ? Wyższy niż w PL? I na jakim poziomie znałaś angielski jak tam pojechałaś?
jest cudowna! i wyrozumiala 
w końcu imienin nie ma się codziennie