Byłe Tableciary plotkary :-) - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-18, 12:17   #2521
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Dziewczynki sprawdzie sobie maile
slicznie wygladasz, ekstra kolor i fryzurka i sliczna dziewczyna z Ciebie

ja wlasnie nadrabialam co naklikalyscie, ufff duzo tego bylo
a ja niestety wczoraj musialam szybko zwinac sie z imprezy firmowej, bo mnie grypa dopadla i mialam takie dreszcze, ze wysiedziec nie moglam
a teraz zmykam, bo TZ obiadek ugotowal

zycze Wam milego dzionka, papapa

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-18, 12:19   #2522
Pomidora
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki
Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
juz tam dotarłam bardzo fajnie ci w tych włoskachi wogóle ładna kobietka z ciebie musze ci przyznac ze masz ładne zielone oczy
Hehe, oczka mam zielone, ale nie aż tak. Wszystko to photoshop, bo jestem maniaczką przerabiania zdjęć Na innych zdjęciach mam na przykład niebieskie
Dziękuję za komplementy dziewczyny! Miło takie rzeczy usłyszeć

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-18, 12:19   #2523
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dziekuje Kiniu
Przykro mi ze nie moglas duze zostac na imprezie firmowej,ale mam nadzieje ze byla w jakims stopniu udana.
Kuruj sie kochana i smacznego obiadku zycze
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-18, 12:27   #2524
Pomidora
Zakorzenienie

Misiu, ale masz śliczną fryzurkę! Niewielu osobom w takiej awangardzie na głowie byłoby ładnie, a tobie bardzo pasuje! A że ładna dziołcha jesteś to już ci pisałam i drugi raz słodzić nie będę

Kiniu, a impreza chociaż się podobała? Ja tu o obiadku słyszę, a my dopiero śniadanie zjedliśmy Takie śpiochy jesteśmy. Z przerażeniem myślę, że czeka mnie od jutra codzienne wstawanie o 6, ale za to będę miała wolne weekendy!!! To przeboleję to wczesne wstawanie

28.09.2014

Stary 2007-11-18, 12:32   #2525
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Witam dziewczynki

Misia ekstraaaaaaaaaaaaaaaaaa fryzura prześlicznie wyglądasz i jeszcze jakie masz rzęsiska
Ojjj Kinia coś Ci ost te choróbska dopadają , kuruj się żeby szybciutko przeszło
Hehe Pomidorka to przykład kobiety, która zmienna jest raz oczka takie a raz takie

Dziewczynki idę się uczyć... Do sesji jeszcze z 2,5miesiąca jak dobrze liczę a ja juz zaczynam panikować, że nie zdąrze się wszytskiego nauczyć :/ Pomidorko my to chyba największe panikary tego wątku jesteśmy

odezwę się jak ogarne troszke tego wszystkiego

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-18, 12:38   #2526
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dziewczynki ciesze sie ze sie podoba dziekuje(az sie zaczerwienilam)
Marcelinko wlasnie rzesy to moja ulubiona czesc mniei lubie je eksponowac
Przyjemnego uczenia Ci zycze-napewno szybko to wszystko ogarniesz
Pomidoro ja jak mieszka;am w Pl codzieniie do pracy wstawalam o 5rano wiec wiem cos na ten temat,ale kochana przed toba wolne weekendy,wiec jest sie z czego cieszyc

A ja dziewczynki zmykam sie szykowac bo idziemy z TZ do znajomych na obiadek
Milego dnia papa
Stary 2007-11-18, 12:42   #2527
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Hehe Pomidorka to przykład kobiety, która zmienna jest raz oczka takie a raz takie

Dziewczynki idę się uczyć... Do sesji jeszcze z 2,5miesiąca jak dobrze liczę a ja juz zaczynam panikować, że nie zdąrze się wszytskiego nauczyć :/ Pomidorko my to chyba największe panikary tego wątku jesteśmy

odezwę się jak ogarne troszke tego wszystkiego
Chociaż wiemy, że nie my jedne na świecie panikary jesteśmy Będzie dobrze, zobaczysz. A dużo masz egzaminów w tym semestrze?
Lubię się zmieniać, nie ma co Oczka, włoski, ciuszki... co się da, muszę wszystko wypróbować

28.09.2014

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-18, 13:27   #2528
kachula27
Zakorzenienie

Misiu fotka super,bardzo ladna dziewczyna z ciebie kochana i te rzesy.......wloski bardzo ladny kolor

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-18, 13:28   #2529
kachula27
Zakorzenienie

Zmykam gotowac obiadek wiec do zobaczenia pozniej

Ciekawe jak tam Nikitka,pewnie juz zaraz beda siedzialy z Agacia i plotkowaly hihi

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-11-18, 15:46   #2530
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Chociaż wiemy, że nie my jedne na świecie panikary jesteśmy Będzie dobrze, zobaczysz. A dużo masz egzaminów w tym semestrze?
Lubię się zmieniać, nie ma co Oczka, włoski, ciuszki... co się da, muszę wszystko wypróbować
Wiesz co hmmm 4 z ćw. a egz. 5 czyli razem 9 :/ jak na razie ogarnełam się i przejrzałam notatki do hmm 4 egz jeszcze 5, ale to juz nie dzis
Ja zaczęłam ost zmieniać swoja garderobę coś mnie naszło :P

Smacznego dziewczynki
Nkitka już pewnie z Agatka kawkę piją

Stary 2007-11-18, 15:49   #2531
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

misiu a ja nic nie dostałam mozliwe ze nie masz mojego e-maila to podaje maleckikj@neostrada.pl
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-18, 17:52   #2532
kina2807
Zakorzenienie

impreza bardzo nam sie podobala i gdyby nie to chorobsko to zostalibysmy duzo dluzej, bo dopiero wszystko sie rozkrecalo
prezes jest smieszny i bardzo w porzadku i pracownicy oczywiscie tez, w firmie jest bardzo duzo mlodych osob
mam nadzieje, ze niedlugo zrobimy jakas impreze integracyjna i tym razem juz sie nie pochoruje

Pomidorko zapomnialam napisac, ze slicznie Ci w nowym kolorze wloskow, mozesz smialo zafarbowac je na blond

Mąż i żona...
Stary 2007-11-18, 18:02   #2533
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
impreza bardzo nam sie podobala i gdyby nie to chorobsko to zostalibysmy duzo dluzej, bo dopiero wszystko sie rozkrecalo
prezes jest smieszny i bardzo w porzadku i pracownicy oczywiscie tez, w firmie jest bardzo duzo mlodych osob
mam nadzieje, ze niedlugo zrobimy jakas impreze integracyjna i tym razem juz sie nie pochoruje

Pomidorko zapomnialam napisac, ze slicznie Ci w nowym kolorze wloskow, mozesz smialo zafarbowac je na blond

Kinus ciesze sie bardzo ze imprezka byla milo tylko biedna nam sie pochorowalas,naprawde fajnie ze trafilas na taka prace ktora Ci sie podoba i co najwazniejsze jestes z niej zadowolona

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-11-18, 18:26   #2534
kina2807
Zakorzenienie

dziewczynki ja juz mykam pod kolderke, bo mnie troche telepie, a musze jutro jakos do pracki byc zdatna, mam nadzieje, ze mi przejdzie
trzymajcie sie cieplutko

Mąż i żona...
Stary 2007-11-18, 18:29   #2535
kachula27
Zakorzenienie

Mykaj Kinus i kuruj sie kochana,ja tez mykam bo zaraz przyjada do mnie goscie.papa

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-11-18, 18:38   #2536
kachula27
Zakorzenienie

Ciekawe jak tam nasze dziewczyny Nikicia i Gizelcia po spotkaniu.pewnie obie zadowolone

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-11-18, 19:12   #2537
Pomidora
Zakorzenienie

Kiniu, dziękuję bardzo
Ja muszę się zacząć przestawiać na wcześniejsze chodzenie spać. Ciężko będzie, bo nocny marek jestem Ale jak kilka razy będę musiała o 6 wstać, to sama poczuję, że muszę wcześniej do wyrka chodzić
Dziewczyny, zaczyna mnie telepać ze strachu Przygotowałam sobie ubranko na jutro, piórniczek i takie tam bzdetki do pracy, teraz maluję pazurki i czekam Rajuśku, już by mogło być jutro

28.09.2014

Stary 2007-11-18, 19:27   #2538
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Kiniu, dziękuję bardzo
Ja muszę się zacząć przestawiać na wcześniejsze chodzenie spać. Ciężko będzie, bo nocny marek jestem Ale jak kilka razy będę musiała o 6 wstać, to sama poczuję, że muszę wcześniej do wyrka chodzić
Dziewczyny, zaczyna mnie telepać ze strachu Przygotowałam sobie ubranko na jutro, piórniczek i takie tam bzdetki do pracy, teraz maluję pazurki i czekam Rajuśku, już by mogło być jutro
Będziesz żyć zrób z tymi dzieciakamii porządek i nie daj sobei wejść na głowę Będe trzymać kciuki za pierwszy dzień

Kasiu miłego goszczenia się z gośćmi

Stary 2007-11-18, 19:30   #2539
Ray
Zakorzenienie

ja wpadlam na chwile..

jestem troche przerazona martwi mnie katywnosc moje dziecka

czuje ze cos jest nie tak... od paru dni jego aktywnosc sie nie poprawia rusza sie ale bardzo slabo nie jest to samo co wczesniej bylo wczesniej mi brzuch podskakiwal az i usnac nie moglam a obecnie slabo wyczuwam cokolwiek... czasem pod koniec dnia zastanawiam sie czy ja w ogole cos czulam... wyczytalam ze jesli aktywnosc dziecka stanowczko spadla trzeba udac sie do lekarza jak najpredzej.... bo moze to swiadczyc o jakims powiklaniu

jestem spanikowana... pojechalabym do szpitala zeby sprawdzili ale wstydze sie ze moze powiedza ze jakas wariatka przyjechala... jutro moze moj lekarz bedzie w przychodni to moze uda mi sie dostac... sama nie wiem co robic.... czy jechac czy nie nie wiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-18, 19:45   #2540
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ja wpadlam na chwile..

czuje ze cos jest nie tak... od paru dni jego aktywnosc sie nie poprawia rusza sie ale bardzo slabo nie jest to samo co wczesniej bylo wczesniej mi brzuch podskakiwal az i usnac nie moglam a obecnie slabo wyczuwam cokolwiek... czasem pod koniec dnia zastanawiam sie czy ja w ogole cos czulam... wyczytalam ze jesli aktywnosc dziecka stanowczko spadla trzeba udac sie do lekarza jak najpredzej.... bo moze to swiadczyc o jakims powiklaniu

jestem spanikowana... pojechalabym do szpitala zeby sprawdzili ale wstydze sie ze moze powiedza ze jakas wariatka przyjechala... jutro moze moj lekarz bedzie w przychodni to moze uda mi sie dostac... sama nie wiem co robic.... czy jechac czy nie nie wiem
ray jak juz tak sie niecierpliwisz to jedz i sprawdz czy wszystko u małej jest dobrze bedziesz mniej panikowac ale mi sie wydaje ze to jest spowodowane tym ze ma juz mało miejsca!! juz nie bedzie tak fikac jak przedtem bo własnie w tych ostatnich miesiacach ona rosnie najwiecej pamietaj o tym
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-18, 20:11   #2541
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Ray jak masz sie denerwowac i stresowac to jedz i nikt nie pomysli ze "wariatka" przyjechala... Po prostu martwisz sie i to normalny objaw...

Stary 2007-11-18, 20:28   #2542
kasiasiar
Zakorzenienie

Ray Ty się nie wstydz jechać do szpitala Co Ty kochana nam tu piszesz Jak masz tylko cień jakichkolwiek wątpliwości to śmiało jedź, lepiej dmuchać na zimne niż się sparzyć
A jak już na prawdę się tak bardzo wstydzisz to zadzwoń jutro rano do swojego lekarza lub jakiegokolwiek nawet na rejstrację i powiedz pielęgniarce co Cię niepokoia zobaczysz, ze umówi Cię na wizytę

Misiudziękuję za zdjęcie Ale śliczna dziewczyna z Ciebie
A oczka masz jak magnesy- przyciągają wzrok

Kinuś szkoda, że nie mogłaś zostać do końca imprezki Kuruj się kochana

Pomidorko będę jutro trzymała kciuki za pierwszy dzień w nowej pracy, choć i tak wiem, ze dasz sobie radę i bez moich kciuków
Mam nadzieję, że nie bedziesz już pierwszego dnia musiała używać czerwonego długopisu do wpisywania jedynek
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-18, 20:51   #2543
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ja wpadlam na chwile..

Ray, to twoje pierwsze dziecko i nikt nie powinien pomysleć, że jesteś wariatką, bo się o nie martwisz. Skąd masz wiedzieć, jak to być w ciąży jak to pierwsza dzidzia? Także jeżeli tak się denerwujesz to jazda do szpitala! Ale już!

Dziewczynki, dziękuję za wsparcie Wiem, że panikara jestem, ale muszę się wygadać Chciałam kumpelę na piwo namówić, żeby trochę przed snem się odprężyć, ale nie ma jej w mieście Nic, układam sobie w myślach pierwsze spotkanie z dzieciakami i nauczycielami i jakoś to wygląda. Jutro po pracy zdam relacje

Obejrzę sobie Gotowe na wszystko, wezmę kąpiel i lulu Ciekawe jak tam Nikitka i Agatka Już nas pewnie obgadują

28.09.2014

Stary 2007-11-18, 21:04   #2544
Ray
Zakorzenienie

dzwonilam do ginekologa mojego i pan powiedzial ze to sie moze zdarzyc ale ze jestem poddenerwowana tym i zebym juro zapisala sie na usg i lepiej to sprawdzic...

mama przyleciala do mnie bo sama nie wiedziala co mi radzic sprawdzala mi brzuszek i mala ja ze dwa razy kopnela ale slabiutko.. mama powiedziala ze cos sie rusza wiec zebym jutro poszla z rana do przychodni jak mnie nie bedzie chciala gin przyjac to zeby dala mi skierowanie do szpitala bo pewnie mnie tak nie przyjma...

juz bylam ubrana poplakana ze chce jechac ale mama kazala mi sie przejsc na spacer chwile i poobserwowac a jutro isc z rana do przychodni to tak zrobie..

moj maz i mama mysla ze panikuje ale to nie jest to samo co czulam do tej pory do czwartku nie zstanawialm sie czy moja dzidzia kopie czy nie bo to bylo wyraznie czuc w ciagu dnia np spala do poludnia a od poludnia sie ruszala silnie czasem az w nocy spac nie moglam a obecnie nagle taki krach zero aktywnosci dzis to juz praktycznie nic... wiem ze moze miec mniej miejsca ale to dopiero poczatek 6 mc...
ja22 jest dalej w ciazy i jak czytam to nie raz pisze ze mala je spac nie daje itp a moja nic.. myslalam ze po 2-3 dniach sie to zmieni ale coraz gorzej spanikowana jestem...
Stary 2007-11-18, 21:14   #2545
kasiasiar
Zakorzenienie

Nie wiem co Ci poradzić Ray, na pewno musisz iść do lekarza sprawdzić to, może masz za niskie ciśnienie i niunia też jest ospała?
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok ale idź do lekarza jutro, nie czekaj już dłużej.
Stary 2007-11-18, 21:28   #2546
Pomidora
Zakorzenienie

Ray kochana, zobaczysz, że będzie dobrze Meliskę sobie wypij i nie denerwuj się tak, tylko idź spać, żeby jutro szybko przyszło

28.09.2014

Stary 2007-11-18, 21:52   #2547
gizelcia
Zadomowienie

dziewczynki

Ja,Tomus i Nasza Mala Oliwka dziekujemy za sliczny prezent!!!!!!!! Naprawde jest super..nie musialyscie tego robic
..milo mi sie bardzo zrobilo..JESTESCIE KOCHANE!!!!!!!

Kasia pojechala do domku o 20..pogadalysmy sobie troszke..Oliwka znow miala sesje zdjeciowa..dostala od cioci taka sliczna pozytywke i od razu sie zaprzyjaznila z Kubusiem Puchatkiem Kasia to naprawde fajna dziewczyna

..jeszcze raz Wam bardzo dziekuje..bede jutro to nadrobie zaleglosci..teraz Agatka jest zmeczona..
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-18, 21:55   #2548
Ray
Zakorzenienie

juz jest dobrze...

bylam chwile na dworzu i lezalam oddychalam gleboko teraz i ruszala sie tak jak wczesniej ... chyba musze czesciej na spacery chodzic i gleboko oddychac ... ale i tak juro pojde do lekarza dla pewnosci ze wszystko dobrze.... ale uspokoilam sie bo bylam zdenerwowana echhh
Stary 2007-11-18, 21:59   #2549
kasiasiar
Zakorzenienie

Ray idż do lekarza jutro zebyś miała 100% opewność, że wszystko jest dobrze.
Cieszę się, że po spacerku jesteś troszkę spokojniejsza

Gizelciu cieszę się że Oliwci spodobał się prezent A wszyscy wiedzą , że nasza Nikitka to super kobitka
Stary 2007-11-18, 22:15   #2550
misia_25_26
Wtajemniczenie

[quote=kachula27;5817309]Misiu fotka super,bardzo ladna dziewczyna z ciebie kochana i te rzesy.......wloski bardzo ladny kolor[/quote

[quote=kasiasiar;5821382]
Misiudziękuję za zdjęcie Ale śliczna dziewczyna z Ciebie
A oczka masz jak magnesy- przyciągają wzrok

Dziekuje wam dziewczynki bardzo

Pomidorko będę jutro trzymała kciuki za pierwszy dzień w nowej pracy
Ray niedenerwuj sie bo to napewno dzidzi nie pomoze,jutro idz do lekarza zeby sie uspokoic,napewno wszystko jest ok
Emi nie mialam twojego maila,ale juz nadrabiam to niedociagniecie z mojej strony
Gizelciu ciesze sie ze spotkanie udalo sie
Super ze prezent sie spodobal

A ja zmykam spac dobranoc kobietki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości