|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
miałam cos napisać i nawet miałam cytatowania pozaznaczane ale mi sie komp wyłaczył i wszystko zgineło
nie chce mi sie juz tych 3 stron przegladac zeby znowu szukac co mialam napisacmam tylko pytanko o ten sklep kolo Orfeusza gdzie sa wyprzedaze to ten Orfeusz niedaleo realu czy jest jakis inny?? Jeszcze tylko 45 minut i do domku Buziaki acha mam pytanie jeszcze, mówiłyście kiedyś o jakiejś książce coś o dziecku, mamie, tacie czy jakoś tak
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi Ci o "Jak zostać super tatą?" ??
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odebrałam dziś mebelki i właśnie się biorę za składanie Na pierwszy ogień szafka pod TV
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Miss wstaw fotkę
pamiętasz?
|
|
#2525 |
|
Zadomowienie
|
mija kolejny dzień wygrzewania się, troche się nudze, wzięłabym się za jakieś porządki czy coś, ale nawet nie mam na to siły tak mnie to przeziębienie rozłożyło. Nawet nie mam bardzo czym się zająć, bo w tv jak zwykle nic nie ma, przy komputerze dłuzej niż ze 20 minut nie wysiedze, bo oczy bolą, a do czytania nic nie mam. I co tu robić? Dobrze, że braciszek chociaż po zakupy bez marudzenia chodzi, to z głodu nie umre ![]() Malpka tak, to ten Orfeusz niedaleko reala, właściwie jest tylko jeden Orfeusz w Lublinie. Nawet jeszcze pamiętam jak go otwierali, chociaż to było ponad 20 lat temu hihihi ale to był jedyny taki wielki sklep w tamtych czasach, a że mieszkam niedaleko to kiedyś często tam chodziłam z mamą Teraz ze starego sklepu to została praktycznie sama nazwa. A od strony głównej ulicy jest teraz taki ciuch jak na końcu Kraśnickich (ceny niższe niż kiedyś były na Kraśnickich) - to info dla tych, którzy mają bliżej na Czechów.
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna! I jakie ładne buciki! Super!
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki tola
Tak właśnie witałam mojego, jeszcze wtedy przyszłego męża oraz wystąpiłam w drugi dzień wesela
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
Ale ładna sukieneczka, miss.hot
![]() Dziewczyny, sorry, że się powtórzę, ale nie słyszałyście może o jakimś mieszkanku do wynajęcia?? Szukamy czegoś od października, a najchętniej to od zaraz. Mieliśmy już prawie zaklepaną kawalerkę, a tu zonk, trzeba szukać od nowa załamię się chyba
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Szafka skręcona
Kolej na resztę mebli
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
hmhm sama nie wiem
super wyglądałaś ale był ubaw![]() no ty to masz energię !!
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas jest taki zwyczaj właśnie, że nie wita się przyszłego męża i gości w sukni ślubnej No tak męża nie ma, więc energię zużywam gdzie indziej Ale resztę mebelków zostawię dla niego na sobotę, chyba, że jutro po pracy jeszcze coś złożę
|
|
#2533 | |
|
Rozeznanie
|
bardzo ładnie wygladałaś, u mnie tez dawniej był taki zwyczaj, ale po powitaniu wszyscy szli za panną młodą i patrzyli jak się przebiera
Na szczęście teraz już odchodzi się od tego zwyczaju. Ja wyszłam już w sukience ślubnej. Choc było przy tym zamieszanie niezłe, bo mój mąż zapomniał, że ma nie wchodzić, tylko poczekać, aż po niego wyjdę.A ja siedziałam w pokoju i nie wiedziałam, że oni już gotowi. Jak doszli ze świadkiem już do przedpokoju, to zaraz goście go cofnęli na doł przed dom Dopiero za chwilę zeszłam go przywiatać, ale był zestresowany Kamerzysta wyciął ten falstart, ale na jakimś zdjęciu mam to uwiecznione ![]() Cytat:
![]() jaka pracowita żonka
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie pan fotograf skradał się z aparatem Dzień dobry Bu znowu dziś leje - jak tu z domu wyjść
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rany leje okropnie ja to juz nie mogę tej pogody Zycze wam słoneczka w sercach dzisiaj bo tylko to nam zostało
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Mimo tego, miłego i cieplutkiego dnia życzę, nareszcie weekend |
|
|
|
#2538 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
A ja dziś nie wyspna bo mały obudzil się o 1 w nocy i długo nie mógł usnąć - chyba bolał go brzuszek Kiedy on z tego wyrośnie![]() Selka - venge to chyba taki ciemny kolor
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety jutro do pracy idę, ale na szczęście tylko na 5 godzin, a wieczorkiem małe przyjęcie z okazji 30-lecia ślubu rodziców ![]() A dziś w nocy wraca Mężulek
|
|
#2540 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam!
Ale się znowu kulinarnie zrobiło ... Cytat:
Hej, no to fajnie! Cytat:
, bo mieszkaliśmy razem przed slubem i już nie odstawialismy szopki, ze on jedzie do mnie ze swojego domu rodzinnego.Cytat:
A ja mam dość poważny problem. Tydzień temu mój mąż miał scysję z moją mamą, ja byłam w szoku, bo nigdy się tak nie zachowywał wobec mojej mamy, był jej pupilkiem, ulubionym zięciem. A powiedział jej m.in., "że nie będzie mu mówić co ma robić w jego domu, bo jest tu tylko gościem" Mama wyszła wzburzona. A mój mąż nie chce ją przeprosic, zacietrzewił się strasznie. nie będę wnikać w szczegóły ale wina jest po stronie TŻ-ta, poza tym mógłby ugryźć się w język niż tak gadać. Efekt jest taki, ze ma u mojej mamy przechlapane, ale nawet jakby przeprosił( choć nie chce) - "smród po gaciach zostanie jak mówią". I co ja mam zrobić, jak będą teraz wyglądać spotkania rodzinne, święta itp- ja sama z dzieckiem. ![]() Najgorsze, że zadne argumenty nie przemawiają, kłócimy się codziennie. Ech głupia sytuacja ...
|
|
#2541 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bandola - nie zazdroszczę:/ Może troszkę czasu potrzeba, żeby sobie przemyślał, że jednak zachował się nie tak jak powinien. Ale Ci faceci sa uparci, no i do błędów nie zawsze potrafią się przyznać. Ale podejrzewam, że cała sytuacja zacznie męczyć Twojego męża za jakiś czas i będzie bardziej skłonny do przeprosin. |
||
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Witam - już obroniona
. Niestety we wtorek tata TŻ miał wylew . Wydaje się, że wszystko jest już pod kontrolą, niedowład jest nieznaczny i ma się cofnąć.
|
|
#2543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostaje jeszcze 7 ![]() A weekend mocno "rozrywkowy" - jutro praca, a potem przyjęcie (pisałam już wczesniej), a w niedzielę idziemy na chrzciny w południe i zaraz koło 16:00 małż jedzie ![]() Ale nic to w przyszły sobie odbijemy Cytat:
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Bandola głowa do góry jakoś to się ułoży aby tylko twój mąż zechciał trochę odpuścić i się poprawić to napewno twoja mama mu to wybaczy
![]() Cytat:
|
|
#2545 | |
|
Raczkowanie
|
Witajcie, 6 września dołączyłam do grona żon
Choć tak tylko w połowie lubelskich, bo poszłam za mężem i przeprowadziłam se w lipcu do Włodawy. Od samego rana czytam forum żeby trochę być zorientowaną co się dzieje (w pracy nudno, klientów nie ma więc coś trzeba robić ) i muszę przyznać że panuje tu przemiła atmosfera. Tęsknię jeszcze za Lublinem i tak sobie myślę że przez to forum będę miała jego namiastkę tu we Włodawie ![]() Cytat:
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś tu pusto, chyba dziewczyny gdzieś na weekend wywiało ![]() Ja dzis do 17:00 w pracy
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miss.hot ślicznie wyglądałaś ostrowczanka gratuluję i przykro mi z powodu teścia i życzę mu zdrówka! bandola ciężka sprawa ![]() u nas leje , tragedia
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
omikrona witam i ja
a dziewczyny to pewnie pod koc wywiało w taką pogodę A ja aby do 16A ja wzięłam sobie urlop na poniedziałek niestety ani nie pośpie dłużej ani nie poleniuchuje bo mam troszkę rzeczy do załatwienia no ale ta świadomość ze mam wolne - bezcenne
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
jaki tam koc.... ja na 16:00 idę do pracy i właśnie walczę ze złym humorem z tego powodu... tyle korzyści, że się wyspałam na maxa dzisiaj i posprzątałam trochę w domu
|
#2550 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny. Nie miałam czasu zjrzec na wizaż bo mieliśmy "Otwarte drzwi" na PL. Jestem padnieta.
Pogoda do dupy. Chybva wezme sie za sprzątanie chałupy. Selka, ja w kuchni nie ma co prawda wenge (bo mam ten kolor w salonie i łazience) mam jabłoń i zgadzam sie w 100% z Bandolą. Czymkolwiek dotkniesz, cos strzeli i zaraz trzeba je sprzątać.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

nie chce mi sie juz tych 3 stron przegladac zeby znowu szukac co mialam napisac
to ten Orfeusz niedaleo realu czy jest jakis inny??
05.07.2008 

pamiętasz?
tak mnie to przeziębienie rozłożyło. Nawet nie mam bardzo czym się zająć, bo w tv jak zwykle nic nie ma, przy komputerze dłuzej niż ze 20 minut nie wysiedze, bo oczy bolą, a do czytania nic nie mam. I co tu robić?
Dobrze, że braciszek chociaż po zakupy bez marudzenia chodzi, to z głodu nie umre 

ja to juz nie mogę tej pogody
....