Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-22, 22:40   #2521
alecrim9999
Raczkowanie

Dot.: Liczę na waszą radę :)

A ile kasy chcesz/możesz wydac?
I ile masz czasu na zakup prezentu?
alecrim9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 11:43   #2522
kaska6969
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Hey dziewczyny Pomóżcie proszę.Spotykam się z chłopakiem dopiero od kilku dni ale jest cudownie On ma 25 lat i 30 stycznia imieniny a ja jestem w kropce co mu mogłabym kupić,a z tego co wywnioskowałam to bynajmniej imieniny obchodzi.Ja mam za 2 dni urodziny i wiem,że ma coś dla mnie i coś szykuje. Nie mam pomysłu co mogłabym mu kupić bo jeszcze nie wiem co mu się mogłoby przydać. A może prezent rzeczowy możnaby zastąpić jakimś fajnie zorganizowanym wyjściem? Co Wy myślicie?? Ja mam zawsze z tym problem :/
Stary 2009-01-23, 12:52   #2523
marta954
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

Co do tych farbek, to tak, są do kupienia w sklepie plastycznym. Nie są drogie, ale nie pamiętam dokładnie ceny.
A co do tego prezentu na imieniny. Hm może wystarczy jakieś wyjście? Bo chyba na jakieś prezenty jest trochę za wcześnie? Może po prostu do kina, tak na początek? No nie wiem, ale tak mi się wydaje. Jeszcze zależy co dla Ciebie szykuje... Tak, to trudne zadanie Powodzenia!
marta954 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 12:55   #2524
milenka11
BAN stały

Hej dziewczyny, znalazłam fajny prezent na osiemnastkę;P hehe

http://www.allegro.pl/item535076641_...nastke_18.html
milenka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 13:54   #2525
madie
Zakorzenienie

A ja tam uważam że gra i film jest ok, skoro wiesz, że chciałby te rzeczy. Przecież nie musisz dawać mu worka prezentów choć wiem jak to jest- zawsze się wydaje że dajemy zbyt mało, zbyt skromne prezenty
madie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 14:10   #2526
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

A dla mnie i film, i pendrive będzie dobrym pomysłem. Dobrych pendraczków nigdy za wiele A teraz są fajne różne w śmiesznych kształtach, ja mam n[p. z MPMu w kształcie czajnika
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 17:36   #2527
izunia1992
Raczkowanie

dziękuję Wam kochane za odpowiedzi co do kasy to oprócz filmu mam jeszcze ok 50 zl...
I'd be lost without you
I'm not ashamed
To admit that you make me whole
I can't explain
How it feels to not worry no more
About being alone
izunia1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 19:38   #2528
izunia1992
Raczkowanie

No i oczywiście czekam jeszcze na rady innych wizazanek bardzo mi się przydadzą bo prezent juz niedlugo musze kupic
I'd be lost without you
I'm not ashamed
I can't explain
About being alone
Stary 2009-01-23, 20:21   #2529
waaampirek
Organizatorka

Też uważam, że pendrive to najlepszy pomysł Polecam takie w ksztalcie karty kredytowej, idealne do portfela i będzie mógł zawsze nosić przy sobie
waaampirek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-23, 20:47   #2530
izunia1992
Raczkowanie

a wiesz może gdzie mogę takie dostać?
znając TŻta to postawił by on na jakość i wolałby jakis firmowy , ale chętnie bym się dowiedziała gdzie można kupić te o innych kształtach
i dzięki za radę
I'd be lost without you
I'm not ashamed
I can't explain
About being alone
Stary 2009-01-24, 00:44   #2531
Apolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska6969 Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny Pomóżcie proszę.Spotykam się z chłopakiem dopiero od kilku dni ale jest cudownie On ma 25 lat i 30 stycznia imieniny a ja jestem w kropce co mu mogłabym kupić,a z tego co wywnioskowałam to bynajmniej imieniny obchodzi.Ja mam za 2 dni urodziny i wiem,że ma coś dla mnie i coś szykuje. Nie mam pomysłu co mogłabym mu kupić bo jeszcze nie wiem co mu się mogłoby przydać. A może prezent rzeczowy możnaby zastąpić jakimś fajnie zorganizowanym wyjściem? Co Wy myślicie?? Ja mam zawsze z tym problem :/

Poczekaj do urodzin i wtedy zobaczysz co on dla Ciebie przygotowal, jakiego rodzaju prezent I wtedy pomyslimy nad konkretami
Apolinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-24, 01:51   #2532
efka369
Przyczajenie

Wszystko tylko nie gra komputerowa- chyba nie chcesz aby zamiast czasu z Toba spedzac on gral w swoja nowa ulubiona gre, tlumaczac sie ze ty ja mu dalas i nie moze ci zawodu sprawic;p Pendrive jest dobra rzecza o ile jeszcze nie ma, ja ogolnie mam 3 uzywam i tak caly czas tylko 1. Wiec moze cos w inna strone...
Ja swojemu facetowi na jego (nasze pierwsze wspolne) urodziny kupilam bryloczek ktory dalam do obrobki aby wygrawerowac na nim tekst pewnej piosenki (bardzo sentymentalny dla nas) + kupilam mu zestaw tak tak bo mialam telefon w erze a on mi sie skarzyl na duze rachunki z plusa;p + ksiazeczka ze zdjeciami naszymi i moimi jak bylam jeszcze taka mala i slodka;p Kreatywnosc jest w cenie zawsze sie oplaca Powodzenia
efka369 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 08:31   #2533
insanity1990
BAN stały

Dot.: Jaki Prezent?

Cytat:
Napisane przez nesia Pokaż wiadomość
Drogie wizażanki
Zbliza sie 2 rocznica odkad jestem z moim chlopakiem. Niestety nie mam pomysłu na zaden orginalny, niebanaly i nie drogi prezent. Moze ktos moglby podsunac mi jakies pomysly. Bardzo prosze o pomoc

zrób mu film lub prezentację z waszymi wspólnymi zdjęciami
Mi na forum wizażystki to doradziły i wyszło naprawdę super
Chłopak był pod wrażeniem
insanity1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-24, 11:27   #2534
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Apolinka Pokaż wiadomość
Takie farbki można dostać w sklepach plastycznych, a czy gdzie indziej to nie wiem. I tak odnośnie właśnie takich malowanych rzeczy + pomysły na Walentynki - w zeszłym roku kupiłam dwa białe t-shirty i farbki do ubrań (sklep z artykułami plastycznymi) i razem z TŻ-tem je malowaliśmy. On koszulkę dla mnie, a ja dla niego. Fajnie się przy tym bawiliśmy
fantastyczny pomysl zaraz ide namowic TŻta do tego, zebysmy sobie to zrobili na 3. rocznice lub na walentynki

a moj TŻ ma 21. urodziny 30 stycznia i ostatecznie dostanie: plecak Jack Wolfskin [sam sobie wybral ] + ksiazke, prawdopodobnie "sztuka walki", bo bardzo chce ją przeczytac + slodkosci + zorganizowany przeze mnie wieczor

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49

Edytowane przez pani ćma
Czas edycji: 2009-01-24 o 11:29 Powód: dopisek
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 12:56   #2535
waaampirek
Organizatorka

Cytat:
Napisane przez izunia1992 Pokaż wiadomość
a wiesz może gdzie mogę takie dostać?
znając TŻta to postawił by on na jakość i wolałby jakis firmowy , ale chętnie bym się dowiedziała gdzie można kupić te o innych kształtach
i dzięki za radę
Nie wiem czy to do mnie pytanie, ale na allegro masz ogromny wybór tu masz kilka przykładow pendrive'ow w ksztalcie kart.
http://www.allegro.pl/item538260104_...drive_2gb.html

http://www.allegro.pl/item538260129_...drive_1gb.html

http://www.allegro.pl/item538260108_...drive_4gb.html

no i ostatni chyba najmniej atrakcyjny wizualnie, ale za to pqi, który jest raczej dobrą firmą (przykladowo w vobisie sprzedają glownie tej firmy)

http://www.allegro.pl/item531157047_...gb_czarny.html

A co do firmy to raczej nie ma większego znaczenia przy pen drive, jest to raczej urządzenie, które rzadko się psuje
waaampirek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 20:03   #2536
juri
Przyczajenie

Hey Dziewczyny!

Zblizaja sie walentynki i nasza rocznica i jak nazlos nie mam pomyslu. Do tego wszystkiego rocznica jest przed walentynkami. Prosze o pomoc
To co moj TZ dostal:
ksiazke
smieszne kacie kaczorki
poduszke z zaba
zdjecia w ramkach
album
bokserki na ktorych wyzylam sie artystycznie za pomoca specjalnych farb
misia
kubek
ciepla bluze
mnie w specjalnie kupionej bieliznie i chyba to wszystko
juri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 20:13   #2537
Wyrafinowana
Raczkowanie

teraz walentynki sie zblizaja i zaczyna sie szal zakupow
ja tez nie wiem co mojemy TŻtowi kupic
Wyrafinowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 20:20   #2538
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrafinowana Pokaż wiadomość
teraz walentynki sie zblizaja i zaczyna sie szal zakupow
ja tez nie wiem co mojemy TŻtowi kupic
ja mojemu robię antyramę z naszymi wspomnieniami. umieszczę bilety, zdjęcia miejsc w których byliśmy no i oczywiście nasze

dla siebie robię taką samą

BTW. jestem z Tż ponad 4 lata, a to będzie nasza pierwsza antyrama aż wstyd
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 20:45   #2539
izunia1992
Raczkowanie

dziękuje Wam za pomoc, jutro idę kupić i potem napisze czy się spodobało
I'd be lost without you
I'm not ashamed
I can't explain
About being alone
Stary 2009-01-25, 21:18   #2540
cochonnerie
Raczkowanie

GG do cochonnerie

Hmmm... Co do walentynek...
Romantyczna kolacja przy świecach, winie i muzyce...
TŻtowi kupiłam czerowny krawat (bo o takim kiedyś wspominał)
Oczywiście ładnie zapakowany Do tego ładna karteczka wypełniona wierszami i cytatami z "Alchemika".
Na deser... Moje zdjęcie w formacie A4 w bieliźnie
(interesuję się fotomodelingiem więc będzie profesjonalnie zrobione)
Myślę, że będzie mu się podobało

A pod koniec lutego ma imieniny... I tutaj zastanawiam się nad zapachem
Dolce & Gabbana "The one".

Jedyny mój problem to.... NIE WIEM CO UGOTOWAć?!
cochonnerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 21:20   #2541
cochonnerie
Raczkowanie

GG do cochonnerie

Ja na Twoim miejscu zaplanowałabym raczej coś na wieczór dla Was obojga zamiast kupowac prezent... Pisałas, ze jestescie razem krotko, wiec kupnem czegoś dla niego bedziesz miala problem...
cochonnerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 23:00   #2542
kaska6969
Raczkowanie

No właśnie poczekałam do urodzin i dostałam od niego śliczną bransoletkę. Akurat później zaczęliśmy rozmawiać o prezentach i dowiedziałam się parę ważnych szczegółów. Tzn. lubi dostawać praktyczne rzeczy.Perfumy np. uważa jednak za coś niepraktycznego gdyż się kończą...hmm dziwne trochę Książka to praktyczny prezent ale nie wiem czy jakby jakimś cudem udało mi się coś wybrać to nie wiem czy przypadkiem by jej nie posiadał. Bo w domu u niego narazie nie byłam. Jeżeli chodzi o rzeczy typu łańcuszek,zegarek itp. to nie trzymają się go takie przedmioty...hm lubi gadżety no ale nie mam tyle czasu żeby coś zamówić poza tym to imieniny więc może nie powinnam się tak przejomwać. Z drugiej strony on mi dał taki prezent..hmm trudny facet:P A jeżeli chodzi o ciuchy to rozmiarów jeszcze nie znam heh Macie jakiś pomysł??
I jeszcze te zbliżające się walentynki:P ehh
Stary 2009-01-25, 23:44   #2543
roxxxxy
Raczkowanie

GG do roxxxxy

Boze mam ten sam problem ! WALENTYNKI. to jest jakas masakra, bo nigdy nie wiem co mam kupic... co prawda jestem z moim dopiero drugi miesiac, ale znamy sie prawie 3 lata, jestesmy najlepszymi przujaciolmi i w sumie wiem o nim chyba wszystko, tak jak i on o mnie...
rysuje, przepieknie rysuje wiec myslalam, ze moze cos zwiazanego z tym.. kurcze dziewczyny ratujcie ! na gwiazdke dostal album z pracami da vinci... i wiersz napisany przeze mnie...
no a teraz... amen w paciezu. zero pomyslow.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-25, 23:59   #2544
vendettka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez roxxxxy Pokaż wiadomość
Boze mam ten sam problem ! WALENTYNKI. to jest jakas masakra, bo nigdy nie wiem co mam kupic... co prawda jestem z moim dopiero drugi miesiac, ale znamy sie prawie 3 lata, jestesmy najlepszymi przujaciolmi i w sumie wiem o nim chyba wszystko, tak jak i on o mnie...
rysuje, przepieknie rysuje wiec myslalam, ze moze cos zwiazanego z tym.. kurcze dziewczyny ratujcie ! na gwiazdke dostal album z pracami da vinci... i wiersz napisany przeze mnie...
Ja swojemu TŻtowi na tegoroczne mikołajki kupiłam profesjonalny rysownik i dobry ołówek i gumka do zmazywania tak napisałaś,że rysuje to może się przyda

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 07:57   #2545
roxxxxy
Raczkowanie

GG do roxxxxy

Cytat:
Napisane przez vendettka Pokaż wiadomość
Ja swojemu TŻtowi na tegoroczne mikołajki kupiłam profesjonalny rysownik i dobry ołówek i gumka do zmazywania tak napisałaś,że rysuje to może się przyda

a drogie to ? pewnie w profesjonalnym sklepie ?
Stary 2009-01-26, 13:48   #2546
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Cytat:
Napisane przez vendettka Pokaż wiadomość

o to to to!
a gumka najlepiej chlebowa

Cytat:
w cenach sie nie orientuję, a takie rzeczy w Empiku porządnym możesz dostać, albo w plastyku jakimś. Ew. pozostaje Ci allegro
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 19:09   #2547
zuzek9
Zakorzenienie

GG do zuzek9 Send a message via Skype™ to zuzek9

walentynki... heh
my z moim TŻ planujemy kolacje, wspólnie zrobioną, oboje lubimy gotować a tym bardziej razem

poza tym chcę zrobić (własnoręcznie) Mu kartkę - walnetynkę. nie zamierzam nic kupować, a chcę żeby miał jakąś pamiątkę namacalną no i jak będę miała odpowiednią ilość pieniążków to kupię ładną bieliznę i wystąpię w niej przed Nim

a na gwiazdke zrobiłam kubek. tzn kubek kupilam ale namalowałam na nim postacie z Jego ulubionej kreskówki do tego dostał bokserki i 5 zdrapek z lotka

zuzek9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 22:51   #2548
pozytywki
BAN stały

proponuję pozytywkę na urodziny http://www..com.pl/index.php?main_pa...&products_id=2

Pozdrawiam
Aneta

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2009-01-27 o 10:13
pozytywki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 23:04   #2549
vendettka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ołówki są dość drogie jeśli profesjonalne ale rysowniki wcale nie

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-26, 23:10   #2550
Madaaa
Zakorzenienie

Pozytywka to reklama ?

A co do prezentu na walentynki chyba najgorszym jest robic prezenty praktyczne. Takie rzeczy kupuje sie na urodziny czy pod choinke, a walentynki sa dniem zakochanych i powinny sie z tym wiazacc. I nie koniecznie musi to byc rzecz materialna. Ten dzien powinien byc wyjatkowy dlatego uwazam, ze najlepiej jest spedzic go razem. Najlepej zrobic sobie randke
Ja w tym roku pomyslu nie mam. TRok temu bylo kino, a ze takiego w naszym miescie nie ma to zafundowalismy sobie wyjazd za miasto. Moj pomysl, tz zawiozl i gbylo fajnie Dostal big kartke, niestety kupiona w sklepie. Dwa lata temu kolacja i karteczka robiona wlasnorecznie. Talentu nie mam wiec nie bylo sie nad czym zachwycac ale tz byl zadowolony. Lubitakie prezenty od serca. W tym roku Może zrobie mu zdjecia w formacie A4 w antyramie, kalendarz mu sie skonczyl i teraz pustka na scianie.Chcialam tez napisac list taki intymny , ale jednak to nie w moim stylu...moze kiedys
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości