Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-20, 21:39   #2521
Limonatka
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
witaj w klubie

ide spac
dobranoc

p.s. nie wiedzialam, że dołączyłaś do "mojego" forum MM widziałam Cię tam dzisiaj

a ja idę oglądać "Desperate Housewives "

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-20, 21:54   #2522
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RosesAreRed Pokaż wiadomość
Daria zamieszkaj ze mna to bedziesz mi robic obiadki Dziewczyny jutro otej porze bede juz w ramionach TZta
nie ma sprawy możesz przychodzić do mnie na obiadki daleko raczej nie masz

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
A ja wróciłam ze szpitala, bo w końcu kierownik się zlitował i mnie wypuścił Tata ma się ok. Wszystko się udało. Teraz tylko trochę poleży i wróci do domu, a potem powoli do zdrowia. I już w tym roku szpitala nie odwiedzi. A mam nadzieję, że ogólnie nie prędko
dobrze, że wszystko jest w porządku

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
mniaaaaam, brzmi pycha ja tez robię czasem cebulową ale tzw "francuską" - super łatwa a jaka pyyyyszna - z grzaneczkami i zapieczonym serem żółtym
to była moja pierwsza cebulowa, nigdy wcześniej nie robiłam, choć ta francuska mnie kusiła, przyznaję
Stary 2008-11-21, 08:09   #2523
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

juz dawno dolaczylam tylko z powodu internetu rzadko bywam

a tak w ogole witam z kawusią

a znalazlam idealny przyklad mojej figury.. no normalnie prototyp
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg joanna_liszowska.jpg (32,5 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez guantanamera
Czas edycji: 2008-11-21 o 08:18
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 08:58   #2524
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:

Guanatanamero, ja to bym się raczej cieszyła niż śmiała. Liszowska ma bardzo dobrą figurę i w ogóle fajna z niej babka (może poza włosami, włosów jakoś jej nie mogę wybaczyć ).

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 09:15   #2525
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Guanatanamero, ja to bym się raczej cieszyła niż śmiała. Liszowska ma bardzo dobrą figurę i w ogóle fajna z niej babka (może poza włosami, włosów jakoś jej nie mogę wybaczyć ).
Ale ona ma tu ubrane takie spodnie, które pogrubiają jej uda. W rzeczywistości jest o wiele zgrabniejsza, niż na tym nie trafionym zdjęciu
Stary 2008-11-21, 09:17   #2526
Limonatka
Zakorzenienie

właśnie, właśnie! Liszowska piękna i ponętna kobieta! gdybym była facetem...

no i dzień dobry

Stary 2008-11-21, 10:30   #2527
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:

dokładnie zgadam się z dziewczynami nade mną
takie spodnie przy trochę większej figurze odpadają.... w ogóle takie spodnie odpadają bo masakrują figurę nawet tą najzgrabniejszą

dzień dobry

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-21, 11:13   #2528
gastone
Raczkowanie

Oj jak dawno tu nie zagladalam..ale jakos ostatnio leniwa jestem..
Tesciowa mnie wkurza i powiem wam ze gorszej kobiety tonie znam.Gdybym mogla urzywac tu niecenzurlnych slow uzylabym wszystkich!!!! Ta obieta musi isc sie leczyc do psychiatryka!!!
Ehh zycie....
Ogladam jak dobrze wygladac nago..dla mnie te wszystkie kobitki sa takie seksowne!!!!
Tylko dlaczego ja nigdy tak sie enie czuje?????
Jak widzicie moje ogolne nastawienie do zycua na dzie dzisiejszy- jest kiepsko!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 11:16   #2529
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gastone Pokaż wiadomość
Tesciowa mnie wkurza i powiem wam ze gorszej kobiety tonie znam.Gdybym mogla urzywac tu niecenzurlnych slow uzylabym wszystkich!!!! Ta obieta musi isc sie leczyc do psychiatryka!!!
Ehh zycie....
Ogladam jak dobrze wygladac nago..dla mnie te wszystkie kobitki sa takie seksowne!!!!
Trzymaj się A teściową się nie przejmuj, bo nie warto. Lej na nią, to może jej się znudzi...

EDIT:
Ja mam dzisiaj 1 rocznicę związku z tż. Wiem, że to jeszcze niewiele. Ale dla nas dużo znaczy, bo lepiej się poznaliśmy i wiemy, że chcemy być ze sobą. Mimo tych wszystkich przeciwności losu, które nas spotykały, przez cały burzliwy początek. Z moim eksem na czele i pewną lafiryndą. No i najważniejsze - kochamy się. Jestem szczęśliwa A tż ostatnio mi powiedział, że chciałby wziąć ślub w moje urodziny, najlepiej w tym 2012 roku No zobaczymy czy uda mu się pospłacać długi, wtedy dopiero się zgodzę.

Przesyłam buziaki

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-11-21 o 11:23
nice6irl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 12:33   #2530
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
Ehh zycie....
moja przyszla tesciowa tak samo...obrabia mi tylek ze studiuje :| ze nie pracuje :| ze ogolnie kasy nie mam...materialiska paskudna, obiarbia mi tylek, a potem sie tlumaczy, ze to przez to bo jestem podobna do panny z ktora zdradzil ja maz :| chora!!!! tylko kasa sie liczy

A co do Liszy..no babka jest fajna, ale mnie sie nie podoba to ze mam duzy brzuch, zbyt duze uda plery wielkie i tego nic nie zmieni nawet najlepszy ciuch
Stary 2008-11-21, 13:29   #2531
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Roses - ja wydałam 230 ale używam go codziennie jak jestem w domu a na ciuchy tyle bym nie wydała prędzej na kosmetyki
nice - dobrze że z taką OK
czasami teściowe to naprawdę zło, ale moja mama to fajna babka i nie mówię to dlatego że to moja mama

byłam dzisiaj znowu na bieżniach no masakra ale mnie stopy bolą

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 14:08   #2532
adrijah
Zakorzenienie

Guanta też bym chciała taką figurę

a ja podejrzewam, że moja Mama będzie straszną teściową chociaż exa lubiła, ale on się jej bał czasem jak coś powiedział, jak na niego spojrzała, to po prostu umarł w butach
a właśnie, a propos exa - do mnie coraz rzadziej pisze, ale za to moi znajomi mi donoszą, że do nich zaczyna na naszej klasie zagadywać! (je nie mam nk, więc to są znajomi, których on poznał osobiście i ich wynalazł na nk sam)
Stary 2008-11-21, 14:25   #2533
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Trzymaj się A teściową się nie przejmuj, bo nie warto. Lej na nią, to może jej się znudzi...

EDIT:
Ja mam dzisiaj 1 rocznicę związku z tż. Wiem, że to jeszcze niewiele. Ale dla nas dużo znaczy, bo lepiej się poznaliśmy i wiemy, że chcemy być ze sobą. Mimo tych wszystkich przeciwności losu, które nas spotykały, przez cały burzliwy początek. Z moim eksem na czele i pewną lafiryndą. No i najważniejsze - kochamy się. Jestem szczęśliwa A tż ostatnio mi powiedział, że chciałby wziąć ślub w moje urodziny, najlepiej w tym 2012 roku No zobaczymy czy uda mu się pospłacać długi, wtedy dopiero się zgodzę.

Przesyłam buziaki
no to gratuluję
Stary 2008-11-21, 14:29   #2534
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh zycie....
odnosnie tesciowej- moja przyszla wcale lepsza nie jest :/ brrrrr
odnosnie programu tez mam takie odczucia

nice6irl gratulacje!!!!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604

Edytowane przez madzia_g
Czas edycji: 2008-11-21 o 14:48
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 14:48   #2535
adrijah
Zakorzenienie

znacie A6W? dla mnie trochę za ciężkie jest (tzn od któregoś tam dnia zaczynam się nie wyrabiać, za wolna jestem ), ale tak sobie pomyślałam.. a jakbym sobie robiła 2 serie dziennie tych ćwiczeń z A6W? i tylko tyle. Pewnie mogłabym dłużej tak ćwiczyć, nie musiałabym po 42 dniach przestać. Jak myślicie, dałoby to jakieś efekty?

PS. oglądałam chyba przedwczoraj fajny program na BBC Lifestyle - jakaś lekko trzepnięta babka pomagała dwóm fajnym babeczkom plus size zrzucić trochę kg. ogólnie jej sposoby mi się średnio podobały, bo były bardzo drastyczne, ale skuteczne ale nie o to mi chodziło. Kazała im ćwiczyć 3 razy dziennie, przed posikłami. Wiecie jakie miały ćwiczenia? taniec i skakanie na minitrampolinie. Strasznie mi się taka minitrampolina spodobała ciekawe ile taka radość u nas może kosztować? tylko, że ja bym kurcze musiała 2 mieć.. żeby i w domu w Wawie móc skakać...

Edytowane przez adrijah
Czas edycji: 2008-11-21 o 14:51
adrijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 15:21   #2536
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość

PS. oglądałam chyba przedwczoraj fajny program na BBC Lifestyle - jakaś lekko trzepnięta babka pomagała dwóm fajnym babeczkom plus size zrzucić trochę kg. ogólnie jej sposoby mi się średnio podobały, bo były bardzo drastyczne, ale skuteczne ale nie o to mi chodziło. Kazała im ćwiczyć 3 razy dziennie, przed posikłami. Wiecie jakie miały ćwiczenia? taniec i skakanie na minitrampolinie. Strasznie mi się taka minitrampolina spodobała ciekawe ile taka radość u nas może kosztować? tylko, że ja bym kurcze musiała 2 mieć.. żeby i w domu w Wawie móc skakać...
pewnie oglądałaś "jesteś tym co jesz" babka się nazywa Gillian McKeith. Mam jej książkę. I ona zawsze tą trampolinę poleca w programach :P Ale patrzyłam na Allegro - ceny takie sobie i ja nie wierzę, że to tak suuuper działa. wydaje mi się, że ona tą trampolinę poleca takim baaardzo ociężałym ludziom, na początek, żeby jakąś kondycję uzyskali. Ale potem pewnie coś cięższego by się przydało...

Ja jestem w domu. Matko, ale ze mną przystojniak jechał dzis w przedziale! taaaakie ciacho i siedział na przeciwko mnie cały czas boski mrrrr

Stary 2008-11-21, 15:27   #2537
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
pewnie oglądałaś "jesteś tym co jesz" babka się nazywa Gillian McKeith. Mam jej książkę. I ona zawsze tą trampolinę poleca w programach :P Ale patrzyłam na Allegro - ceny takie sobie i ja nie wierzę, że to tak suuuper działa. wydaje mi się, że ona tą trampolinę poleca takim baaardzo ociężałym ludziom, na początek, żeby jakąś kondycję uzyskali. Ale potem pewnie coś cięższego by się przydało...

Ja jestem w domu. Matko, ale ze mną przystojniak jechał dzis w przedziale! taaaakie ciacho i siedział na przeciwko mnie cały czas boski mrrrr
wiecie co- opisalam sie jaka to moja tesciowa nie ejst wspaniala i woglole i mi sie wykasowalo ;((((((( leeee :"( no ale juz nie bede sie powtarzala, moja tesciowa mnie wspiera, jestem z nia jak najbardziej OK
limonatka nie oslinilas sie hihihi ?? pewnie Ci wzrok latal jak glupiej :PP
i pewnie brzydko wygladalas, mialas roztrzepane wlosy i brzydkie ubranka- przynajmniej za zawsze gdy spotykalam kogos interusujacego tak wygladalam :PP
jak sie wystroilam, wyszykowalam- to nikogo, a jak poszlam pare metrow na hale po owoce to przystojniaki hahaha
weekend= zakupy = meczenie Tz = oby byla jeszcze ladna pogoda eh
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 15:36   #2538
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

oj ja tez widzialam dzisiaj hot dupeczke w sklepie, wymienilismy nawet spojrzenia fajny brunecik ;>
Stary 2008-11-21, 15:43   #2539
gastone
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
wiecie co- opisalam sie jaka to moja tesciowa nie ejst wspaniala i woglole i mi sie wykasowalo ;((((((( leeee :"( no ale juz nie bede sie powtarzala, moja tesciowa mnie wspiera, jestem z nia jak najbardziej OK
i pewnie brzydko wygladalas, mialas roztrzepane wlosy i brzydkie ubranka- przynajmniej za zawsze gdy spotykalam kogos interusujacego tak wygladalam :PP
jak sie wystroilam, wyszykowalam- to nikogo, a jak poszlam pare metrow na hale po owoce to przystojniaki hahaha
Koochana ja jestem z moim mezem 10 lat.Malzenstwem jestesesmy 4 lata.Zaasze chwalilam swoja tesciowa, ze fajna itp. Ale teraz po tylu latach sie okazalo co to za osoba! Wredny babsztyl a w dodatku chory.Nie bede wam opowoadac szczegolow ale skrzywdzila strasznie mojego meza.Ja moge ja olac bo to obca baba , ja moich rodzicow i ch starsznie kocham i bez wzgledu na wszystko ini kochaja mnie i wspieraja caly czas, w kazdej najmniejszej rzeczy.A tesciowa za nic, skrzywdzila wlasnego syna a do tego uwaza ze ma racje i on dla niej juz nie istnieje!!! (moim zdaniem i tak istnial zawsze tylko odrobine..).
Wiec kochana jak to mowia nie chwal dnia przed zachodem slonca, zwlaszcze glosno.Ja chwalilam i sie poparzyllm strasznie.Nigdy nie wybacze mojej tesciowej tego co zrobila i co powiedziala.To zostanie we mnie do konca zycia.Umiem wybaczac, ale jestem bardzo wrazliwa osoba i niestety za bardzo bolalo.Moze moj maz predzej czy pozniej pojdzie do niej, choc zaarzeka sie ze nie ale moja noga nigdy wiecej tam nie postanie!! Tym bardziej ze dala do zrozumienia ze maly niewiny chlopczyk jakim jest moj 2 letni synek nic dla niej nie znaczy jako wnuczek.Jakies pytania????
aaa i przypomnial mi sie maly absurd.Moje dziecko jeszcze nie mowi, wiele nie rozumie, a moja tesciow powiedzialaze ja go nastawilam przeciwko niej i wogole w jej obecnosci szczypie go zeby plakal na jej widok.To mnie strasznie rozjuszylo!!! Jak ja mam niby nastawic zaledwie 2 letnie dzecko przeciw komukolwiek? jak on nawet nie rozumie ze na nocnik sie siusiu robi??? Ta kobieta jest chora!!!!!!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia!

Edytowane przez gastone
Czas edycji: 2008-11-21 o 15:47
gastone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 15:48   #2540
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

aa obie czyli 2 pary za 28 no to chyba dobra cena no ale to z anglii ?? przeciez mieszkasz w ie :P
Czasami jezdze do pln ie na zakup[y spozywcze, bo tam taniej i zagladalam na ciuchy, tzn do sklepow to wszytsko drozsze hmm;/
nie w ta tylko nast sob znow jade(glownie po pierscionek zareczynowy), wiec zagladne i do dklepow odziezowych
Ja uwielbbiam NEXTA (i czekam na -50 -70% off), juz zbieram kase i o 4 rano bede w sklepie
Nie siac sie, bo bylam ostatnio 4 .20 i niestetyy duzo rzeczy juz przebranych bylo
Nie lubie zamawiac z karalogow i tp
zreszta nie pracuje, mam duzo czasu to i sklepach biegac moge i patrzyc za okazjami. a tak ogolnie to mi sie wydaje, ze juz za duzo ciuchow mam ...i tak nie chodze w 80%.... takze chyba musze sie troche opanowac
kupie prezenty calej rodzinie beda zadowoleni, zreszta nie przyjezdza sie z pustymi rekami.
Stary 2008-11-21, 15:57   #2541
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Cytat:
Koochana ja jestem z moim mezem 10 lat.Malzenstwem jestesesmy 4 lata.Zaasze chwalilam swoja tesciowa, ze fajna itp. Ale teraz po tylu latach sie okazalo co to za osoba! Wredny babsztyl a w dodatku chory.Nie bede wam opowoadac szczegolow ale skrzywdzila strasznie mojego meza.Ja moge ja olac bo to obca baba , ja moich rodzicow i ch starsznie kocham i bez wzgledu na wszystko ini kochaja mnie i wspieraja caly czas, w kazdej najmniejszej rzeczy.A tesciowa za nic, skrzywdzila wlasnego syna a do tego uwaza ze ma racje i on dla niej juz nie istnieje!!! (moim zdaniem i tak istnial zawsze tylko odrobine..).
Wiec kochana jak to mowia nie chwal dnia przed zachodem slonca, zwlaszcze glosno.Ja chwalilam i sie poparzyllm strasznie.Nigdy nie wybacze mojej tesciowej tego co zrobila i co powiedziala.To zostanie we mnie do konca zycia.Umiem wybaczac, ale jestem bardzo wrazliwa osoba i niestety za bardzo bolalo.Moze moj maz predzej czy pozniej pojdzie do niej, choc zaarzeka sie ze nie ale moja noga nigdy wiecej tam nie postanie!! Tym bardziej ze dala do zrozumienia ze maly niewiny chlopczyk jakim jest moj 2 letni synek nic dla niej nie znaczy jako wnuczek.Jakies pytania????
aaa i przypomnial mi sie maly absurd.Moje dziecko jeszcze nie mowi, wiele nie rozumie, a moja tesciow powiedzialaze ja go nastawilam przeciwko niej i wogole w jej obecnosci szczypie go zeby plakal na jej widok.To mnie strasznie rozjuszylo!!! Jak ja mam niby nastawic zaledwie 2 letnie dzecko przeciw komukolwiek? jak on nawet nie rozumie ze na nocnik sie siusiu robi??? Ta kobieta jest chora!!!!!!
Bedzie post pod postem.
Ja sie nigdy z moja mama nie dogadywalam,,, bylo zawsze zle, chcialam sie jak najszybciej wyprowadzic z domu, Poznalam tesciowa, jest kobieta z klasa, bardzo inteligentna i nie sadze, zebysmy kiedys sie o cos poklocily, bo ona nie broni mojego tz ani nic, tylko poprostu jest wyrozumiala dla mnie i jego, Jezdzislismy na wakacje, spalam u nich, jadlam i jego siostra mnie bardzo ale to bardzo nie lubi, gadala straszne rzeczy na mnie,,, jaka to ja nie jestem i wiesz co.. myslalam, ze bedzie zle, ale ona mnie obronilam, kazala sie nie wtracac, ze to nasze zycie,.
Za to moja babcia jest taka wlasnie osoba jak Twoja tesciowa.
WUJEk byl kawalerem, znalazl sobie babe!,(juz sa pare lat po slubie)Babcia ciagle mowi na ciocie okropne rzeczy( ze jest gruba- jest taka jak my), przed slubem ciagle gadala zeby ja zostawil. Urodzilo sie dziecko- maly mial problemy ze zdrowiem, chorobe taka ze nie mogl jesc,,, teraz juz ma 4 lata, jest wszytsko ok , jest inteligentny, ale jak mial ok 2 lata powiedziala, ze jest niedorozwiniety, bo malo mowi !!
ze ona go nei wychowala i woglole... naprawde przykre...
co dzwonie do babci, pytam jak tam ciocia wujek- ona mowi-- eee ...(Magda)-tak ma na imie- dalej taka gruba... ostatnio wlasnie tak powiedziala, bardzo sie zdenerwowalam i powiedzialam jej, ze sa powazniejsze rzeczy na swiecie nizeli ze ktos ma pare kg za duzo...
A babci nie lubie, dzownie raz na 2 mce takze mojemu wujkowi tez chcial zycie zepsuc,,, bo niby chciala dobrze...
za to druga babcie mam kochana, jest dla mnie najwazniejsza na swiecie
a ciocia i wujek sa naprawde swietnymi ludzmi, obydwoje policjanci i napewno nie zaniedbuja dziecka. Ciocia tez raz w roku widuje sie z tesciowa, ale z tego co wiem, to pozniej ja przez dlugi czas telepie nerwa takze sa rozni ludzie, ale o mojej przyszlej tesciowej nie cgcialabym nic powiedziec zlego i mam nadzieje, ze tak bedzie :_) ok ale dluuga wiad :P
Stary 2008-11-21, 16:03   #2542
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
hihi a właśnie że nie! wygladałam i czułam się ładnie i seksownie! fenomen! :P ale facet mało kontaktowy - w uszach mp3, nos w gazetę albo sen :P buu a takie ciacho, że już sobie tam fantazjowałam :P

Stary 2008-11-21, 16:04   #2543
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

ej chyba posty wcielo...;/
Stary 2008-11-21, 16:15   #2544
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
hihi a właśnie że nie! wygladałam i czułam się ładnie i seksownie! fenomen! :P ale facet mało kontaktowy - w uszach mp3, nos w gazetę albo sen :P buu a takie ciacho, że już sobie tam fantazjowałam :P
krejzolka
Stary 2008-11-21, 16:19   #2545
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo możliwe, że to to. ale mi i tak się trampolina podoba myślę, że efekt mógłby być podobny do skakanki ale mogę się mylić
Stary 2008-11-21, 16:25   #2546
Borys Klinga
Raczkowanie

Cytat:
aa obie czyli 2 pary za 28 no to chyba dobra cena no ale to z anglii ?? przeciez mieszkasz w ie :P
Czasami jezdze do pln ie na zakup[y spozywcze, bo tam taniej i zagladalam na ciuchy, tzn do sklepow to wszytsko drozsze hmm;/
nie w ta tylko nast sob znow jade(glownie po pierscionek zareczynowy), wiec zagladne i do dklepow odziezowych
Ja uwielbbiam NEXTA (i czekam na -50 -70% off), juz zbieram kase i o 4 rano bede w sklepie
Nie siac sie, bo bylam ostatnio 4 .20 i niestetyy duzo rzeczy juz przebranych bylo
Nie lubie zamawiac z karalogow i tp
zreszta nie pracuje, mam duzo czasu to i sklepach biegac moge i patrzyc za okazjami. a tak ogolnie to mi sie wydaje, ze juz za duzo ciuchow mam ...i tak nie chodze w 80%.... takze chyba musze sie troche opanowac
kupie prezenty calej rodzinie beda zadowoleni, zreszta nie przyjezdza sie z pustymi rekami.
A skąd masz pieniądze, skoro nie pracujesz?
Stary 2008-11-21, 16:52   #2547
adrijah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Borys Klinga Pokaż wiadomość
A skąd masz pieniądze, skoro nie pracujesz?

przepraszam bardzo, ale.. to chyba nie Twoja sprawa
Stary 2008-11-21, 16:53   #2548
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Nie no nie mam stalej pracy, ale odkad sie przeprowadzislmy wlascicielka domu spytala mnie czy moge jej pomagac w jej domu takze chodze 3 razy w tyg po pare godzin,.... sprzatam, gotuje i takie tam. W tym tyg pracowalam caly tydzien wiec wiecej troche wiecej kasy mi wpadlo takze co zarobie- to moje. stalej pracy narazie nie szukam bo w stycziu lece do pl na miesiac i nikt mi urlopu nie da juz sie doczekac nie moge ehh
Edit - adriah dzieki, ale to nie tajemnica wczesniej pasozytowalam na tz :P

Edytowane przez agatka661
Czas edycji: 2008-11-21 o 16:55
Stary 2008-11-21, 16:53   #2549
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

ja p... jakie pytanie masakra

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-21, 17:00   #2550
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

wiecie co, nei wiem co sie dzieje, ale raz widze posty uzytkownikow, raz mi wcina jakies... np te co ja pisze,, nie macie tak??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości