![]() |
#2522 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Jastinku
![]() ![]() Katesia jak tam po weselisku?Dobrze się bawiłaś? Jastinku a jak tam roboty w nowym mieszkanku? Moni szkoda,że już mamusia pojechała, ale tak już jest ,że czas leci nieubłagalnie szybko. Ale ładny ten Twój Szymuś i wszystkie nasze styczniowe maluszki . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
Nasze mieszkanie jest na parterze, są juz postawione 3 piętra,u nas ścianki działowe juz tez stoją,jedynie brakuje balkonu,okien i instalacji
Troche sie tylko wkurzyliśmy bo inaczej chcieliśmy sciany rozmieść,no i teraz bedziemy musieli jeszcze burzyć i zrobić sami łuki,a mieli nam to zrobić robotnicy ![]() Ale to pewnie jeszcze nie raz sie okarze ze coś na diabła zrobili ![]() W sobote sie dowiedzieliśmy tez ze moze juz mieszkanie bedzie na kwiecien a nie na czerwiec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
No tak..mama pojechala a ja nie daje sobie rady
![]() ![]() No i zrobilam sobie kawe, Szymus spi a ja zastanawiam sie co zrobic ze soba bo za tydzien swieto a ja wygladam jak "typowa matka polka" i kobieta po przejsciach....a nie ukrywam przeszłam juz wiele ![]() No i chcialam Was zapytac co sadzicie o takiej grzywce? Czy walnac sobie cos takiego czy poczekac az mi dół przejdzie, bym potem nie zalowała??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie ze masz taką...i dodam ze wlosy mam poddatne do krecenia i martwie sie ze pod wplywem wilgoci bedzie sie falowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najpierw miałam długą na bok,potem poszłam ja podciąc i moj fryzjer powiedzial ze mi prostą zrobi no i sie zgodziłam,wsumie to dobrze bo ja mam czoło dośc szerokie wiec mi zakrywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
Dobra uciekam Wika wstała i marudzi
![]() Miłego wieczorku życze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
Moni@ grzyweczka bardzo fajna
![]() ![]() Nel , ale śliczna Twoja Amelka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
Spóźnione życzonka i całusy dla Wikuni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pytacie jak na weselichu- było super !!!! wyszalalam sie za wsyzstkie czasy- jak przyszłam do domu to miałam 2 kg mniej (istne szalestwo ![]() ![]()
#2532 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny w końcu i ja się dziś doczłapałam na wizaż
![]() Katarek u nas prawie minął , jest jeszcze taki minimalny, jednak ten nasivin jest świetny. Nel Amelka śliczna ![]() Katesia super że się wybawiłaś ![]() Moni pokaż swoje zdjęcie to wtedy będę wiedziała czy pasuje ci ta grzywka. ja też planuję ściąć grzywkę, doradziły mi znajome , mam wysokie czoło więc powinno mi być dobrze z nią. Zbieram się do tego już 2 miesiące i nie mam odwagi, nigdy nie miałam grzywki może to dlatego. W załączniku zdjęcia mojej niuni.
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2006-12-07 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zadomowienie
|
Niki,Kasia
![]() ![]() U nas w domku jakiś wirus,także nie wiem czy Amelci nie chwyci. Dziewczynki napiszcie czy dalej pierzecie ciuszki dzieciaczków w specjalnych proszkach , czy można już prać w jednym wspólnym proszku? U nas dzisiaj deszczowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Nel ja juz dawno piore w naszym proszku- wszystko razem..., na początku dawałam tylko troche do agaci prania- i w miare jak nic sie nie działo to zwiekszałam ilosc naszego proszku a zmniejszałam Agaci...Agaci proszek skonczył mi sie jakies 3 mce temu...
pozdrawiam Was wszystkie- od dzis do pracy ![]() ![]()
#2535 |
Zadomowienie
|
Katesia dzięki,miłej pracy.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
Nel ja ciuszki małej piorę w zwykłym proszku odkąd skończyła 5 miesięcy. nigdy nie miała rzadnego uczulenia dlatego tak szybko zaczęłam.
#2537 |
Zakorzenienie
|
Moni@ chętnie bym Ci sie pokazała ale nie mam chwilowo cyfróweczki,a poza tym jak podetne znów ta moja grzyweczke to wtedy zrobimy sobie fotke z Wikunia i zobaczysz.Teraz juz mi troche podrosła i zonwu przechyla sie na bok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Katesia to super ze tak się świetnie bawiłaś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
Pisałam Wam kiedys o pieluszkach Libero...oto one..kosztuja 13,80 i sa super..nie przemakaja, rzepy super trzymają...Poszukajcie ich w swoich sklepach moze akurat i Wam podpasuja..Ja na razie kupilam rozm zaznacony na opakowaniu ale sa tez wieksze i mniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Rozeznanie
|
Nel Amelka to ślicznota, tylko coś mało tych jej zdjęć zamieszczasz, prosze o więcej
![]() ![]() Ja też zrobiłam sobie grzywke, bo mam wysokie czoło. Moni ta grzywka ze zdjęcia jest super ![]() ![]() Ja od samego początku piore Liliankowe rzeczy razem z naszymi w proszku jaki akurat jest, nigdy nie kupowałam specjalnego dla niemowląt i Lili nigdy nie miała żadnych uczuleń. Kasia Oliweczka śliczna ![]()
#2543 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy wg Was to ze moj Szymonek wstaje o 6,00 potem spi od 11 do 12-tej i potem spi od 15 jakies pol godzinki a wieczorem zasypia o 23 to jest normalne? Czy powinnam powiedziec o tym lekarzowi? Ja nie mam juz z nim sily, wczoraj nawet w WC nie bylam bo nie miałam kiedy tak sie wredny drze, krzyczy na mnie i sie kloci..wyobrazacie to sobie? Nie posiedzi moment na dupci tylko chce na rece, chce chodzic (gdzie ja nie moge sie schylac) albo raczkuje do wszystkich kontaktów, kabli, komputera, glosników i przedluzaczy
![]() Co robic???????????????????? ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie z dziewczynami...dzieciaczk i sa super...Oliwka taka spiaca krolewna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko czasami tak wrzeszczy ze boje sie ze sasiedzi kiedys przyjda i zażuca mi ze sie nad dzieckiem znęcam ![]() ![]() Ale przeciez nie moge cały czas jej nosić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny to ja, pewno juz o mnie nie pamiętacie i napewno zapomniałyscie o moim istnieniu.
Chciałam tylko napisać, że się nie odzywałam bo miałam mega doła z powodu zakończenia karmienia piersią a nie chciałam tutaj o tym pisać bo niektóre posty jeszcze bardziej mnie zdołowały jak je przeczytałam ![]() Ale juz jest ok. Jastin ![]() ![]() Humbak jesli chcesz wkleić linka od aukcji to bardzo proste jest, zaznaczasz ten adres internetowy i dajesz kopiuj i wklejasz normalnie do odpowiedzi, którą piszesz na wizazu ![]() Moni@ co do spania to moja wika spi przewaznie raz dziennie, jak rano wstaje około 7 to zasypia dopiero po 13i spi od pól godziny do póltora a potem to dopiero zasypia na dobranoc albo o 19 albo po 21. Czasamio zdarzy jej się spac dwa razy dziennie po pół godzinki. Mówiłam do pediatry, że ona tak mało spi i cały dzien jest bardzo aktywna i chwili sama nie usiedzi, co wezmnie do reki to jej się po sekundzie lub dwóch znudzi i ciągle chce chodzić trzymana. Lekarka mówiła, że to taka natura, ze tak mają niektóre dzieci i tez, że ona wyrosnie z tego nocnego niespania i budzenia się. I jeszcze jedna wazna kwestia: Wielkie cmokasy dla małych solenizantów ![]() ![]()
------------------------------------------------------------------- 11.09.2008 - spotkanie z Katesią ![]() Edytowane przez Alien Czas edycji: 2006-11-03 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Ojej to ja jestem jakas wrazliwa na jego placz...Ale rany boskie jak mozna do 23 fikac? toz gdyby mi dali kolacje do lozka i przytulili poduszką to ja bym nawet nie drgneła i spała, a moj synek to nie wiem skad tyle enrgii ma...
Opadam z sil.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Nel ja tez już dawno piorę ubranka Nikolki w zwykłym proszu (Vizir, E, Bryza itp..) nic jej nie jest, na początku prałam w Loveli
Monia u mnie jest podobnie, też mnie dziecko terroryzuje, domaga się noszenia, w łóżeczku nie posiedzi, ciągnie ją do kabli, szafek, lamki, do doniczki z kwiatkiem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.