Staraczkowe grono 2020 - cz. 3 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2020-10-01, 10:45   #2521
Fufka
Zakorzenienie

Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3

Dziewczyny moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem na to jak reagować na przykre komentarze to ułożyć sobie kilka podpowiedzi i je przećwiczyć. Na głos przed lustrem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 11:02   #2522
Johasia28
Zadomowienie

Jejku tak czytam o tych tekstach i naprawdę nie dowierzam U nas przed pierwszą ciąża to w sumie głównie rodzina czasem jakieś szpilki wbijała, ale my to po prostu konsekwentnie zbywalismy milczeniem. Dosłownie zero reakcji i miny rzedly chyba właśnie dlatego, że czekali aż się wdamy w dyskusje
Najgorzej zawsze było w pracy! W moim dziale ja i moja przyjaciółka która jest w moim wieku, wyszłyśmy za mąż praktycznie miesiąc po miesiącu i koledzy to wrecz zakłady robili która z nas pierwsza "zaciąży". Przy czym my wtedy się jeszcze nie staraliśmy więc mi to latało koło tyłka ale moja przyjaciółka się starała już dość długo i już wiedziała że będzie miała mocno pod górkę o ile w ogóle się uda. Nawet nie chce wiedzieć co ona z tymi facetami tam przeżywała jak ja w koncu zaszłam w ciążę i poszłam na l4 bo jeszcze jak chwilę pracowałam to czasem nie wiedziałam gdzie mam oczy podziać jak oni zaczynali drążyć.. A szef nie był lepszy bo potrafił na nas obie na puszczać partnerów biznesowych co wpadali na spotkania - dziwnym trafem jak wychodzili od szefa z gabinetu to zawsze było hasło "a wy tu długo jeszcze popracujecie zanim prezesowi uciekniecie dzieci robić"

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Johasia28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 12:51   #2523
uno_deluxe
Rozeznanie

My nikomu nie powiedzieliśmy, że się staramy, chcemy uniknąć pytań, czy się udało, jak idzie itd. Poza tym jakoś głupio publicznie ogłaszać, że 'teraz uprawiamy seks, żeby zrobić dziecko'. Na szczęście w gronie znajomych mamy tylko jedną parę z dzieckiem i w sumie tylko oni czasem pytają, kiedy będzie pora na Nas, ale nie jest to w żaden sposób złośliwe. Czasami ludzie którzy mają dzieci, zaczynają naciskać na innych w tym temacie, żeby inni też mieli 'przerąbane' o_O to ci sami ludzie, którzy podczas pandemii piszą, że zwariują ze swoimi dziećmi w domu... co uważam za bardzo krzywdzące i niestosowne.
uno_deluxe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 12:56   #2524
Ryksa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez uno_deluxe Pokaż wiadomość
My nikomu nie powiedzieliśmy, że się staramy, chcemy uniknąć pytań, czy się udało, jak idzie itd. Poza tym jakoś głupio publicznie ogłaszać, że 'teraz uprawiamy seks, żeby zrobić dziecko'. Na szczęście w gronie znajomych mamy tylko jedną parę z dzieckiem i w sumie tylko oni czasem pytają, kiedy będzie pora na Nas, ale nie jest to w żaden sposób złośliwe. Czasami ludzie którzy mają dzieci, zaczynają naciskać na innych w tym temacie, żeby inni też mieli 'przerąbane' o_O to ci sami ludzie, którzy podczas pandemii piszą, że zwariują ze swoimi dziećmi w domu... co uważam za bardzo krzywdzące i niestosowne.

Dokladnie, najbardziej zawsze draza te osoby, ktore kilka minut wczesniej plakaly jak im zle bo maja dzieci, zero snu i czasu.
Do mnie kiedys napisala kolezanka „gdzie Twoj gowniak” o pierwszej w nocy, a dzien wczeniej uzalala sie, ze macierzynstwo to masakra i ze mi zazdrosci braku dzieci. Musiala byc juz pijana piszac do mnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ryksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 13:06   #2525
_littleone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ryksa Pokaż wiadomość
Dokladnie, najbardziej zawsze draza te osoby, ktore kilka minut wczesniej plakaly jak im zle bo maja dzieci, zero snu i czasu.
Do mnie kiedys napisala kolezanka „gdzie Twoj gowniak” o pierwszej w nocy, a dzien wczeniej uzalala sie, ze macierzynstwo to masakra i ze mi zazdrosci braku dzieci. Musiala byc juz pijana piszac do mnie
do mnie kiedyś tak z czapy napisała koleżanka "ślub jest, gdzie są dzieciaczki?!".. akurat źle trafiła, bo wściekłam się nieziemsko. odpisałam jej, że nigdy w życiu nie zadałabym komuś takiego pytania, bo bałabym się, że stara się, nie może zajść w ciążę, albo właśnie poroniła lub urodziła martwe dziecko i niekoniecznie chwali się tym na instagramie. i że można komuś zrobić krzywdę.
przeprosiła mnie, ale ja mam tylko nadzieję, że nikomu już takiego durnego tekstu nie rzuci... ja nigdy nikogo nie zapytałam o coś takiego. ale takie głupie teksty słyszałam wielokrotnie "a dla kogo ten pokoik, dla dzidziusia? kiedy będzie lokator?". mówiłam, że przecież jest, to pokój psa a jak coś się zmieni to dam znać. mało co mnie tak zawsze wku*wiało jak ta
jestem pewna, że nawet jak urodzę to nie będzie spokoju, bo wtedy będzie - a kiedy drugie do pary?
_littleone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 13:10   #2526
amiyaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _littleone Pokaż wiadomość

jestem pewna, że nawet jak urodzę to nie będzie spokoju, bo wtedy będzie - a kiedy drugie do pary?
Oj uwierz, że może tak być... Ja mam 2-letniego synka i ostatnio na placu zabaw spotkałam taką dawniejszą znajomą i niemal od razu wypaliła "nooo to jedziecie z drugim, młody już odchowany! Teraz córeczka!" WTF.

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
amiyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 14:01   #2527
sherlook
Zadomowienie

My też nikomu nie mówimy, że się staramy. Nawet rodzicom. Nie chcę potem ciągle pytań czy już się udało, czy się leczymy itd. To nasza intymna sprawa.
Na szczęście jeszcze tylko pół godziny i koniec pracy. Mam dziś cały dzień doła, bo już czyje małpę za rogiem. W tym cyklu miałam wyjątkową nadzieję, bo pik na teście owu był bardzo wyraźny jak nigdy. I chyba dlatego zawód jest aż tak duży

sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-10-01, 14:06   #2528
amiyaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
My też nikomu nie mówimy, że się staramy. Nawet rodzicom. Nie chcę potem ciągle pytań czy już się udało, czy się leczymy itd. To nasza intymna sprawa.
Na szczęście jeszcze tylko pół godziny i koniec pracy. Mam dziś cały dzień doła, bo już czyje małpę za rogiem. W tym cyklu miałam wyjątkową nadzieję, bo pik na teście owu był bardzo wyraźny jak nigdy. I chyba dlatego zawód jest aż tak duży

My tak samo. Nikt nie wie o staraniach. Czasem tylko żartujemy z rodzicami, z resztą oni wiedzą że chcemy mieć dwójkę dzieci, ale powiemy po prostu, jak się uda Po co mamy czuć "presję", pytania itd.

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
amiyaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 14:23   #2529
MoszKa88
Wtajemniczenie

Dziewczyny, tego co my tutaj piszemy wynika, że te dogryzanie, zlosliwosci, przytyki, przykre komentarze to powszechna praktyka. Smutny to obraz naszego społeczeństwa. Polak chyba ma w genach zakodowane wtracanie nosa w sprawy innych, pouczanie i ocenianie.

Sherlook tule wirtualnie pamiętaj, że dopóki nie ma @ jest nadzieja

MoszKa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 14:30   #2530
Ryksa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _littleone Pokaż wiadomość
do mnie kiedyś tak z czapy napisała koleżanka "ślub jest, gdzie są dzieciaczki?!".. akurat źle trafiła, bo wściekłam się nieziemsko. odpisałam jej, że nigdy w życiu nie zadałabym komuś takiego pytania, bo bałabym się, że stara się, nie może zajść w ciążę, albo właśnie poroniła lub urodziła martwe dziecko i niekoniecznie chwali się tym na instagramie. i że można komuś zrobić krzywdę.
przeprosiła mnie, ale ja mam tylko nadzieję, że nikomu już takiego durnego tekstu nie rzuci... ja nigdy nikogo nie zapytałam o coś takiego. ale takie głupie teksty słyszałam wielokrotnie "a dla kogo ten pokoik, dla dzidziusia? kiedy będzie lokator?". mówiłam, że przecież jest, to pokój psa a jak coś się zmieni to dam znać. mało co mnie tak zawsze wku*wiało jak ta

Z tym pokojem i dla kogo on bedzie, to tera tak mamy przy temacie robienia poddasza. To ja odpowiadam, ze koty to zwierzeta terytorialne i potrzebuja przestrzeni

Ryksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 14:52   #2531
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ryksa Pokaż wiadomość
Z tym pokojem i dla kogo on bedzie, to tera tak mamy przy temacie robienia poddasza. To ja odpowiadam, ze koty to zwierzeta terytorialne i potrzebuja przestrzeni

Mam dwa psy i też zdarza mi się odpowiedzieć na pytanie kiedyś dzieci, że przecież mam już dwójkę często tak mówiłam przed poronieniem i teraz mój tato czy mama jak dzwonią to pytają, jak tam och wnuczki się mają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2020-10-01, 20:09   #2532
Frezjan
Raczkowanie

Hejo, ale tu dzisiaj cisza, chyba wszystkie zapadły w jesienny sen, ja już dzisiaj włączyłam ogrzewanie w mieszkaniu

Słuchajcie, tak odchodząc od tematów przewodnich. Bo nie mam zbyt wiele babskich koleżanek, możecie może polecić jakąś markę butów na jesień? Jakieś botki/traperki. Chodzi mi o to że chce zainwestować i kupić, mieć na lata ale chcę żeby były mega wygodne i żeby stopa się nie pociła (nienawidzę tego a zawsze mam z t problem w butach na ten okres...). Ważne żeby też były nieocieplane, bo ja tylko pokonuje trasy dom-auto-parking-biuro właściwie a nie lubię potem kisić tych stop. W tym roku na lato zainwestowałam w klapki birkenstock i to jest moje odkrycie życie, przechodziłam w nich cały sezon i gdybym mogła nosilabym dalej... Były idealne dla mnie i szukam czegoś równie wygodnego (i nie potliwego) na zimniejszy czas. Może macie coś godnego polecenia bo nawet nie wiem gdzie szukać, nie chce próbować na chybił trafił bo skończy się kolejna para która będzie leżeć i będę je zakładać zniechęcona

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Frezjan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 20:51   #2533
safie
Raczkowanie

Frezjan, ja 2 lata temu skusiłam się na polską markę - baldaccini. Botki, lekko ocieplone tylko na szpilce i są to buty, w których wytrzymuje cały dzień

safie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-01, 23:36   #2534
cichazabka
...

Co do butów to niestety nie pomogę, ciągle szukam swoich ideałów.

Na szczęście z mężem już dobrze, przyjechał po mnie do pracy i zrobił przepyszny obiad. Na dodatek w lodówce czeka mój torcik, na którego nie znalazłam miejsca

Może jutro będzie już lepiej

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-02, 06:02   #2535
paulownia
Zakorzenienie

Dostałam okres wczoraj.
No cóż. To było do przewidzenia.

paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-02, 07:38   #2536
Unless
Rozeznanie

Paulowina nowy cykl nowe nadzieje

Unless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-02, 07:49   #2537
Kruszyna89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Frezjan Pokaż wiadomość
Hejo, ale tu dzisiaj cisza, chyba wszystkie zapadły w jesienny sen, ja już dzisiaj włączyłam ogrzewanie w mieszkaniu

Słuchajcie, tak odchodząc od tematów przewodnich. Bo nie mam zbyt wiele babskich koleżanek, możecie może polecić jakąś markę butów na jesień? Jakieś botki/traperki. Chodzi mi o to że chce zainwestować i kupić, mieć na lata ale chcę żeby były mega wygodne i żeby stopa się nie pociła (nienawidzę tego a zawsze mam z t problem w butach na ten okres...). Ważne żeby też były nieocieplane, bo ja tylko pokonuje trasy dom-auto-parking-biuro właściwie a nie lubię potem kisić tych stop. W tym roku na lato zainwestowałam w klapki birkenstock i to jest moje odkrycie życie, przechodziłam w nich cały sezon i gdybym mogła nosilabym dalej... Były idealne dla mnie i szukam czegoś równie wygodnego (i nie potliwego) na zimniejszy czas. Może macie coś godnego polecenia bo nawet nie wiem gdzie szukać, nie chce próbować na chybił trafił bo skończy się kolejna para która będzie leżeć i będę je zakładać zniechęcona

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Ojjj w temacie butów nie pomogę. Mam długa chuda stopę a do tego wszystkie buty wycieram na obcasie (w samochodzie). Dlatego ja kupuje najczęściej w ccc, i szukam najtańszych, żeby tylko dobrze leżały. Jedyne co przychodzi mi do głowy to skóra. I na wymiar wcale nie jest tak tragicznie.
Cytat:
Napisane przez cichazabka Pokaż wiadomość

Na szczęście z mężem już dobrze, przyjechał po mnie do pracy i zrobił przepyszny obiad. Na dodatek w lodówce czeka mój torcik, na którego nie znalazłam miejsca

Och jaki cudowny facet! Mój jest cudowny ale o takich romantycznych gestach mogę zapomnieć, zwłaszcza na zgodę 🤦☠♀️
Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Dostałam okres wczoraj.

Nowy cykl, nowe nadzieję

Mi zostało 9 dni. Narazie nie mam żadnej urojonej 🤰, aczkolwiek za pewne już za chwilkę, już za momencik.... 🤣 Z jednej strony chciałabym być w ciąży, z drugiej kurde, chciałabym mieć zrobione te badania!!!! Tam jest wszystko, nawet genetyczne i weź tu do godz babie.
Kto testuje? Ktoś miał w ndz, ale nie pamiętam kto...

Stary 2020-10-02, 07:55   #2538
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a
Konto usunięte

Ja z kolei mam szeroką stopę, klasyczne botki rzadko kiedy się w nią wcisną, także jestem fanką timberlandów i już rozpoczęłam na nie sezon są mega wygodne, tylko farbują mi skarpety na żółto jak za dużo w nich jestem w ciągu dnia.
Sama chętnie bym znalazła jakieś ładne czarne botki, najlepiej takie wiązane za kostkę. Tylko jakoś motywacji mi brak, od kiedy nie chodzimy do biura, zmieniliśmy z mężem ubiór na casualowy on musiał codziennie chodzić w koszuli niewiadomo czemu (nie miał pracy z klientem) a teraz oboje chodzimy w jego koszulkach
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-02, 08:08   #2539
Unless
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kruszyna89 Pokaż wiadomość
Mi zostało 9 dni. Narazie nie mam żadnej urojonej 🤰, aczkolwiek za pewne już za chwilkę, już za momencik.... 🤣 Z jednej strony chciałabym być w ciąży, z drugiej kurde, chciałabym mieć zrobione te badania!!!! Tam jest wszystko, nawet genetyczne i weź tu do godz babie.

To mamy podobnie! Jedna aplikacja pojazuje @ 10tego, a druga 12tego. Bronie się przed tym żeby się ne nakręcać, ale to nie da się. Jest jeszcze duzo za wczesnie nawet na objawy a ja od 3 dni nie moge pić kawy. No nie wchodzi i już, musze wylewac a wczoraj to mialam taką bezsilność że szybko sie wykapałam, i poszłam spać o 20. I zasnęłam

Też potrzebuję jakiś botków przejściowych bo już wszysykie zniszczyłam. Ale nic mi sie nie podoba na razie na tyle.

Unless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-02, 08:41   #2540
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Ojjj w temacie butów nie pomogę. Mam długa chuda stopę a do tego wszystkie buty wycieram na obcasie (w samochodzie). Dlatego ja kupuje najczęściej w ccc, i szukam najtańszych, żeby tylko dobrze leżały. Jedyne co przychodzi mi do głowy to skóra. I na wymiar wcale nie jest tak tragicznie. Och jaki cudowny facet! Mój jest cudowny ale o takich romantycznych gestach mogę zapomnieć, zwłaszcza na zgodę 🤦♀️Nowy cykl, nowe nadzieję

Ja w niedziele chyba że @ mnie wyprzedzi to wtedy nie. Siedzę w pracy i trzęsę się z zimna!! Dziewczyny w swetrach, a ja durna założyłam krótki rękawek

sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-02, 09:18   #2541
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Dostałam okres wczoraj.

Cytat:
Napisane przez cichazabka Pokaż wiadomość

Takie przeprosiny to ja rozumiem
Cytat:
Ojjj w temacie butów nie pomogę. Mam długa chuda stopę a do tego wszystkie buty wycieram na obcasie (w samochodzie). Dlatego ja kupuje najczęściej w ccc, i szukam najtańszych, żeby tylko dobrze leżały. Jedyne co przychodzi mi do głowy to skóra. I na wymiar wcale nie jest tak tragicznie. Och jaki cudowny facet! Mój jest cudowny ale o takich romantycznych gestach mogę zapomnieć, zwłaszcza na zgodę 🤦♀️Nowy cykl, nowe nadzieję

Hmm w takim razie w zakresie ciąży niech się dzieje wola nieba
Cytat:
Ja w niedziele chyba że @ mnie wyprzedzi to wtedy nie. Siedzę w pracy i trzęsę się z zimna!! Dziewczyny w swetrach, a ja durna założyłam krótki rękawek

To trzymamy kciuki
Co do krótkiego rękaw na - szalona TY i biedna, obyś się nie zaziebila

Ja się witam po konsultacji z diabetologiem (miałam dziś nie wczoraj). Lekarz przepisał leki (glukophage xr 1000 x1, po dwóch tygodniach dawka x2). Pocieszył że wyniki są złe ale jeszcze do wyciągnięcia, tylko muszę trzymać diete, brać leki i uprawiać lekkie ćwiczenia. Dodał tez, że nie musimy się wstrzymywać że staraniami! A jeśli zajde w ciążę to nie odstawiać leku i najlepiej do końca pierwszego trymestru brac.
Niestety ten cykl już stracony .

Stary 2020-10-02, 09:27   #2542
Kruszyna89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Unless Pokaż wiadomość
To mamy podobnie! Jedna aplikacja pojazuje @ 10tego, a druga 12tego. Bronie się przed tym żeby się ne nakręcać, ale to nie da się. Jest jeszcze duzo za wczesnie nawet na objawy a ja od 3 dni nie moge pić kawy. No nie wchodzi i już, musze wylewac a wczoraj to mialam taką bezsilność że szybko sie wykapałam, i poszłam spać o 20. I zasnęłam

Też potrzebuję jakiś botków przejściowych bo już wszysykie zniszczyłam. Ale nic mi sie nie podoba na razie na tyle.

Nooo odrzucenie od kawy i zmęczenie to wypisz wymaluj 🤰 mi kalendarzyk pokazuje okres w niedzielę. Jedyne co tam zaznaczam to pozytywny test owu więc chyba powinno się zgadzać 🤷☠♀️aaaaa to pozostało czekać. A 10ego w sobotę wesele 🤦☠♀️
Cytat:

Uffff to jeszcze chwilka bjakies objawy?
Szalona. Ja jutro zamierzam zakupić rajstopy...... Jestem okropnym zmarzluchem
Cytat:
Napisane przez MoszKa88 Pokaż wiadomość
Takie przeprosiny to ja rozumiem Hmm w takim razie w zakresie ciąży niech się dzieje wola nieba To trzymamy kciuki

Ja się witam po konsultacji z diabetologiem (miałam dziś nie wczoraj). Lekarz przepisał leki (glukophage xr 1000 x1, po dwóch tygodniach dawka x2). Pocieszył że wyniki są złe ale jeszcze do wyciągnięcia, tylko muszę trzymać diete, brać leki i uprawiać lekkie ćwiczenia. Dodał tez, że nie musimy się wstrzymywać że staraniami! A jeśli zajde w ciążę to nie odstawiać leku i najlepiej do końca pierwszego trymestru brac.

Ekstra! A czemu stracony???

Stary 2020-10-02, 09:30   #2543
MoszKa88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Unless Pokaż wiadomość

Unless, w te same dni mi pokazuje apka @ trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i żeby to już były objawy

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Nooo odrzucenie od kawy i zmęczenie to wypisz wymaluj 🤰 mi kalendarzyk pokazuje okres w niedzielę. Jedyne co tam zaznaczam to pozytywny test owu więc chyba powinno się zgadzać 🤷♀️aaaaa to pozostało czekać. A 10ego w sobotę wesele 🤦♀️Uffff to jeszcze chwilka bjakies objawy?
Szalona. Ja jutro zamierzam zakupić rajstopy...... Jestem okropnym zmarzluchem Ekstra! A czemu stracony???

A bo już po owu, i nic nie było dzialane

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-10-02, 09:53   #2544
Ashya_
Zakorzenienie

Witamy się serduszko bije 103hr według USG 6+2 z on 6+6 kropka ma 5,6mm IMG_20201002_094527.jpg

Stary 2020-10-02, 09:54   #2545
anilani
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MoszKa88 Pokaż wiadomość
Takie przeprosiny to ja rozumiem Hmm w takim razie w zakresie ciąży niech się dzieje wola nieba To trzymamy kciuki

MoszKa88, super, że już po konsultacji, lecimy zatem po ciążę na metforminie, oby szybko zaczeła działać Widzę, że podejścia co do jej przyjmowania już w ciąży są odmienne u różnych lekarzy - moja lekarka kazała odstawić gdybym zobaczyła 2 kreski na teście

anilani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-02, 09:58   #2546
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Witamy się serduszko bije 103hr według USG 6+2 z on 6+6 kropka ma 5,6mm Załącznik 7728898

Super cudownie!

Zadziwia mnie jak lekarze potrafią coś tam dojrzeć w takiej szaro-czarno-białej scenerii
476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-02, 10:00   #2547
uno_deluxe
Rozeznanie

Cytat:
Witamy się serduszko bije 103hr według USG 6+2 z on 6+6 kropka ma 5,6mm Załącznik 7728898

Śliczny kropek Jak się czujesz?
uno_deluxe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2020-10-02, 10:01   #2548
itsmeboo_93
Raczkowanie

Cytat:

Super

itsmeboo_93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-02, 10:02   #2549
anilani
Raczkowanie

Cytat:

Gratulacje, rośnij zdrowo Kropku

anilani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2020-10-02, 10:02   #2550
Kruszyna89
Zadomowienie

Cytat:

Jaka cudowna fasolka 🤰

Jak się Mamusiu czuje???

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości