|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
dobranoc
![]() p.s. nie wiedzialam, że dołączyłaś do "mojego" forum MM ![]() ![]() a ja idę oglądać "Desperate Housewives " ![]()
#2522 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
juz dawno dolaczylam tylko z powodu internetu rzadko bywam
![]() a tak w ogole witam z kawusią ![]() ![]() a znalazlam idealny przyklad mojej figury.. no normalnie prototyp ![]() Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-11-21 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
właśnie, właśnie! Liszowska piękna i ponętna kobieta! gdybym była facetem...
![]() no i dzień dobry ![]()
#2527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() takie spodnie przy trochę większej figurze odpadają.... w ogóle takie spodnie odpadają bo masakrują figurę nawet tą najzgrabniejszą ![]() dzień dobry ![]()
![]() |
#2528 |
Raczkowanie
|
Oj jak dawno tu nie zagladalam..ale jakos ostatnio leniwa jestem..
Tesciowa mnie wkurza i powiem wam ze gorszej kobiety tonie znam.Gdybym mogla urzywac tu niecenzurlnych slow uzylabym wszystkich!!!! Ta obieta musi isc sie leczyc do psychiatryka!!! Ehh zycie.... Ogladam jak dobrze wygladac nago..dla mnie te wszystkie kobitki sa takie seksowne!!!! Tylko dlaczego ja nigdy tak sie enie czuje????? Jak widzicie moje ogolne nastawienie do zycua na dzie dzisiejszy- jest kiepsko!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Ja mam dzisiaj 1 rocznicę związku z tż. Wiem, że to jeszcze niewiele. Ale dla nas dużo znaczy, bo lepiej się poznaliśmy i wiemy, że chcemy być ze sobą. Mimo tych wszystkich przeciwności losu, które nas spotykały, przez cały burzliwy początek. Z moim eksem na czele i pewną lafiryndą. No i najważniejsze - kochamy się. Jestem szczęśliwa ![]() ![]() Przesyłam buziaki ![]()
![]() Edytowane przez nice6irl Czas edycji: 2008-11-21 o 11:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Liszy..no babka jest fajna, ale mnie sie nie podoba to ze mam duzy brzuch, zbyt duze uda plery wielkie i tego nic nie zmieni nawet najlepszy ciuch ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
Roses - ja wydałam 230 ale używam go codziennie jak jestem w domu
![]() ![]() nice - dobrze że z taką OK czasami teściowe to naprawdę zło, ale moja mama to fajna babka i nie mówię to dlatego że to moja mama ![]() byłam dzisiaj znowu na bieżniach no masakra ale mnie stopy bolą ![]()
#2532 |
Zakorzenienie
|
Guanta też bym chciała taką figurę
![]() a ja podejrzewam, że moja Mama będzie straszną teściową ![]() ![]() ![]() a właśnie, a propos exa - do mnie coraz rzadziej pisze, ale za to moi znajomi mi donoszą, że do nich zaczyna na naszej klasie zagadywać! (je nie mam nk, więc to są znajomi, których on poznał osobiście i ich wynalazł na nk sam) |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnosnie programu tez mam takie odczucia nice6irl gratulacje!!!! ![]() Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2008-11-21 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
znacie A6W? dla mnie trochę za ciężkie jest (tzn od któregoś tam dnia zaczynam się nie wyrabiać, za wolna jestem
![]() PS. oglądałam chyba przedwczoraj fajny program na BBC Lifestyle - jakaś lekko trzepnięta babka pomagała dwóm fajnym babeczkom plus size zrzucić trochę kg. ogólnie jej sposoby mi się średnio podobały, bo były bardzo drastyczne, ale skuteczne ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-11-21 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem w domu. Matko, ale ze mną przystojniak jechał dzis w przedziale! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() limonatka nie oslinilas sie ![]() i pewnie brzydko wygladalas, mialas roztrzepane wlosy i brzydkie ubranka- przynajmniej za zawsze gdy spotykalam kogos interusujacego tak wygladalam :PP jak sie wystroilam, wyszykowalam- to nikogo, a jak poszlam pare metrow na hale po owoce to przystojniaki hahaha ![]() weekend= zakupy = meczenie Tz = oby byla jeszcze ladna pogoda eh ![]()
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
oj ja tez widzialam dzisiaj hot dupeczke w sklepie, wymienilismy nawet spojrzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiec kochana jak to mowia nie chwal dnia przed zachodem slonca, zwlaszcze glosno.Ja chwalilam i sie poparzyllm strasznie.Nigdy nie wybacze mojej tesciowej tego co zrobila i co powiedziala.To zostanie we mnie do konca zycia.Umiem wybaczac, ale jestem bardzo wrazliwa osoba i niestety za bardzo bolalo.Moze moj maz predzej czy pozniej pojdzie do niej, choc zaarzeka sie ze nie ale moja noga nigdy wiecej tam nie postanie!! Tym bardziej ze dala do zrozumienia ze maly niewiny chlopczyk jakim jest moj 2 letni synek nic dla niej nie znaczy jako wnuczek.Jakies pytania???? aaa i przypomnial mi sie maly absurd.Moje dziecko jeszcze nie mowi, wiele nie rozumie, a moja tesciow powiedzialaze ja go nastawilam przeciwko niej i wogole w jej obecnosci szczypie go zeby plakal na jej widok.To mnie strasznie rozjuszylo!!! Jak ja mam niby nastawic zaledwie 2 letnie dzecko przeciw komukolwiek? jak on nawet nie rozumie ze na nocnik sie siusiu robi??? Ta kobieta jest chora!!!!!!
Małgorzata...- nerwowa choleryczka o duzej pobudliwosci,kobieta o nieprzewidywalnych zmiennych reakcjach jak u pstraga.Urocza kobieta pelna magnetyzmu.Nie łatwo w całej rozciągłości poznać jej psychikę, gdyż wszystko u niej za szybko się zmienia! Edytowane przez gastone Czas edycji: 2008-11-21 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
aa obie czyli 2 pary za 28
![]() ![]() Czasami jezdze do pln ie na zakup[y spozywcze, bo tam taniej i zagladalam na ciuchy, tzn do sklepow to wszytsko drozsze hmm;/ nie w ta tylko nast sob znow jade(glownie po pierscionek zareczynowy), wiec zagladne i do dklepow odziezowych ![]() Ja uwielbbiam NEXTA (i czekam na -50 -70% off), juz zbieram kase i o 4 rano bede w sklepie ![]() Nie siac sie, bo bylam ostatnio 4 .20 i niestetyy duzo rzeczy juz przebranych bylo ![]() Nie lubie zamawiac z karalogow i tp ![]() zreszta nie pracuje, mam duzo czasu to i sklepach biegac moge i patrzyc za okazjami. a tak ogolnie to mi sie wydaje, ze juz za duzo ciuchow mam ...i tak nie chodze w 80%.... takze chyba musze sie troche opanowac ![]() kupie prezenty calej rodzinie ![]() ![]()
#2541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie nigdy z moja mama nie dogadywalam,,, bylo zawsze zle, chcialam sie jak najszybciej wyprowadzic z domu, Poznalam tesciowa, jest kobieta z klasa, bardzo inteligentna i nie sadze, zebysmy kiedys sie o cos poklocily, bo ona nie broni mojego tz ani nic, tylko poprostu jest wyrozumiala dla mnie i jego, Jezdzislismy na wakacje, spalam u nich, jadlam ![]() Za to moja babcia jest taka wlasnie osoba jak Twoja tesciowa. WUJEk byl kawalerem, znalazl sobie babe!,(juz sa pare lat po slubie)Babcia ciagle mowi na ciocie okropne rzeczy( ze jest gruba- jest taka jak my), przed slubem ciagle gadala zeby ja zostawil. Urodzilo sie dziecko- maly mial problemy ze zdrowiem, chorobe taka ze nie mogl jesc,,, teraz juz ma 4 lata, jest wszytsko ok , jest inteligentny, ale jak mial ok 2 lata powiedziala, ze jest niedorozwiniety, bo malo mowi !! ze ona go nei wychowala i woglole... naprawde przykre... co dzwonie do babci, pytam jak tam ciocia wujek- ona mowi-- eee ...(Magda)-tak ma na imie- dalej taka gruba... ostatnio wlasnie tak powiedziala, bardzo sie zdenerwowalam i powiedzialam jej, ze sa powazniejsze rzeczy na swiecie nizeli ze ktos ma pare kg za duzo... A babci nie lubie, dzownie raz na 2 mce ![]() za to druga babcie mam kochana, jest dla mnie najwazniejsza na swiecie a ciocia i wujek sa naprawde swietnymi ludzmi, obydwoje policjanci i napewno nie zaniedbuja dziecka. Ciocia tez raz w roku widuje sie z tesciowa, ale z tego co wiem, to pozniej ja przez dlugi czas telepie nerwa ![]()
![]() |
#2542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
ej chyba posty wcielo...;/
#2544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo możliwe, że to to. ale mi i tak się trampolina podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
![]() przepraszam bardzo, ale.. to chyba nie Twoja sprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Zakorzenienie
|
Nie no nie mam stalej pracy, ale odkad sie przeprowadzislmy wlascicielka domu spytala mnie czy moge jej pomagac w jej domu
![]() ![]() ![]() Edit - adriah dzieki, ale to nie tajemnica ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-11-21 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
ja p... jakie pytanie masakra
![]()
#2550 |
Zakorzenienie
|
wiecie co, nei wiem co sie dzieje, ale raz widze posty uzytkownikow, raz mi wcina jakies... np te co ja pisze,, nie macie tak??
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.