Żony 2011 :) - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-28, 13:33   #2491
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock
Dot.: Żony 2011 :)

Na 10 rocznice dostanie prezent

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 13:34   #2492
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Na 10 rocznice dostanie prezent
za wytrwałość niezły pomysł

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 13:43   #2493
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
za wytrwałość niezły pomysł
dokładnie

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 14:06   #2494
Tanitka
Rozeznanie

U nas tez pytania o dzidziusia dawno sie zaczely, ale jak narazie wymowka jets fakt, ze w sierpniu lecimy na wakacje, a kobiecie w ciazy nie wolno latach (oczywiscie w tych poczatowych tyg.) Tak naprawdę to od wrzesnia/ pazdziernika zaczniemy sie starac, co bym mogla przepracowac nastepny rok, bo umowa do sierpnia....

A co do rocznic, to nie wiem co podarować mężowi... Zresztą ma ekstra żonkę, więc juz prezent jets wystarczający, nie???
Stary 2012-05-28, 14:29   #2495
badzia987
Wtajemniczenie

Heeeeej .

Ja się przełamałam, zadzwoniłam do swojej teściowej i złożyłam życzenia. I było "mamo". Miałam taka potrzebę i już. Podobno była strasznie szczęśliwa .

Jeśli chodzi o rocznicę- chciałabym spędzić ją jakoś fajnie . Może faktycznie jakaś kolacja w restauracji. W sumie nigdy nie byliśmy w restauracji . Zawsze tylko albo na lody do Grycana albo na pizzę.
Chyba nic swojemu małżonkowi nie kupię bo on po prostu nic nie chce. Teraz mamy wesele to taka lepsiejsza koszula mogłaby byś fajnym prezentem...i do tego jakiś elegancki krawat . Małżonek chce mi kupić kolczyki ale ja wolę pierścionek

Jeśli chodzi o dzidziusia. Nie ma presji. Nikt nachalnie nie pyta. Wiedzą, że nie mam pracy, nie jesteśmy zbytnio samodzielni (bo mieszkamy z moimi rodzicami) i póki przynajmniej troszkę się nie poprawi to nie przewidujemy. Chociaż myślę, że to już niedługo nastąpi (w ciągu roku).

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-28, 15:16   #2496
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dziewczyny, piekne zdjecia wstawilyscie Jak milo wrocic pamiecia do tego wspanialego dnia. Super pomysl

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
cześć!!!

my już w domku jesteśmy... przyszłam właśnie powiedzieć, że urodziłam, ale już doszła do was wiadomość super
Niunia - serdeczne gratulacje
Malutka- slodziak Wyglada na duza dziewczynke. Ile wazyla?

Cytat:
Napisane przez linaya Pokaż wiadomość

Z innej beczki: jak obchodziłyście/będziecie obchodzić swoją pierwszą rocznicę ślubu? Macie jakieś pomysły?
My pewnie pojdziemy gdzies na obiad/kolacje

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
a jaki prezent dałyście/dacie swojemu mężowi? bo ja nie mam pomysłu
Mi wystarczy zeby spedzic ten dzien razem, moze jakos inaczej niz zwykle... no bo co mozna kupic mezowi na rocznice? Kobiecie to juz bardziej: jakies kwiaty czy bizuterie. Nie pogardze
Stary 2012-05-28, 16:01   #2497
anemeon
Zakorzenienie

U nas nie było prezentów, TŻ tylko kupił mi kwiaty, a potem pojechaliśmy na kolację
Nawet nie wiedziałabym, co mu kupić A sama też nie chciałabym np. biżuterii, bo to wg mnie za dużo Dla mnie to dzień, żeby pobyć razem.
Dla rodziny nic nie robiłam, chociaż były jakieś oczekiwania. Miałam świetną wymówkę, bo piszę pracę magisterską i w ogóle nie mam teraz życia towarzyskiego Ale po obronie zaproszę wszystkich i będziemy pić

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-28, 22:43   #2498
201610281624
Konto usunięte

Myślę, że my sobie skoczymy na kolacyjkę tego dokładnie dnia, a w weekend dla rodziny TŻ zrobimy grilla...oni każdy mają powód do tego
A dziecko? No cóż...pytają...pytają wszyscy i już mnie to bawi.
Zwłaszcza jak odpowiadam, że nie chcemy mieć, bo ja nie lubię dzieci.
Krótki tekst, ale za każdym razem mam polew, bo każdy oczy wywala i zdziwiony
U mnie priorytetem jest skończenie mgr. A większość rodziny mówi, po co mi...lepiej bym sobie dziecko zrobiła, bo będzie fajnie. Szczerze, to ja nie widzę nic fajnego w macierzyństwie, jak na razie, dzieci mnie drażnią i koniec. Jak mi się odmieni, to podziałamy. Szkoda, że tak ciężko jest to niektórym zrozumieć.
201610281624 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 07:15   #2499
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o rocznicę- chciałabym spędzić ją jakoś fajnie . Może faktycznie jakaś kolacja w restauracji. W sumie nigdy nie byliśmy w restauracji . Zawsze tylko albo na lody do Grycana albo na pizzę.
Chyba nic swojemu małżonkowi nie kupię bo on po prostu nic nie chce. Teraz mamy wesele to taka lepsiejsza koszula mogłaby byś fajnym prezentem...i do tego jakiś elegancki krawat . Małżonek chce mi kupić kolczyki ale ja wolę pierścionek

Jeśli chodzi o dzidziusia. Nie ma presji. Nikt nachalnie nie pyta. Wiedzą, że nie mam pracy, nie jesteśmy zbytnio samodzielni (bo mieszkamy z moimi rodzicami) i póki przynajmniej troszkę się nie poprawi to nie przewidujemy. Chociaż myślę, że to już niedługo nastąpi (w ciągu roku).
Nasza rocznica wypada w środę, i o ile nei będziemy na urlopie to Tż będzie miał II zmianę więc jakie kolwiek wyjście akurat w ten dzień odpada, może w weekend przed albo po uda się coś zorganizować ale raczej jakies jedzonko, bez prezentów
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 07:26   #2500
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

aldrin moja mama ostatnio często mówi, że chce już chodzić z wózeczkiem na spacer, więc się wkurzyłam i odpowiadam jej "to jaki masz problem zeby sobie kupić"
I nas tez pytała mama czy chcemy przyjść na jakiśobiad na rocznice albo czy coś robimy w sensie jakąś "impreze", ale powiedziałam, że to nasza pierwsza rocznica i chcemy ja spędzić sami. Nikt się nie obraził, tylko przyjął do wiadomości na 10, 25 itd będą sobie mogli przychodzić do nas, ale pierwsza jest dla nas hi

justi ale skoro im tak wygodnie to niech sobie mają takie chore układy heh

karo ja to w ogóle jestem złą żoną./ mój mąż nic nie dostał na urodziny i na rocznice chyba też nic nie dostanie heh. Tzn na urodziny zamówiliśmy mu koszulkę na all i juz była zapłacona i tylko mieli przysłać jak gościu napisał maila, ze nie doszła do niego paczka z Anglii i oddał kase. Ale jeszcze ją zamówię i G dostanie z opóźnieniem

A w ogóle to powiedziałam G, że w rocznicę nie będę gotowała obiadu, więc moze się domysli zeby mnie na niego zabrać hehe.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 09:15   #2501
Aldrin
Zakorzenienie

[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;34365725]My byliśmy w Rzymie na zaległej podróży poślubnej ale w weekend przed wyjazdem zrobiliśmy w sobotę grilla dla światków, a w niedzielę uroczysty obiad dla rodziców.

A może idźcie na jakąś kolację do restauracji, a rodzicom możesz powiedzieć, że mąż Ci zrobił niespodziankę i nic nie wiedziałaś. I wtedy spędzicie rocznice tylko we swoje... A rodzicom możecie zrobić obiad np. w niedzielę przed rocznicą?

Ja kupiłam K. koszulę a on mi kolczyki i zawieszkę. A od rodziców dostaliśmy od moich żelazko a od K. odkurzacz [/QUOTE]

Obiad to robię w niedziele co dwa tygodnie bo mieszkamy z rodzicami i jakoś nam tak głupio było w niedziele jeść samemu wiec umówiliśmy się, że jedną niedziele mama gotuję w następną ja. Więc dla nich taki obiad to żadna nowość a teściów nie mam zamiaru prosić na obiad. Oni nawet w święta nas nie zaprosili na obiad(teściowa jest oszczędna i szkoda kasy wydawać na 2 dodatkowe osoby) to ja mam ich prosić do siebie? nie ma mowy. A jak zrobię grilla to będzie drętwa atmosfera ze względu na naszych tatusiów

No ale widzę że dużo z was robiło jakąś imprezę ze względu na rocznice może też będę musiała coś zrobić.

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
aldrin moja mama ostatnio często mówi, że chce już chodzić z wózeczkiem na spacer, więc się wkurzyłam i odpowiadam jej "to jaki masz problem zeby sobie kupić"
I nas tez pytała mama czy chcemy przyjść na jakiśobiad na rocznice albo czy coś robimy w sensie jakąś "impreze", ale powiedziałam, że to nasza pierwsza rocznica i chcemy ja spędzić sami. Nikt się nie obraził, tylko przyjął do wiadomości na 10, 25 itd będą sobie mogli przychodzić do nas, ale pierwsza jest dla nas hi

justi ale skoro im tak wygodnie to niech sobie mają takie chore układy heh

karo ja to w ogóle jestem złą żoną./ mój mąż nic nie dostał na urodziny i na rocznice chyba też nic nie dostanie heh. Tzn na urodziny zamówiliśmy mu koszulkę na all i juz była zapłacona i tylko mieli przysłać jak gościu napisał maila, ze nie doszła do niego paczka z Anglii i oddał kase. Ale jeszcze ją zamówię i G dostanie z opóźnieniem

A w ogóle to powiedziałam G, że w rocznicę nie będę gotowała obiadu, więc moze się domysli zeby mnie na niego zabrać hehe.
Dobrze mówisz mamie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-29, 10:08   #2502
megamag
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Niech sama sobie zrobi, późne macierzyństwo to teraz nie taki problem.
U mnie babcia się nie może doczekać i cały czas coś o dziecku gada. Ja jestem za młoda na takie rzeczy, z resztą nigdy nie lubiłam dzieci, wolę zajmować się zwierzętami jeśli już. Podobno koło trzydziestki instynkt macierzyński takim jak ja czasem się odzywa. Zobaczymy. Z resztą technicznie to też trudne do wykonania, ja z magisterką na głowie, z pracą na umowę o dzieło, w wynajętym mieszkaniu, a mąż przeważnie za granicą.

Nie rozumiem tego automatycznego połączenia, jak ślub to zaraz wszyscy czekają na dziecko. Ba jak się zaręczyliśmy to wiele osób pytało, czy nie jestem w ciąży. Jakby już z miłości nie można było wyjść za mąż. Dojrzałość do ślubu, a dojrzalość do posiadania dziecka to dla mnie dwie zupełnie różne rzeczy. Mogą iść w parze, ale kto powiedział, że muszą.

Ja to nawet mam chęć na jakąś imprezę rocznicową, nie mieliśmy wesela, więc w sumie impreza nam się należy. Ale to jeszcze cztery miesiące.
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 17:41   #2503
badzia987
Wtajemniczenie

Hej

anameon, ainhoa, megamag- trzymam kciuki za magisterki . Moja przyszła bratowa jutro się broni. W ogóle powiem wam, że z mojego roku to może ze 4 osoby (na 200) wzięły ślub w czasie studiów i podziwiam. Ja bym chyba nie mogła się skupić na nauce i myśleć o przygotowaniach ślubnych

Byłam dziś u koleżanki co ma miesięczne dziecko. Masakra... Mały dużo płacze, mało śpi, marudzi...Tyle, że je. Sama się zestresowałam jak zaczął płakać wniebogłosy. Nieeee. To póki co, nie na moje nerwy.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 18:07   #2504
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

Cytat:
Hej

anameon, ainhoa, megamag- trzymam kciuki za magisterki . Moja przyszła bratowa jutro się broni. W ogóle powiem wam, że z mojego roku to może ze 4 osoby (na 200) wzięły ślub w czasie studiów i podziwiam. Ja bym chyba nie mogła się skupić na nauce i myśleć o przygotowaniach ślubnych

Byłam dziś u koleżanki co ma miesięczne dziecko. Masakra... Mały dużo płacze, mało śpi, marudzi...Tyle, że je. Sama się zestresowałam jak zaczął płakać wniebogłosy. Nieeee. To póki co, nie na moje nerwy.

Ja też w tym roku się bronię, jak dobrze pójdzie to już 2 lipca.
A dziś wkońcu skończyłam pisać pracę magisterską

U mnie na roku ślub wzięły tylko 3 dziewczyny w tym ja
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 18:10   #2505
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Niunia - serdeczne gratulacje
Malutka- slodziak Wyglada na duza dziewczynke. Ile wazyla?
]
dzięki
mała miała 3770g i 54cm

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-29, 18:16   #2506
Tanitka
Rozeznanie

To odezwe się i ja jako studentka Popoludniami namiętnie piszę prace, bo obrona już 10 lipca
Stary 2012-05-29, 18:35   #2507
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

było ciężko, ale tylko pod koniec w ostatnie tygodnie, szczególnie że ślub i sesja w czerwcu

ale ciesze sie, że nie czekaliśmy na skończenie studiów

Cytat:
dzięki
mała miała 3770g i 54cm
to duża dziewczynka gratulacje

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-29, 18:46   #2508
anemeon
Zakorzenienie

E tam, ze studiami nie ma źle, bo ja mam dużą łatwość w przyswajaniu wiedzy. Tylko ta praca magisterska mnie męczy Muszę do piątku skończyć, obronę mam 25 czerwca.
A u mnie dużo było ślubów, ale u mnie typowo żeński kierunek, więc pewnie i inne proporcje
Ja przygotowując się do ślubu studiowałam 2 kierunki, miałam praktyki przez 4 miesiące, pracowałam, remontowałam mieszkanie i organizowałam wesele Polecam na chudnięcie

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 06:17   #2509
Aldrin
Zakorzenienie

Same studia a ślub i organizacja wesela raczej nie przeszkadzają sobie, prace zawsze można pisać wcześniej ale jeżeli już chodzi o obrony i ślub to trochę zamieszania jest. Ja miałam obronę w piątek w niedziele wychodziłam za mąż i powiem Wam, że stres był ogromny ale zawsze można sobie poradzić ze wszystkim.
Wszystkim broniącym się życzę powodzenia
Stary 2012-05-30, 06:47   #2510
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Same studia a ślub i organizacja wesela raczej nie przeszkadzają sobie, prace zawsze można pisać wcześniej ale jeżeli już chodzi o obrony i ślub to trochę zamieszania jest. Ja miałam obronę w piątek w niedziele wychodziłam za mąż i powiem Wam, że stres był ogromny ale zawsze można sobie poradzić ze wszystkim.
moja teściowa miała obronę w dniu naszego ślubu do południa a ślub o 15. Wróciła z obrony godzinę przed ślubem, więc u męża było wszystko na szybkiego. A ja spokojnie się obroniłam w lipcu a ślub we wrześniu jak jeździłam na weekendy do szkoły to przynajmniej na chwilę zapominałam co trzeba jeszcze załatwić

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 08:52   #2511
megamag
BAN stały

Cytat:
Dlatego ja brałam ślub pod koniec września, akurat większość przygotowań wypadła na wakacje. Z resztą dużo ich nie było, bo my nie robiliśmy wesela, a to chyba ich lwia część.

Na licencjacie byłam na dziennych studiach, to tam faktycznie nikt o ślubie nie myślał, raczej o imprezach. Ale na magisterskie poszłam zaoczne to tu wiele dziewczyn, albo już jest mężatkami, albo niedługo wychodzi za mąż. W czasie studiów trzy dziewczyny z mojej grupy urodziły dziecko. Jedna wzięła dziekankę, ale pozostałe dzielnie chodzą na zajęcia. Jedna nawet z dzieckiem i mężem na wykłady przyjeżdżała. Mamy bardzo rodzinną atmosferę.

Cytat:
dzięki
mała miała 3770g i 54cm
Kawał baby!
megamag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 11:32   #2512
niunia32
Zakorzenienie

dzięki

co do obrony to ja się obroniłam po ślubie. nie udało się we wrześniu, padło na marzec. i na spokojnie sobie pracę poprawiłam

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 11:38   #2513
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki
mała miała 3770g i 54cm
No to bardzo ladnie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
To odezwe się i ja jako studentka Popoludniami namiętnie piszę prace, bo obrona już 10 lipca
Powodzenia i

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 11:47   #2514
201610281624
Konto usunięte

Co do prezentu na pierwszą rocznicę ślubu, to nie kupujemy upominków.
Ja chcę zakupić mały torcik ze świeczką, którą razem zdmuchniemy, kartka z zyczeniami i miło spędzimy wieczór, kolacyjka w ulubionej knajpce, kino, spacer i cudowna noc. A potem w sobotę dla rodziców, dziadków i chrzestnych zrobimy grilla małego i już
201610281624 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 11:59   #2515
martusienka
Wtajemniczenie

Ja też brałam ślub i broniłam się w tym samym roku. Obrona była 6 lipca, a 6 sierpnia ślub i wesele.
My chyba nie będziemy sobie robić żadnych prezentów, chociaż jeszcze o tym nie rozmawialiśmy. Obiadu też żadnego nie planuję i myślę, że rodzice (ani nikt inny) tego od nas nie oczekuje.
Stary 2012-05-30, 12:11   #2516
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Niunia gratuluję córeczki

Co do rocznicy - nie wiem - coś z Kubą musielibysmy zrobić, ale mama już się zaoferowała, że się nim zajmie. I dziwią mnie jakieś imprezy rocznicowe - w końcu rocznicę ma tylko dwoje ludzi, a nie cała rodzina. Moze drugie wesele zrobic

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 12:38   #2517
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Jak to przeżyłaś?? ja bym nie dala rady i chyba prędzej wylądowałabym w szpitalu na jakiejś kroplowie

Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
moja teściowa miała obronę w dniu naszego ślubu do południa a ślub o 15. Wróciła z obrony godzinę przed ślubem, więc u męża było wszystko na szybkiego. A ja spokojnie się obroniłam w lipcu a ślub we wrześniu jak jeździłam na weekendy do szkoły to przynajmniej na chwilę zapominałam co trzeba jeszcze załatwić
to teściówka, jak koleżanka z roku ?
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
No to bardzo ladnie

Powodzenia i
Nie dziękuję

Ja w tym roku obrona 10 lipca, a wczesniej pod koniec czerwca obrona na n-la kontraktowego także jazda bez przymanki
Stary 2012-05-30, 12:41   #2518
dorka24
Rozeznanie

Cytat:
nie zupełnie inny kierunek i inna uczelnia

miłość przyjaźń zaufanie ... kocham

Edytowane przez dorka24
Czas edycji: 2012-05-30 o 12:42
dorka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 12:52   #2519
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to przeżyłaś?? ja bym nie dala rady i chyba prędzej wylądowałabym w szpitalu na jakiejś kroplowie

Nie dziękuję

Ja w tym roku obrona 10 lipca, a wczesniej pod koniec czerwca obrona na n-la kontraktowego także jazda bez przymanki
Ja się stresowałam obroną bo zawsze zostawiam wszystko na koniec i naukę zostawiłam na ostatni tydzień. Później się okazało że mamy pogrzeb w rodzinie i z nauki nic nie wyszło, więc na obronę poszłam w ciemno bez przygotowania liczyłam na improwizację. Zresztą mąż też miał obronę parę dni wcześniej, wiec w piątek po mojej obronie zrobiliśmy sobie imprezę. Samym weselem jakoś się nie denerwowałam ale w sobotę praca szła na pełnych obrotach od 5 rana do 1 w nocy w niedziele wstałam rano i jakoś bez stresu podeszłam do ślubu

Aha jakie to były czasy

Obronę masz w moją rocznice więc na pewno będę trzymać kciuki za ciebie

Edytowane przez Aldrin
Czas edycji: 2012-05-30 o 12:55
Aldrin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-30, 15:13   #2520
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:

Obroną na n-la kontraktowego w ogóle się nie przejmuj,bo to banał Będzie dobrze
i w sumie to raczej nie obrona, a rozmowa

Edytowane przez happy2gether
Czas edycji: 2012-05-30 o 15:16
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości