![]() |
#2491 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
O kurczę, lecę do sklepu po gazetę
![]()
#2492 |
Zakorzenienie
|
mowicie ten najciemniejszy ot taki sorbetowy.....
![]() ![]()
#2493 |
Raczkowanie
|
A w Boots jest promocja na kosmetyki Avene. Wszystkie przynajmniej Ł1.20 taniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zadomowienie
|
Moje ostatnie zakupy to Avene Diacneal, krem na przebarwienia NeoStrata i dwa podkłady: Anessa(Shiseido) z SPF50 i Shiseido Sun Protection Liquid Foundation SPF43.
Nie wiem czy dadzą radę zastąpić normalny filtr. Używam Boots'a SPF50 i niestety-jest tłusty i zapycha mnie ![]()
#2495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sorbetowy - miałam na myśli, że jest przejrzysty, bardzo ślniący i bez drobinek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
no i nie wytrzymałam... KUpiłam ten różowy, kolor naprawdę delikatny, i zaopatrzyłam się nawet w filtry SOLTAn, na pierwszy rzut oka po posmarowaniu na ręce filtr jest dużo mniej klejący niż Iwostinu, ładnie pachnie-nie chemicznie... zobaczymy A no i promocja jest na niego buy one get one free
#2497 |
Zadomowienie
|
olka_222 mówisz o tym filtrze do twarzy SPF50? Ja też go mam i niby nie jest bardzo tłusty ale jednak ja świecę się po nim niemiłosiernie i zapycha mnie
![]() Mam dwa błyszczyki z Glamour. W sumie fajne są ![]()
#2498 |
Zadomowienie
|
A ja mam wszystkie trzy
![]() Oficjalnie oglaszam, nienormalna jestem ![]() ![]()
#2499 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam wszystkie 3
![]() ![]() Moj ostatni nabytek: http://www.thebodyshop.co.uk/bin/ven...anner-_-Promo3 w kolorze 02. Boski. Szczerze to kupilabym oba kolory bo zakochana jestem w brazero-rozswietlaczach BS, ale brazik byl za ciemny. A to limitowanka i juz sie konczy! Musialam wyslac meza do BS kolo jego pracy bo w moim juz nie bylo i nie bedzie (tak mi ekspedientka powiedziala i poradzila zeby szybko kupic online). ![]() Poza tym upolowalam pedzel kabuki nars warty 55 funtow za 5 na ebayu i jestem baaardzo szczesliwa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
aaliah aj też się na to napaliłam, ale jak dla mnie za duża cena w porównaniu z jakością.... jak dla mnie za krótko trwa efekt rozświetlenia, puder nie wygląda łądnie po dłuzszym noszeniu go na buzi... Za tą cenę można kupić rozswietlacz 7 kolorów z no 7 za 9 f. albo jeszcze takiej innej firmy dostępnej w superdrug'u za 6 f (dostępne 3 wersje ) takie z kwiatuszkiem ułożonym z tych pudrów w przezroczystym opakowaniu.
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
o no to ci niespodzianka ... Kurcze zasiałaś teraz we mnie wątpliwość czy wydać troszkę więcej kasi i się pokusić na tego body shop'a i opakowanie takie ładne.... A używasz może skrobi do zmatowienia twarzy? Jak tak to jak sie zachowuje cera w połączeniu z tymi dwoma specyfikami? No i ten pędzel mięciutki mnie też ciekawi który leżał koło tych pudrów
#2503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pedzelek do brazera dzis wlasnie kupilam zeby uzupelnic kolekcje pedzli. Mam wszystkie z BS i jestem bardzo zadowolona. Pedzelki sa mieciutkie, ze sztucznego wlosia, bardzo komfortowe w uzyciu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak się zamówi subskrypcję w Cosmopolitan dają właśnie chyba te dwa niżej wymienione pudry gratis. Też się zastanawiałam ale w sumie dużo mam już brązerów i rozświetlaczy.
aaliyah kusisz ![]() ![]()
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Brzusio daje juz o sobie znac. Duzo urosl ostatnio i juz widac ze jestem w ciazy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
kuseczka ja mam do twarzy dwa: jeden lkrem spf 50 i mleczko do ciała spf 25. mleczko hcyba mnie zapchało- nie doszłam tylko do tego czy to wina jego czy skrobii którą pierwszy raz użyłam... ale dam im szanse bo naprawdę nie są takie tłuste jak pozostale filtry.
A no i do tego trochę bieli- co dla mnei akurat jest dobre bo chcę ukryć czerwony odcień mojej skóy jaki ostatnio przybrała. Nie wiem czy to wina tych wszystkich sepcyfików którymi do tej pory ją katowałam czy może czegoś innego.. Zrobiła się niesamowicie brzydka, zmęczona i niczym nie mogę jej odżywić... Może wizyta u polskiej kosmetyczki trochę ją orzeźwi- dotąd pomagało zawsze... aaliayh byłam wczoraj znowu w BS no i kusi oj kusi ten bronzer... Mam tylko pytanie co do niego- czy nie będzie on uwydatniał plam potrądzikowych i czerwonego odcienia skóry? Jakbyś miałą wybierać między kulkami a kompaktem z BS co polecasz bardziej? W Bootsie pojawiły się mgiełki do ciała, ja ich wcześneij nie widziałam więc może sa nowe. Kosztują 2 funty i dostępne są chyba w 5 zapachach. Ja mam akurat coś tam z morzem niebieską i super pachnie. A no i znalazłam u siebie gościa który cienie Barry M sprzedaje po 2-3 funty za sztukę- nei wiem skąd on je bierze-odcienie takie same tylko nie ma na pudełeczku napisu Barry M.
#2507 |
Zakorzenienie
|
Gdybym miala wybrac tylko jeden produkt to bylyby to kulki In the Buff. Maja wiecej blysku i dosc dobrze koryguja drobne przebarwienia na skorze. Ten nowy brazer tak dobrze tego nie robi i jest mniej nabrokatowany. Oba produkty daja troche inny efekt, brazer prasowany jest "subtelniejszy" na twarzy. Wszystko zalezy ode tego czy lubisz blyszczec czy wolisz bardziej subtelny matowy efekt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
No chciałąbym zeby moja cera bardziej żywa była, rozświetlona i świeża.. Po tym kompakcie ni ewidziałam tego efektu, muszę wrócić i zobaczyć sobie jeszcze te kulki....A te pędzle z BS są dostępne na ebay'u za połowę ceny (łącznie z przesyłką) ciekawe czy to oryginały...
Dałam drugą szansę wczoraj filtrowi i... znowu mnie zawiódł.. ![]() No i ... UWAGA!!! Włosy mi mniej wypadają- nie iwem czy to zasługa tabletek merz special czy może szamponu weledy z rozmarynem- ale chyba pozostanę mu wierna... Super się pieni, włosy są po nim świeże i czuję że dokładnie umyte. Jeśli nie bedzie zmywał farby z włosów to pozostanie u mnie na długo...
#2509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzie dorwalas szampon weledy ![]()
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ratunku! Znacie jakies kremy na blizny? Zarowno "plamy" jak i "dziury"? Musze cos szybciuto znalezc, zanim bedzie za pozno na jakiekolwiek dzialania... a w aptece mi powiedzieli, ze nic takiego nie istnieje :O
A ja tu czytam, na kosmetycznym, ze sa takie kremy.. np. cepan. Tylko czy to w uk mozna kupic?
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zakorzenienie
|
ten filtr to soltan, angielska firma...
Do tej pory próbowałam filtrów Iwostinu i LRP anthelios ale żaden mi nie podpasował... welede dorwałam w sklepie ze zdrową żywnością... a na blizny widziałam gdzieś kremy za 10 f z masą perłową...Nic więcej nie przychodzi mi do głowy...
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I skoro jest do wykupienia na recepte, o czym pisze sam producent na swojej stronie, to czemu w aptece mi wmawiaja, ze zadne preparaty na blizny nie istnieja?
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprobuj Palmer's Cocoa Butter Formula Vitamin E Scar Serum. Widzialam w Super Drugu. Sama uzywalam i bylam zadowolona. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Raczkowanie
|
Cześć,
poszukuję jedwabiu do włosów. Możecie coś polecić? Póki co znalazłam to: http://www.tresemme.co.uk/product.as...no-frizz-serum ale jakoś na kolana mnie nie powala. Efektu prawie żadnego. Będę wdzięczna za sugestie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.johnfrieda.co.uk/20_169.asp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Raczkowanie
|
Wlasnie zajrzalam na strone body shopu i juz pojawily sie przeceny niektorych maselek i zestawow.Byla moze ktoras z Was dzisiaj w body shopie i czy przeceny sa juz w sklepach?Wybralabym sie jutro na male uzupelnienie zapasow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Zakorzenienie
|
ja wczoraj byłam w body shopie i są już przeceny.. U mnie nawet wyprzedaż jakichś zestawów świątecznych była, ceny o 50% w dół
aaliayh kupiłam ten bronzer w kulkach.. Rzeczywiście coś w sobie ma twarz po nim ładna jest, tyle tylko że dla mnie strasznie ciemny jest, muszę nauczyć się go nakładać no i chyba trochę zbielę go skrobią: dla uniknięcia świecenia i ewentualnego za mocnego koloru
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez sie skusilam na wyprzedaz i kupilam Blushing Daisies za pol ceny. Widzialam tez Brush on Shimmer (limitowanka) za pol ceny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.