Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-10, 21:03   #2491
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ja miałam włosy prawie do pasa, do fryzjera chodzę raz na 2-3 lata Musiałam je obciąć bo strasznie mi się przetłuszczały i nie mogłam ich domyć, 2 razy szampon nakładałam i te rozdwojone końcówki...
Ja u fryzjera za moje 34 lata życia byłam-nie uwierzycie-jakieś 5 razy jak liczę to pamiętam 4-trwała ondulacja,ścięcie do ramion,znowu ścięcie,i dekoloryzacja na przedwczoraj byłam zapisana na podcięcie końcówek ale odwołałam maj na 100%,chcę nad morze mieć lżej,muszę je ściąć,mam do połowy pleców...
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:25   #2492
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Ja u fryzjera za moje 34 lata życia byłam-nie uwierzycie-jakieś 5 razy jak liczę to pamiętam 4-trwała ondulacja,ścięcie do ramion,znowu ścięcie,i dekoloryzacja na przedwczoraj byłam zapisana na podcięcie końcówek ale odwołałam maj na 100%,chcę nad morze mieć lżej,muszę je ściąć,mam do połowy pleców...
to ja myślałam, że późno poszłam, bo pierwszy raz w życiu w wieku 15 lat...
a teraz to chodzę tak co 3-6 miesięcy

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:25   #2493
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
Gdzie nad morze lecisz i kiedy? jesli to nie tajne

Jutro/pojutrze powinny splywac zamowienia z osemki.. zobaczymy zobaczymy :P
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:27   #2494
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
(...)Noo mam się z Wami czym podzielić :P Dziś Panienka Daria przeprowadziła skromny eksperyment (...)
gratuluję pomysłu i odwagi, bardzo mi się spodobała Twoja relacja

Cytat:
Ja u fryzjera za moje 34 lata życia byłam-nie uwierzycie-jakieś 5 razy(...)
wow nieźle, ja nawet nie zliczę, ile już razów zaliczyłam :P Powinnam chodzić gdzieś co 3 m-ce, bo odrosty itp., ale jakoś zwykle się tym nie przejmuję i chodzę co jakieś 5 m-cy. Akurat jutro jestem umówiona W końcu trafiłam na "swoją" fryzjerkę i w końcu jestem zadowolona

Pisałyście ostatnio dużo o charmsach - na początku też uważałam, że to dla nastolatek, potem na próbę zamówiłam sobie ze 3 i w sumie mi się spodobało. Zamawiałam też z tej złotej edycji, jak będę miała jakąś okazję, to porobię fotki, niestety obecnie mam popsuty aparat

Jeśli chodzi o kat. 6, to z jednej strony chciałabym, żeby już był piątek, a z drugiej boję się mojej wish listy, mąż mnie z domu wyrzuci jak nic
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:28   #2495
Ravegirl91
Raczkowanie

a może spróbuj maseczki tajskiej ? [oczyszczająca pory ] jest bardzo fajna , ładnie oczyszcza twarz i w moim przypadku nie świecę się
ja używam do mycia twarzy tej zielonej pianki a czasem (1-2 w tygodniu) właśnie maseczkę planet Spa Tajski kwiat lotosu i jest dobrze +plus ostatnio zaczęłam stosować tonik Planet Spa z białą herbatą [ dostępny w netto nr5 za 5,90 i w netto nr 6 za 8,90 ) a krem używam nie z Avonu więc nie napiszę jaki to jest

a jak robisz makijaż to może spróbuj bezbarwnego podkładu Magix? on właśnie matuje i skóra się nie błyszczy + na to jakiś puder i korektor jeśli potrzebujesz

po zrobieniu makijażu gdy twarz Ci się nadal świeci możesz użyć bibułek matujących [niestety Avon takich nie ma , a wydawało mi się ,że kiedyś takie były ]

Wlasnie myslalam o niej ale zapach mnie odstrasza mam ten mus i nie podoba mi sie zapach, ale jak to sie mówi nie patrzy się na zapach tylko na działanie;p zobaczymy zamówie sobie może ją ale nie w k6 bo zbankrutuje w końcu ;p

Bezbarwnego Magixa mam ale nie umiem go stosować jako samodzielnego kosmetyku bo jakiąś taką dziwną konsystencje ma i musze na niego nałożyć zwykły podkład więc stosuje go bardzo rzadko raczej jako baze pod podkład.. ostatnio zamówiłam sobie ten mineralny i chwale go sobie bo nie świeci mi sie po nim buźka, ale dopiero po przymatowieniu go pudrem prasowanym ;p w dzień nie jest tak źle najgorzej właśnie rano i jak sie nie pomaluje w ciągu dnia no i oczywiście już na sam wieczór ;p a ten tonik herbaciany mam i też go sobie chwalę
Ravegirl91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:28   #2496
mistress88
Zadomowienie

OnlyOnce fajnego masz facepalma w avatarze hehe

ja zbieram do czwartku z k6... w poprzednich 3 katalogach klientki dopisały, poza tym święta idą, więc będzie bida... ale na te 250 zł już jest, także Rarka w kieszeni (a raczej w paczce )

Stary 2011-04-10, 21:34   #2497
OnlyOnce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość

ja zbieram do czwartku z k6... w poprzednich 3 katalogach klientki dopisały, poza tym święta idą, więc będzie bida... ale na te 250 zł już jest, także Rarka w kieszeni (a raczej w paczce )
a dziekuje dziekuje.. autentyczny..

jestes dzien wysylkowy A?:P bo ja zbieram tak do srody/czwartku i w czwartek skladam zamowienie U mnie dawno te, które składały spore zamówienia się nie popisały, więc mam nadzieję, że katalog dopisze.. szczególnie po obserwacji zachwytu dziewczyn z klasy hawajską sezonówką - ja ni huhu nie mogę wyczuć w tej wodzie nic fajnego a wszystkim się podobała bardzo ^^ ale utrzymuję, że ładna ładna
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 21:36   #2498
patrysina
patrysina

dziewczyny dziś testowałam windscape i muszę powiedzieć że żaden zapach już dawno mnie tak nie drażnił, kompletnie nie moja nuta zapachowa choć miałam nadzieję że na wiosnę będzie jak znalazł. Niestety nie jednak ja wolę ciepłe z odrobiną słodyczy albo bardzo charakterystyczne takie jak aromadisiac a w domu dziś odkryłam resztkę surrender dla niej - Pamiętacie? Nadal pięknie pachnie, ale niestety to ilość tylko na kilka razy
patrysina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:38   #2499
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

ja już posłałam zamówienie z k6, moje około 210, dla mamy coś ponad 50, więc rarka też w paczce tylko czekać do następnego poniedziałku chociaż przed poprzednimi świętami kurier był w sobotę, to może teraz też mają więcej przesyłek i w soboty robią więcej kursów
bym zapomniała jeszcze w czwartek święto paczki
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:38   #2500
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
a dziekuje dziekuje.. autentyczny..

jestes dzien wysylkowy A?:P bo ja zbieram tak do srody/czwartku i w czwartek skladam zamowienie U mnie dawno te, które składały spore zamówienia się nie popisały, więc mam nadzieję, że katalog dopisze.. szczególnie po obserwacji zachwytu dziewczyn z klasy hawajską sezonówką - ja ni huhu nie mogę wyczuć w tej wodzie nic fajnego a wszystkim się podobała bardzo ^^ ale utrzymuję, że ładna ładna
nie wiem chyba D, ale ja regularnej nigdy nie biorę, ostatnio składam zamówienia w 1 dzień katalogu czyli w czwartek, ale nie do 11, tylko późnym wieczorem (bo zawsze czekam na IOS), a w paczkomacie mam już sobotę

Stary 2011-04-10, 21:38   #2501
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Chciałabym się z Wami podzielić moją niemałą tragedią. Jakiś czas temu zachwalałyśmy maseczkę do twarzy sake i ryż. Za waszymi namowami zaopatrzyłam się w taką. Używałam, używałam opakowanie prawie opustoszyłam, a tu dziś mnie taka niespodzianka spotkała: Dostałam gigantycznego uczulenia na nią. Na twarzy powyskakiwały mi czerwone plamki. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, bo moja twarz jest raczej niezniszczalna, tzn przez całe życie nigdy nie dostałam uczulenia na nic. Ech

Druga myśl do podzielenia się z Wami:
Jakiś czas mój Tż prosił mnie o jakiś balsam łagodzący po goleniu, więc kupiłam mu ten do skóry wrażliwej. Ale jakoś ta 'menda' nie używała go, wiec dałam go siostrze dla jej Tż'ta. A on mi wczoraj pisze, że tak dobrego balsamu to nigdy nie miał. Powiedział, że nawilża o wiele lepiej niż Nivea, ale niestety potwornie śmierdzi i musi zbilansować co jest lepsze: super nawilżenie czy 'nivejkowy brak smrodu'.
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 21:42   #2502
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem chyba D, ale ja regularnej nigdy nie biorę, ostatnio składam zamówienia w 1 dzień katalogu czyli w czwartek, ale nie do 11, tylko późnym wieczorem (bo zawsze czekam na IOS), a w paczkomacie mam już sobotę
niektóre to mają dobrze
Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Druga myśl do podzielenia się z Wami:
Jakiś czas mój Tż prosił mnie o jakiś balsam łagodzący po goleniu, więc kupiłam mu ten do skóry wrażliwej. Ale jakoś ta 'menda' nie używała go, wiec dałam go siostrze dla jej Tż'ta. A on mi wczoraj pisze, że tak dobrego balsamu to nigdy nie miał. Powiedział, że nawilża o wiele lepiej niż Nivea, ale niestety potwornie śmierdzi i musi zbilansować co jest lepsze: super nawilżenie czy 'nivejkowy brak smrodu'.
mój też ma ten balsam i to samo mówi, że zapach do bani przekonałam go, że o połowe tańszy od nivejki
Stary 2011-04-10, 21:42   #2503
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Tak jak mi

Co do zapachów męskich - to teraz ja poproszę was o radę. Zastanawiam się nad perfumami dla taty - ma ponad 40 lat, zawsze wesoły i żwawyJaki zapach poleciłybyście mu? I nie może być to chlapacz
a ja bym poleciła Black Suede Touch
Stary 2011-04-10, 21:44   #2504
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Tak jak mi

Co do zapachów męskich - to teraz ja poproszę was o radę. Zastanawiam się nad perfumami dla taty - ma ponad 40 lat, zawsze wesoły i żwawyJaki zapach poleciłybyście mu? I nie może być to chlapacz
ja nie sugerowałabym się wiekiem, tylko jego nosem
Stary 2011-04-10, 21:54   #2505
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Gdzie nad morze lecisz i kiedy? jesli to nie tajne
To napiszę gdzie,na Hel mój kochany

Cytat:
Napisane przez patrysina Pokaż wiadomość
w domu dziś odkryłam resztkę surrender dla niej - Pamiętacie? Nadal pięknie pachnie, ale niestety to ilość tylko na kilka razy
taaak,zapach boski,mocny,ciężki,mam ponad połowę butelki jeszcze zachomikowaną

Cytat:
a ja bym poleciła Black Suede Touch
tak,popieram,ten zapach też pasuje do fajnego faceta po 40
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 21:59   #2506
Janella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
niektóre to mają dobrze

mój też ma ten balsam i to samo mówi, że zapach do bani przekonałam go, że o połowe tańszy od nivejki
No nieładnie, a Ty byś używała kosmetyk, którego zapach Ci się nie podoba?;>

Dziewczyny, potrzebuję zobaczyć jak wygląda błyszczyk z musem sassy. Może, któraś posiada? Albo zdjęcie już jest zamieszczone? Nie mogę znaleźć...

Edytowane przez Janella
Czas edycji: 2011-04-10 o 22:06
Janella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 22:03   #2507
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
No nieładnie, a Ty byś używała kosmetyk, którego zapach Ci się nie podoba?;>

Dziewczyny, potrzebuję zobaczyć jak wygląda błyszczyk z musem sassy. Może, któraś posiada? Albo zdjęcie już jest zamieszczone? Nie mogę znaleźć...
gdyby świetnie działał a zapach nie przyprawiał o wymioty to ja bym mimo wszystko była gotowa się zmusić by dany kosmetyk używać potraktowałaby to jak lekarstwo
Stary 2011-04-10, 22:06   #2508
Janella
Raczkowanie

Cytat:
gdyby świetnie działał a zapach nie przyprawiał o wymioty to ja bym mimo wszystko była gotowa się zmusić by dany kosmetyk używać potraktowałaby to jak lekarstwo
Dla mnie jednak ważny też jest zapach. Uwielbiam używać produktów, które wg. mnie pięknie pachną Albo chociaż dobrze :P
Janella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 22:07   #2509
patrysina
patrysina

Sarunieczka tak mi się coś widzi że lubimy podobne zapachy

tak po wpisach widzę że narzekacie na nowy katalog tj. 6 a u mnie o dziwo jak na razie spływają nie małe zamówienia, znów sprawdza się zasada że jak mi się podoba katalog to klientką mniej i tak było z kat 5 a jak mi się średnio podoba to klientki szaleją nigdy nie mogę utrafić by przewidzieć sprzedaż

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 22:21   #2510
_rzabka_
Raczkowanie

Witam po długiej nieobecności
Studia mnie pochłonęły..
Nie dam rady nadrobić tych wszystkich stron, które naprodukowałyście
Mam pytanie o produkty z oferty wiosennej.. Czy wiecie może czy one wliczają się do programu lojalnościowego z Rarką?
Jak było to przepraszam.. nie bijcie..
_rzabka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 22:39   #2511
patrysina
patrysina

Cytat:
Napisane przez _rzabka_ Pokaż wiadomość
Witam po długiej nieobecności
Studia mnie pochłonęły..
Nie dam rady nadrobić tych wszystkich stron, które naprodukowałyście
Mam pytanie o produkty z oferty wiosennej.. Czy wiecie może czy one wliczają się do programu lojalnościowego z Rarką?
Jak było to przepraszam.. nie bijcie..
wydaje mi się że się liczy skoro do bazy opustu się liczy to pewnie tak ale nie wiem na 100%
Stary 2011-04-10, 22:45   #2512
_rzabka_
Raczkowanie

Cytat:
wydaje mi się że się liczy skoro do bazy opustu się liczy to pewnie tak ale nie wiem na 100%
Dziękuję
Napiszę chyba do nich w tej sprawie..
_rzabka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 23:02   #2513
mistress88
Zadomowienie

Dziś błyszczyk 24k i odżywka ze złotymi drobinkami za 20 zł, super oferta wg mnie

Od razu wrzucam kody:
73114 - Zestaw z błyszczykiem w odcieniu Honey Gold
73189 - Pink
73296 - Golden Peach
73379 - Ruby Luster
73460 - Simply Gold

Kody które pojawiały się przez k5 można też wykorzystać w k6, tak?

Edytowane przez mistress88
Czas edycji: 2011-04-10 o 23:05
Stary 2011-04-10, 23:11   #2514
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziś błyszczyk 24k i odżywka ze złotymi drobinkami za 20 zł, super oferta wg mnie

Od razu wrzucam kody:
73114 - Zestaw z błyszczykiem w odcieniu Honey Gold
73189 - Pink
73296 - Golden Peach
73379 - Ruby Luster
73460 - Simply Gold

tak można , ale są do wyczerpania zapasów

dziękuję ,że wpisałaś ja zaraz umieszczę je u siebie ale pewnie po południu znów będzie inna oferta tzn złoty krem tak jak pisała dokia
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 23:11   #2515
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:

A jak to mozliwe ze jest 24h 52min? Czyli, ze oferta trwa w sumie 25h? Doba w Avonie jakas inna chyba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Untitled 1.jpg (42,3 KB, 66 załadowań)
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 23:13   #2516
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
To napiszę gdzie,na Hel mój kochany

też tam byłam niecały rok temu w lipcu oraz we Władysławowie i oczywiście uzywałam kosmetyków Avonowych do opalania
Stary 2011-04-10, 23:15   #2517
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
A jak to mozliwe ze jest 24h 52min? Czyli, ze oferta trwa w sumie 25h? Doba w Avonie jakas inna chyba
już zmienili znasz ich, oni wszystko mają pokręcone...
Avon mi się podoba w wielu aspektach, ale w O... mają bardziej solidną, ułożoną stronę... ale tam znowu masakryczne braki

Stary 2011-04-10, 23:22   #2518
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

yyy wpisałam do zamówienia kod i nie działa wtf
wpisując w 5 wyskakuje : PRODUKT NIEDOSTĘPNY
A w 6 : PRODUKT NIE MOŻE BYĆ ZAMÓWIONY W WYBRANYM KATALOGU
Yyy co jest ... to nie możliwe żeby w ciągu (15-25 minut) wykupili

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-04-10 o 23:26
Stary 2011-04-10, 23:25   #2519
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
yyy wpisałam do zamówienia kod i nie działa wtf
wpisując w 5 wyskakuje : PRODUKT NIEDOSTĘPNY
A w 6 : PRODUKT NIE MOŻE BYĆ ZAMÓWIONY W WYBRANYM KATALOGU
: Yyyyy:
????????????
może jeszcze nie uaktualnili w systemie
zobaczymy rano
ja zaraz się kładę bo jutro na 8
dobranoc dziewczęta

Stary 2011-04-10, 23:26   #2520
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Avon mi się podoba w wielu aspektach, ale w O... mają bardziej solidną, ułożoną stronę... ale tam znowu masakryczne braki
U mnie nie zmienili. Dalej jest 24h i 34min teraz.
To zreszta nie pierwszy raz jak maja ustawione na 25h.

Co jak co, ale takich bykow mogliby pilnowac.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości